Wat zijn Ymea Silhouet Capsules en Ymea Platte Buik Review

Veel afslankmiddelen op de markt werken averechts en zijn niet goed voor het lichaam. Desalniettemin zijn er ook afslanksupplementen die positief kunnen bijdragen aan je gezondheid en gewicht. Ymea Silhouet Capsules horen tot die groep. Deze dieet capsules doen meer dan alleen je gewicht aanpakken. Tevens bieden zij verlichting bij overgangsklachten, zoals nachtzweten, opvliegers, stemmingswisselingen en osteoporose. Ymea Silhouet is een fytoproduct. Dit is een natuurlijk product met actieve ingrediënten verkregen uit onverdunde plantenextracten.

Ymea Silhouet Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Ymea Silhouet zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Ymea Silhouet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Fytoproducten worden al langer gebruikt om overgangsklachten te verhelpen. Deze middelen werken door het lichaam weer in balans te brengen. Zo heeft Ymea Silhouet eigenlijk een tweevoudige werking. Het zijn dieet capsules die ook overgangsklachten verhelpen. En Ymea doet dit allemaal met 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Cimicifuga Racemosa, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Vitamine B6, B12, D3 en de mineralen koper en zink. De vitamines dienen om het immuunsysteem te versterken.

Ymea Silhouet Platte Buik is speciaal geschikt voor vrouwen in de overgang. De meeste vrouwen ervaren het als een nare periode, waarin allerlei kwaaltjes de kop opsteken. Gewicht aankomen in de overgang is er helaas een van. Vandaag lees je hier meer over en geven we je een mogelijke oplossing: Ymea Silhouet.

Wat gebeurt er in de overgang?

In de overgang verandert je hormoonhuishouding. Dat wil zeggen, de samenstelling van de hormonen in je lichaam, verandert. Vanaf de puberteit produceer je als vrouw het hormoon oestrogeen. Dat hormoon wordt door rijpende eicellen aangemaakt. Omdat er tijdens de overgang steeds minder eicellen zijn, neemt de productie van oestrogeen automatisch ook af. Die afname zorgt op haar beurt voor veranderingen in het lichaam en de welbekende overgangsklachten.

Wat verandert er dan in je lichaam?

De meest gehoorde klacht tijdens de overgang is het krijgen van opvliegers: plotseling breekt het zweet je uit en krijg je het ontzettend warm. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het lagere oestrogeenpeil, dat geen goede controle meer heeft over de temperatuurregeling in de hersenen.

Andere klachten zijn prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren. Ook deze symptomen van de overgang worden gerelateerd aan de verandering in de hormoonsamenstelling.

Gelukkig zijn er diverse middelen die je kunt gebruiken om de symptomen van de overgang te verlichten. Een voorbeeld is Ymea Silhouet, waar je hieronder meer over leest.

Gewichtstoename tijdens de overgang

Heb je het idee dat je zwaarder wordt tijdens de overgang? Je bent niet de enige! Diverse vrouwen merken dat ze in de overgang kilootjes aankomen rond hun buik en borsten.

Het is nog niet geheel duidelijk of het direct met de overgang te maken heeft, of met ‘simpelweg’ ouder worden, maar er is in ieder geval een verband aan te tonen tussen de veranderde hormoonsamenstelling en gewichtstoename in de overgang. Hoe zit dat dan?

Je weet inmiddels dat de oestrogeenproductie tijdens de overgang daalt. Wat je wellicht nog niet weet, is dat ons vetweefsel in het lichaam oestrogenen aanmaakt. Omdat het lichaam de productie van oestrogenen in de overgang toch op peil wil houden, zal er meer vet worden opgeslagen, zodat daarin meer oestrogenen kunnen worden aangemaakt. Daardoor heb je kans om in gewicht aan te komen.

