Yves Rocher Défiligne Afslankkuur

Afvallen in 2021

Mijn Afslankprogramma van Yves Rocher

Bij Yves Rocher denk je niet meteen aan een afslankkuur maar eerder aan cosmetica. Toch is het Laboratorium Santé Naturelle van Yves Rocher geen nieuwkomer op de dieetmarkt. Al jaren werkt Yves Rocher aan een productlijn met afslankmiddelen en afslanksupplementen. Yves Rocher zet hoog in op verantwoord afslanken en heeft verschillende programma’s ontwikkeld. Van afslankmiddelen voor dagelijks gebruik tot meerdaagse kuren en complete afslankprogramma’s. ‘Mijn Afslankprogramma’ is de nieuwste aanwinst in het pakket. Later in dit artikel vertel ik meer over dit programma.

Yves Rocher Défiligne Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Yves Rocher Défiligne zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Yves Rocher Défiligne graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Online Bestellen

We kennen Yves Rocher van de online cosmetica winkel. Ook de afslank producten van Yves Rocher zijn uitsluitend online verkrijgbaar.  Yves Rocher is van oorsprong een Franse organisatie, en nog steeds is het hoofdkantoor gevestigd in Frankrijk. Inmiddels heeft Yves Rocher een een prima distributie netwerk uitgerold binnen de Benelux. Ook buiten Europa zijn de afslank producten een succes. Vooral in Noord Amerika doet Yves Rocher goede zaken op de immense dieetindustrie.

Exclusieve Yves Rocher Actie

Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com is er een exclusieve actie bestaande uit een Défiligne 10-daagse afslankkuur + 2-in-1 hydraterende verstevigende bodymilk. Normaal kost deze set 32,50 euro. Tijdelijk kun je deze set bestellen voor de actieprijs van 12,95 euro. klik hier voor meer informatie, of om te bestellen.

Vragen en Ervaringen met Yves Rocher Afslank Producten

Heb je vragen over de afslank producten van Yves Rocher, of wil je jouw ervaring delen? Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers met Yves Rocher Défiligne Afslank Producten.

‘Mijn Afslankprogramma’ van Yves Rocher

In 2013 heet Yves Rocher ‘Mijn Afslankprogramma’ gelanceerd. een nieuw programma dat is opgebouwd uit 3 stappen.

1. Module Prepare: voorbereiding van je huid
2. Module Choice: Kies de juiste verzorging
3. Module Voeding: Extra boost voor je afslank programma

Alle modules zijn gebaseerd op producten met een natuurlijke basis.

Yves Rocher Producten

De afgelopen tijd is het assortiment mede door het nieuwe programma behoorlijk uitgebreid. Hier volgt een overzicht van de afslank producten uit het Yves Rocher afslank assortiment.

 • S.O.S. overmatig vet Défiligne voor figuur correctie
 • Svelta Svelta Frutaline Vitaliteit voor afslanken zonder vermoeidheid
 • Défiligne Défiligne platte buik 2-in-1 tegen een opgezette buik
 • Défiligne Défiligne 14-daagse afslankkuur
 • Défiligne Défiligne Double action afslankthee
 • Défiligne Défiligne Vetverbrander
 • Minceur Café Vert 30 dagen afslankkuur
 • Afslankbooster met vochtafdrijver

Sport en Beweging

Yves Rocher richt zich puur op het medische aspect van afvallen. Sporten of overmatig bewegen is dus niet nodig. Wel wordt een aangepast, licht eetpatroon aanbevolen voor een beter resultaat. Yves Rocher is wereldwijd nummer 1 in plantaardige cosmetica en al jaren een begrip voor natuurlijke schoonheidsproducten

Ervaring met Yves Rocher Défiligne

Heb je vragen over de afslank producten van Yves Rocher, of wil je jouw ervaring delen? Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers met Yves Rocher Défiligne Afslank Producten.