Ymea Silhouet Platte Buik Review

Ymea Silhouet Capsules en Ymea Platte Buik Review en Ervaringen

Veel afslankmiddelen op de markt werken averechts en zijn niet goed voor het lichaam. Desalniettemin zijn er ook afslanksupplementen die positief kunnen bijdragen aan je gezondheid en gewicht. Ymea Silhouet Capsules horen tot die groep. Deze dieet capsules doen meer dan alleen je gewicht aanpakken. Tevens bieden zij verlichting bij overgangsklachten, zoals nachtzweten, opvliegers, stemmingswisselingen en osteoporose. Ymea Silhouet is een fytoproduct. Dit is een natuurlijk product met actieve ingrediënten verkregen uit onverdunde plantenextracten.

Ymea Silhouet Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Ymea Silhouet zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Ymea Silhouet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Fytoproducten worden al langer gebruikt om overgangsklachten te verhelpen. Deze middelen werken door het lichaam weer in balans te brengen. Zo heeft Ymea Silhouet eigenlijk een tweevoudige werking. Het zijn dieet capsules die ook overgangsklachten verhelpen. En Ymea doet dit allemaal met 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Cimicifuga Racemosa, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Vitamine B6, B12, D3 en de mineralen koper en zink. De vitamines dienen om het immuunsysteem te versterken.

Ymea Silhouet Platte Buik is speciaal geschikt voor vrouwen in de overgang. De meeste

Ymea-Silhouet
Ymea-Silhouet

vrouwen ervaren het als een nare periode, waarin allerlei kwaaltjes de kop opsteken. Gewicht aankomen in de overgang is er helaas een van. Vandaag lees je hier meer over en geven we je een mogelijke oplossing: Ymea Silhouet.

Wat gebeurt er in de overgang?

In de overgang verandert je hormoonhuishouding. Dat wil zeggen, de samenstelling van de hormonen in je lichaam, verandert. Vanaf de puberteit produceer je als vrouw het hormoon oestrogeen. Dat hormoon wordt door rijpende eicellen aangemaakt. Omdat er tijdens de overgang steeds minder eicellen zijn, neemt de productie van oestrogeen automatisch ook af. Die afname zorgt op haar beurt voor veranderingen in het lichaam en de welbekende overgangsklachten.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat verandert er dan in je lichaam?

De meest gehoorde klacht tijdens de overgang is het krijgen van opvliegers: plotseling breekt het zweet je uit en krijg je het ontzettend warm. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het lagere oestrogeenpeil, dat geen goede controle meer heeft over de temperatuurregeling in de hersenen.

Andere klachten zijn prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren. Ook deze symptomen van de overgang worden gerelateerd aan de verandering in de hormoonsamenstelling.

Gelukkig zijn er diverse middelen die je kunt gebruiken om de symptomen van de overgang te verlichten. Een voorbeeld is Ymea Silhouet, waar je hieronder meer over leest.

Gewichtstoename tijdens de overgang

Heb je het idee dat je zwaarder wordt tijdens de overgang? Je bent niet de enige! Diverse vrouwen merken dat ze in de overgang kilootjes aankomen rond hun buik en borsten.

Het is nog niet geheel duidelijk of het direct met de overgang te maken heeft, of met ‘simpelweg’ ouder worden, maar er is in ieder geval een verband aan te tonen tussen de veranderde hormoonsamenstelling en gewichtstoename in de overgang. Hoe zit dat dan?

ymea ingredienten
ymea ingredienten

Je weet inmiddels dat de oestrogeenproductie tijdens de overgang daalt. Wat je wellicht nog niet weet, is dat ons vetweefsel in het lichaam oestrogenen aanmaakt. Omdat het lichaam de productie van oestrogenen in de overgang toch op peil wil houden, zal er meer vet worden opgeslagen, zodat daarin meer oestrogenen kunnen worden aangemaakt. Daardoor heb je kans om in gewicht aan te komen.

Andere oorzaken

Die paar extra kilo’s tijdens de overgang worden niet alleen aan de hormonale verandering in het lichaam toegeschreven. Zoals vaak bij verandering in gewicht, lijkt het nu ook te gaan om een combinatie van factoren.

De overgang brengt vaak verandering van emoties met zich mee: sommige vrouwen voelen zich onzeker, hebben stress, sombere gevoelens en stemmingswisselingen. Gevoelens van onzekerheid en stress kunnen meer (en ongezond!) eten in de hand werken.