Andere oorzaken

Die paar extra kilo’s tijdens de overgang worden niet alleen aan de hormonale verandering in het lichaam toegeschreven. Zoals vaak bij verandering in gewicht, lijkt het nu ook te gaan om een combinatie van factoren.

De overgang brengt vaak verandering van emoties met zich mee: sommige vrouwen voelen zich onzeker, hebben stress, sombere gevoelens en stemmingswisselingen. Gevoelens van onzekerheid en stress kunnen meer (en ongezond!) eten in de hand werken.

Daarnaast wordt de stofwisseling trager naarmate je ouder wordt. Je verbrandt minder calorieën dan je op jongere leeftijd in eenzelfde tijdsbestek deed. Dat komt onder andere doordat je minder spiermassa hebt als je ouder bent. Spiermassa verbrandt calorieën, zelfs in rust. Minder spiermassa betekent minder verbranden. Als je in de overgang dus dezelfde hoeveelheid calorieën blijft innemen als eerder, verbrand je er te weinig en worden ze opgeslagen als vet. Tot slot bewegen de meeste mensen naarmate ze ouder worden, minder. En dat werkt aankomen in gewicht natuurlijk nog meer in de hand.

Buik en borsten in plaats van billen en dijen

Dat je minder oestrogeen produceert, heeft helaas nog een ander effect. Het zorgt ervoor dat het vet op andere plekken wordt opgeslagen dan voorheen. Waar vrouwen eerst vooral rond hun billen en dijen vet opslaan, gaan de kilo’s nu rond de buik zitten.

2hf

Oestrogenen stimuleren de aanmaak van vet rond de billen en dijen en blokkeren enzymen die vet in het bovenlichaam aanmaken. Wat er gebeurt bij een verminderde oestrogeenproductie, kan je nu wel raden: het proces wordt omgedraaid. De aanmaak van vet wordt gestimuleerd rond de buik en minder rond heupen en billen.

Wil je wat ondersteuning bij gewichtstoename en verandering van figuur in de overgang? Ymea Silhouet kan dan een oplossing bieden.

Ymea Silhouet

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je kunt gebruiken bij diverse overgangsklachten. De diverse plantenextracten in dit product ondersteunen je onder meer bij de hiervoor besproken problemen: gewichtstoename en toename van vet rond de buik en borsten.

In Ymea Silhouet zitten groene thee-extract en cayennepeper. Deze producten helpen bij het behoud van je figuur. Groene thee ondersteunt de vochtbalans en de vetverbranding. En dat is precies waar je lichaam wel een handje hulp bij kan gebruiken in de overgang! Van cayennepeper weten we dat dit bijdraagt aan gewichtsverlies. Zo kan Ymea Silhouet je dus ondersteunen als het gaat om je gewicht en lijn in de overgang.

De andere ingrediënten in Ymea Silhouet, zoals yam, helpen bij klachten zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Zo kom jij prettiger de overgang door.

Wat kan je er aan verder aan doen?

Ymea Silhouet biedt een fijne ondersteuning om je overgangsklachten het hoofd te bieden. Daarnaast kan je zelf proberen om de ‘schade’ beperkt te houden. Probeer elke dag te bewegen, zodat je calorieën verbrandt en je spiermassa zoveel mogelijk behouden blijft. Daarnaast is het zaak om (als je dat al niet deed) op je voeding te letten. Neem je niet te veel? Is wat je in je mond stopt, overwegend gezond? Houdt deze zaken in de gaten, neem Ymea Silhouet, en de kans is groot dat jij de overgang gewoon op fijne manier en zonder gewichtstoename doorkomt!

Voor wie zijn Ymea Silhouet Capsules geschikt?

Ymea Silhouet Capsules zijn bijzonder goed voor vrouwen in de overgang. Het is een natuurlijke hulpmiddel tegen de klachten die je in die periode kunt ervaren. Tevens pakt het de gewichtstoename aan. Raadpleeg eerst de huisarts alvorens je met zulke supplementen aan de slag gaat.

