Wat zijn Ymea Silhouet Capsules en Ymea Platte Buik Review

Veel afslankmiddelen op de markt werken averechts en zijn niet goed voor het lichaam. Desalniettemin zijn er ook afslanksupplementen die positief kunnen bijdragen aan je gezondheid en gewicht. Ymea Silhouet Capsules horen tot die groep. Deze dieet capsules doen meer dan alleen je gewicht aanpakken. Tevens bieden zij verlichting bij overgangsklachten, zoals nachtzweten, opvliegers, stemmingswisselingen en osteoporose. Ymea Silhouet is een fytoproduct. Dit is een natuurlijk product met actieve ingrediënten verkregen uit onverdunde plantenextracten.

Ymea Silhouet Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Ymea Silhouet zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Ymea Silhouet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Fytoproducten worden al langer gebruikt om overgangsklachten te verhelpen. Deze middelen werken door het lichaam weer in balans te brengen. Zo heeft Ymea Silhouet eigenlijk een tweevoudige werking. Het zijn dieet capsules die ook overgangsklachten verhelpen. En Ymea doet dit allemaal met 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Cimicifuga Racemosa, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Vitamine B6, B12, D3 en de mineralen koper en zink. De vitamines dienen om het immuunsysteem te versterken.

Ymea Silhouet Platte Buik is speciaal geschikt voor vrouwen in de overgang. De meeste vrouwen ervaren het als een nare periode, waarin allerlei kwaaltjes de kop opsteken. Gewicht aankomen in de overgang is er helaas een van. Vandaag lees je hier meer over en geven we je een mogelijke oplossing: Ymea Silhouet.

Wat gebeurt er in de overgang?

In de overgang verandert je hormoonhuishouding. Dat wil zeggen, de samenstelling van de hormonen in je lichaam, verandert. Vanaf de puberteit produceer je als vrouw het hormoon oestrogeen. Dat hormoon wordt door rijpende eicellen aangemaakt. Omdat er tijdens de overgang steeds minder eicellen zijn, neemt de productie van oestrogeen automatisch ook af. Die afname zorgt op haar beurt voor veranderingen in het lichaam en de welbekende overgangsklachten.

Wat verandert er dan in je lichaam?

De meest gehoorde klacht tijdens de overgang is het krijgen van opvliegers: plotseling breekt het zweet je uit en krijg je het ontzettend warm. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het lagere oestrogeenpeil, dat geen goede controle meer heeft over de temperatuurregeling in de hersenen.

Andere klachten zijn prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren. Ook deze symptomen van de overgang worden gerelateerd aan de verandering in de hormoonsamenstelling.

Gelukkig zijn er diverse middelen die je kunt gebruiken om de symptomen van de overgang te verlichten. Een voorbeeld is Ymea Silhouet, waar je hieronder meer over leest.

Gewichtstoename tijdens de overgang

Heb je het idee dat je zwaarder wordt tijdens de overgang? Je bent niet de enige! Diverse vrouwen merken dat ze in de overgang kilootjes aankomen rond hun buik en borsten.

Het is nog niet geheel duidelijk of het direct met de overgang te maken heeft, of met ‘simpelweg’ ouder worden, maar er is in ieder geval een verband aan te tonen tussen de veranderde hormoonsamenstelling en gewichtstoename in de overgang. Hoe zit dat dan?

Je weet inmiddels dat de oestrogeenproductie tijdens de overgang daalt. Wat je wellicht nog niet weet, is dat ons vetweefsel in het lichaam oestrogenen aanmaakt. Omdat het lichaam de productie van oestrogenen in de overgang toch op peil wil houden, zal er meer vet worden opgeslagen, zodat daarin meer oestrogenen kunnen worden aangemaakt. Daardoor heb je kans om in gewicht aan te komen.

Andere oorzaken

Die paar extra kilo’s tijdens de overgang worden niet alleen aan de hormonale verandering in het lichaam toegeschreven. Zoals vaak bij verandering in gewicht, lijkt het nu ook te gaan om een combinatie van factoren.

De overgang brengt vaak verandering van emoties met zich mee: sommige vrouwen voelen zich onzeker, hebben stress, sombere gevoelens en stemmingswisselingen. Gevoelens van onzekerheid en stress kunnen meer (en ongezond!) eten in de hand werken.

Daarnaast wordt de stofwisseling trager naarmate je ouder wordt. Je verbrandt minder calorieën dan je op jongere leeftijd in eenzelfde tijdsbestek deed. Dat komt onder andere doordat je minder spiermassa hebt als je ouder bent. Spiermassa verbrandt calorieën, zelfs in rust. Minder spiermassa betekent minder verbranden. Als je in de overgang dus dezelfde hoeveelheid calorieën blijft innemen als eerder, verbrand je er te weinig en worden ze opgeslagen als vet. Tot slot bewegen de meeste mensen naarmate ze ouder worden, minder. En dat werkt aankomen in gewicht natuurlijk nog meer in de hand.

Buik en borsten in plaats van billen en dijen

Dat je minder oestrogeen produceert, heeft helaas nog een ander effect. Het zorgt ervoor dat het vet op andere plekken wordt opgeslagen dan voorheen. Waar vrouwen eerst vooral rond hun billen en dijen vet opslaan, gaan de kilo’s nu rond de buik zitten.

2hf

Oestrogenen stimuleren de aanmaak van vet rond de billen en dijen en blokkeren enzymen die vet in het bovenlichaam aanmaken. Wat er gebeurt bij een verminderde oestrogeenproductie, kan je nu wel raden: het proces wordt omgedraaid. De aanmaak van vet wordt gestimuleerd rond de buik en minder rond heupen en billen.

Wil je wat ondersteuning bij gewichtstoename en verandering van figuur in de overgang? Ymea Silhouet kan dan een oplossing bieden.

