Zelfslank Plan Recepten

Start met KetoX

Regelmatig krijg ik vragen van bezoekers die het ZelfSlank Plan volgen of er naast de basisrecepten nog een aanvulling op deze recepten verkrijgbaar is. Het antwoord is nee, maar het goede nieuws is dat er een beter alternatief is.

ZelfSlank Plan 2.0

Het ZelfSlank Plan is namelijk sinds kort vernieuwd. Door het verbeteren van een aantal cruciale punten is het programma nog effectiever geworden. Hier volgt een overzicht van de verbeteringen.

Nieuwe Menuplanner

In de eerste plaats is de Menuplanner stukken gebruikersvriendelijker. Je kunt vanaf nu in plaats van de basislijst met boodschappen ook in een oogopslag te zien hoe ze alles moeten klaarmaken. Online recepten dus!

Allergie of Intolerantie

Heb je een allergie, of heb je een intolerantie voor een bepaalde stof? In de vernieuwde versie kun je per voedingsmiddel aangeven waar je allergisch of intolerant voor bent. Ook als je bepaalde dingen echt niet lust, dan kun je het voedingsplan eenvoudig aanpassen aan jouw wensen.

Deze functionaliteiten maken ZelfSlank nog unieker dan het al is. De eerste reacties van klanten zijn uitermate positief! We zijn ook erg benieuwd naar jouw ervaring. Laat een reactie achter, of lees de ervaringen van andere bezoekers.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.