Yvonne van den Hout

Afvallen in 2021

Mijn naam is Yvonne van den Hout en ik ben oorspronkelijk doktersassistente en laborante. In het verleden heb ik in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Ik ben moeder van drie zoons die inmiddels niet meer thuis wonen.yvonne1

Mijn Opleidingen

Het is nu ongeveer 25 jaar geleden dat ik de opleiding Sociale Dienstverlening heb gevolgd. Aansluitend daarop heb ik de opleiding Psychosociaal Werk succesvol afgerond. Tenslotte heb ik verschillende RET-cursussen, trainingen en workshops op mijn vakgebied gevolgd.

Mijn Werk

Inmiddels werk ik bijna 20 jaar als gewichtscoach en trainer en heb een eigen praktijk in Maassluis. Mijn specialisme is het begeleiden van vrouwen met gewichts – en eetproblemen. Niet met een dieet, maar met een methode waarbij je leert om je eetgedrag daadwerkelijk definitief te veranderen. Ben je ook regelmatig met een veelbelovend dieet afgevallen, maar was het resultaat helaas niet blijvend? Dan behoor je tot de 95% van de mensen waarbij een dieet ook niet blijvend werkt. Tijd dus voor een totaal andere benadering van overgewicht, waarmee ik je kan helpen om je doel wel te bereiken.

Mijn Boek: RE(d)T je gewicht

Ik heb mijn methode om je te begeleiden naar gezond eetgedrag beschreven in mijn boek met de titel RE(d)T je gewichtRe(d)t je gewicht‘. De doelstelling van mijn boek is om je te helpen om weer te geloven in jezelf. En te ervaren dat ook jij, zelfstandig en op eigen kracht zonder dieet, een gezond gewicht kunt behalen en behouden.

Trainingen en Workshops

Regelmatig organiseer ik trainingen en workshops. Voor mensen die af willen vallen is er bijvoorbeeld de workshop ‘Slank denken, hoezo?‘ Ben je zelf een gewichtsconsulente of diëtiste? Dan kun je bijvoorbeeld de workshop ‘RE(d)T je gewicht voor professionals‘ volgen. Deze is geaccrediteerd door de BGN.

Mijn Columns

Regelmatig schrijf ik columns voor vetvrij.com. Hier volgt een overzicht van columns die ik recent heb geschreven.

[catlist id=311 orderby=title order=ASC numberposts=-1]

Vragen en Advies

Heb je vragen, of wil je advies? Laat dan een reactie achter via het reactieformulier of bezoek mijn website.

Yvonne van den Hout
www.redtjegewicht.nl

2 Reacties