Ymea Silhouet

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je kunt gebruiken bij diverse overgangsklachten. De diverse plantenextracten in dit product ondersteunen je onder meer bij de hiervoor besproken problemen: gewichtstoename en toename van vet rond de buik en borsten.

In Ymea Silhouet zitten groene thee-extract en cayennepeper. Deze producten helpen bij het behoud van je figuur. Groene thee ondersteunt de vochtbalans en de vetverbranding. En dat is precies waar je lichaam wel een handje hulp bij kan gebruiken in de overgang! Van cayennepeper weten we dat dit bijdraagt aan gewichtsverlies. Zo kan Ymea Silhouet je dus ondersteunen als het gaat om je gewicht en lijn in de overgang.

De andere ingrediënten in Ymea Silhouet, zoals yam, helpen bij klachten zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Zo kom jij prettiger de overgang door.

Wat kan je er aan verder aan doen?

Ymea Silhouet biedt een fijne ondersteuning om je overgangsklachten het hoofd te bieden. Daarnaast kan je zelf proberen om de ‘schade’ beperkt te houden. Probeer elke dag te bewegen, zodat je calorieën verbrandt en je spiermassa zoveel mogelijk behouden blijft. Daarnaast is het zaak om (als je dat al niet deed) op je voeding te letten. Neem je niet te veel? Is wat je in je mond stopt, overwegend gezond? Houdt deze zaken in de gaten, neem Ymea Silhouet, en de kans is groot dat jij de overgang gewoon op fijne manier en zonder gewichtstoename doorkomt!

Voor wie zijn Ymea Silhouet Capsules geschikt?

Ymea Silhouet Capsules zijn bijzonder goed voor vrouwen in de overgang. Het is een natuurlijke hulpmiddel tegen de klachten die je in die periode kunt ervaren. Tevens pakt het de gewichtstoename aan. Raadpleeg eerst de huisarts alvorens je met zulke supplementen aan de slag gaat.

De actieve stoffen in Ymea Silhouet maken dit product niet geschikt voor zwangere vrouwen. Deze stoffen verhogen het risico op een abortus en een vroeggeboorte.

Zijn Ymea Silhouet Capsules effectief?

De overgang is een ingrijpende periode in het leven van de vrouw. Ze ervaart dan verschillende fysieke alsook mentale veranderingen. Het is de periode waarin de vruchtbaarheid afneemt. De hormoonhuishouding raakt uit balans en dit kan leiden tot overgangsverschijnselen zoals:

 • Opvliegers
 • Nachtzweten
 • Gewichtstoename
 • en stemmingswisselingen.

De meeste vrouwen ervaren zulke klachten en meer tijdens de overgang.  Doorgaans doet men er weinig aan om de klachten te verhelpen. Dit komt meestal door onwetendheid of slecht advies van de arts. Er zijn (natuurlijke) middelen die overgangsklachten kunnen verminderen. Ymea Silhouet is er 1 van. Ymea brengt op een natuurlijke manier balans in het lichaam door een speciale samenstelling aan krachtige ingrediënten.

Deze zelfde ingrediënten hebben een gunstige werking op je gewicht. In de overgangsperiode gaat de stofwisseling trager werken. Dit is de voornaamste reden voor de toename in gewicht. Het heeft dus weinig te maken met je eetgedrag. De hormonen zijn hier de boosdoeners. Zij zorgen ervoor dat de heupen en buik steeds dikker worden. Ymea kan dit allemaal verhelpen door het lichaam weer in balans te brengen.

De meeste afslankpillen pakken gewichtsverlies op een andere manier aan. Zij zorgen ervoor dat de overtollige vetten sneller worden verbrand en dat je hongergevoel wordt vermindert. Met deze supplementen kun je succes boeken als je in de overgang bent. Echter is de kans heel klein. De gewichtstoename is, in dit geval, een symptoom van de overgang. Wil je die op een effectieve manier aanpakken, dan dien je de oorzaak erachter aan te pakken.

Wat kost Ymea Silhouet Capsules?

Ymea Silhouet Capsules zijn bij nagenoeg alle apotheken en drogisterijen te koop. Je kunt het ook online bestellen voor ongeveer € 22.

Voordelen

 • Het is goed tegen nachtzweten.
 • Het voorkomt gewichtstoename.
 • Het houdt je hormonen in balans.
 • Het houdt de botten en spieren sterk.
 • Het versterkt je afweersysteem.
 • Het verhelpt stemmingswisselingen.
 • Het verhelpt opvliegers

Nadelen

 • Ymea is niet geschikt voor zwangere vrouwen vanwege een verhoogt risico op abortus.
 • Kan baarmoedersamentrekkingen veroorzaken.
 • Verhoogt het risico van vroeggeboorte laat in de zwangerschap.

Conclusie

Het meest effectieve manier om af te vallen is om het gebruik van Ymea Silhouet Capsules te combineren met een gezond dieet en goed fitnessplan. Dan pak je de klachten op drie fronten aan. Ben je in de overgang en wil je op een gezonde manier afvallen? Dan zijn de capsules van Ymea Silhouet een goede keuze.

Gezonde Groeten,

natascha

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

128 Reacties

 1. Ik ben vervroegd in de overgang gekomen. En ben in korte tijd 15 kilo aangekomen. Met KetoX24 ben ik al 12 kilo afgevallen en wil nu met Ymea de laatste kilo’s afvallen. Misschien daf Achmea silhouet wat voor mij kan betekenen

 2. Ik ben 53 en sinds de overgang 5 kg aangekomen en vooral waar ik het niet wil buik billen puff ..zou het graag uittesten of het idd werkt ..ook veel last van opvliegers en wisselende stemmingen ..radeloos ben ik ..groetjes Wilma Haurissa

 3. Ik ben 59 jaar en mijn overgang begon al op mijn 42ste. Na zoveel jaar zou je denken dat de overgangsklachten al over zouden moeten zijn,maar helaas heb ik bij vlagen no veel last van. Ook het overgewicht en de veranderende lichamsvorm is niet leuk. Ik let op mijn voeding,ik sport drie keer in de week en nog ….soms lijkt het dat ik voor niks mijn best doe. Het zou fijn zijn als Ymea Silhouet mij zou kunnen helpen. Ik ben benieuwd!

