Zacti+ Afslankpillen

Zacti+ zijn afslankpillen die afkomstig zijn uit Frankrijk. Sinds kort is is Zacti+ ook in Nederland verkrijgbaar, tot nu toe echter uitsluitend via internet. Het supplement claimt, net al vergelijkbare producten, dat je eenvoudig kunt afvallen door het slikken van de capsules.

Jouw Ervaring

Zacti+ is een nieuw product en om die reden zijn er nog maar weinig ervaringen. Heb jij Zacti+ Afslankpillen besteld en uitgeprobeerd. Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Zacti+ Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Zacti+ zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Zacti+ graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

1 kilo per capsule
zacti

Het bijzondere van deze capsules is dat de leverancier garandeert dat je per capsule 1 kilo kan afvallen. Daar staat tegenover dat de capsules exorbitant duur zijn. Voor vier pillen betaal je 30 euro. Dat is dus bijna 8 euro per capsule. Daarnaast viel het ons op dat op de website van Zacti+ geen lijst met ingrediënten te vinden. We kunnen je dus niet vertellen welke bestanddelen in een capsule zitten.

Stofwisseling

Zacti+ beweert verder de stofwisseling te verhogen. Deze eigenschap kennen we van vergelijkbare producten als Nuvoryn en Alli. Door het versnellen van je stofwisseling gaat je lichaam meer calorieën verbranden in plaats van ze op te slaan als vet. Zoals bij ieder gewichtsverlies supplement is het ook bij Zacti+ aan te raden om een verantwoord voedingspatroon te volgen en voldoende te bewegen voor een beter resultaat.

Betrouwbaar?

Zoals ik eerder schreef kunnen de capsules uitsluitend via internet besteld worden. De site is Nederlandstalig maar staat geregistreerd in Duitsland en loopt via Polen naar Nederland. Op de site lezen we dat Zacti+ van oorsprong een Frans product is. We zien Zacti+ inderdaad op meerdere Franstalige sites opduiken.

Jouw Ervaring

Omdat wij nog veel vraagtekens hebben bij Zacti+ Afslankpillen zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring. Heb jij Zacti+ Afslankpillen besteld en uitgeprobeerd. Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

57 Reacties

 1. Met verbazing lees ik het mailtje van OCEAN. Ze willen mijn IBANrekeningnummer en Swift code van de bank zodat ze kunnen terugbetalen.. Ik hou jullie op de hoogte..

 2. Absoluut niet aan beginnen! Ik kwam in de periode dat ik Zacti+ gebruikte aan in plaats van dat ik afviel!! Meer dan 2 kg, terwijl er met vier pillen 4 kg verdwenen zouden moeten zijn! het verschil: 6 kg. En een extra opgave om af te vallen. Dus doe het niet!!! Dit is oplichterij.

 3. Dit soort praktijken zijn oplichters! Net als alle andere zogenaamde afslankpil bedrijven!!
  Val gewoon uit jezelf af in plaats via deze troep te doen!! Dit kost ons als mede mens alleen maar meer geld aangezien men ook nog is ziek kan worden hiervan. (genoeg verhalen hierover gehoord.)

  Naar dat geld kan men gewoon fluiten, Dit soort bedrijven houden zich overal schuil.

  Dit word ook nog wel eens vertaald naar: ´Pech voor u het geld is niet meer van u’

 4. Misschien moeten we een collectief vormen om zo ons geld retour te krijgen.
  Radar of Kassa inschakelen. Die bereiken vast iets meer!

 5. heb de pillen besteld en gekregen
  nu 8 pillen geslikt.
  maar de fabels zoals beloofd is beslist NIET waar.
  nog niet 1 gram eraf.
  dus net als de rest flauwekul.
  hoop dat ik ook snel mijn geld weer terug krijg.
  Maar vrees dat dat wel een paar maanden gaat duren.
  net als de andere bedrijven.

 6. Had 4 capsules besteld daar het best prijzig is… kreeg ook 4 gratis erbij,ben nu op de helft en bijna 2 kilo kwijt… ook niks meer. maak de kuur wel af.
  Heb wel erge buikklachten en spierpijn..of dit een bijwerking is???
  maar nee het beloofd echt niet wat het zegt. .

 7. Heb ook de 8 pillen besteld en 8 extra gekregen.
  Ik nam om de twee dagen een pil in en smorgens was er een kilo af maar tegen de avond was die er terug bij. Heb nen mail gestuurd naar Zacti om te vragen waar ik de tabletten terug mag sturen om mijn geld terug te krijgen maar nog geen antwoord gekregen.
  Ik denk dat we goed in’t zak gezet zijn

 8. We hebben zacti gebruikt, echter zonder enig resultaat. We hebben het retour gezonden maar hebben in tegenstelling van de belofte, nog steeds geen geld terug gekregen.

 9. Ik heb 8 pillen besteld en 8 gratis heb er 8 gebruikt en ben zelfs 2 ons aan gekomen in plaats van 8 kilo kwijt.
  ik heb alles op 14-04-2013 terug gestuurd. naar O.C.E.A.N
  88 numéro 3
  av. gl Leclerc
  92100 PARIS
  FRANKRIJK
  ik heb meerdere malen een mail gestuurd en gevraagd wanneer ik mijn geld terug krijg gestort maar krijg steeds geen reactie, zij geven op de site de garantie je geld terug te krijgen als het product niet helpt. heb het gevoel het geld ook niet mer terug te zien.wat voor mensen zijn jullie mensen lekker te maken dat ze in een paar dagen enkele kilo,s kunnen verliezen en het niet waar is.