Daarnaast wordt de stofwisseling trager naarmate je ouder wordt. Je verbrandt minder calorieën dan je op jongere leeftijd in eenzelfde tijdsbestek deed. Dat komt onder andere doordat je minder spiermassa hebt als je ouder bent. Spiermassa verbrandt calorieën, zelfs in rust. Minder spiermassa betekent minder verbranden. Als je in de overgang dus dezelfde hoeveelheid calorieën blijft innemen als eerder, verbrand je er te weinig en worden ze opgeslagen als vet. Tot slot bewegen de meeste mensen naarmate ze ouder worden, minder. En dat werkt aankomen in gewicht natuurlijk nog meer in de hand.

Buik en borsten in plaats van billen en dijen

Dat je minder oestrogeen produceert, heeft helaas nog een ander effect. Het zorgt ervoor dat het vet op andere plekken wordt opgeslagen dan voorheen. Waar vrouwen eerst vooral rond hun billen en dijen vet opslaan, gaan de kilo’s nu rond de buik zitten.

Oestrogenen stimuleren de aanmaak van vet rond de billen en dijen en blokkeren enzymen die vet in het bovenlichaam aanmaken. Wat er gebeurt bij een verminderde oestrogeenproductie, kan je nu wel raden: het proces wordt omgedraaid. De aanmaak van vet wordt gestimuleerd rond de buik en minder rond heupen en billen.

Wil je wat ondersteuning bij gewichtstoename en verandering van figuur in de overgang? Ymea Silhouet kan dan een oplossing bieden.

Ymea Silhouet

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je kunt gebruiken bij diverse overgangsklachten. De diverse plantenextracten in dit product ondersteunen je onder meer bij de hiervoor besproken problemen: gewichtstoename en toename van vet rond de buik en borsten.

In Ymea Silhouet zitten groene thee-extract en cayennepeper. Deze producten helpen bij het behoud van je figuur. Groene thee ondersteunt de vochtbalans en de vetverbranding. En dat is precies waar je lichaam wel een handje hulp bij kan gebruiken in de overgang! Van cayennepeper weten we dat dit bijdraagt aan gewichtsverlies. Zo kan Ymea Silhouet je dus ondersteunen als het gaat om je gewicht en lijn in de overgang.

De andere ingrediënten in Ymea Silhouet, zoals yam, helpen bij klachten zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Zo kom jij prettiger de overgang door.

Wat kan je er aan verder aan doen?

Ymea Silhouet biedt een fijne ondersteuning om je overgangsklachten het hoofd te bieden. Daarnaast kan je zelf proberen om de ‘schade’ beperkt te houden. Probeer elke dag te bewegen, zodat je calorieën verbrandt en je spiermassa zoveel mogelijk behouden blijft. Daarnaast is het zaak om (als je dat al niet deed) op je voeding te letten. Neem je niet te veel? Is wat je in je mond stopt, overwegend gezond? Houdt deze zaken in de gaten, neem Ymea Silhouet, en de kans is groot dat jij de overgang gewoon op fijne manier en zonder gewichtstoename doorkomt!

Voor wie zijn Ymea Silhouet Capsules geschikt?

Ymea Silhouet Capsules zijn bijzonder goed voor vrouwen in de overgang. Het is een natuurlijke hulpmiddel tegen de klachten die je in die periode kunt ervaren. Tevens pakt het de gewichtstoename aan. Raadpleeg eerst de huisarts alvorens je met zulke supplementen aan de slag gaat.

De actieve stoffen in Ymea Silhouet maken dit product niet geschikt voor zwangere vrouwen. Deze stoffen verhogen het risico op een abortus en een vroeggeboorte.

Zijn Ymea Silhouet Capsules effectief?

De overgang is een ingrijpende periode in het leven van de vrouw. Ze ervaart dan verschillende fysieke alsook mentale veranderingen. Het is de periode waarin de vruchtbaarheid afneemt. De hormoonhuishouding raakt uit balans en dit kan leiden tot overgangsverschijnselen zoals:

 • Opvliegers
 • Nachtzweten
 • Gewichtstoename
 • en stemmingswisselingen.

De meeste vrouwen ervaren zulke klachten en meer tijdens de overgang.  Doorgaans doet men er weinig aan om de klachten te verhelpen. Dit komt meestal door onwetendheid of slecht advies van de arts. Er zijn (natuurlijke) middelen die overgangsklachten kunnen verminderen. Ymea Silhouet is er 1 van. Ymea brengt op een natuurlijke manier balans in het lichaam door een speciale samenstelling aan krachtige ingrediënten.

