Ymea Silhouet Platte Buik Review

Ymea Silhouet Capsules en Ymea Platte Buik Review en Ervaringen

Veel afslankmiddelen op de markt werken averechts en zijn niet goed voor het lichaam. Desalniettemin zijn er ook afslanksupplementen die positief kunnen bijdragen aan je gezondheid en gewicht. Ymea Silhouet Capsules horen tot die groep. Deze dieet capsules doen meer dan alleen je gewicht aanpakken. Tevens bieden zij verlichting bij overgangsklachten, zoals nachtzweten, opvliegers, stemmingswisselingen en osteoporose. Ymea Silhouet is een fytoproduct. Dit is een natuurlijk product met actieve ingrediënten verkregen uit onverdunde plantenextracten.

Ymea Silhouet Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Ymea Silhouet zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Ymea Silhouet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Fytoproducten worden al langer gebruikt om overgangsklachten te verhelpen. Deze middelen werken door het lichaam weer in balans te brengen. Zo heeft Ymea Silhouet eigenlijk een tweevoudige werking. Het zijn dieet capsules die ook overgangsklachten verhelpen. En Ymea doet dit allemaal met 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Cimicifuga Racemosa, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Vitamine B6, B12, D3 en de mineralen koper en zink. De vitamines dienen om het immuunsysteem te versterken.

Ymea Silhouet Platte Buik is speciaal geschikt voor vrouwen in de overgang. De meeste

Ymea-Silhouet
Ymea-Silhouet

vrouwen ervaren het als een nare periode, waarin allerlei kwaaltjes de kop opsteken. Gewicht aankomen in de overgang is er helaas een van. Vandaag lees je hier meer over en geven we je een mogelijke oplossing: Ymea Silhouet.

Wat gebeurt er in de overgang?

In de overgang verandert je hormoonhuishouding. Dat wil zeggen, de samenstelling van de hormonen in je lichaam, verandert. Vanaf de puberteit produceer je als vrouw het hormoon oestrogeen. Dat hormoon wordt door rijpende eicellen aangemaakt. Omdat er tijdens de overgang steeds minder eicellen zijn, neemt de productie van oestrogeen automatisch ook af. Die afname zorgt op haar beurt voor veranderingen in het lichaam en de welbekende overgangsklachten.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat verandert er dan in je lichaam?

De meest gehoorde klacht tijdens de overgang is het krijgen van opvliegers: plotseling breekt het zweet je uit en krijg je het ontzettend warm. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het lagere oestrogeenpeil, dat geen goede controle meer heeft over de temperatuurregeling in de hersenen.

Andere klachten zijn prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren. Ook deze symptomen van de overgang worden gerelateerd aan de verandering in de hormoonsamenstelling.

Gelukkig zijn er diverse middelen die je kunt gebruiken om de symptomen van de overgang te verlichten. Een voorbeeld is Ymea Silhouet, waar je hieronder meer over leest.

Gewichtstoename tijdens de overgang

Heb je het idee dat je zwaarder wordt tijdens de overgang? Je bent niet de enige! Diverse vrouwen merken dat ze in de overgang kilootjes aankomen rond hun buik en borsten.

Het is nog niet geheel duidelijk of het direct met de overgang te maken heeft, of met ‘simpelweg’ ouder worden, maar er is in ieder geval een verband aan te tonen tussen de veranderde hormoonsamenstelling en gewichtstoename in de overgang. Hoe zit dat dan?

ymea ingredienten
ymea ingredienten

Je weet inmiddels dat de oestrogeenproductie tijdens de overgang daalt. Wat je wellicht nog niet weet, is dat ons vetweefsel in het lichaam oestrogenen aanmaakt. Omdat het lichaam de productie van oestrogenen in de overgang toch op peil wil houden, zal er meer vet worden opgeslagen, zodat daarin meer oestrogenen kunnen worden aangemaakt. Daardoor heb je kans om in gewicht aan te komen.

Andere oorzaken

Die paar extra kilo’s tijdens de overgang worden niet alleen aan de hormonale verandering in het lichaam toegeschreven. Zoals vaak bij verandering in gewicht, lijkt het nu ook te gaan om een combinatie van factoren.

De overgang brengt vaak verandering van emoties met zich mee: sommige vrouwen voelen zich onzeker, hebben stress, sombere gevoelens en stemmingswisselingen. Gevoelens van onzekerheid en stress kunnen meer (en ongezond!) eten in de hand werken.