 4. Ik ben 50 jaar en het begon met heftig nachtzweten, maar nu heb ik voornamelijk last van gewichtstoename, terwijl ik gezond eet en met mate. Ik ben altijd slank geweest, maar ik ben nu ineens in 2 jaar 15 kilo zwaarder. Ik vind dat vreselijk, ik pas niet meer in mijn kleding en wordt er depressief van. Ik wil heel graag Ymea proberen, want niets helpt.

 5. Ik zit al vroeg in de overgang, nu al ruim 7 jaar..en ben nu 44. veel kilo’s ben ik al aangekomen. Ik zit al jaren in de overgang. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik het heft weer in eigen hand wil nemen. Morgen haal ik ymea silhoutte om het te proberen. Graag zou ik daarvoor ook de formulieren willen ontvangen zodat ik mijn bevindingen met u kan delen.
  Maar hoe dan ook het is ik tegen de hormonen… en ik win!

 6. Ik zit al vroeg in de overgang..en ben nu 44 veel kilo’s ben ik al aangekomen. Ik zit al jaren in de overgang. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik het heft weer in eigen hand wil nemen. Morgen haal ik ymea silhoutte om het te proberen. Graag zou ik daarvoor ook de formulieren willen ontvangen zodat ik mijn bevindingen met u kan delen.
  Maar hoe dan ook het is ik tegen de hormonen… en ik win!

 7. Ik ben 51jaar en het begon met heftig nachtzweten, maar nu heb ik voornamelijk last van gewichtstoename, terwijl ik gezond eet en met mate. Ik ben altijd slank geweest, maar ik ben nu ineens in 2 jaar 10 kilo zwaarder. Ik vind dat vreselijk, ik pas niet meer in mijn kleding en wordt er depressief van. Ik wil heel graag Ymea proberen, want niets helpt.

 8. Ik heb s’nachts verschillende zweet aanvallen waardoor ik slecht slaap. En merk ook dat mijn figuur veranderd. Zou graag ymea silhouet proberen.

 9. Ik ben 48 en in de pre menopauze. Ik merk dat mijn warmteregeling niet meer lekker loopt (nog geen echte opvliegers, maar wel wel sneller ‘zomaar’ warm). Wel stemmingswisselingen; heel vervelend. Ik beweeg dagelijks en probeer gezond te eten. Ik ben al twee jaar bezig met een fitnessprogramma. Dat helpt wel in mijn figuur maar echt afvallen doe ik daar niet van.
  Ik wil met Ymea graag zorgen dat ik minder last ga krijgen van de meest vervelende dingen van de overgang. En hopelijk helpt het me ook toch nog wat af te vallen. Daarom zou ik het heel graag willen proberen!

 10. Ben 57 en in de overgang, zweetbuien zowel overdag als s’nachts en ondanks bewust eten kilo’s aangekomen. Zou ymea graag willen proberen..

 11. Ik zou het heel GRAAG uitproberen!!! ik ben nl al 60+ en nog steeds in de overgang. Vooral slecht slapen, stemmingswisselingen, en flinke gewichtstoename zorgen ervoor dat ik niet lekker in mn lijf zit.

 12. Ik wil het graag proberen ben nu 2 jaar in de overgang en wil graag dat alle klachten zoals opvliegers zweten moeheid buikkrampen overgaan tevens dit jaar 8 kilo aangekomen een dieet werkt niet val geen gram af ben 51 jaar

 13. Ik ben 48 en sinds een jaar 12 kilo bijgekomen.Ben altijd redelijk slank geweest maar op de een of andere manier heb ik het nu niet meer ondercontrole. Nachtelijk transpireren en hartkloppingen sinds kort.
  Rusteloze benen als ik in bed lig en heel emotioneel en opvliegerig.
  Graag zou ik ymea silhouet proberen.

 14. Ik ben 45 en reeds een jaar in de overgang. Opvliegers waren het eerste teken. Slecht slapen, hartkloppingen, zweten. Daarnaast kan ik mij moeilijker concentreren en ben ik zeer emotioneel. Ik ben tien kilogram bijgekomen. Ik zou graag proberen of dit helpt!

 15. Na al verschillende dingen te hebben geprobeerd hop for her en afslank produkten zou ik graag dit willen testen ik heb last van opvliegers, nachtelijk zweten , rusteloze benen en gewichtstoename.
  De perfecte persoon dus voor te testen😉.
  Met vriendelijke groet.Twanny Stevens

 16. Ik ben 40 jaar en dus al heel jong in de overgang. Ik merk dat mijn lichaam ineens heel anders aanvoelt en dingen moeizamer gaan. Moe, spierpijn en de kilo’s komen er veel makkelijker aan ondanks sporten. Graag zou ik dit willen proberen om te kijken of het mij een fijner gevoel gaat opleveren op alle vlakken.

 17. Ben 46 en in de premenopauze en merk dat ik zomaar aankom rond mijn buik en.borsten. Tevens last van zweten en depressive buien. Ik zou graag willen proberen of Ymea me kan helpen.

 18. Heb eigenlijk weinig klachten, geen opvliegers maar wel enorme gewichtstoename voornamelijk rond de buik. Hetwelk ik moeilijk onder controle krijg ondanks een vrij gevarieerd en gezond voedingspatroon.
  Zou Ymea platte buik mij kunnen ondersteunen om mijn buikvet terug wat onder controle te krijgen?

