Ymea Silhouet Capsules en Ymea Platte Buik Review en Ervaringen

Veel afslankmiddelen op de markt werken averechts en zijn niet goed voor het lichaam. Desalniettemin zijn er ook afslanksupplementen die positief kunnen bijdragen aan je gezondheid en gewicht. Ymea Silhouet Capsules horen tot die groep. Deze dieet capsules doen meer dan alleen je gewicht aanpakken. Tevens bieden zij verlichting bij overgangsklachten, zoals nachtzweten, opvliegers, stemmingswisselingen en osteoporose. Ymea Silhouet is een fytoproduct. Dit is een natuurlijk product met actieve ingrediënten verkregen uit onverdunde plantenextracten.

Ymea Silhouet Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Ymea Silhouet zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Ymea Silhouet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Fytoproducten worden al langer gebruikt om overgangsklachten te verhelpen. Deze middelen werken door het lichaam weer in balans te brengen. Zo heeft Ymea Silhouet eigenlijk een tweevoudige werking. Het zijn dieet capsules die ook overgangsklachten verhelpen. En Ymea doet dit allemaal met 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Cimicifuga Racemosa, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Vitamine B6, B12, D3 en de mineralen koper en zink. De vitamines dienen om het immuunsysteem te versterken.

Ymea Silhouet Platte Buik is speciaal geschikt voor vrouwen in de overgang. De meeste

Ymea-Silhouet
Ymea-Silhouet

vrouwen ervaren het als een nare periode, waarin allerlei kwaaltjes de kop opsteken. Gewicht aankomen in de overgang is er helaas een van. Vandaag lees je hier meer over en geven we je een mogelijke oplossing: Ymea Silhouet.

Wat gebeurt er in de overgang?

In de overgang verandert je hormoonhuishouding. Dat wil zeggen, de samenstelling van de hormonen in je lichaam, verandert. Vanaf de puberteit produceer je als vrouw het hormoon oestrogeen. Dat hormoon wordt door rijpende eicellen aangemaakt. Omdat er tijdens de overgang steeds minder eicellen zijn, neemt de productie van oestrogeen automatisch ook af. Die afname zorgt op haar beurt voor veranderingen in het lichaam en de welbekende overgangsklachten.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat verandert er dan in je lichaam?

De meest gehoorde klacht tijdens de overgang is het krijgen van opvliegers: plotseling breekt het zweet je uit en krijg je het ontzettend warm. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het lagere oestrogeenpeil, dat geen goede controle meer heeft over de temperatuurregeling in de hersenen.

Andere klachten zijn prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren. Ook deze symptomen van de overgang worden gerelateerd aan de verandering in de hormoonsamenstelling.

Gelukkig zijn er diverse middelen die je kunt gebruiken om de symptomen van de overgang te verlichten. Een voorbeeld is Ymea Silhouet, waar je hieronder meer over leest.

Gewichtstoename tijdens de overgang

Heb je het idee dat je zwaarder wordt tijdens de overgang? Je bent niet de enige! Diverse vrouwen merken dat ze in de overgang kilootjes aankomen rond hun buik en borsten.

Het is nog niet geheel duidelijk of het direct met de overgang te maken heeft, of met ‘simpelweg’ ouder worden, maar er is in ieder geval een verband aan te tonen tussen de veranderde hormoonsamenstelling en gewichtstoename in de overgang. Hoe zit dat dan?

ymea ingredienten
ymea ingredienten

Je weet inmiddels dat de oestrogeenproductie tijdens de overgang daalt. Wat je wellicht nog niet weet, is dat ons vetweefsel in het lichaam oestrogenen aanmaakt. Omdat het lichaam de productie van oestrogenen in de overgang toch op peil wil houden, zal er meer vet worden opgeslagen, zodat daarin meer oestrogenen kunnen worden aangemaakt. Daardoor heb je kans om in gewicht aan te komen.

Andere oorzaken

Die paar extra kilo’s tijdens de overgang worden niet alleen aan de hormonale verandering in het lichaam toegeschreven. Zoals vaak bij verandering in gewicht, lijkt het nu ook te gaan om een combinatie van factoren.

De overgang brengt vaak verandering van emoties met zich mee: sommige vrouwen voelen zich onzeker, hebben stress, sombere gevoelens en stemmingswisselingen. Gevoelens van onzekerheid en stress kunnen meer (en ongezond!) eten in de hand werken.

Daarnaast wordt de stofwisseling trager naarmate je ouder wordt. Je verbrandt minder calorieën dan je op jongere leeftijd in eenzelfde tijdsbestek deed. Dat komt onder andere doordat je minder spiermassa hebt als je ouder bent. Spiermassa verbrandt calorieën, zelfs in rust. Minder spiermassa betekent minder verbranden. Als je in de overgang dus dezelfde hoeveelheid calorieën blijft innemen als eerder, verbrand je er te weinig en worden ze opgeslagen als vet. Tot slot bewegen de meeste mensen naarmate ze ouder worden, minder. En dat werkt aankomen in gewicht natuurlijk nog meer in de hand.