De actieve stoffen in Ymea Silhouet maken dit product niet geschikt voor zwangere vrouwen. Deze stoffen verhogen het risico op een abortus en een vroeggeboorte.

Zijn Ymea Silhouet Capsules effectief?

De overgang is een ingrijpende periode in het leven van de vrouw. Ze ervaart dan verschillende fysieke alsook mentale veranderingen. Het is de periode waarin de vruchtbaarheid afneemt. De hormoonhuishouding raakt uit balans en dit kan leiden tot overgangsverschijnselen zoals:

 • Opvliegers
 • Nachtzweten
 • Gewichtstoename
 • en stemmingswisselingen.

De meeste vrouwen ervaren zulke klachten en meer tijdens de overgang.  Doorgaans doet men er weinig aan om de klachten te verhelpen. Dit komt meestal door onwetendheid of slecht advies van de arts. Er zijn (natuurlijke) middelen die overgangsklachten kunnen verminderen. Ymea Silhouet is er 1 van. Ymea brengt op een natuurlijke manier balans in het lichaam door een speciale samenstelling aan krachtige ingrediënten.

Deze zelfde ingrediënten hebben een gunstige werking op je gewicht. In de overgangsperiode gaat de stofwisseling trager werken. Dit is de voornaamste reden voor de toename in gewicht. Het heeft dus weinig te maken met je eetgedrag. De hormonen zijn hier de boosdoeners. Zij zorgen ervoor dat de heupen en buik steeds dikker worden. Ymea kan dit allemaal verhelpen door het lichaam weer in balans te brengen.

De meeste afslankpillen pakken gewichtsverlies op een andere manier aan. Zij zorgen ervoor dat de overtollige vetten sneller worden verbrand en dat je hongergevoel wordt vermindert. Met deze supplementen kun je succes boeken als je in de overgang bent. Echter is de kans heel klein. De gewichtstoename is, in dit geval, een symptoom van de overgang. Wil je die op een effectieve manier aanpakken, dan dien je de oorzaak erachter aan te pakken.

Wat kost Ymea Silhouet Capsules?

Ymea Silhouet Capsules zijn bij nagenoeg alle apotheken en drogisterijen te koop. Je kunt het ook online bestellen voor ongeveer € 22.

Voordelen

 • Het is goed tegen nachtzweten.
 • Het voorkomt gewichtstoename.
 • Het houdt je hormonen in balans.
 • Het houdt de botten en spieren sterk.
 • Het versterkt je afweersysteem.
 • Het verhelpt stemmingswisselingen.
 • Het verhelpt opvliegers

Nadelen

 • Ymea is niet geschikt voor zwangere vrouwen vanwege een verhoogt risico op abortus.
 • Kan baarmoedersamentrekkingen veroorzaken.
 • Verhoogt het risico van vroeggeboorte laat in de zwangerschap.

Conclusie

Het meest effectieve manier om af te vallen is om het gebruik van Ymea Silhouet Capsules te combineren met een gezond dieet en goed fitnessplan. Dan pak je de klachten op drie fronten aan. Ben je in de overgang en wil je op een gezonde manier afvallen? Dan zijn de capsules van Ymea Silhouet een goede keuze.

Gezonde Groeten,

natascha

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

74 Reacties

 1. Heb erg veel last van opvliegers en ben in een half jaar tijd 13 kilo aangekomen. Veel last van buikvet ook. Wil graag iets gaan proberen om te zien of het werkt. Zou Ymea Silhouet graag willen testen.

 2. Help ik zit midden in de overgang en wil met de pil stoppen. Dan worden de opvliegers etc. Dus nog erger dan nu! Kan ymea mij helpen? O, ja..ik ben bijna 48 jaar. En ben nu ook 10 kilo aangekomen ondanks gezond eten en bewegen
  Gr. Xandra

 3. Help ik zit midden in de overgang en wil met de pil stoppen. Dan worden de opvliegers etc. Dus nog erger dan nu! Kan ymea mij helpen? O, ja..ik ben bijna 48 jaar.

