XLS Medical Max Strenght Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Helpen producten van XL-S Medical bij het afvallen?

XL-S Medical heeft een aantal producten die het afvallen ondersteunen. In deze review hebben we alle producten getest. Tevens kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen over het gebruik van XLS-Medical. Tot slot heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het testpanel en producten te testen.

Rene Froger Afgevallen met XLS-Medical

Ook René Froger is afgevallen met behulp van XLS-Medical. “Ik had in mijn stoutste dromen niet verwacht dat ik zoveel zou afvallen dat mijn broek ervan zou afzakken!”, zei Froger tegen te pers. Het zoeken naar een nieuwe, evenwichtigere levensstijl was niet altijd makkelijk, maar volgens René was het de moeite waard door te zetten. “Als ik het kan, kan jij het ook! En de uitkomst is fantastisch. Ik voel me fitter, zit lekkerder in mijn vel en slaap beter.” Totaal is Rene Froger 11.5 kilo afgevallen. Zelf zegt de Amsterdamse zanger het volgende over zijn afslanksucces:

Ik heb eerder pogingen gedaan om zelfstandig af te vallen, maar heb het gevoel dat het met behulp van XL-S Medical beter gaat. Ik heb sneller een vol gevoel en de vezels zijn goed voor mijn stoelgang. Alleen XL-S Medical gebruiken werkt niet, maar in combinatie met gezond eten en meer bewegen zorgt het er wel degelijk voor dat je meer gewicht verliest. Je moet dus wel je levensstijl aanpassen. Ik heb bijvoorbeeld zoveel mogelijk de auto laten staan en de fiets gepakt. Daarnaast heb ik de honden ook vaker en vooral langer uitgelaten. Wanneer ik tot twee uur ’s nachts moet werken, eet ik pas om half acht. Relatief kleine aanpassingen, maar wel met groot resultaat.”

Doe je erg je best, maar blijft het resultaat voor je gevoel achter? Ben je opzoek naar een goede afvalmethode waarmee je snel en goedkoop afvalt zonder jezelf slap te voelen? Of wil je simpelweg een strakker lichaam? Lees dan snel verder, want XLS Medical kan jullie allen verder helpen met jullie afvaldoel. XLS Medical is een zeer effectieve en natuurlijke manier om overgewicht tegen te gaan en te voorkomen. Het mooie van XLS Medical is dat zij verschillende producten aanbieden. Hierdoor hebben zijn een product voor ieder zijn wens bij het afvallen. De producten van gebruik je naast de gebruikelijke maaltijden en kunnen zo gezien worden als aanvulling op je huidige gezonde lifestyle. Op deze manier zijn de producten in staat je enorm te helpen bij het afvallen.

Wil je XLS Medical testen?
WE ZOEKEN 150 TESTPERSONEN

[thrive_2step id=’51955′] test  [/thrive_2step]

XLS Medical 3X Booster xls-grafiek

Afvallen met XLS gaat drie keer zo snel als wanneer je uitsluitend een dieet volgt. Het volgen van een dieet is echter wel aan te raden. Met andere woorden, XLS versterkt het afvallen, het gaat dus om de juiste combinatie. Verder is het balangerijk om voor het juiste XLS product te kiezen. Om er achter te komen welk product het beste aansluit bij jouw wensen zal ik de vijf XLS producten voor je toelichten.

  1. XLS Medical Vetbinder: De vetbinder is het eerste product van XLS en zorgt ervoor dat het vet uit je voeding wordt gebonden. Het resultaat is dat je lichaam gemiddeld 24,7% minder vet opneemt. Door de toevoeging van de natuurlijke en wetenschappelijk bewezen Litramine-vezels worden de voedingsvetten gebonden. Het resultaat is dat er een te groot vet-vezel-complex ontstaat dat niet kan worden opgenomen door het lichaam. Daarnaast bevordert XLS vetbinder de stoelgang en onderdrukt het je eetlust.  XLS Medical Vetbinder Direct: Dit product heeft zoals de naam al doet vermoeden veel raakvlakken met de reguliere XLS vetbinder. Het verschil is dat deze vetbinder direct in poedervorm wordt geleverd. Hierdoor is de dosering direct. Naast de standaard smaal is XLS Vetbinder Direct ook als bosvruchten smaak leverbaar.
  2. XLS Medical Eetlustremmer: deze bestaat uit een vezelcomplex met een hoge zwelcapaciteit. Dit is vergelijkbaar met glucomannan. De eertlustremmer zorgt ervoor dat je minder snel trekt krijgt. Verder stimuleert XLS Medical Eetlustremmer het verzadigingsgevoel en vertraagt het verteringsproces. Hierdoor is de eetlustremmer perfect voor emotie-eters.
  3. XLS Medical Koolhydraatblokker:  is geproduceerd met behulp van glycoproteïnecomplex. Dit is een concentraat van bonen en vermindert de opname van koolhydraten gemiddeld met 66% per maaltijd.
  4. XLS Medical Max Strength: Dit is het vlaggenschip van XLS en 33% effectiever dan de XLS producten hierboven.XL-S Medical Max Strength blokkeert een gedeelte van de enzymen waar ik het hierboven over had. Daardoor worden koolhydraten, suiker en vet niet verteerd en zijn ze te groot om te kunnen worden opgenomen door het lichaam. De voedingsstoffen worden dus niet opgenomen als calorieën en verlaten je lichaam via je ontlasting. Door die lagere calorie-opname zal je sneller gewicht verliezen dan met alleen een gezond voedingspatroon en lichaamsbeweging. Het helpt je sneller je gewicht te beheersen, omdat je lichaam simpelwe