Buik en borsten in plaats van billen en dijen

Dat je minder oestrogeen produceert, heeft helaas nog een ander effect. Het zorgt ervoor dat het vet op andere plekken wordt opgeslagen dan voorheen. Waar vrouwen eerst vooral rond hun billen en dijen vet opslaan, gaan de kilo’s nu rond de buik zitten.

Oestrogenen stimuleren de aanmaak van vet rond de billen en dijen en blokkeren enzymen die vet in het bovenlichaam aanmaken. Wat er gebeurt bij een verminderde oestrogeenproductie, kan je nu wel raden: het proces wordt omgedraaid. De aanmaak van vet wordt gestimuleerd rond de buik en minder rond heupen en billen.

Wil je wat ondersteuning bij gewichtstoename en verandering van figuur in de overgang? Ymea Silhouet kan dan een oplossing bieden.

Ymea Silhouet

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je kunt gebruiken bij diverse overgangsklachten. De diverse plantenextracten in dit product ondersteunen je onder meer bij de hiervoor besproken problemen: gewichtstoename en toename van vet rond de buik en borsten.

In Ymea Silhouet zitten groene thee-extract en cayennepeper. Deze producten helpen bij het behoud van je figuur. Groene thee ondersteunt de vochtbalans en de vetverbranding. En dat is precies waar je lichaam wel een handje hulp bij kan gebruiken in de overgang! Van cayennepeper weten we dat dit bijdraagt aan gewichtsverlies. Zo kan Ymea Silhouet je dus ondersteunen als het gaat om je gewicht en lijn in de overgang.

De andere ingrediënten in Ymea Silhouet, zoals yam, helpen bij klachten zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Zo kom jij prettiger de overgang door.

Wat kan je er aan verder aan doen?

Ymea Silhouet biedt een fijne ondersteuning om je overgangsklachten het hoofd te bieden. Daarnaast kan je zelf proberen om de ‘schade’ beperkt te houden. Probeer elke dag te bewegen, zodat je calorieën verbrandt en je spiermassa zoveel mogelijk behouden blijft. Daarnaast is het zaak om (als je dat al niet deed) op je voeding te letten. Neem je niet te veel? Is wat je in je mond stopt, overwegend gezond? Houdt deze zaken in de gaten, neem Ymea Silhouet, en de kans is groot dat jij de overgang gewoon op fijne manier en zonder gewichtstoename doorkomt!

Voor wie zijn Ymea Silhouet Capsules geschikt?

Ymea Silhouet Capsules zijn bijzonder goed voor vrouwen in de overgang. Het is een natuurlijke hulpmiddel tegen de klachten die je in die periode kunt ervaren. Tevens pakt het de gewichtstoename aan. Raadpleeg eerst de huisarts alvorens je met zulke supplementen aan de slag gaat.

De actieve stoffen in Ymea Silhouet maken dit product niet geschikt voor zwangere vrouwen. Deze stoffen verhogen het risico op een abortus en een vroeggeboorte.

Zijn Ymea Silhouet Capsules effectief?

De overgang is een ingrijpende periode in het leven van de vrouw. Ze ervaart dan verschillende fysieke alsook mentale veranderingen. Het is de periode waarin de vruchtbaarheid afneemt. De hormoonhuishouding raakt uit balans en dit kan leiden tot overgangsverschijnselen zoals:

 • Opvliegers
 • Nachtzweten
 • Gewichtstoename
 • en stemmingswisselingen.

De meeste vrouwen ervaren zulke klachten en meer tijdens de overgang.  Doorgaans doet men er weinig aan om de klachten te verhelpen. Dit komt meestal door onwetendheid of slecht advies van de arts. Er zijn (natuurlijke) middelen die overgangsklachten kunnen verminderen. Ymea Silhouet is er 1 van. Ymea brengt op een natuurlijke manier balans in het lichaam door een speciale samenstelling aan krachtige ingrediënten.

Deze zelfde ingrediënten hebben een gunstige werking op je gewicht. In de overgangsperiode gaat de stofwisseling trager werken. Dit is de voornaamste reden voor de toename in gewicht. Het heeft dus weinig te maken met je eetgedrag. De hormonen zijn hier de boosdoeners. Zij zorgen ervoor dat de heupen en buik steeds dikker worden. Ymea kan dit allemaal verhelpen door het lichaam weer in balans te brengen.

