XLS Medical Max Strenght Review en Ervaringen

Helpen producten van XL-S Medical bij het afvallen?

XL-S Medical heeft een aantal producten die het afvallen ondersteunen. In deze review hebben we alle producten getest. Tevens kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen over het gebruik van XLS-Medical. Tot slot heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het testpanel en producten te testen.

Rene Froger Afgevallen met XLS-Medical

Ook René Froger is afgevallen met behulp van XLS-Medical. “Ik had in mijn stoutste dromen niet verwacht dat ik zoveel zou afvallen dat mijn broek ervan zou afzakken!”, zei Froger tegen te pers. Het zoeken naar een nieuwe, evenwichtigere levensstijl was niet altijd makkelijk, maar volgens René was het de moeite waard door te zetten. “Als ik het kan, kan jij het ook! En de uitkomst is fantastisch. Ik voel me fitter, zit lekkerder in mijn vel en slaap beter.” Totaal is Rene Froger 11.5 kilo afgevallen. Zelf zegt de Amsterdamse zanger het volgende over zijn afslanksucces:

Ik heb eerder pogingen gedaan om zelfstandig af te vallen, maar heb het gevoel dat het met behulp van XL-S Medical beter gaat. Ik heb sneller een vol gevoel en de vezels zijn goed voor mijn stoelgang. Alleen XL-S Medical gebruiken werkt niet, maar in combinatie met gezond eten en meer bewegen zorgt het er wel degelijk voor dat je meer gewicht verliest. Je moet dus wel je levensstijl aanpassen. Ik heb bijvoorbeeld zoveel mogelijk de auto laten staan en de fiets gepakt. Daarnaast heb ik de honden ook vaker en vooral langer uitgelaten. Wanneer ik tot twee uur ’s nachts moet werken, eet ik pas om half acht. Relatief kleine aanpassingen, maar wel met groot resultaat.”

Doe je erg je best, maar blijft het resultaat voor je gevoel achter? Ben je opzoek naar een goede afvalmethode waarmee je snel en goedkoop afvalt zonder jezelf slap te voelen? Of wil je simpelweg een strakker lichaam? Lees dan snel verder, want XLS Medical kan jullie allen verder helpen met jullie afvaldoel. XLS Medical is een zeer effectieve en natuurlijke manier om overgewicht tegen te gaan en te voorkomen. Het mooie van XLS Medical is dat zij verschillende producten aanbieden. Hierdoor hebben zijn een product voor ieder zijn wens bij het afvallen. De producten van gebruik je naast de gebruikelijke maaltijden en kunnen zo gezien worden als aanvulling op je huidige gezonde lifestyle. Op deze manier zijn de producten in staat je enorm te helpen bij het afvallen.

Wil je XLS Medical testen?
WE ZOEKEN 150 TESTPERSONEN

test 

XLS Medical 3X Boosterxls-grafiek

Afvallen met XLS gaat drie keer zo snel als wanneer je uitsluitend een dieet volgt. Het volgen van een dieet is echter wel aan te raden. Met andere woorden, XLS versterkt het afvallen, het gaat dus om de juiste combinatie. Verder is het balangerijk om voor het juiste XLS product te kiezen. Om er achter te komen welk product het beste aansluit bij jouw wensen zal ik de vijf XLS producten voor je toelichten.

 1. XLS Medical Vetbinder: De vetbinder is het eerste product van XLS en zorgt ervoor dat het vet uit je voeding wordt gebonden. Het resultaat is dat je lichaam gemiddeld 24,7% minder vet opneemt. Door de toevoeging van de natuurlijke en wetenschappelijk bewezen Litramine-vezels worden de voedingsvetten gebonden. Het resultaat is dat er een te groot vet-vezel-complex ontstaat dat niet kan worden opgenomen door het lichaam. Daarnaast bevordert XLS vetbinder de stoelgang en onderdrukt het je eetlust.  XLS Medical Vetbinder Direct: Dit product heeft zoals de naam al doet vermoeden veel raakvlakken met de reguliere XLS vetbinder. Het verschil is dat deze vetbinder direct in poedervorm wordt geleverd. Hierdoor is de dosering direct. Naast de standaard smaal is XLS Vetbinder Direct ook als bosvruchten smaak leverbaar.
 2. XLS Medical Eetlustremmer: deze bestaat uit een vezelcomplex met een hoge zwelcapaciteit. Dit is vergelijkbaar met glucomannan. De eertlustremmer zorgt ervoor dat je minder snel trekt krijgt. Verder stimuleert XLS Medical Eetlustremmer het verzadigingsgevoel en vertraagt het verteringsproces. Hierdoor is de eetlustremmer perfect voor emotie-eters.
 3. XLS Medical Koolhydraatblokker:  is geproduceerd met behulp van glycoproteïnecomplex. Dit is een concentraat van bonen en vermindert de opname van koolhydraten gemiddeld met 66% per maaltijd.
 4. XLS Medical Max Strength: Dit is het vlaggenschip van XLS en 33% effectiever dan de XLS producten hierboven.XL-S Medical Max Strength blokkeert een gedeelte van de enzymen waar ik het hierboven over had. Daardoor worden koolhydraten, suiker en vet niet verteerd en zijn ze te groot om te kunnen worden opgenomen door het lichaam. De voedingsstoffen worden dus niet opgenomen als calorieën en verlaten je lichaam via je ontlasting. Door die lagere calorie-opname zal je sneller gewicht verliezen dan met alleen een gezond voedingspatroon en lichaamsbeweging. Het helpt je sneller je gewicht te beheersen, omdat je lichaam simpelweg ongeveer een derde minder energie krijgt en de vetreserves moet aanspreken.