 10. Nou daar ben je lekker mee ofnie naar frankrijk opsturen!!!!!!

  Geachte Mevrouw,

  Hartelijk dank voor uw e-mail. We zijn erg verrast dat de behandeling niet effectief was in Uw geval, maar we hebben respect voor uw beslissing om het product te retourneren. Wij zullen Uw terugbetaling storten op uw bankrekening zodra we het pakket ontvangen hebben met de bijgevoegde bon.
  Gelieve uw banknummer in iban formaat, swift nummer en email adres met de overgebleven doosjes mee sturen.

  Ons adres is :

  O.C.E.A.N
  88 numéro 3
  av. gl Leclerc
  92100 PARIS
  FRANKRIJK

  Met vriendelijke groet,
  O.c.e.a.n klantenservice.

  —– Original Message —–
  From: Dominique
  Sent: 05/03/13 02:46 PM
  To: [email protected]
  Subject: Zacti + garantie

  Goedenmiddag

  Ik heb een bestelling gedaan bij jullie van 8 tabletten en 8 extra nu ik een aantal dagen bezig ben en op de helft ben en ik nog geen kilo kwijt ben wil ik graag gebruik maken van mijn garantie en dus terug sturen want ik ben echt niet tevreden hierover…

 11. Ik heb dus samen met mijn partner een kuur gevolgd ieder 8 tabletten wij zijn beide geen kilo afgevallen wij zijn dus gestopt en ben dus nu aan het wachten op een mailtje terug om ze retour te doen want dat is de garantie zeggen ze

  • heb ook een mailtje gestuurd met de vraag naar waar ik ze moet terugsturen; en of het aangetekend moet. Echter nog geen antwoord gehad :-(

 12. Mensen probeer gewoon zelf af te vallen! Dit is gewoon de beste manier. Binnen 1 maand was Ik gewoon 8 kilo kwijt. Blijven sporten en niet op je kont blijven zitten. Wie weet wat er in deze capsules verborgen zitten! Het kan wel ziektes oproepen. Mijn tip: ga lekker naar buiten en beweeg zoveel je kan. Vragen? Men kan mij altijd mailen.

 13. Wat mij betreft, ik heb die kuur ongeveer een jaar geleden gedaan en het is mij voor het eerst gelukt om af te vallen. Ik ben meer dan 15 kilo afgevallen, maar niet in 15 dagen na het innemen van 30 tabletten.
  Ik moest 20 tabletten innemen en het duurde meer dan anderhalve maand. De resultaten zijn SUPER, sindsdien ben ik niet aangekomen.
  Je moet echter opletten wat je eet en het is beter om de trap te nemen dan de lift!
  Het helpt zeker!
  Bovendien loop je geen risico, je krijgt gegarandeerd je geld terug als je ontevreden bent.

 14. pfff, ik heb al 3 pillen genomen en ben niet eens vermagerd :(
  dikke bullshit en dikke zever al die zogezegd vermagerd zijn . . .

 15. Ook ik sluit mij bij de andere dames aan koop t niet ik kreeg er meer een honger gevoel van ook ik probeer mijn geld terug te krijgen

 16. Het werkt helemaal niet! Ik heb nu al 6 pillen op en weeg nog steeds hetzelfde. De mooie verhalen die te lezen zijn, zijn volgens mij van de leverancier zelf. Het was ook te mooi om waar te zijn natuurlijk……..

 17. Ik heb nu 6 x zo’n pil ingenomen en helemaal niets afgevallen, zelfs een kilo aangekomen. Ik ga nu verpakking terug sturen en hopen dat ik mijn geld terug krijg (zoals op site vermeldt staat)

 18. Ik hoop dat de pharmaceutische industrie ooit wel zoiets ontwikkeld. Maar als dit echt zou werken zoals ze beweren zou het inderdaad revolutionair zijn en zelfs op hyet nieuws komen. Het zou veel overgewichtziektes kunnen voorkomen. Helaas werkt het dus niet anders hadden we het via het nieuws zeker geweten.

  Succes bij het vinden van iets wat wel werkt. Voor mij werkt het drinken van veel water en sporten, Beiden verminderd de eetust en zorgt voor een gezond lichaam.

 19. Niu als je de reacties leest denk je dit moet het dan zijn.
  Maar het is een nepmiddel,doet helemaal niets met je gewicht.
  Was al achterdochtig daarom heb ik er maar 4 besteld,resultaat niets afgevallen.
  Dus mensen koop het niet,het werkt niet.

  • Ik heb zacti+ ook besteld en het helpt voor geen meter, geen 1 kilo kwijt geraakt echte waardeloze pillen, koop het niet. Ik heb ze nu een brief en mail gestuurd en mijn geld terug gevraagd, nog geen reactie gehad

 20. Graag wil ik 12kilo afvallen met zacti+ hoe kan ik het bestellen,hoe duur is het en moet ik als ik stoppen wil na het resultaat afzeggen?

  met vr,groet :Marianne.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.