Daarnaast wordt de stofwisseling trager naarmate je ouder wordt. Je verbrandt minder calorieën dan je op jongere leeftijd in eenzelfde tijdsbestek deed. Dat komt onder andere doordat je minder spiermassa hebt als je ouder bent. Spiermassa verbrandt calorieën, zelfs in rust. Minder spiermassa betekent minder verbranden. Als je in de overgang dus dezelfde hoeveelheid calorieën blijft innemen als eerder, verbrand je er te weinig en worden ze opgeslagen als vet. Tot slot bewegen de meeste mensen naarmate ze ouder worden, minder. En dat werkt aankomen in gewicht natuurlijk nog meer in de hand.

Buik en borsten in plaats van billen en dijen

Dat je minder oestrogeen produceert, heeft helaas nog een ander effect. Het zorgt ervoor dat het vet op andere plekken wordt opgeslagen dan voorheen. Waar vrouwen eerst vooral rond hun billen en dijen vet opslaan, gaan de kilo’s nu rond de buik zitten.

Oestrogenen stimuleren de aanmaak van vet rond de billen en dijen en blokkeren enzymen die vet in het bovenlichaam aanmaken. Wat er gebeurt bij een verminderde oestrogeenproductie, kan je nu wel raden: het proces wordt omgedraaid. De aanmaak van vet wordt gestimuleerd rond de buik en minder rond heupen en billen.

Wil je wat ondersteuning bij gewichtstoename en verandering van figuur in de overgang? Ymea Silhouet kan dan een oplossing bieden.

Ymea Silhouet

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je kunt gebruiken bij diverse overgangsklachten. De diverse plantenextracten in dit product ondersteunen je onder meer bij de hiervoor besproken problemen: gewichtstoename en toename van vet rond de buik en borsten.

In Ymea Silhouet zitten groene thee-extract en cayennepeper. Deze producten helpen bij het behoud van je figuur. Groene thee ondersteunt de vochtbalans en de vetverbranding. En dat is precies waar je lichaam wel een handje hulp bij kan gebruiken in de overgang! Van cayennepeper weten we dat dit bijdraagt aan gewichtsverlies. Zo kan Ymea Silhouet je dus ondersteunen als het gaat om je gewicht en lijn in de overgang.

De andere ingrediënten in Ymea Silhouet, zoals yam, helpen bij klachten zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Zo kom jij prettiger de overgang door.

Wat kan je er aan verder aan doen?

Ymea Silhouet biedt een fijne ondersteuning om je overgangsklachten het hoofd te bieden. Daarnaast kan je zelf proberen om de ‘schade’ beperkt te houden. Probeer elke dag te bewegen, zodat je calorieën verbrandt en je spiermassa zoveel mogelijk behouden blijft. Daarnaast is het zaak om (als je dat al niet deed) op je voeding te letten. Neem je niet te veel? Is wat je in je mond stopt, overwegend gezond? Houdt deze zaken in de gaten, neem Ymea Silhouet, en de kans is groot dat jij de overgang gewoon op fijne manier en zonder gewichtstoename doorkomt!

Voor wie zijn Ymea Silhouet Capsules geschikt?

Ymea Silhouet Capsules zijn bijzonder goed voor vrouwen in de overgang. Het is een natuurlijke hulpmiddel tegen de klachten die je in die periode kunt ervaren. Tevens pakt het de gewichtstoename aan. Raadpleeg eerst de huisarts alvorens je met zulke supplementen aan de slag gaat.

De actieve stoffen in Ymea Silhouet maken dit product niet geschikt voor zwangere vrouwen. Deze stoffen verhogen het risico op een abortus en een vroeggeboorte.

Zijn Ymea Silhouet Capsules effectief?

De overgang is een ingrijpende periode in het leven van de vrouw. Ze ervaart dan verschillende fysieke alsook mentale veranderingen. Het is de periode waarin de vruchtbaarheid afneemt. De hormoonhuishouding raakt uit balans en dit kan leiden tot overgangsverschijnselen zoals:

 • Opvliegers
 • Nachtzweten
 • Gewichtstoename
 • en stemmingswisselingen.

De meeste vrouwen ervaren zulke klachten en meer tijdens de overgang.  Doorgaans doet men er weinig aan om de klachten te verhelpen. Dit komt meestal door onwetendheid of slecht advies van de arts. Er zijn (natuurlijke) middelen die overgangsklachten kunnen verminderen. Ymea Silhouet is er 1 van. Ymea brengt op een natuurlijke manier balans in het lichaam door een speciale samenstelling aan krachtige ingrediënten.

Deze zelfde ingrediënten hebben een gunstige werking op je gewicht. In de overgangsperiode gaat de stofwisseling trager werken. Dit is de voornaamste reden voor de toename in gewicht. Het heeft dus weinig te maken met je eetgedrag. De hormonen zijn hier de boosdoeners. Zij zorgen ervoor dat de heupen en buik steeds dikker worden. Ymea kan dit allemaal verhelpen door het lichaam weer in balans te brengen.