 4. Hi de mogelijkheid je overgangsklachten volgens voorschriften te kunnen verminderen door een product op natuurlijke basis en hopelijk een paar kilo’s af te vallen. Dat lijkt mij top. Ik fiets bijna dagelijks en sport 2x per week. Ik ben benieuwd naar de testresultaten,

 5. Ik ben 55 en in de overgang en heb last van die zweet aanvallen voor al in de nacht slaap daarom slecht hopelijk kan Ymea me hier mee helpen zo dat ik weer lekker door kan slapen en me beter ga voel en en weer een gezellig mens wordt

 6. Ik ben het afgelopen jaar 15 kg aangekomen. Ik train 3-4 x in de week op de sportschool op een behoorlijk niveau en eet niet meer dan 1600 kcal per dag. Val daarentegen niet af en het is inderdaad rond de buikstreek… Zou het best wel eens willen proberen.

 7. Goede morgen, ik ben nu een paar maanden in de overgang en dat is vooral te zien aan mijn buik (echt verschrikkelijk). Ik had jaren dezelfde kledingmaat en nu pas ik er niet meer in. Mijn voeding heb ik al aangepast en nu wil ik Ymea Silhouet gaan gebruiken en kwam deze oproep tegen en dacht waarom niet.

 8. Wat als je al weet ik niet hoeveel geprobeerd hebt, vooral het overgewicht door de overgang is frustrerend.
  Zou dit product graag uitproberen.

 9. Goedemiddag,

  Recentelijk ben ik in de overgang beland en van de een op de andere dag heb heel erg veel last van opvliegers, nachtelijk zweten, erg veel vocht vasthouden en ben ik behoorlijk aangekomen rond mijn middel en heupen. Dit terwijl ik zeker 4 -5 dagen per week minimaal 35 – 45 minuten sport. Ik wil dit product proberen om te kijken of ik mijn oude figuur en gewicht terug krijg en van het nachtelijk zweten afkom.

 10. Ik ben in de overgang en heb zeer veel opvliegers, word dikker terwijl ik niet meer eet en 2 x per week sport en heb stemmingswisselingen waarbij ik mezelf soms niet herken. Ik ben bijvoorbeeld angstig terwijl ik altijd goed kon relativeren. Ymea lijkt een oplossing die ik graag zou proberen.

 11. Ik ben al jaren in de overgang maar wat ik ook doe, hoeveel ik beweeg en hoeveel ik dieet mijn buik én maaf worden alsmaar dikker. Ik heb zo’n “schort” inmiddels. Erg lelijk en ik voel me zo onzeker dat de opvliegers alleen maar erger worden. Ik wil zo graag wat lekkerder in mijn vel zitten. Ik ben 48 maar voel me 84. Help me alsjeblieft..

 12. Ik zou het graag willen proberen !! Ben al twee jaar in de overgang ik ben aangekomen en krijg huilbuien van ,van alles geprobeerd. Maar niets helpt . Ik ben 57 jaar oud.

 13. Ik heb al een aantal middelen gebruikt zonder resultaat. Mijn gewicht neemt niet af. Ben benieuwd of dit product doet wat het zegt. Het is duur in de aanschaf ik wil dus wel enige vorm van zekerheid.

 14. Ik ben vroegtijdig en van het ene moment op het andere moment volledig in de overgang gekomen. Ik zou graag willen beoordelen of ymea silhouette mij kan ondersteunen bij alle ongemakken die ik ervaar

 15. Ik zou heel graag willen testen. De overgang heeft gezorgd voor gewichtstoename en dat gaat er gewoon niet af. Ook de opvliegers zijn weer in volle hevigheid terug gekomen een tijdje weg te zijn geweest.