De meeste afslankpillen pakken gewichtsverlies op een andere manier aan. Zij zorgen ervoor dat de overtollige vetten sneller worden verbrand en dat je hongergevoel wordt vermindert. Met deze supplementen kun je succes boeken als je in de overgang bent. Echter is de kans heel klein. De gewichtstoename is, in dit geval, een symptoom van de overgang. Wil je die op een effectieve manier aanpakken, dan dien je de oorzaak erachter aan te pakken.

Wat kost Ymea Silhouet Capsules?

Ymea Silhouet Capsules zijn bij nagenoeg alle apotheken en drogisterijen te koop. Je kunt het ook online bestellen voor ongeveer € 22.

Voordelen

 • Het is goed tegen nachtzweten.
 • Het voorkomt gewichtstoename.
 • Het houdt je hormonen in balans.
 • Het houdt de botten en spieren sterk.
 • Het versterkt je afweersysteem.
 • Het verhelpt stemmingswisselingen.
 • Het verhelpt opvliegers

Nadelen

 • Ymea is niet geschikt voor zwangere vrouwen vanwege een verhoogt risico op abortus.
 • Kan baarmoedersamentrekkingen veroorzaken.
 • Verhoogt het risico van vroeggeboorte laat in de zwangerschap.

Conclusie

Het meest effectieve manier om af te vallen is om het gebruik van Ymea Silhouet Capsules te combineren met een gezond dieet en goed fitnessplan. Dan pak je de klachten op drie fronten aan. Ben je in de overgang en wil je op een gezonde manier afvallen? Dan zijn de capsules van Ymea Silhouet een goede keuze.

Gezonde Groeten,

natascha

340 Reacties

 1. Sinds een half jaar eet en leef ik gezond. Ik val af, maar het gewicht kruipt ook steeds weer omhoog. In verhouding zijn mijn buik en borsten altijd dik geweest in verhouding tot de rest van mijn lichaam, maar nu ik in de overgang zit groeit vooral mijn buik/maag. Mijn lichaam lijkt in gevecht te zijn tegen het afvallen.
  Met het afvallen is het nachtzweten minder geworden. Maar de opvliegers overdag de zweetaanvallen overdag zijn om gek van te worden. Ik ervaar het als een belemmering is het normale dagelijks leven.
  Ik ben een beetje sceptisch, maar wil toch graag Ymea Silhouet proberen.

 2. Ik kom nu zelf in de overgang en ondervindt allerlei perikelen hieromtrent. Mijn belangstelling voor dit product is om te kijken of dit werkt en indien dit werkt andere vrouwen positief te kunnen informeren over Ymea Silhouet Capsules.

 3. Ik vroeg me al een tijdje af hoe het toch kwam dat ik, ondanks dat ik elke dag minstens een half uur sport en erg op mijn voeding let, toch zo’n “volle” buik houd. Moedeloos word ik er van en ben er van alles over gaan lezen. Nu kom ik dit artikel tegen en ben zeer geinteresseerd in Ymea Silhouet!

 4. Ik zou Ymea silhouet heel graag willen uitproberen. Ik heb met enige regelmaat overgangsklachten (plotseling hevig traspireren en warm) en ik ben ook langzaam een paar kg zwaarder geworden. Ik ben niet te zwaar maar wil zeker niet meer bijkomen! Ik ben net 51 geworden. Ik sport 1x per week en verder wandel en fiets ik graag (helaas niet altijd tijd) en ik durf te zeggen dat ik gezond eet. Uiteraard zondig ik ook wel eens.

 5. Hallo, ik ben 40 jaar oud en ik ben in de overgang. ik heb gemerkt dat ik een paar kilo win en ik voel mijn maag opgezwollen. onlangs zag ik de reclame van ymea silhouet en ik ben erg benieuwd of het echt werkt voor die vervelende symptomen en extra kilos.

 6. Ik merk dat ik alleen wil eten en ondanks het sporten kom ik aan en staat mijn buik rechtovereind. Stond vandaag in de Kruidvat en zag de prijs van Ymea. Voor zo’n hoge bedrag zou het wel moeten helpen maar toch eerst reviews lezen. De kans om gratis te testen komt goed van pas. Ik ben bijna 48. Alvast bedankt

 7. Hallo,
  Ik wil graag Imnea platte buik uitproberen. Ik ben een super slanke vrouw met een dikke buik. Tijdens het afvallen verlies ik gewicht op de plaatsen waar het juist niet nodig is. Ik sport regelmatig. Met vriendelijke groet, Mirjam

 8. Hallo sinds de overgang heb klachten als nachtelijk zweten en gewichtstoename in de buik. Verder ben ik een slanke vrouw. Ik sport regelmatig. Tijdens het afvallen blijft het buikvet zitten en val ik op andere plaatsen af waar het juist niet nodig is. Graag wil ik Imea platte buik uitproberen.. Vriendelijke groet. Mirjam