De meeste afslankpillen pakken gewichtsverlies op een andere manier aan. Zij zorgen ervoor dat de overtollige vetten sneller worden verbrand en dat je hongergevoel wordt vermindert. Met deze supplementen kun je succes boeken als je in de overgang bent. Echter is de kans heel klein. De gewichtstoename is, in dit geval, een symptoom van de overgang. Wil je die op een effectieve manier aanpakken, dan dien je de oorzaak erachter aan te pakken.

Wat kost Ymea Silhouet Capsules?

Ymea Silhouet Capsules zijn bij nagenoeg alle apotheken en drogisterijen te koop. Je kunt het ook online bestellen voor ongeveer € 22.

Voordelen

 • Het is goed tegen nachtzweten.
 • Het voorkomt gewichtstoename.
 • Het houdt je hormonen in balans.
 • Het houdt de botten en spieren sterk.
 • Het versterkt je afweersysteem.
 • Het verhelpt stemmingswisselingen.
 • Het verhelpt opvliegers

Nadelen

 • Ymea is niet geschikt voor zwangere vrouwen vanwege een verhoogt risico op abortus.
 • Kan baarmoedersamentrekkingen veroorzaken.
 • Verhoogt het risico van vroeggeboorte laat in de zwangerschap.

Conclusie

Het meest effectieve manier om af te vallen is om het gebruik van Ymea Silhouet Capsules te combineren met een gezond dieet en goed fitnessplan. Dan pak je de klachten op drie fronten aan. Ben je in de overgang en wil je op een gezonde manier afvallen? Dan zijn de capsules van Ymea Silhouet een goede keuze.

Gezonde Groeten,

natascha

474 Reacties

 1. Erg vervelend om steeds ’s nachts, badend in het zweet wakker te worden. Ik vraag me altijd af of dit soort pillen wel helpen. Zou het graag eens kosteloos uitproberen.

 2. Ik zou graag Ymea Silhouet willen testen. Ik heb veel last van nacht- en dagzweten en gewichtstoename. Ik heb een tijdje Overgang Totaal van Vogel geprobeerd maar ik kon hier niet tegen en heb er mee moeten stoppen.

 3. ik zou graag dit willen testen gebruiken ,ik sport 3x per week met een andere eet gewoonte zou ik mieten alfvallen gebeurd ook wel maar zo zo traag rond de 1,5 kilo in de maand moedeloos wod ik ervan ben nu 51 en s nachts maar ook op de dag aan het zweten ik kan soms niet eens functioneren het vliegt me zo aan .als er toch eens een middel bestaat die mijn leven daarmee makkelijker kan maken dan teken ik ervoor ,hopelijk werkt het dan ook echt .

 4. Veel.opvliegers. extreem zweten. Met warm weer nog extremer. Het gevoel hebben mezelf te ruiken. Zweet.
  Aangekomen. In anderhalf jaar tijd ingeveer 6 kilo
  Vergeet vaak dingen. Zeg vaak voor de grap. Overgang. Maar ik.las het ook.
  Bewegen doe ik.genoeg. loop veel
  Wel meer hongergevoel. Maar houd me in. Doorde week word hier niet gesnaaid

 5. graag zou ik dit produkt proberen zit al een jaar of 2 a 3 in overgang de hele dag opvliegers en drijfnat . om nog maar niet te praten over mijn buik die erg dik is geworden . hoor graag van jullie of ik in aanmerking kom om te testen . ik zou al dolblij zijn als mijn opvliegers minder zouden zijn gr claudia

 6. Graag zou ik het product willen testen, heb sinds twee jaar gewichts toename met name in de buik en taille streek door overgang. Ben gewoon wanhopig pas al mijn kleding niet meer.
  Tevens beginnen ook de opvliegers te komen. Pfff help.
  Groetjes

 7. Zou dit heel graag willen uitproberen.
  Heb al jaren last van mijn hormonen. Slechte huid, vocht vasthouden, aankomen ipv afvallen, stemmingswisselingen. Ben pas net 40 en heb diverse overgangsklachten nog niet laten testen. Maar heb onlangs gehoord dat mijn jongere zusje van 37 wel is getest en er al midden in zit… Wordt er in ieder geval onzeker van van al die kwaaltjes en zou heel graag willen testen. Groeten Marga

 8. Ik heb zins mijn overgang oa van nacht zweten. Maar het allereerste vond ik mijn gewichtstoename. De zwembandjes. Ik wil me daarom als test persoon beschikbaar stellen. En aan het onderzoek mee doen

