Yvonne Lemmers GOK, Grip Op Koolhydraten

Afvallen in 2021

Yvonne Lemmers is een diëtiste uit Beneden Leeuwen die we kennen van het boek met de titel: “Grip op koolhydraten” of kortweg GOK. In dit boek wordt het “Opgewicht Programma” van Yvonne Lemmers beschreven dat gebaseerd is op een koolhydraatarm dieet. Het “Opgewicht Programma” is populair bij personen die een eiwitdieet hebben gevolgd zoals het bekende Prodimed Dieet of Dokter Frank.

Het “Opgewicht GOK Programma” sluit naadloos aan op verschillende eiwitrijke en koolhydraatarme diëten omdat de GOK Methode van Yvonne Lemmers gericht is op een langere periode. Je leert met GOK om bewust om te gaan met koolhydraten.

GOK Fase 1 en Fase 2

Net als het eiwitdieet kent het dieet van Yvonne Lemmers verschillende fasen.  Het “Opgewicht Programma” bestaat in totaal uit twee fasen. In Fase 1 is het de bedoeling dat je op gewicht komt en in Fase 2 leer je hoe je op je streefgewicht kunt blijven. Naast het boek heeft Yvonne Lemmers een forum waar je voor een bedrag van 12 euro toegang tot kan krijgen. Leden van dit forum krijgen onder andere ondersteuning, tips, recepten en voorbeeldmenu’s.

Bestel de boeken van Yvonne Lemmers bij bol.com

Grip op Koolhydraten

September 2009 is de tweede druk uitgekomen van het boek  “Grip op Koolhydraten” van Yvonne Lemmers. Hier staan onder andere vijf boeiende verhalen in van personen die dankzij het “opgewicht programma” hun streefgewicht hebben behaald. Daarnaast kun je een bijdrage lezen van cardioloog Helmut Gehlmann. Deze cardioloog verteld onder andere dat Yvonne Lemmers precies weet hoe het menselijk lichaam functioneert en dat je daarom met het “Grip op Koolhydraten Dieet” gegarandeerd het gewenste resultaat zal behalen. Juni 2010 is er een kookboek van Yvonne Lemmers verschenen met de titel ‘Grip op Koolhydraten Kookboek’.