De werking van XLS Koolhydraatblokker

xls-koolhydraatblokker

Effectief Afvallen met XLS

Wil je maximaal resultaat behalen met de producten van XLS, dan wil ik je adviseren om naast de supplementen de een aantal punten in acht te nemen. Onderstaande punten zijn zelfs heel eenvoudig toe te passen zonder dat je het gevoel hebt een dieet te volgen. Wanneer je onderstaande 10 principes aanhoudt in combinatie met XLS Medical zal je in recordtijd jouw gewenste streefgewicht bereiken en je fitter voelen dan ooit tevoren:

 1. Eet verspreid over de dag kleine, eiwitrijke maaltijden. Hierdoor blijft de stofwisseling actief en de bloedsuikerspiegel in balans.
 2. Verminder de inname van enkelvoudige producten die tot schommelingen in de bloedsuikerspiegel leiden zoals frisdrank, pizza, snoep, koek, gebak, ijs, brood, pasta en alcohol. Kijk voordat je producten koopt op het etiket naar het gehalte suikers.
 3. Eet in plaats van koolhydraten producten die veel eiwitten bevatten zoals vlees, gevogelte, vis, eieren, magere yoghurt en kwark die de bloedsuikerspiegel in balans houden en de productie van het vet opbouwende hormoon insuline beperken.
 4. Leg bij het avondeten de nadruk op vlees, vis, gevogelte met groente. Als bijgerecht kun je eventueel wat zilvervliesrijst, quinoa of aardappels nemen.
 5. Drink per dag minimaal 2 liter water of drink groene thee dat de vetverbranding verhoogt.
 6. Eet zo veel mogelijk verse producten (geen voorverpakte voedingsmiddelen) om de lever te ontlasten.
 7. Eet voldoende groente en rauwkost als paprika, tomaat, sla, komkommer, ui en avocado zodat de zuurgraad in het lichaam in balans blijft en je voldoende vitamines, mineralen en vezels binnen krijgt. Neem zo nodig een goede multivitamine.
 8. Probeer te gaan sporten of te bewegen om het dagelijkse energieverbruik te verhogen. Hierdoor zal het lichaam eerder overgaan op vetreserves als brandstof.
 9. Probeer de inname van calorieën te beperken door het vervangen van twee maaltijden door shakes op basis van melkeiwitten of ei-albumine. Let hierbij op het gehalte koolhydraten en suiker. Vermijd producten met maltodextrine, dextrose of fructose. Je kunt ook glucomannan capsules gebruiken die op 100% natuurlijke wijze het hongergevoel remmen.
 10. Probeer voedingsmiddelen die veel vet bevatten zoals chips, pizza, koek en gefrituurde producten te vermijden. 1 gram vet levert meer dan 2x zo veel calorieën als koolhydraten of eiwitten.

xls-afvallen

Koolhydraten, Suiker en Vet

In eten zitten, zoals je vast wel weet, onder andere koolhydraten, suiker en vet. Als je eet en deze stoffen tot je neemt, gaan er bepaalde enzymen in je lichaam aan het werk. De enzymen zorgen dat de koolhydraten, suiker en vet worden afgebroken, zodat ze klein genoeg zijn om in de darmen door het lichaam opgenomen te kunnen worden. Het lichaam verwerkt de voedingsstoffen dan tot energie: calorieën.

De Gouden Regel

De basisregel omtrent afvallen is welbekend: eet niet meer calorieën dan je lichaam verbrandt (door lichaamsbeweging). Krijg je teveel calorieën binnen dan je verbruikt, dan zet het lichaam ze om in vet en zal je dus in gewicht aankomen. Als je minder calorieën tot je neemt, zal het lichaam energie halen uit vet en zal je gewicht verliezen.

Bloedsuikerspiegel op Peil

XL-S Medical Max Strength zorgt naast de verminderde opname van calorieën ook voor een lagere bloedsuikerspiegel. Bepaalde voeding zorgt voor pieken in de bloedsuikerspiegel, denk aan witte rijst, pasta en witbrood. Na het eten hiervan schiet je bloedsuikerspiegel omhoog. Vlak daarna daalt hij echter weer snel. Dit heeft tot gevolg dat het lichaam ‘in de verdediging’ schiet en weer om eten gaat vragen. Je krijgt snel weer trek in zoetigheid en je hebt wellicht ook last van snaaibuien. XL-S Medical Max Strength houdt de bloedsuikerspiegel op peil, waardoor het lichaam minder om voedsel en suiker zal vragen en waardoor je dus minder zult verlangen naar een stuk chocola, taart, snoep… noem maar op!