Deze zelfde ingrediënten hebben een gunstige werking op je gewicht. In de overgangsperiode gaat de stofwisseling trager werken. Dit is de voornaamste reden voor de toename in gewicht. Het heeft dus weinig te maken met je eetgedrag. De hormonen zijn hier de boosdoeners. Zij zorgen ervoor dat de heupen en buik steeds dikker worden. Ymea kan dit allemaal verhelpen door het lichaam weer in balans te brengen.

De meeste afslankpillen pakken gewichtsverlies op een andere manier aan. Zij zorgen ervoor dat de overtollige vetten sneller worden verbrand en dat je hongergevoel wordt vermindert. Met deze supplementen kun je succes boeken als je in de overgang bent. Echter is de kans heel klein. De gewichtstoename is, in dit geval, een symptoom van de overgang. Wil je die op een effectieve manier aanpakken, dan dien je de oorzaak erachter aan te pakken.

Wat kost Ymea Silhouet Capsules?

Ymea Silhouet Capsules zijn bij nagenoeg alle apotheken en drogisterijen te koop. Je kunt het ook online bestellen voor ongeveer € 22.

Voordelen

 • Het is goed tegen nachtzweten.
 • Het voorkomt gewichtstoename.
 • Het houdt je hormonen in balans.
 • Het houdt de botten en spieren sterk.
 • Het versterkt je afweersysteem.
 • Het verhelpt stemmingswisselingen.
 • Het verhelpt opvliegers

Nadelen

 • Ymea is niet geschikt voor zwangere vrouwen vanwege een verhoogt risico op abortus.
 • Kan baarmoedersamentrekkingen veroorzaken.
 • Verhoogt het risico van vroeggeboorte laat in de zwangerschap.

Conclusie

Het meest effectieve manier om af te vallen is om het gebruik van Ymea Silhouet Capsules te combineren met een gezond dieet en goed fitnessplan. Dan pak je de klachten op drie fronten aan. Ben je in de overgang en wil je op een gezonde manier afvallen? Dan zijn de capsules van Ymea Silhouet een goede keuze.

Gezonde Groeten,

natascha


423 Reacties

 1. Ik wil graag Ymea uitproberen omdat ik de laatste tijd problemen ondervindt met afvallen en daarnaast ook last heb van plotselinge energiedips. Ik wil graag proberen of dit middel kan helpen omdat de huisarts mij al heeft aangegeven dat de middelen om deze klachten te verlichten beperkt zijn.

 2. Heel graag zou ik ymea silhouet proberen. Ik ben in een paar jaar tijd 30 kilo aangekomen. S nachst lig ik te baden in het zweet. De huisarts raad mij hormoontabletten aan maar dat spreekt mij niet aan. Ik gebruik al meerdere medicijnen voor de ziekte van crohn. Soms word ik gek van mijzelf en ben zeer onrustig. Graag wil ik het proberen.

 3. Behalve nachtenlang niet kunnen slapen vanwege de hitte merk ik ook dat mijn buikomvang aan het toenemen is. Beweeg regelmatig en eet gezond dus daar ligt het niet aan. Alles wat mij hierbij zou kunnen helpen grijp ik met twee handen aan. Vandaar dat ik dit product wil proberen

 4. De overgang is bij mij pas begonnen met opvliegers, nachten wakker door transpiratie en aankomen van gewicht. Ik zou graag een natuurlijk middel willen uitproberen. Ymea lijkt me geschikt, maar ik las net echter wat negatieve ervaringen dus eerst een proefpakket zou prettig zijn.

 5. Ik zou dit graag willen proberen voordat ik het koop, heb al zoveel gekocht en geprobeerd.
  Zou geweldig zijn als dit enigzins verlicht, dan koop ik tenminste waar voor mijn geld.
  Opvliegers . slecht slapen , extra kilo’s, noem maar op.
  Wil dit dus graag proberen en evalueren…

 6. Al jaren ben ik in de overgang en de klachten beperkten zich eerst voornamelijk tot opvliegers. Dat was goed te handelen. Maar de laatste jaren vliegen de kilo’s erbij. Ik beweeg regelmatig en eet al jaren koolhydraatarm op aanraden van een diëtiste. Maar de laatste tijd schijnt dat niets meer uit te maken.
  Een kennis heeft me Ymea Silhouet aangeraden. Ik ben eigenlijk niet zo van het slikken, maar nu zou ik toch graag eens proberen. En als dat in eerste instantie gratis kan is dat fijn meegenomen.

