Zwaarste man ter wereld getrouwd

Liefde gaat door de maag, toch is De zwaarste man ter wereld, de Mexicaan Manuel Uribe, dankzij zijn vriendin Claudia Solis die hij vier jaar geleden leerde kennen al 250 kilo afgevallen!

Afgelopen zondag stapte Uribe met Claudia in het huwelijksbootje. Eerder nog bleek het huwelijk van de baan maar de twee tortelduifjes bleken toch voor elkaar bestemd.

De 43-jarige Uribe, die al zes jaar niet meer zijn bed uit kan komen, droeg een wit zijden hemd met een laken om zijn benen gewikkeld terwijl zijn bruid (38) van een trap afdaalde.
Hij barstte later los in tranen toen een ambtenaar hen ten overstaan van meer dan vierhonderd genodigden tot man en vrouw verklaarde.

De plechtigheid was voor de meeste media gesloten. Discovery Channel maakte opnamen voor een binnenkort uit te zenden documentaire over de voormalige monteur.

De bruidegom was voor de plechtigheid met bed en al op een vrachtwagen door de straten van Monterrey naar een plaatselijke feestzaal gereden. Met een gewicht van 560 kilo kwam hij in 2006 als zwaarste man ter wereld in het Guinness Book of Records.

Met hulp van Solis, die hij vier jaar geleden leerde kennen, is hij inmiddels 250 kilo kwijtgeraakt.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.