 19. ik ben 46 en al in de menopauze, nu is het zo dat ik wel 10x per dag of meer een opvliegers krijg en ik ben 6 kilo aangekomen, ik ben op dieet maar het gaat langzaam graag zou ik een steuntje in de rug hebben, dus toen ik ymea silhouet tegenkwam leek me dit een mooi product om mijn klachten te verminderen! met vriendelijke groet Sharon

 20. Hallo,

  De laatste maanden erg veel last van stemmingswisselingen/ down voelen door schommeling in mijn hormonen. Ik ben benieuwd of Ymea hiervoor helpt.

 21. Ik ben nu 51 en zit al 7 jaar in de overgang, begon met nachtzweten, daarna begonnen de stemmingwisselingen ed, allerlei producten geprobeerd maar na verloop van tijd kwamen de klachten terug… ben nu 7 jaar verder 12 kilo zwaarder, elke nacht drijf ik mijn bed uit, overdag veel last van opvliegers, en mijn humeur word er niet beter op. Ik ben benieuwd of Ymea mijn klachten blijvend kan verlichten

 22. Ben 52 en al een tijdje in de overgang. Ik ben ook wel zo’n 5 kilo zwaarder dan voorheen. Ik heb ook last van opvliegers en zou graag hiervan af willen en van de extra kilootjes.

 23. Ik zit net in deze fase en weet zelf niet wat ik van de overgang kan verwachten, tot nu toe vind ik het niet fijn. Via reclame op tv kwam ik bij Ymea Silhouet en ik wilde meer weten over dit product dus via internet stuit ik op deze site. Ik hoop dat ik mee mag doen met deze test.

 24. Ik ben vijftig en aardig wat kilo’s aangekomen nu ik in de overgang zit. Ik heb ook last van opvliegers en stemmingswisselingen en hartkloppingen. Ik ben heel benieuwd of dit product mijn klachten kan verlichten.

 25. Ik ben 44 jaar. al enkele maanden last van opvliegers gedurende de dag en nacht. Slaap slecht en voel me soms erg down/depressief. Al ruim een half jaar niet meer ongesteld geweest.
  Het meest last heb ik van mijn neerslachtigheid. Hopelijk zal dit helpen

 26. Ik ben 49 jaar en sinds een aantal weken wordt ik een paar keer per nacht zwetend wakker! Deze week ook overdag mijn eerste opvlieger gehad, ging me spontaan uitkleden pffff. Verder kamp ik sinds een tijdje met stemmingswisselingen. Ik ben gestart met 4-8 in de week sporten, HIT traningen en hardlopen, ik eet koolhydraatarm. Ik voel me al stukken beter maar hoop dat Ymea mij net dat beetje steun geeft om mijn nieuwe lifestyle vol te houden, de overgangsklachten te minimaliseren en mijn figuur in shape te houden, ben benieuwd!

 27. Ik ben 42 en ik wil van de opkomende kwaaltjes af…ineens erg gauw geirriteerd en prikkelbaar…4 kilo zwaarder in 3 maanden zomaar ineens…veel hoofdpijn…slaap slecht veel wakker tussendoor…zin in sex is totaal weg. Zou graag deze pillen willen uit proberen en weer een normaal leven krijgen zonder deze kwalen…

 28. Ik ben 49.ik heb veel last van nachtelijke opvliegers,waardoor slechter slapen en meer vermoeid icm mijn werk.ik merk gewichtstoename en verandering van figuur.ik sport veel (intensief bootcamp 2 x pw + 1x pw joggen).
  Om goed in mijn vel te blijven zitten,graag ondersteuning dmv Ymea Silhouet

 29. 46 jaar eet gezond en sport minimaal 4 maal per week intensief……toch zeker 5 kg aangekomen….heel frustrerend en niets lijkt te helpen……..Zou superfijn zijn als Ymea wel kan bijdragen aan het verliezen van de extra kilo’s

 30. Ik ben 45 jaar en heb reeds last van nachtelijk zweten alsook opvliegers. Ik zoek naar een natuurlijk middel om mij te helpen deze periode te overbruggen.

 31. Op aanraden van mijn vriendinnen zou ik graag ymea silhouet willen proberen. Heb al veel natuurlijke producten uitgetest maar nog steeds niet helemaal het juiste gevonden.

 32. Ik gebruik al een hele tijd ymea dag en nacht, maar wil wel eens ymea silhouet proberen, vooral vr mn buik! met dank

 33. Omdat ik op zoek ben naar iets wat alle opvliegers en anders verschijnselen een beetje kan dempen zodat het wat dragelijker wordt wil ik dit graag proberen.

 34. Ik ben 50 jaar en een jaar geleden is mijn baarmoeder verwijderd. Sindsdien ben ik 5 kg aangekomen. Dat zou ik graag weer kwijt raken. Ook ben ik enorm stijf en zeer vermoeid en heb regelmatig last van stemmingswisselingen. Ik zou daarom graag ymea silhouet uitproberen.

 35. 53 jaar.
  Afgelopen jaar bij de buikomvang vet opslagen.
  Advies van een vriendin om Ymea Silhouet te gebruiken.
  Ben een beetje sceptisch met dit soort pilletjes en ben erg benieuwd of het echt werk.
  Ik zou dit product dan ook gaan gebruiken.

 36. Ik ben ruim een jaar in de overgang. Al wat kilootjes aangekomen en behoorlijke opvliegers (soms wel 4-5 per uur). Nachtelijk transpireren enz.
  Omdat ik ook nog eens fibromyalgie heb vallen die kilootjes erg zwaar. Mijn spieren hebben het extra te verduren daarom zou het fijn zijn om dit te proberen

 37. Ik ben 48 jaar en wordt gek van het nachtelijk zweten ook ovedag wordt het me snel te warm, slaap tekort, stemmingswisselingen en het futloze gevoel doen me ook geen goed en heb ik wat meer rondingen op buik en heupen gekregen….. Door een burnout en ptss (paniekaanvallen) kom ik haast niet meer in de sportschool wel fiets en loop ik dagelijks en eet ik verder gezond….. Ik zou daarom ook heel graag ymea silhouet willen proberen heb er van vriendinnen veel positieve over gehoord!!!!!