 7. Ik wil heel graag Ymea Silhouet gratis uitproberen, omdat het een natuurlijk product is en helpt bij meerdere overgangsklachten. Ik heb erg veel last van overgangsklachten zoals, met name hevig transpireren, stemmingswisselingen e.d.Al meerdere producten uitgeprobeerd maar niets helpt voldoende en kost veel geld zonder resultaat. Ik beweeg voldoende en let op mijn voeding.

 8. Sinds Mn 38e in de overgang. Alle klachten wel langs zien komen. Nu vooral onverklaarbare gewichtstoename. Ik sport 2 x per week en loop 2 uur per dag met hond. Wil weten of dit werkt maar is voor mij erg veel geld om zo even uit te proberen.

 9. Graag zou ik Ymea silhouet uitproberen. Ik zit al enige tijd in de overgang. De opvliegers zijn een ramp. Vooral ’s nachts. Heb voorheen femoston gebruikt en dat werkte prima. Helaas ben ik enkele kilo’s aangekomen en ik krijg het er ook niet meer niet af. Ook de “buien”zijn niet fijn. Door Ymea silhouet uit te proberen hoop ik weer in een beter vel te zitten en een paar kilotjes kwijt te raken.

 10. Ik zou graag Ymea Silhouet willen proberen. Ik ben meer dan 5 kilo zwaarder geworden. Miijn taille is weg. Billen zijn dikker geworden. Ik heb van alles geprobeerd om af te vallen, niets helpt.
  Ben benieuwd of dit helpt om mijn figuur terug te krijgen.
  Ik ken niemand die dit gebruikt. Vriendinnen geloven er niet in.

 11. ik zou het heel graag willen uitproberen. heb al vele produkten geprobeerd maar geen resultaat.
  En ik word echt niet goed van al die opvliegers. En meerdere klachten die bij de overgang horen. Loop nu zelf bij cardioloog om uit te sluiten dat ik iets aan me hart heb.

 12. Ik sport regelmatig maar kom toch aan, anders dan vroeger, en op de verkeerde plekken. Ik zou het middel dus heel graag uitproberen!

 13. Hallo
  Ik wil dit product graaf uitproberen. Er zijn verschillende producten die je kunnen ondersteunen maar Ymea Silhouet biedt meerdere oplossing in een. Ben erg benieuwd

 14. Ik zou ymea silhouet graag willen proberen omdat ik door de overgang niet goed in mijn vel zit, opvliegers, zweten en helaas wat kilo’s ben aan gekomen, ik loop wel veel maar dat is helaas niet voldoende, ik heb longproblemen en ik merk aan mijn lichaam dat ik meer nachtrust en beter in mijn vel en een paar kilo’s eraf zou beter voor mijn lichaam zijn,
  Ik heb al wel verschillen andere dingen geprobeerd maar daar heb ik helaas geen baat bij gehad.
  Daarom zou ik dit graag willen proberen..

 15. Ervaar gewichtstoename en erge spier en gewrichtspijn. Opvliegers zijn nu nog hoed mee te leven. Ben nu eenhalf jaar in de overgang. Hoop dat dit middel me helpt er beter door heen te komen en.probeer het graag.

 16. IK HEB AL VAN ALLES GEPROBEERD EN HET GAAT OP EN NEER WORDT ER NIET GOED VAN HEB OOK LAST VAN HEEL VEEL OPVLIEGERS HEB DAAR VAN DE DOKTER PILLEN VOOR GEHAD MAAR DIE HELPEN OOK NIET EN ZO ALS IK LEES ZOU YMEA EGT EEN UITKOMST ZIJN EN ZOU HET GRAAG WILLEN PROBEREN

 17. Ik ben 3 jaar geleden gestopt met roken en daarna nogal wat aangekomen (ook door migraine en misselijkheid veroorzaakt door anticonceptie). In oktober 2018 ben ik gestopt met anticonceptie en ik ben ondertussen al 4-5 kilo afgevallen! Ik ben in januari van dit jaar 50 geworden en heb als bij klokslag nu ook last van opvliegers en nachtelijk zweten. Omdat ik nog een kilo of 2-3 wil afvallen, zou Ymea silhouet voor mij perfect zijn. (Oh, en gelukkig is mijn stemming nog steeds opperbest)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Avatar
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com