 16. De weegschaal blijft maar stijgen, last van opvliegers. Voel me niet fit en heb het gevoel dat niets werkt. Graag wil ik iets proberen wat wel helpt.
  Bij voorbaat dank.

 17. Op dit moment werk ik bij Unilever in een sensoren team het lijkt mij wel interessant om dit ook te testen. Ik ben 54 veel last van opvliegers en gewicht toename.

 18. Ik ben in half jaar 20 kilo gegroeid door futloos gedrag slechte onregelmatige ontlasting . (Overgang) ik zou heel graag dit product willen uittesten om weer terug in het leven te komen

 19. Ik zit sinds een jaartje in de overgang. Een periode stemmingswisselingen gehad maar dat gaat op moment redelijk. Heb op moment veel last van vocht vasthouden en kom ook in gewicht aan. Ik zou het zo fijn vinden om weer lekker in mijn vel te zitten dus zou uw produkt heel graag willen testen ☺️

 20. Ik ben al een paar jaren in de overgang en zoals zovelen heb ik ook last van zweten en gewichtstoename .
  Hoorde al heel veel over ymea platte buik.
  En zou dat graag eens uitgetesten.

 21. Ik merk dat ik in de overgang kom en heb enorm last van zweten en ook nachtzweten.Ik ben erg benieuwd of dit product helpt.

 22. Ik ben 50 en heb al jaren last van de overgang. Sinds een antal maanden heb ik ook last van opvliegers en nachtelijk zweten. Ook slaap ik steeds slechter en Mijn energie wordt steeds minder. Ik ben ook een aantal kilo aan gekomen en houd vet vast vooral rond de buik, ondanks 3 keer per week sporten en gezond eten.
  Ik wil liever geen hormonen slikken en graag Ymea Silhouet gaan proberen omdat dit op natuurlijke basis is. Hopelijk kan ik dan weer goed slapen.

 23. Hoi, ik ben 56 en al 3 jaar in de overgang. Idd zwaarder geworden terwijl ik goed op mijn voeding let! Veel opvliegers. Zou graag Ymea willen uitproberen, al verschillende andere producten gehad, helaas niet echt geholpen.

 24. Ik zou het willen proberen omdat ik op dit moment medicijnen gebruik waarbij ik geen andere dan natuurlijke tabletten wil gebruiken om de overgang soepel ta laten verlopen

 25. Hoi ik ben dit jaar 50 jaar geworden en sinds een aantal weken duidelijk last van opvliegers en nachtelijk transpireren. stemmingswisselingen ervaar ik zelf niet maar mijn omgeving wel, ik slik medicatie waarbij ik geen andere middelen zou willen gebruiken, daarom zou ik ymea willen uit proberen. Omdat dit puur natuurlijk is.

 26. Ik ben een vrouw van 40 jaar en zit al 5 jaar in de overgang, ik ben in deze tijd 10 kilo aangekomen en heb nog steeds last van opvliegers en nachtelijk transpireren. Graag zou ik ymea silhouet willen uitproberen, want ik heb via de gynaecoloog al verschillende medicatie gehad, maar ik krijg daar veel vervelende bijwerkingen van.

 27. Ik zou het graag willen proberen ben nu al 8 kilo aangekomen. Terwijl ik op mijn eten let.
  Nachtzweten en opvliegers om gek van te worden.
  Kan heel opvliegend reageren niet zo leuk voor de mensen om me heen .

 28. Hoi ik ben Monique,48 en in de overgang. Wordt echt gek van de opvliegers. Vooral omdat ik alles dan open wil zetten en mijn dochters dan zeuren dat t koud is. Ook mijn “zwembandje” groeit met de week. Terwijl ik altijd maar 63 kilo heb gewogen. Ben toch wel heel benieuwd of ymea helpt.