 9. Graag zou ik ymea willen testen. Heb erg veel last van de overgang… Vocht en vetophopingen. Nachtelijk en overdag zweten. Stemmingswisselingen. En nog een heleboel andere klachten. Hoop dat ymea verlichtng brengt

 10. Sinds ik in de overgang ben lukt het niet om een stabiel gewicht te behouden. Mijn lichaamsvorm is ook veranderd van een zandloper naar een ondefinieerbare vorm. Door het nachtelijke zweten lig ik vaak uren wakker waardoor ik mij in de loop van de dag heel erg opgeblazen voel. Ik heb menig pilletje geprobeerd voor mijn overgangsklachten maar na een tijdje werktten ze niet zoals ze zouden moeten werken. Ik verwacht van Ymea silhouette dat deze wel zijn werk doet, maar wil deze toch eerst testen.

 11. Mijn naam is Amanda 49 jaar en ondanks een gezond eetpatroon met veel groente, fruit en vis producten en veel fietsen en sportschool ben ik toch de afgelopen 2 jaar aangekomen vooral in taille en buikstreek.
  Ik hoop dat dit product bij kan dragen tot het velies van overtollige kilo’s.

 12. Mijn motivatie om mee te doen met deze test komt vanuit m’n tenen.
  Ik ben de wanhoop nabij. Na allerlei onderzoeken
  Door huisarts en specialiste arts is er gelukkig niets bijzonders geconstateerd in mijn buik en maagstreek. Opgelucht maar nog steeds verdrietig om het feit dat mijn lijf veranderd is van maat 38 naar maat 42.
  Ik geef niet op! Eet gezond en sport met mate en blijf hopen dat het ooit weer goed komt. Misschien een valse hoop maar misschien ook niet. Tot ik las over ymea shilouet….. ik zou dit wel eens willen proberen. Ik ben erg nieuwsgierig geworden na het lezen en horen van de verhalen van anderen zodat ik heb besloten om mij hier aan te melden.

  Vriendelijke groeten,
  Anja

 13. Ik wil Ymea graag proberen. Vanaf mijn 40e ben ik al in de overgang geraakt, heb jarenlang hormoonpleisters gehad en dat werkte prima. Deze mag je maar een aantal jaren gebruiken en nu zijn de overgangsklachten in volle hevigheid terug en het gewicht stijgt ondanks gezonde voeding en sporten.
  Hopelijk werkt Ymea voor mij.

  groet, Sonja

  • Ik wil Ymea graag proberen! Sinds paar jaar ben ik in de overgang, maar in de laatste manden heb ik enorm veel last van opvliegers, zowel in de nacht als overdag. Ook mijn gewicht neemt toe, hoewel ik minder dan normaal eet.
   Groeten, Dana

 14. Hallo Petra,

  Mijn naam is Linda en ben 48 jaar. Ik sport gemiddeld 3x per week en eet geen snelle koolhydraten. Heb een aantal klachten:
  Nacht zweten , prikkelbaar, slechts zelf beeld en val niet af ondanks mijn gezonde voeding en lichaamsbeweging.

 15. 50 jaar en naast al last van opvliegers nu ook nog groeien….Ik eet netjes (met af en toe een uitschieter) maar de kilo’s vliegen erbij!!
  Ben wel sceptisch wat Ymea betreft. Als dit, natuurlijke middel, zou helpen hang ik de vlag uit!!

 16. 50 jaar en naast al last van opvliegers nu ook nog groeien….Ik eet netjes (met af en toe een uitschieter) maar de kilo’s vliegen erbij!!
  Ben wel sceptisch wat Ymea betreft. Als dit, natuurlijke middel, zou helpen hang ik de vlag uit!!

 17. Ik was vroeg in de overgang (44)
  Na 2 jaar hormonen te hebben gebruikt, moet ik ermee stoppen vanwege gezondheids redenen.
  Ik hoop dat dit mij gaat helpen 🙈

  Met vriendelijke groet
  Linda

 18. Ik wil het heel graag gratis proberen. Zit al een aantal jaren in de overgang. Verschrikkelijk. Sport al 4 jaar ( bootcamp) en dat zeker 3 x per week. De laatste tijd kom ik alleen maar aan. Heb progynova geprobeerd, maar toen kwamen de kilo’s helemaal erbij. Voel me echt slecht. Ik heb ook Davitamon compleet Vrouw Overgamg, maar geen resultaat. Ik hoop dat ik de kans krijg om dit product gratis te proberen.

  Met vriendelijke groet Petra

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Avatar
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com