ZSP ZelfSlank Plan plus Booster Downloaden

Start met KetoX

In mijn vorige artikel over het ZSP heb je verteld over de vier sleutels van Het Zelfslankplan. Naast deze sleutels is het ZSP opgebouwd uit verschillende modules. In het volgende artikel zal ik je meer vertellen over de inhoud van deze modules.

Ervaring met Het Zelfslankplan Programma

Heb je ervaring met Het Zelfslankplan Programma? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van onze bezoekers.

De ZelfSlank Richtlijnen

Aan de basis van Het ZelfSlank Plan staat deze handleiding. Deze bevat dieetadviezen waarmee je zonder vermoeidheid en zoetaanvallen overschakelt op het vetverslindende voedingsplan. Je vindt hierin uitgelegd wat je precies tijdens fase 1, 2 en 3 van het ZelfSlank Plan moet eten, drinken en doen.

De ZelfSlank Besliskaart

In de richtlijnen vindt je de ZelfSlankBesliskaart. Een handig overzicht waarin je snel kunt zien of bepaalde voeding jouw vetverbranding op gang brengt of juist op een lager pitje zet. Het maakt ook duidelijk welke koolhydraten je wel kunt eten en welke je beter weg kunt laten. Geef aan de hand van deze richtlijnen moeiteloos je eigen draai aan het ZelfSlank Plan. Iets wat ik je van harte aanbeveel te doen!

De ZelfSlank Weekmenu’sED 12 300x232 Resized

6 volle weken met “oerdegelijke” en seizoensgebonden voorbeeldrecepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Totaal biedt het plan je 55 unieke recepten voor het diner, 21 unieke recepten voor het ontbijt en 21 unieke recepten voor de lunch. Dit voedingsplan geeft rust want je weet precies wat je gaat eten. Je hoeft zelf niet meer uit te vogelen hoe en wat.

ZelfSlank Online Menuplanner

De zelfslank online menuplanner is een praktische tool die je nergens anders vindt. Deze online menuplanner snel een persoonlijk boodschappenlijstje op. Dit gaat je zoveel hoofdbrekens, tijd én geld besparen… Je koopt namelijk in grotere hoeveelheden in en je kunt beter op aanbiedingen van de buurtsuper inspelen.

[thrive_leads id=’44928′]

E-Book: Vergeet het dieet

Een e-boek voor de broodnodige mentale ondersteuning, aangezien je jouw leefstijl radicaal zal omgooien. Aan de hand van dit boek en de oefeningen SLIM, TONE en TRIM krijg je meer controle over jouw eetgewoonten. Snoepbuien zijn voor 80% een oorzaak zijn van de verkeerde koolhydraten te eten, in de verkeerde combinaties en op de verkeerde tijdstippen. Hoe je dit omkrijgt leer je aan de hand van het voedingsplan en de bijbehorende hulpmiddelen. De overige 20%, het mentale stuk, komt in dit boek aan bod.

Het luisterboek ‘Vergeet het dieet’

Voor wanneer jij liever niet van het scherm leest of mijn boek niet wilt uitprinten. Ik lees Vergeet het dieet aan je voor! Luister het af op jouw computer, MP3 speler (bijv. de iPod of iPhone). Handig tijdens het reizen naar werk of bijvoorbeeld het sporten of wandelen. Het is dan alsof ik je als jouw persoonlijke coach toefluister en motiveer. Wanneer je wilt, dus ook op de momenten dat het tegenzit!

Begeleiding bij