 9. Ik ben een vrouw van 50 jaar en heb sinds een jaar last van nachtelijk zweten, en sinds een half jaar merk ik enige gewichtstoename vooral rondom de buik! Van mijn huisarts heb ik clonidine gekregen, maar na het lezen van de bijsluiter wil ik dat liever niet innemen! Ik ben nu op zoek naar een goed maar vooral gezonder alternatief! Graag zou ik dan ook ymea silhouet willen proberen

 10. Al vanaf 2016 in de overgang met heel veel opvliegers en slecht slapen. Ik heb hormoonpillen geslikt maar dat mag niet meer vanwege trombose. Ik ben benieuwd of Ymea mij kan helpen

 11. Werkt dit net zo goed als KetoX24 Afslankdruppels? Hier ben ik 14 kilo mee afgevallen en wil nu nog even dat laatste zetje.
  Ik zou dit heel graag eens proberen. Ben in de overgang en heb gewichtsverlies toename. Hierdoor slaap ik slecht en veel last van rug pijn.

 12. Ik wil dit ook heel graag proberen. Zit nu met een buikje en val niet af. Van alles geprobeerd. Zit in de beginfase van de overgang

 13. Hoelang duurt het voordat je merkt dat deze capsules werken tegen opvliegers? Ik kan dat nergens terug vinden. #durftevragen

 14. Zou het graag willen uitproberen. Al een tijdje in de overgang. Opvliegers kilo’s erbij en voorlopig nog niet vanaf.

 15. Ook ik zou het graag proberen. Door artrose in mijn rug zit sporten er niet meer in en is een dikker wordende buik geen aanrader. En zou ook graag beter slapen en minder stemmingswisselingen hebben. Ben al 4 jaar aan het worstelen . Leeftijd 52 nu.

  Monique

 16. Hallo, ik ben 47 jaar en sinds ik in de overgang ben al 6 kg aangekomen en het zit inderdaad allemaal op en rond mijn buik. Ik was altijd heel slank maar voel me nu echt lomp ( is een gevoel) en heb al van alles geprobeerd maar krijg het er niet meer af . Ik hoop dat ik het mag testen zodat ik weer mezelf word.

 17. Ik ben al diverse jaren in de overgang met veel opvliegers en nachtelijk zweten. Ik heb al van alles geprobeerd op natuurlijke basis, maar nog zonder resultaat. Ik kom ook aan in gewicht ( buik en borsten), en dat stoort me erg, ik ken dit niet van mezelf, ben altijd superslank geweest ! Ik zou graag Ymea willen proberen om me hopelijk weer meer een mens op zijn plaats te gaan voelen. Bovendien kost de overgang me teveel energie, die ik niet kan missen vanwege chronische pijn die ik al 20 jaar heb.

 18. Ik ben 51 jaar en de overgang is begonnen gewichtstoename , opvliegers en droge ogen ,graag zou ik ymea silhouet uitproberen .

 19. Verschrikkelijk last van opvliegers. Daarom graag Ymea testen. Kijken of ik er wat minder per dag krijg. Op warme dagen soms wel 25 keer. Mijn moeder is 75 en heeft ze nog zo nu en dan.

 20. Heel graag wil ik dit proberen. Ik ben in de vervroegde overgang en heb veel last van nachtzweten en stemmingswisselingen. Uiteraard meerdere klachten, maar deze zijn erg vervelend. Ook ben ik aangekomen, terwijl ik echt gezond eet en veel beweeg. Ik vind het moeilijk, aangezien ik nog vrij jong ben en zou echt graag willen weten of dit product mij kan helpen mijzelf weer wat prettiger te voelen! (Ben 37)

 21. Ik ben een vrouw van 59 jaar. Door een bloedafname is de uitslag …overgang! Doordat ik op 43 jarige leeftijd mijn baarmoeder heb moeten laten verwijderen kon ik niet weten of ik in mijn overgang zat. Ik heb dag in dag uit, nacht in nacht uit zweten, onrustig zijn, slecht slapen en ja daardoor ben ik vaak een lastig persoon om mee om,te gaan. Ik heb ook enorm gewicht toename ,een dikke buik waar ik er echt lastig van word en ook depri. Heb nog nooit zoveel gewogen als nu. Daarom zou ik graag een gratis staal hebben van Ymea Silhouet . Mvg

 22. Wat goed dat er een panel wordt samengesteld om Ymea silhouet te gaan testen! Zo ontstaat een mooi beeld van uiteenlopende problemen en ervaringen. Ik zou me graag aansluiten om dit product te proberen! Ik slaap slecht en ben daarom vaak moe. Ik menstrueer al een paar jaar niet meer maar heb voortdurend het gevoel dat het vandaag toch echt doorbreekt (niet dus…) Mijn gewicht is behoorlijk toegenomen en vooral mijn buik is erg gegroeid. Ik zou graag willen ervaren of Ymea mij helpt!

