Yvonne Lemmers GOK, Grip Op Koolhydraten

Yvonne Lemmers is een diëtiste uit Beneden Leeuwen die we kennen van het boek met de titel: “Grip op koolhydraten” of kortweg GOK. In dit boek wordt het “Opgewicht Programma” van Yvonne Lemmers beschreven dat gebaseerd is op een koolhydraatarm dieet. Het “Opgewicht Programma” is populair bij personen die een eiwitdieet hebben gevolgd zoals het bekende Prodimed Dieet of Dokter Frank.

Het “Opgewicht GOK Programma” sluit naadloos aan op verschillende eiwitrijke en koolhydraatarme diëten omdat de GOK Methode van Yvonne Lemmers gericht is op een langere periode. Je leert met GOK om bewust om te gaan met koolhydraten.

GOK Fase 1 en Fase 2

Net als het eiwitdieet kent het dieet van Yvonne Lemmers verschillende fasen.  Het “Opgewicht Programma” bestaat in totaal uit twee fasen. In Fase 1 is het de bedoeling dat je op gewicht komt en in Fase 2 leer je hoe je op je streefgewicht kunt blijven. Naast het boek heeft Yvonne Lemmers een forum waar je voor een bedrag van 12 euro toegang tot kan krijgen. Leden van dit forum krijgen onder andere ondersteuning, tips, recepten en voorbeeldmenu’s.

Bestel de boeken van Yvonne Lemmers bij bol.com

Grip op Koolhydraten

September 2009 is de tweede druk uitgekomen van het boek  “Grip op Koolhydraten” van Yvonne Lemmers. Hier staan onder andere vijf boeiende verhalen in van personen die dankzij het “opgewicht programma” hun streefgewicht hebben behaald. Daarnaast kun je een bijdrage lezen van cardioloog Helmut Gehlmann. Deze cardioloog verteld onder andere dat Yvonne Lemmers precies weet hoe het menselijk lichaam functioneert en dat je daarom met het “Grip op Koolhydraten Dieet” gegarandeerd het gewenste resultaat zal behalen. Juni 2010 is er een kookboek van Yvonne Lemmers verschenen met de titel ‘Grip op Koolhydraten Kookboek’.


38 Reacties

 1. Ik heb drie dagen geleden weekmenu 4 gekocht, dit was zaterdag met het oog op maandag een nieuwe week. Zondag heb ik een mail gestuurd dat ik de weekmenu 4 nog niet had ontvangen. Daar heb ik geen reactive op gekregen.
  Zou ik de nieuwe weekmenu in de GOK app moeten kunnen zien?
  Groet Debra

 2. Ben een man van 57 jaar. Op 2 januari 2017 werd bij mij Diabetes 2 geconstateerd, met een suikerspiegel van meer dan 20. Dat bij een gewicht van bijna 100 kilo. Nu 11 weken verder, ben ik dankzij G.O.K, 16 kilo kwijt en bij de laatste meting op 15 maart j.l., was de bloedsuikerspiegel al weer gedaald tot minder dan 7. Ik voel mij inmiddels als herboren. Medicatie (Medformin) is inmiddels ook al weer gehalveerd. Houd strak bij wat ik aan KH binnen krijg, maar dat is geen probleem meer, daar er een nieuwe wereld, qua voeding, is opengegaan.
  Jammer dat er een wake up call voor nodig was, maar het voelt nu super! Jouw boekjes hebben mij enorm goed op weg geholpen. Hoop dat je nog veel meer mensen op het goede spoor kan brengen, Yvonne!

  Mijn dank is groot!

  Groeten, Boudewijn

 3. Kan ik dit vergelijken met een koolhydraat arm dieet?? Dus WEL gebruik van roomboter bv? Heb het boekje GOK van Yvonne Lemmers .Be.n benieuwd naar je antwoord. Bedankt alvast!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.