 38. Ik ben 48 jaar, wordt gek van de stemmingswisselingen, nachtelijk zweten, en verdere dagelijkse opvliegers…. Doordat ik een burnout en ptts en daardoor paniekaanvallen heb, kom ik er niet meer toe om naar de sport school te gaan om intensief te trainen wat ik voor die tijd wel deed om mijn overgangs kilootjes onder controle te houden…. wel fiets en loop ik iedere dag en eet ik gezond….Graag daarom zou ik graag ymea silhouet willen proberen….

 39. Hallo, Ik ben 52 jaar en sinds een paar maanden met overgang’s verschijnsele. Valt echt niet mee alle die verandering in mijn lichaam. Ik wil niet meer aan de hormonen en zoek daarom een natuurlijke middel om mij te helpen de overgang’s periode over te gaan.
  Ik hoop deze hulp te vinden danzij Ymea.

 40. 43 jaar. En 13 kilo in een jaar zwaarder. Zweet me een ongeluk s nachts en overdag ook snel warm. Futloos geen energie en pijnlijke spieren 😥

 41. Hoi ,ik ben 54 jaar en ben nu twee jaar in de overgang,ik weet niet wat me overkomt. Mijn lichaam is totaal uit balans. Ik lijk alle klachten die erbij horen te hebben. Als ik andere vrouwen hoorde over de overgang dacht ik daar moet je even door heen. Maar pfff dat echt niet zo. Al enige tijd denk ik daar moet ik iets mee om er door heen te komen. De nachtelijke zweet aanvallen en het daardoor steeds wakker worden wel 10x op een nacht is wat mij het meest opbreekt Ik werk in wissende diensten dat is al lastig laat staan dat je de overgang klachten erbij krijgt. Op alle tijden van de dag kan ik zo.n aanval krijgen. Erg vervelend naast alle lichamelijke klachten zoals gewichts toename.. kortom ik ben benieuwd wat ymea voor mij zou kunnen doen.

 42. Ik ben net in de overgang en ik word ook vaak wakker ‘s nachts met het zweet op mijn lijf alsof ik koorts heb en daarna lig ik te bibberen van de kou, ik slaap dus enorm slecht. En ik word gek van mijn stemmingswisselingen.
  Omdat ik reuma heb kan ik niet overdreven aan sport doen, maar fiets en wandel dus beweging krijg ik wel maar toch lijkt het wel of alles wat ik eet er direct aan zit, ook al eet ik gezond en niet teveel.
  Ik zou Ymea graag willen proberen.

 43. Met 50 jaar en alleen nog 1 eierstok ben ik al meer dan anderhalf jaar hopeloos op zoek om weer in balans te komen via allerlei therapieën, gesprekken en behandelingen maar niets voorkomt dat ik elke ochtend met grote onrust wakker word, neerslachtiger ben dan ooit, emotioneel uit balans en de kilo’s er bij komen terwijl ik nooit gewichtsproblemen heb gehad. Het is de meest hopeloze fase in mijn leven en ik weet niet meer hoe ik het moet doorkomen. Als ik het niet gratis mag testen, dan ga ik het sowieso eens proberen en ik vraag me af waarom niemand het me geadviseerd heeft?

 44. Hoi ik ben 46 jaar en midden in de overgang. Van opvliegers, nachtelijk zweten tot aan de kilo’s toe. Ik heb 2 herseninfarcten gehad en kan dus niet optimaal sporten. Zou Ymea silhouet heel graag gratis uit willen testen!

 45. Heb erg veel last van opvliegers en ben in een half jaar tijd 13 kilo aangekomen. Veel last van buikvet ook. Wil graag iets gaan proberen om te zien of het werkt. Zou Ymea Silhouet graag willen testen.

 46. Help ik zit midden in de overgang en wil met de pil stoppen. Dan worden de opvliegers etc. Dus nog erger dan nu! Kan ymea mij helpen? O, ja..ik ben bijna 48 jaar. En ben nu ook 10 kilo aangekomen ondanks gezond eten en bewegen
  Gr. Xandra

 47. Help ik zit midden in de overgang en wil met de pil stoppen. Dan worden de opvliegers etc. Dus nog erger dan nu! Kan ymea mij helpen? O, ja..ik ben bijna 48 jaar.

 48. Hi de mogelijkheid je overgangsklachten volgens voorschriften te kunnen verminderen door een product op natuurlijke basis en hopelijk een paar kilo’s af te vallen. Dat lijkt mij top. Ik fiets bijna dagelijks en sport 2x per week. Ik ben benieuwd naar de testresultaten,

 49. Ik ben 55 en in de overgang en heb last van die zweet aanvallen voor al in de nacht slaap daarom slecht hopelijk kan Ymea me hier mee helpen zo dat ik weer lekker door kan slapen en me beter ga voel en en weer een gezellig mens wordt

 50. Ik ben het afgelopen jaar 15 kg aangekomen. Ik train 3-4 x in de week op de sportschool op een behoorlijk niveau en eet niet meer dan 1600 kcal per dag. Val daarentegen niet af en het is inderdaad rond de buikstreek… Zou het best wel eens willen proberen.

 51. Goede morgen, ik ben nu een paar maanden in de overgang en dat is vooral te zien aan mijn buik (echt verschrikkelijk). Ik had jaren dezelfde kledingmaat en nu pas ik er niet meer in. Mijn voeding heb ik al aangepast en nu wil ik Ymea Silhouet gaan gebruiken en kwam deze oproep tegen en dacht waarom niet.

 52. Wat als je al weet ik niet hoeveel geprobeerd hebt, vooral het overgewicht door de overgang is frustrerend.
  Zou dit product graag uitproberen.