 23. Ik wil ymea graag proberen op aanraden van mijn huisarts. Ik heb zo’n 15 opvliegers per dag en hoop dit drastisch terug te brengen

 24. Ben juist in overgang door een heelkunde ingreep
  Werd en word nachts wakker badend in zweet om gek van te worden

 25. Ik heb al bijna 2 jaar klachten die nu eindelijk de naam overgang hebben gekregen.
  Lichamelijk maar zeker ook geestelijk ben ik een bijna een wrak.
  Dus ja…..ik wil het heel graag proberen.
  Hoe snel merk je eigenlijk verandering?

 26. Ik weet me geen raad, mijn figuur is de laatste 1,5 jaar zo veranderd, dat ik me niet thuis voel in mijn eigen lijf. Kilo’s erbij, vooral m’n buik is dik geworden, afvallen gaat demotiverend traag, opvliegers, ‘s nachts drijfnat wakker worden enz. Dus ik ben er zeker voor in Ymea platte buik te testen

 27. Ik heb veel goede berichten gehoord van vriendinnen. Ben kilo’s aangekomen en veel last van stemmingswisselingen. Ook een nacht goed slapen zou fijn zijn. Ben erg benieuwd na dit product. Loop nu iedere dag 10 tot 12.000 stappen. En ben heel gezond aan t eten. Ymea zou een fijne ondersteuning zijn.

 28. Hallo, graag wil ik ymea proberen,ben normaal slank,maar de laatste tijd heb ik steeds een opgezeyye lichaam vooral mijn buik.

 29. Neem 1 maand ymea dag en nacht maar vindt dat het de eetlust stimuleert.
  Wou graag de ymea silhouet proberen om te weten of het anders is .

 30. Ik zou het graag proberen: ik let wel op wat ik eet maar ter hoogte van mijn maag én mijn buik ben ik al een hele tijd enorm opgeblazen, ik word daar moedeloos van…

 31. Ik zit al even in de overgang en gebruik ymea silhouet maar nog nooit de variant platte buik….ik heb nogal een buikje die zeker als ik het weer zou moeten worden heel opgeblazen is…ik vloei niet meer al jaren niet maar rond de oorspronkelijke datum vwaarop ik normaal menstrueer krijg ik opgeblazen buik…en naar mate de overgang vorderd neemt dat opgeblazen buikje toe …dus ik zou heeel heel graag deze capsules willen proberen.
  Vr gr Margret de Vries

 32. Hallo ik hoorde gisteren dat iemand echt baat heeft bij Ymea Silhouet! Na een hormonenkuur bij de huisarts stap ik liever over een natuurproduct zonder risicos!

 33. Door een operatie al 2,5 jaar in de overgang. Last van nachtzweten, vermoeid en slecht slapen, en bijkomen in gewicht alhoewel ik let op mijn eten.

 34. Graag zou ik Ymea platte buik proberen. Ik ben 49, heb opvliegers en slapen is een ramp waardoor ik overdag minder energie heb. Help???

 35. Ik neem de pil en moet die nog een tijdje blijven nemen,ook omdat ik nog vruchtbaar ben , maar ik merkte klachten van de overgang. Nachtelijk zweten ,bijkomen,vergeetachtigheid, stemmingsklachten… Met een tijdje ymea nemen is het Veel beter,maar nu is de dringende vraag of het wel samen gaat met mijn anti conceptie (marvelon).

 36. Ben 61 jaar. Zit in mijn overgangsfase, veel nachtzweten, opvliegers in de dag, opgezette buik, gewichtstoename al dat ik veel sport!

 37. Hallo ik ben 66 jaar, heb jaren dagynil gebruikt,maar is nu uit de handel.
  Ik heb veel opvliegers ,word er gek van,beheerst mijn dagelijkse bezigheden en vooral s,nachts.
  heb ook ineens een opgezette buik vreselijk.let op mijn voeding en beweeg veel,maar het helpt niks

 38. Mijn naam is Petra en ben al 1 jaar in de overgang .waar ik sta of zit ik zweet over mijn helle lichaam. En smacht drijf ik mijn bed uit .ik zou het product zo graag willen proberen.

 39. Hello,

  Zit al een jaar in mijn overgang,heb al 3 hormonenkuren gedaan waar ik mij zeker ni goed bij voelde,hoofdpijn,constant hoofdpijn nog meer onregelmatige regels,huiduitslag…..
  maar mijn klachten blijven,opvliegers in de dagen, nachtzweten,stemwisselingen en rond mijn middel al goed bijgekomen ook al heb ik niets aan mijn eetpatroon gewijzigd,vandaar ik graag eens ymea wens te testen of dit mij zou kunnen helpen….Grtjes N.