 29. Ik zou heel graag willen testen of ik daadwerkelijk kan afvallen met ymea. Of in iedergeval op gewicht blijven . Vrouwen in de overgang hebben meestal zo’n dikke buik . Nu ik in de overgang begin te komen zie ik daar het meeste tegen op . Dat past niet bij mijn postuur . Kijken of ymea helpt

 30. Mijn naam us Myriam, ik ben 56 jaar oud sportief en nu ongeveer jaar in de overgang. Ik heb last van gewichtstoename ander figuur en nachtzweten. Ik ben benieuwd Nasr de werking van ymea en doe graag mee met het onderzoek

  • ik wil overtuigd worden van de werking. Ik heb opvliegers, met name ‘s nachts. Daarbij word ik wekelijks zwaarder……..

 31. Ik zou het graag willen proberen daar ik in de overgang ben en zeker al 10 kilo ben aangekomen. Ik let op mijn voeding. Ik eet minder maar kom wel aan. Daar word ik niet vrolijk van. Daarom zou ik dit product graag willen uitproberen .

 32. Hallo, ik ben 51 altijd al aan de zwaardere kant geweest en nu ook nog in de overgang!
  Het is natuurlijk niet de bedoeling om nu nog zwaarder te worden en buiten dat helpt het ook tegen de andere vervelende kwaaltjes in de overgang als het goed is.

 33. ik ben een paar jaar in de overgang en ik had een voorschrift gekregen van mijn dokter voor hormonen. ik wil dit niet gebruiken maar zou graag beginnen met Ymea en hoop dat dan het minder zou worden. Graag had ik dit geprobeerd

 34. Ik ben nu al een paar jaar in de overgang en het lijkt erger te worden wat opvliegers betreft en wil daarom graag ymea gaan proberen om te zien of het minder word. Ook komt er steeds een pondje erbij, dus een paar kiloi’s eraf zou ook fijn zijn.

 35. Ik ben pas 40 en al n aantal jaren in de overgang, met dank aan mijn moeder. Ik slaap erg slecht, heb enorme stemmingswisselingen, gewichtstoename, pijnlijke borsten, onrustige benen ‘s nachts en ga zo door. Ik ben erg benieuwd of Ymea iets voor mij zou kunnen betekenen al is t maar op n aantal klachten. Ik zou dus erg graag willen testen.
  Alvast bedankt!

  Mvg marieke

 36. Ja ook ik heb de laatste tijd last van onrustig slapen, veel gemakkelijker zweten overdag en ‘s nachts al eens overmatig zweten. De laatste tijd komen de kilo’s er bij als ik nog maar kijk naar verboden lekkernijen…..dit ter vooral aan buik en maag. Graag wou ik toch weten of Ymea mij zou kunnen helpen.

 37. Ik heb al 6 jaar last van de overgang, vooral van nachtelijk zweten. Sinds ongeveer 2 jaar ervaar ik hierdoor ook slaapproblemen, daar ik veelvuldig wakker word. De laatste maanden ben ik 3 kg aangekomen , vooral vetvaan mijn buik en mijn maag. Mijn gynaecoloog schrijft geen hormonen voor en volgens hem hebben de “middelen” tegen de overgang ook geen effect. Toch zou ik Ymea Silhout eens willen proberen, je weet maar nooit. Misschien heeft mijn gynaecoloog wel ongelijk

 38. Ook ik zou graag ymea willen uitproberen. Totaal geen energie slaap zeer onrustig en heb ook last van stemmingswisselingen zounymea silhout helpen?!

 39. Ik ben 43 en slik de pil. Toch heb ik het idee dat de overgang al is begonnen bij mij; word ‘s nachts regelmatig wakker, omdat ik het bloedheet heb en ook overdag heb ik momenten dat het zweet me opeens uitbreekt. Ook ben ik vaker moe en voel ik me niet echt uitgerust. Mijn gewicht is al jaren een issue, maar ik merk nu inderdaad dat buik en borsten nog meer in omvang toe zijn genomen. Ik ben benieuwd of Ymea Silhouet me kan helpen om me beter te voelen in (en over) mijn lichaam en of ik het kan gebruiken in combinatie met de pil.