 53. Goedemiddag,

  Recentelijk ben ik in de overgang beland en van de een op de andere dag heb heel erg veel last van opvliegers, nachtelijk zweten, erg veel vocht vasthouden en ben ik behoorlijk aangekomen rond mijn middel en heupen. Dit terwijl ik zeker 4 -5 dagen per week minimaal 35 – 45 minuten sport. Ik wil dit product proberen om te kijken of ik mijn oude figuur en gewicht terug krijg en van het nachtelijk zweten afkom.

 54. Ik ben in de overgang en heb zeer veel opvliegers, word dikker terwijl ik niet meer eet en 2 x per week sport en heb stemmingswisselingen waarbij ik mezelf soms niet herken. Ik ben bijvoorbeeld angstig terwijl ik altijd goed kon relativeren. Ymea lijkt een oplossing die ik graag zou proberen.

 55. Ik ben al jaren in de overgang maar wat ik ook doe, hoeveel ik beweeg en hoeveel ik dieet mijn buik én maaf worden alsmaar dikker. Ik heb zo’n “schort” inmiddels. Erg lelijk en ik voel me zo onzeker dat de opvliegers alleen maar erger worden. Ik wil zo graag wat lekkerder in mijn vel zitten. Ik ben 48 maar voel me 84. Help me alsjeblieft..

 56. Ik zou het graag willen proberen !! Ben al twee jaar in de overgang ik ben aangekomen en krijg huilbuien van ,van alles geprobeerd. Maar niets helpt . Ik ben 57 jaar oud.

 57. Ik heb al een aantal middelen gebruikt zonder resultaat. Mijn gewicht neemt niet af. Ben benieuwd of dit product doet wat het zegt. Het is duur in de aanschaf ik wil dus wel enige vorm van zekerheid.

 58. Ik ben vroegtijdig en van het ene moment op het andere moment volledig in de overgang gekomen. Ik zou graag willen beoordelen of ymea silhouette mij kan ondersteunen bij alle ongemakken die ik ervaar

 59. Ik zou heel graag willen testen. De overgang heeft gezorgd voor gewichtstoename en dat gaat er gewoon niet af. Ook de opvliegers zijn weer in volle hevigheid terug gekomen een tijdje weg te zijn geweest.

 60. De weegschaal blijft maar stijgen, last van opvliegers. Voel me niet fit en heb het gevoel dat niets werkt. Graag wil ik iets proberen wat wel helpt.
  Bij voorbaat dank.

 61. Op dit moment werk ik bij Unilever in een sensoren team het lijkt mij wel interessant om dit ook te testen. Ik ben 54 veel last van opvliegers en gewicht toename.

 62. Ik ben in half jaar 20 kilo gegroeid door futloos gedrag slechte onregelmatige ontlasting . (Overgang) ik zou heel graag dit product willen uittesten om weer terug in het leven te komen

 63. Ik zit sinds een jaartje in de overgang. Een periode stemmingswisselingen gehad maar dat gaat op moment redelijk. Heb op moment veel last van vocht vasthouden en kom ook in gewicht aan. Ik zou het zo fijn vinden om weer lekker in mijn vel te zitten dus zou uw produkt heel graag willen testen ☺️

 64. Ik ben al een paar jaren in de overgang en zoals zovelen heb ik ook last van zweten en gewichtstoename .
  Hoorde al heel veel over ymea platte buik.
  En zou dat graag eens uitgetesten.

 65. Ik merk dat ik in de overgang kom en heb enorm last van zweten en ook nachtzweten.Ik ben erg benieuwd of dit product helpt.

 66. Ik ben 50 en heb al jaren last van de overgang. Sinds een antal maanden heb ik ook last van opvliegers en nachtelijk zweten. Ook slaap ik steeds slechter en Mijn energie wordt steeds minder. Ik ben ook een aantal kilo aan gekomen en houd vet vast vooral rond de buik, ondanks 3 keer per week sporten en gezond eten.
  Ik wil liever geen hormonen slikken en graag Ymea Silhouet gaan proberen omdat dit op natuurlijke basis is. Hopelijk kan ik dan weer goed slapen.

 67. Hoi, ik ben 56 en al 3 jaar in de overgang. Idd zwaarder geworden terwijl ik goed op mijn voeding let! Veel opvliegers. Zou graag Ymea willen uitproberen, al verschillende andere producten gehad, helaas niet echt geholpen.

 68. Ik zou het willen proberen omdat ik op dit moment medicijnen gebruik waarbij ik geen andere dan natuurlijke tabletten wil gebruiken om de overgang soepel ta laten verlopen

 69. Hoi ik ben dit jaar 50 jaar geworden en sinds een aantal weken duidelijk last van opvliegers en nachtelijk transpireren. stemmingswisselingen ervaar ik zelf niet maar mijn omgeving wel, ik slik medicatie waarbij ik geen andere middelen zou willen gebruiken, daarom zou ik ymea willen uit proberen. Omdat dit puur natuurlijk is.

 70. Ik ben een vrouw van 40 jaar en zit al 5 jaar in de overgang, ik ben in deze tijd 10 kilo aangekomen en heb nog steeds last van opvliegers en nachtelijk transpireren. Graag zou ik ymea silhouet willen uitproberen, want ik heb via de gynaecoloog al verschillende medicatie gehad, maar ik krijg daar veel vervelende bijwerkingen van.

 71. Ik zou het graag willen proberen ben nu al 8 kilo aangekomen. Terwijl ik op mijn eten let.
  Nachtzweten en opvliegers om gek van te worden.
  Kan heel opvliegend reageren niet zo leuk voor de mensen om me heen .

 72. Hoi ik ben Monique,48 en in de overgang. Wordt echt gek van de opvliegers. Vooral omdat ik alles dan open wil zetten en mijn dochters dan zeuren dat t koud is. Ook mijn “zwembandje” groeit met de week. Terwijl ik altijd maar 63 kilo heb gewogen. Ben toch wel heel benieuwd of ymea helpt.