 40. Ik weet niet of het goed bij u terecht komt maar wil heel graag dit uit gaan proberen omdat ik steeds dikker wordt sinds ik in de overgang zit en ik me er absoluut niet fijn bij voel. Graag wil ik dit gratis testen. Ik hoop van u te mogen horen

 41. Ik ben 15 kilo aangekomen sinds ik in de overgang ben. Graag wil ik gebruik maken van het gratis testen van Ymea Silhouet. Ik hoor graag van u.

 42. Geachte..ik hoop eindelijk iets te vinden dat me van deze vervelende ongemakken die mijn leven dusdanig verstoren kan afhelpen .
  Wil dit heeeeel graag proberen .
  Dank u ..Nancy

 43. Heb ook al van alles geprobeerd.
  IK let op alles wat ik eet. Decafe koffie groene thee geen suikers etc.etc.De hoeveelheden beperkt en toch ben ik in een half jaar 8 kilo aangekomen (72-80)en heb een buikje gekregen.
  Ook lijkt het me heerlijk om een nachtje door te slapen en niet te moeten douchen of bed verschonen.
  Ik en mijn partner worden er gek van…….

 44. Ik zou Ymea silhouet graag gaan proberen omdat ik nu een aantal jaren in de overgang ben en merk dat ik steeds wat dikker wordt voornamelijk rond mijn middel

 45. Hallo, ik ben 46 jaar, heb helaas een gevecht gehad met een tumor. Met de chemo’s is ook mijn cyclus stil gelegd. In mijn bloed was te zien dat ik in de overgang kwam. Ik had nog nergens last van maar slaap sinds aantal maanden heel slecht in en maar paar uurtjes per nacht. Begin nu in gewicht toe te nemen, hou vocht vast en heb heel veel haaruitval. Zou ymea helpen? Wil dit anders wel testen.

 46. Nu reeds 5 jaar in de overgang en hoewel ik nu nog meer beweeg dan vroeger hem 60 km per week wandel en fiets en enorm let op wat ik eet heb ik enorm last van buikvet de laatste maanden lijkt het gewoon uit het niets te komen. Ik voel me hier zeer ongemakkelijk bij en zou graag jullie producent eens proberen. Mvg Reinhilde

 47. Goedemiddag,

  Graag wil ik de Ymea Silhouet gratis testen omdat ik al een aantal jaren in de overgang ben. Ik heb inmiddels een spiraaltje maar de opvliegers blijven gewoon door gaan. Dat wist ik. Maar ik heb gemiddeld 6 x per uur last van opvliegers en ook last van nacht zweten. Niet echt goed voor jezelf vertrouwen ook! Ik hoop met Ymea Silhouet mijn gewicht op pijl te kunnen houden of wat mee af te kunnen vallen en natuurlijk vooral mijn opvliegers de baas te zijn. Ik hoop dat ik mag testen. Alvast bedankt…Shirley 53 jaar

 48. Ik ben altijd een slanke vrouw geweest nu nog alleen mijn buik is,door de leeftijd 55 jaar dikker geworden en dat vind ik niet fijn. Ook heb ik last van nachtelijk zweten en moeilijker slapen.

 49. Ik ben onlangs geopereerd aan baarmoeder en eierstokken en ga nu de overgang in. 1e opvliegers heb ik al gehad. Heb goeie dingen gehoord van vrouwen om me heen over Ymea dus zou dit graag willen uitproberen en in aanmerking willen komen voor jullie product

  Vriendelijke groet
  Yvonne

 50. Veel last van stemmings wisselingen, daarnaast 8 kg aan gekomen vooral op de bovenbenen en billen
  Eet gezond drink voldoende en beweeg
  Zou het graag proberen.

 51. Ik ben 48 jaar oud, 2 jaar geleden werd mijn bij verwijderd barmuder, ik slaap niet goed, ik zweet ’s nachts, stemmingswisselingen en dat is pijnlijk voor mij is 25kg gewichtstoename, hoewel ik niet veel eet, dus ik wil het proberen. Pardon als ik het mis heb, ik ben een paar jaar Hongaars Ik woon hier in Nederland

 52. hoeveel per dag moet ik ymea voor platte buik gebruiken ik heb een gastricbypas en weer 10 kilo aangekomen heb hevige opvliegers en zoveel meer

 53. Ik merk dat ik plots vetophopingen heb op mijn middel en buik. Ik word ook snel boos en voel me zonder reden slecht. Graag zou ik dit product testen. Bedankt!

 54. 10 kg eraan binnen 1 jaar en klachten zoals enorm transpireren en veel boosheid. Ik wil het heel graag testen !!

