Zuivelslank Dieet

Afvallen in 2021

Dit is een methode waarbij gezond en lekker eten de hoofdmoot vormt. Je zult langzaam en geleidelijk afslanken met dit dieet.

Bij dit dieet worden voor de grootste boosdoeners magere alternatieven aangereikt, met veel recepten voor eten op basis van zuivelproducten zoals sladressing en sauzen. Volg het Zuivel Slank Weekmenu en de kilo’s vliegen eraf. De recepten en tips voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes zijn zo samengesteld dat je met de maaltijden alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Voordeel van dit dieet: Je kan gewoon alles eten en je hoeft geen calorieën, koolhydraten of vetten te tellen.

Nadeel van dit dieet: Dit dieet kan snel eentonig worden (veel herhaling). Het is dan ook meer iets voor snel en verantwoord een paar kilootjes kwijt te raken.

Wil je meer lezen over het Zuivel slank dieet of dit dieet proberen, kijk dan op http://www.zuivelonline.nl

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.