 73. Ik zou heel graag willen testen of ik daadwerkelijk kan afvallen met ymea. Of in iedergeval op gewicht blijven . Vrouwen in de overgang hebben meestal zo’n dikke buik . Nu ik in de overgang begin te komen zie ik daar het meeste tegen op . Dat past niet bij mijn postuur . Kijken of ymea helpt

 74. Mijn naam us Myriam, ik ben 56 jaar oud sportief en nu ongeveer jaar in de overgang. Ik heb last van gewichtstoename ander figuur en nachtzweten. Ik ben benieuwd Nasr de werking van ymea en doe graag mee met het onderzoek

  • ik wil overtuigd worden van de werking. Ik heb opvliegers, met name ‘s nachts. Daarbij word ik wekelijks zwaarder……..

 75. Ik zou het graag willen proberen daar ik in de overgang ben en zeker al 10 kilo ben aangekomen. Ik let op mijn voeding. Ik eet minder maar kom wel aan. Daar word ik niet vrolijk van. Daarom zou ik dit product graag willen uitproberen .

 76. Hallo, ik ben 51 altijd al aan de zwaardere kant geweest en nu ook nog in de overgang!
  Het is natuurlijk niet de bedoeling om nu nog zwaarder te worden en buiten dat helpt het ook tegen de andere vervelende kwaaltjes in de overgang als het goed is.

 77. ik ben een paar jaar in de overgang en ik had een voorschrift gekregen van mijn dokter voor hormonen. ik wil dit niet gebruiken maar zou graag beginnen met Ymea en hoop dat dan het minder zou worden. Graag had ik dit geprobeerd

 78. Ik ben nu al een paar jaar in de overgang en het lijkt erger te worden wat opvliegers betreft en wil daarom graag ymea gaan proberen om te zien of het minder word. Ook komt er steeds een pondje erbij, dus een paar kiloi’s eraf zou ook fijn zijn.

 79. Ik ben pas 40 en al n aantal jaren in de overgang, met dank aan mijn moeder. Ik slaap erg slecht, heb enorme stemmingswisselingen, gewichtstoename, pijnlijke borsten, onrustige benen ‘s nachts en ga zo door. Ik ben erg benieuwd of Ymea iets voor mij zou kunnen betekenen al is t maar op n aantal klachten. Ik zou dus erg graag willen testen.
  Alvast bedankt!

  Mvg marieke

 80. Ja ook ik heb de laatste tijd last van onrustig slapen, veel gemakkelijker zweten overdag en ‘s nachts al eens overmatig zweten. De laatste tijd komen de kilo’s er bij als ik nog maar kijk naar verboden lekkernijen…..dit ter vooral aan buik en maag. Graag wou ik toch weten of Ymea mij zou kunnen helpen.

 81. Ik heb al 6 jaar last van de overgang, vooral van nachtelijk zweten. Sinds ongeveer 2 jaar ervaar ik hierdoor ook slaapproblemen, daar ik veelvuldig wakker word. De laatste maanden ben ik 3 kg aangekomen , vooral vetvaan mijn buik en mijn maag. Mijn gynaecoloog schrijft geen hormonen voor en volgens hem hebben de “middelen” tegen de overgang ook geen effect. Toch zou ik Ymea Silhout eens willen proberen, je weet maar nooit. Misschien heeft mijn gynaecoloog wel ongelijk

 82. Ook ik zou graag ymea willen uitproberen. Totaal geen energie slaap zeer onrustig en heb ook last van stemmingswisselingen zounymea silhout helpen?!

 83. Ik ben 43 en slik de pil. Toch heb ik het idee dat de overgang al is begonnen bij mij; word ‘s nachts regelmatig wakker, omdat ik het bloedheet heb en ook overdag heb ik momenten dat het zweet me opeens uitbreekt. Ook ben ik vaker moe en voel ik me niet echt uitgerust. Mijn gewicht is al jaren een issue, maar ik merk nu inderdaad dat buik en borsten nog meer in omvang toe zijn genomen. Ik ben benieuwd of Ymea Silhouet me kan helpen om me beter te voelen in (en over) mijn lichaam en of ik het kan gebruiken in combinatie met de pil.

 84. Heb veel last van nachtelijk zweten, slaap onrustig en gewicht is toegenomen, Zou het graag proberen, in hoofdzaak om het nachtelijk zweten tegen te gaan waardoor ik beter slaap en natuurlijk ook om mijn gewicht op peil te houden. Heb hier nu zo’n 4 jaar last van, ben inmiddels 58. Heb echt al alles geprobeerd, klachten zijn wel af en toe minder maar komen toch steeds weer terug. Lijkt me heerlijk om gewoon weer eens lekker te kunnen slapen.

 85. Ik wil het product graag testen, omdat ik voor de menopauze ook al last had van prikkelbaarheid, vermoeidheid en slapeloosheid. Nu nog daarbij gewichtstoename ! Ik zou er wel bij varen, moest het werken !

 86. Ik wil graag ymea silhouet proberen omdat ik last heb v stemmingswisselingen (kort lontje) Vooral.mijn thuisfront heeft hier last van .Ook ben ik af en toe zwelgje dan voel ik gewoon mijn voeten en handen opzwellen. Ik wordt wel iets onregelmatige ongesteld maar nog wel.elke maand en dat terwijl ik over paar maanden 55 jaar wordt
  Het mag wel eens ophouden v mij Ik wil mijn eigen lijf weer terug .Het hoort erbij en ik ben vrij nuchter maar toch

 87. ‘s nachts vaak wakker worden van de opvliegers, ook overdag heb ik daar regelmatig last van. Ik ben al twee kilo aangekomen en voel me ook “opgeblazen”. Tevens veel last van gewrichtspijnen, knieen, heupen en rug doen zeer……Ik heb nu famosan maar deze werkt niet zoals ik het verwacht had.