 55. In 2013 bloed laten prikken vanwege klachten. Bleek dat ik toen al tegen de overgang aan zat te hikken ( ik was toen 42). Nu ( 46 jaar) serieuze klachten. Opvliegers..slecht slapen (overdag vermoeid), haaruitval, gewichtstoename en daar bovenop stemmings wisselingen???. Kortom heftig. Ik zou heel graag Ymea silhouet uit willen proberen om te bekijken of dit middel verlichting geeft!

 56. Ik ben 47 mijn maandstonden blijven uit, ben 10 kg verdikt op een jaar tijd, nachtelijk zweten… Wil het testen

 57. Ineens pats boem in de overgang…vreselijk die opvliegers want ik bloos van alle kanten bij hele normale dingen. Wil aan de hormonen want ik word er zo onzeker van en ook van die 5 extra kilo’s ? en ik voel me zo opgejaagd. Via een vriendin van jullie product gehoord en zal ik dat dan eerst proberen? Ik was al bijna op weg naar de huisarts ….iemand moet me helpen!!

 58. Ik heb vreselijk last vasn opvliegers laatste tijd en lijkt wel of al het vet ophoopt rond mn middel sindxs ik in de overgang ben

 59. Ik ben ( helaas door borstkanker) in de overgang geraakt! Ook met de bijbehorende klachten zoals opvliegers, extra zweten etc . Maar wat mij t meest tegenstaat is inderdaad het zwaarder worden en met name het onvermijdelijke veranderen van mijn lichaam. Ben nu bezig met koohydraten dieet maar zou graag ter ondersteuning ymea sylhouet wille proberen . Zeker na de lovende woorden van andere vrouwen ! . Wacht met spanning af of er een reactie van U volgt

 60. Ik ben een vrouw van 46. En wil ymea graag uittesten. Ik merk dat ik aankom rond mijn buik ook al let ik goed op mijn voeding en ben ik begonnen met sporten. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik ook wel snoep op de momenten dat ik knzeker bij of gestresst. Vorig jaar gescheiden, verhuisd afgestudeerd en begonnen met een nieuwe baan…

 61. Hallo ik gebruik ook mee silhouet .
  Ik ben er zeer tevreden mee .ik kan het iedere
  Vrouw aan raden .het geeft mij dat steuntje in de rug die ik nodig heb .vooral die stemmig ga wisselingen onrust en kan er fatsoenlijk goed van af gaan .en die opvliegers ook wel iets minder .en als ik me weer beter voel stop ik even .weetje wij vrouwen moeten het accepteren.
  Wat heel moeilijk is tenminste zo ervaar ik het .vooral het onbegrip om je heen .dus zelf acceptatie. Is heel belangrijk en goed voor je zelf zorgen .komen we wel door de zure appel heen .Wens jullie allemaal heel veel succes met het vinden wat goed voelt .

 62. Hai, ik word s’ nachts badend in het zweet wakker. Als ik me wil omdraaien lig ik vast in mijn katoenen nachthemd. De laatste tijd zie ik er dan ook tegen op om te gaan slapen. Dat gedonder, alles drijfnat. Ik slik al jaren antidepressiva. En weet dat buiten dat ik vijftig ben en in de overgang zit, de medicatie mij ook laat zweten en zwaarder laat worden ? Ik sport sinds kort weer want ik ben behoorlijk zwaar,drink veel soja melk en let op mijn voeding. Mijn bed is al aangepast, ik douche koel. Ik leg s’nachts een katoenen lap tussen mijn benen en nu weet ik het even niet meer…misschien is ymea silhouet iets voor mij? Groetjes Christa

 63. Hallo ik zit ook in de overgang ik sliep niet meer enz enz maar toen ben ik ymea dag en nacht gaan gebruiken en ik ga rustiger door de overgang en ik slaap weer goed mijn schoonzusje precies hetzelfde en die is dit ook gaan gebruiken en die kan ook weer lekker slapen want als je niet slaapt ben je niet fit en ben je erg moe dus het is een aanrader gr marian

 64. Wat ik ook doe, die buik en bortsten pffff
  Zou heel graag proberen of dit met ymea onder controle te krijgen is en ik weer wat lekkerder in mn vel ga zitten

 65. Hallo Ymea,

  Ik wil het graag testen om de opvliegers een beetje in toom te kunnen houden en ‘droog’ te blijven snachts.
  alvast bedankt.

 66. Ik ben twee jaar in de overgang en terwijl ik altijd een gewone buik had krijg ik daar nu toch echt een vetlaag. Wat ik ook probeer het gaat niet weg. Ik hoop dat ymea platte buik
  hierbij kan helpen. Ik wil het graag proberen

 67. Ik ben al 7 jaar in de overgang, en wil graag vanaf zijn, en ik ben benieuwd of Ymea kan mij er mee helpen. Daarom wil ik het graag proberen.