 40. Heb veel last van nachtelijk zweten, slaap onrustig en gewicht is toegenomen, Zou het graag proberen, in hoofdzaak om het nachtelijk zweten tegen te gaan waardoor ik beter slaap en natuurlijk ook om mijn gewicht op peil te houden. Heb hier nu zo’n 4 jaar last van, ben inmiddels 58. Heb echt al alles geprobeerd, klachten zijn wel af en toe minder maar komen toch steeds weer terug. Lijkt me heerlijk om gewoon weer eens lekker te kunnen slapen.

 41. Ik wil het product graag testen, omdat ik voor de menopauze ook al last had van prikkelbaarheid, vermoeidheid en slapeloosheid. Nu nog daarbij gewichtstoename ! Ik zou er wel bij varen, moest het werken !

 42. Ik wil graag ymea silhouet proberen omdat ik last heb v stemmingswisselingen (kort lontje) Vooral.mijn thuisfront heeft hier last van .Ook ben ik af en toe zwelgje dan voel ik gewoon mijn voeten en handen opzwellen. Ik wordt wel iets onregelmatige ongesteld maar nog wel.elke maand en dat terwijl ik over paar maanden 55 jaar wordt
  Het mag wel eens ophouden v mij Ik wil mijn eigen lijf weer terug .Het hoort erbij en ik ben vrij nuchter maar toch

 43. ‘s nachts vaak wakker worden van de opvliegers, ook overdag heb ik daar regelmatig last van. Ik ben al twee kilo aangekomen en voel me ook “opgeblazen”. Tevens veel last van gewrichtspijnen, knieen, heupen en rug doen zeer……Ik heb nu famosan maar deze werkt niet zoals ik het verwacht had.

 44. Ik zou ook heel graag ymea willen proberen. De nachten zijn een drama. Ong. 6 x per nacht wakker worden badend in het zweet is echt niet fijn. Mvrgr. Miriam

 45. Ik zou het graag willen testen. Ik zit in de overgang ervaar gewichtstoename en zweten moet diverse keren op n dag verkleden omdat ik nat ben vh zweet. Hormonen wil ik niet aan. Dus hoop dat ymea silhouet een oplossing kan bieden.

 46. Ik wil graag dit proberen daar ik constant moe ben en ook omdat ik Niet zozeer geloofd dat dit mij zou helpen

 47. Hallo, vanaf mijn 50ste is het begonnen, ‘s nachts opvliegers en overdag een nog korter lontje dan dat ik normaal met mijn temperamentvolle karakter al heb. Nu bijna 55, vind ik het tijd om er toch iets aan te gaan doen. Ben heel benieuwd of Ymea Silhouet iets voor kan beteken.
  Groet, Monique

 48. Beste
  ik heb erg veel last van overgangsklachten ben nu ongeveer een jaar met de pil bezig maar het helpt niet .
  ik zou heel graag ymeasiloet willen proberen
  vriendelijk dank
  grtjes corina

 49. OMG OMG. ik weet niet wat er met mijn lichaam aan t gebeuren is. Ik ben 1.60 en van maatje 34 naar 38 gegaan en cijfers op ff weegschaal blijven stijgen. Dit ben ik niet…. helppppp wil dolgraag ymea proberen

 50. Ik zou het graag uit proberen, heb al van alles geprobeerd maar niks dat helpt tegen de opvliegers en gewichtstoename…. hoop dat ymea mij wel helpt. Hoor ik graag binnen hoeveel dagen je iets zou kunnen merken?