 88. Ik zou ook heel graag ymea willen proberen. De nachten zijn een drama. Ong. 6 x per nacht wakker worden badend in het zweet is echt niet fijn. Mvrgr. Miriam

 89. Ik zou het graag willen testen. Ik zit in de overgang ervaar gewichtstoename en zweten moet diverse keren op n dag verkleden omdat ik nat ben vh zweet. Hormonen wil ik niet aan. Dus hoop dat ymea silhouet een oplossing kan bieden.

 90. Ik wil graag dit proberen daar ik constant moe ben en ook omdat ik Niet zozeer geloofd dat dit mij zou helpen

 91. Hallo, vanaf mijn 50ste is het begonnen, ‘s nachts opvliegers en overdag een nog korter lontje dan dat ik normaal met mijn temperamentvolle karakter al heb. Nu bijna 55, vind ik het tijd om er toch iets aan te gaan doen. Ben heel benieuwd of Ymea Silhouet iets voor kan beteken.
  Groet, Monique

 92. Beste
  ik heb erg veel last van overgangsklachten ben nu ongeveer een jaar met de pil bezig maar het helpt niet .
  ik zou heel graag ymeasiloet willen proberen
  vriendelijk dank
  grtjes corina

 93. OMG OMG. ik weet niet wat er met mijn lichaam aan t gebeuren is. Ik ben 1.60 en van maatje 34 naar 38 gegaan en cijfers op ff weegschaal blijven stijgen. Dit ben ik niet…. helppppp wil dolgraag ymea proberen

 94. Ik zou het graag uit proberen, heb al van alles geprobeerd maar niks dat helpt tegen de opvliegers en gewichtstoename…. hoop dat ymea mij wel helpt. Hoor ik graag binnen hoeveel dagen je iets zou kunnen merken?

 95. Hallo,
  Ik zit al een tijdje in de overgang en heb ook al een paar produkten uitgeprobeerd maar géén resultaat op mijn klachten. IK sport en let op mijn voeding maar ik blijf groeien rond mijn buik. Af en toe onverklaarbare wisselende stemmingen en soms last van nachtzweten. De overgang is géén lolletje en zoek daarom een goed middel wat ook bij mij baat heeft. Ik slik al een aantal medicijnen vanwege een Tia dus vandaar dat mijn voorkeur naar een middel gaat dat beschikt over natuurlijke ingrediënten. Ik hoop daarom dat ik dit middel zou mogen uitproberen.

 96. Omdat er veel produkten in aanmerking komen zou ik graag Ymea silouet willen uittesten omdat dat mij een goed produkt lijkt. Ik heb last van opvliegers, nachtzweten en wordt dikker rond mijn taille ondanks sporten en gezond eten. Ik heb nog nooit op mijn lijn hoeven letten en baal hier stevig van. Daarom mijn keus voor silhouet ipv Ymea overgang of energie.

 97. Wat een ellende,zweten wanneer het niet uit komt,verdikken op plaatsen waar we het niet willen,meningen uiten waar je vroeger nooit aan dacht dat je het zou zeggen,mijn kapsel lijkt s morgens wel op een ontplofte papegaai,flapperende armen……amai wat kan er nog bijKOMEN!…… Reeds veel geprobeerd maar u Ymea nog niet .
  Graag wil ik dit uitproberen.

 98. Mijn voorkeur gaat uit naar een natuurlijk product, om mijn overgangsklachten wat af te remmen. Vooral omdat ik slechte ervaringen heb met het toedienen van hormoonpreparaten. Nachtelijk zweten, af en toe een opvlieger, stemmingswisselingen en gewichtstoename zijn mij helaas sinds enkele maanden bekend.
  Dit is de reden waarom ik uw product graag zou willen testen.

 99. Opvliegers, overdag en s nachts, onrustig, slecht slapen en gewichts toename…. ik ben er niet vrolijjer op geworden. Al verschillende dingen geprobeerd, maar t werkt vaak maar tijdelijk. Zou t dan misschien wel lukken met Ymea Silhouet. Ik hoop t zo!!
  Saskia

 100. Hallo
  Ik heb sinds enige tijd last van opvliegers, nachtelijk transpireren en gewichtstoename. Ik wil graag uittesten of Ymea helpt hiertegen.
  Chrispie

 101. Ik zit in de overgang en wil deze graag proberen omdat ik allerlei overgangsklachten hebt. Zoals opvliegers etc. Wil graag weten hoe dit product werkt vooral omdat het een natuurlijk product is.

  Hillie

 102. Beste
  Zou graag ymea silhouet willen proberen . Ben 52 . Slikte nog de pil maar nu mee gestopt . In n paar dagen al verschil . Hoofdpijn buikpijn moe . Dus zou dolgraag willen ondervinden of ymea werkt bij mij.

  Mvg anita

 103. Ik zit nu bijna 1 jaar of Iets langer in de overgang altijd alles kunnen eten maar sinds kort is mijn buik zo groot dat het lijkt of ik paar maanden zwanger ben vind dit vreselijk omdat ik haast nooit geen dikke buik had ook bij de borsten lijkt het of er bij allebei 1 kilo is opgekomen maar dat vind ik niet zo heel erg. Zou heel graag silhouet ymea willen proberen. Ook heb ik veel last van rusteloze benen voornamelijk snachts.

 104. Ik ben een paar jaar geleden 20 kilo afgevallen en kon dat goed volhouden. Nu zit ik in de overgang en ben weer aangekomen daarom wil ik graag Ymea Silhouet proberen

 105. Ik zou graag Ymea Silhouet testen omdat ik sinds een tweetal maanden in de overgang zit. Dit gaat gepaard met opvliegers, nachtelijk zweten en veel wakker zijn maar ook met bijkomen in gewicht en vooral op plaatsen waar dat normaal niet gebeurt. mvgr Schroeyers N.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Natascha

Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com