 68. Ik zou het heel graag proberen. Sta regelmatig in de nacht onder de douche. Word badend in het zweet wakker. Ben ongeveer 10kg aangekomen, heb kramp in de spieren, behoorlijke migraine aanvallen en stemmingswisselingen. Ben op jonge leeftijd mijn baarmoeder kwijt geraakt. Ben nu 48 jaar en weet soms niet waar ik het moet zoeken. Ik hoop in Ymea silhouet de oplossing te vinden. Heb er goede dingen over gehoord.

 69. Ben al jaren in de overgang, maar opvliegers en slecht slapen blijven. Ook ben ik fors zwaarder geworden.
  Ben benieuwd of Ymea Silhouet dit kan aanpakken

 70. Help! Ik krijg een buikje , die ik nooit heb gehad…. Ook slaap ik slechter en krijg opvliegers.Ik zou graag Ymea uitproberen

 71. Alle overgansklachten zijn helaas herkenbaar voor mij. Gewichtstoename en opvliegers zijn het meest hinderlijk, al werd het maar iets minder zou ik al blij zijn

 72. Ik zou het super graag willen proberen, inmiddels al zo veel producten geprobeerd. Maar blijf een wandelend uitgebarsten vulkaan…met een heel kort lontje. En al sport ik me gek die kilo’s blijven komen grrrr. Dus hoop dat dit product zal helpen..fijn voor mij en mn omgeving ;)

 73. Ik ben 53 en zit al aantal jaar in de overgang. Dacht dat ik er klaar mee was maar heb het nu in alle hevigheid terug. Opvliegers slechte nachten en gewichtstoename.
  Al wel andere producten geprobeerd maar deze nog niet dus houd me aanbevolen als testvrouw
  Groetjes Francis

 74. hallo ik zou graag in aanmerking willen komen voor de gratis proef pakket van ymea silhout. Ik ben 52 jaar jong en heeft veel last van korte opvliegers zowel s’nachts en s’middags. Ben ook wat kilos aangekomen vooral bij mijn buik. Ben reuze benieuwd of dit middel mij kunt helpen

 75. Ik ben pas 42, maar heb last van nachtzweten en stemmingswisselingen, en heel af en toe ook een opvlieger. Ik ben het afgelopen jaar 4 kilo aangekomen, terwijl ik daarvoor al jarenlang hetzelfde gewicht had, ook na 3 kinderen. Ik sport 3 keer per week en eet gezond, aan mijn patroon is niets veranderd. Toch aangekomen en ik krijg het er maar niet af. Ik ben erg benieuwd of Ymea Silhouet me kan helpen.

 76. Ik zou dit middel graag proberen. Hoewel ik gezond eet en 2 – 3 per week sport begin ik toch langzaam te groeien. Met name rond de taille. Verder bemerk ik stemmingswisselingen.

 77. Ik ben sinds de overgang 10 kg aangekomen, zonder meer te eten. Er is gemeten op Cushing, en hoewel ik onrustige cellen heb in de schildklier, is er geen sprake van traagwerkende schildklier. Ik vraag me af of er iets is dat helpt…

 78. Volgens mij ben ik in de beginfase van de overgang. Nachtzweten, soms licht in mijn hoofd, trillen, hartkloppingen………..pffff. Ben erg benieuwd naar deze pillen.

 79. Ik ben 49 jaar ben in de overgang heb veel opvliegers zowel overdag als ‘s nachts. Ook ben ik een aantal kilo’s aangekomen. Zou jullie product graag uitptoberen

 80. Ik ben een vrouw van 53 jaar. Opvliegers, zweten, slecht slapen, wat vermoeidheid met zich medebrengt overdag en wordt je moe en lusteloos van en chagarijnig……je zit in een neerwaartse spiraal. En helaas vele kilo’s aangekomen. Veel last van mijn gewrichten, metname rug en knieën! Ik zou dolgraag Ymea Silhouet uit willen proberen. Eerlijkheid gezegd ben altijd wel sceptisch tegenover pillen. Dus wil ik graag proefpersoon zijn en het tegendeel kunnen bewijzen en mensen ervan overtuigen dat Ymea Silhouet wel degelijk helpt om de overgang door te komen!!

 81. Ik wil ook graag als testpersoon fungeren. Net als alle anderen, kamp ik ook met de overgang. Ik heb een buik die ik voorheen nooit had. Ik sport, eet gezond zoals fruit/groente smoothies. Op mij heupen komt ook een heuse kerstkrans naar boven. Baal er zo van. Ik hoop hier baat bij te hebben, en dat dit als ondersteuning helpt om toch af te vallen, of iig weer een normaal silhouet te krijgen. Om maar niet te spreken over de nachten die je amper je rust gunt. Moedeloos en radeloos, net als alle andere dames hieronder

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com