 51. Hallo,
  Ik zit al een tijdje in de overgang en heb ook al een paar produkten uitgeprobeerd maar géén resultaat op mijn klachten. IK sport en let op mijn voeding maar ik blijf groeien rond mijn buik. Af en toe onverklaarbare wisselende stemmingen en soms last van nachtzweten. De overgang is géén lolletje en zoek daarom een goed middel wat ook bij mij baat heeft. Ik slik al een aantal medicijnen vanwege een Tia dus vandaar dat mijn voorkeur naar een middel gaat dat beschikt over natuurlijke ingrediënten. Ik hoop daarom dat ik dit middel zou mogen uitproberen.

 52. Omdat er veel produkten in aanmerking komen zou ik graag Ymea silouet willen uittesten omdat dat mij een goed produkt lijkt. Ik heb last van opvliegers, nachtzweten en wordt dikker rond mijn taille ondanks sporten en gezond eten. Ik heb nog nooit op mijn lijn hoeven letten en baal hier stevig van. Daarom mijn keus voor silhouet ipv Ymea overgang of energie.

 53. Wat een ellende,zweten wanneer het niet uit komt,verdikken op plaatsen waar we het niet willen,meningen uiten waar je vroeger nooit aan dacht dat je het zou zeggen,mijn kapsel lijkt s morgens wel op een ontplofte papegaai,flapperende armen……amai wat kan er nog bijKOMEN!…… Reeds veel geprobeerd maar u Ymea nog niet .
  Graag wil ik dit uitproberen.

 54. Mijn voorkeur gaat uit naar een natuurlijk product, om mijn overgangsklachten wat af te remmen. Vooral omdat ik slechte ervaringen heb met het toedienen van hormoonpreparaten. Nachtelijk zweten, af en toe een opvlieger, stemmingswisselingen en gewichtstoename zijn mij helaas sinds enkele maanden bekend.
  Dit is de reden waarom ik uw product graag zou willen testen.

 55. Opvliegers, overdag en s nachts, onrustig, slecht slapen en gewichts toename…. ik ben er niet vrolijjer op geworden. Al verschillende dingen geprobeerd, maar t werkt vaak maar tijdelijk. Zou t dan misschien wel lukken met Ymea Silhouet. Ik hoop t zo!!
  Saskia

 56. Hallo
  Ik heb sinds enige tijd last van opvliegers, nachtelijk transpireren en gewichtstoename. Ik wil graag uittesten of Ymea helpt hiertegen.
  Chrispie

 57. Ik zit in de overgang en wil deze graag proberen omdat ik allerlei overgangsklachten hebt. Zoals opvliegers etc. Wil graag weten hoe dit product werkt vooral omdat het een natuurlijk product is.

  Hillie

 58. Beste
  Zou graag ymea silhouet willen proberen . Ben 52 . Slikte nog de pil maar nu mee gestopt . In n paar dagen al verschil . Hoofdpijn buikpijn moe . Dus zou dolgraag willen ondervinden of ymea werkt bij mij.

  Mvg anita

 59. Ik zit nu bijna 1 jaar of Iets langer in de overgang altijd alles kunnen eten maar sinds kort is mijn buik zo groot dat het lijkt of ik paar maanden zwanger ben vind dit vreselijk omdat ik haast nooit geen dikke buik had ook bij de borsten lijkt het of er bij allebei 1 kilo is opgekomen maar dat vind ik niet zo heel erg. Zou heel graag silhouet ymea willen proberen. Ook heb ik veel last van rusteloze benen voornamelijk snachts.

 60. Ik ben een paar jaar geleden 20 kilo afgevallen en kon dat goed volhouden. Nu zit ik in de overgang en ben weer aangekomen daarom wil ik graag Ymea Silhouet proberen

 61. Ik zou graag Ymea Silhouet testen omdat ik sinds een tweetal maanden in de overgang zit. Dit gaat gepaard met opvliegers, nachtelijk zweten en veel wakker zijn maar ook met bijkomen in gewicht en vooral op plaatsen waar dat normaal niet gebeurt. mvgr Schroeyers N.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com