Zomersnel Pastadieet van Wim Chambon

Start met KetoX

Het Zomersneldieet is een afslankmethode waarmee de 50 jarige Boschenaar Wim Chambon naar eigen zeggen 25 kilo is afgevallen in 12 weken tijd. De oud kroegbaas verteld openhartig dat hij als kind al behoorlijk dik was. Op zijn 16e woog hij zelfs 120 kilo. Dankzij het zomersneldieet heeft Wim eindelijk zijn streefgewicht bereikt. Via de website van wim kun je voor 15 euro een pdf bestand downloaden dat meer inkijk geeft in de dieetmethode van Wim.

Wim Chambon bij Man Bijt Hond

Het Zomersnel Pastadieet van Wim Chambon is op TV geweest bij het programma ‘Man Bijt hond’ Op de site van de NCRV is het volgende te lezen over het fragment ‘Sinds Sonja Bakker haar dieet imperium gedag heeft gezegd zijn er allerlei nieuwe dieetgoeroe’s opgestaan. Ook Wim Chambon uit Den Bosch denkt dat hij de oplossing voor lijnend Nederland heeft met zijn pastadieet. Slim Pasta en Zero Pasta zijn gemaakt van een Konjac plant en bevat dus geen schadelijke effecten die gewone pasta wel heeft, zoals gluten.

Afslanken voor 90 cent per maaltijd

Nadat de Brabander 15 jaar lang verschillende diëten had uitgeprobeerd kwam hij tot de ontdekking dat geen enkele methode succesvol bleek voor hem. Wim heeft vervolgens zelf een dieet samengesteld. Het zomersneldieet, dat het hele jaar gebruikt kan worden. Uit alle kennis over voeding en beweging als ervaringdeskundige heeft hij een programma samengesteld dat heel goed vol is te houden is. Met het zomersneldieet kan je in één week tijd maarliefst 3 kilo afvallen volgens Wim. Net als veel afslankprogramma’s is het zomersneldieet gebaseerd op koolhydraten, de maaltijden kosten volgens Wim nog geen euro per stuk, per dag kost het dieet ongeveer 2 euro en 50 eurocent. Zomersnel bestaat voornamelijk uit pasta (macaroni, spaghetti, nasi, bami en witte rijst).

Ervaring met Zomersnel

Iedereen die het Zomersneldieet wil volgen moet eerst voor 15 euro de tips van Wim downloaden. We zijn erg benieuwd naar jouw mening! Ben jij, net als Wim kilo’s afgevallen door het eten van pasta?  Heb jij ervaring met Zomersnel van Wim Chambon? Geef dan hier een reactie of lees hier de ervaringen van anderen.