Overgewicht door Teveel Calorieën

XL-S Medical Max Strength houdt zo’n drie keer meer koolhydraten, suiker en vet tegen dan de andere XL-S Medical producten. Heb je (ernstig) overgewicht? Dan zal dit product alleen resultaat geven, wanneer het overgewicht daadwerkelijk veroorzaakt wordt doordat je teveel van deze voedingsstoffen tot je neemt. Als je bijvoorbeeld te zwaar bent door een slecht werkende schildklier of doordat je teveel vocht vasthoudt, moet je op zoek naar een andere oplossing.

XL-S Medical Max Strength is bedoeld voor mensen die (ernstig) overgewicht hebben. Je lichaam krijgt drie keer zo weinig energie. Dat betekent ook dat je drie keer zo weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. Als je overgewicht hebt, zal je lichaam de reserves aanspreken. Ben je echter maar een paar kilo’s te zwaar, zal je essentiële voedingsstoffen gaan missen en dat kan je beter ontwijken: je wordt dan immers ongezond. Kies dan liever voor de andere XL-S Medical producten, zoals de Vetbinder, Koolhydratenblokker of de Eetlustremmer.

Is XLS Medical een Wondermiddel?

Zoals bij elk afslankhulpmiddel kan je er niet vanuit gaan dat de pillen hun werk wel doen terwijl jij op ongezonde manier verder leeft. Dat is ook wat het XL-S programma voorschrijft: zorg voor voldoende beweging, eet gezond en neem aanvullend Max Strength tabletten. De tabletten hebben een ondersteunende werking bij het afvallen. Jij zult zelf ook aan het werk moeten gaan! Dat houdt in dat je elke dag moet bewegen. Zorg voor minstens 45 tot 60 minuten aan inspanning per dag als je wilt afvallen.

Daarnaast is gezonde voeding natuurlijk belangrijk. Laat de koekjes, chips en friet staan en zorg voor zo weinig mogelijk verzadigde vetten. Eet veel groente, kies voor volkorenproducten in plaats van ‘witte’ producten (gewone pasta, witte rijst), neem magere kaas en vlees en laat de alcohol even staan.

XLS Medical kopen

Als je vindt dat je op de goede weg bent, maar je wilt het afvallen gemakkelijker en sneller laten verlopen, dan zullen de producten van XLS Medical je daar absoluut bij helpen. Het mooie van deze producten vinden wij dat XLS Medical geen onzin verkoopt door te claimen dat door middel van hun producten de kilo’s er zonder moeite af vliegen. Dit is namelijk niet mogelijk, in geen een geval! Wel zijn de producten van XLS Medical zijn wetenschappelijk bewezen en zullen je absoluut doen verbazen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van XLS medical? Dan kun je ze voordelig online bestellen!

Gezonde Groeten,

sanne


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

503 Reacties

 1. Ik heb de xls-medical direct sticks getest en ben zeer teleurgesteld. Na een maand was ik niet afgevallen, maar zelfs 5kg bijgekomen!

 2. Ik ben de laatste jaren door menopauze , ook nog knieprothese en minder bewegen een 20 tal kg bijgekomen , ik heb zo complexen dat ik overal pas om mee naar toe te gaan . Blijf liever thuis want kreeg eens van iemand de reactie amai gij zijt gij nogal VERVET letterlijk en figuurlijk . Ik kan dagen gezond eten en dan na een dipje vreet ik alles op wat ik maar kan vinden . emo eter .

 3. Ik lees veel voor en nadelen van dit product. Het meest eenvoudige om er achter te komen wat het werkelijk doet is het uittesten . Ben benieuwd of het echt werkt.

 4. Ik probeer mijn best te doen om af te vallen en een strandlichaam te krijgen. Met wat hulp zou het gemakkelijker zijn. Ik zou graag een testpersoon willen zijn

 5. Ik wil graag 7.5 kilo afvallen. Dat is 10% van mijn gewicht. Ik ben 45 en in de overgang. Gewicht verliezen is erg moeilijk. Ik kan wel goed lijnen alleen gaat er op het moment maar onsjes af. Ik zou dit product graag willen proberen, dat de onsjes kilo’s worden.

 6. Ik heb 3 maanden XLS MEDICAL gebruikt woog 80kg en wilde 5 kg afvallen in combinatie met sportschool
  resultaat na 3 maanden 5kg aangekomen 85kg gestopt met xls maar blijven sporten tot mijn verbazing ging ik afvallen inmiddels al weer 3kg kwijt in 1 maand conclusie alleen sporten is gezonder en goedkoper.

 7. XLS-Medical Max strength is er nu ook in poedersticks! De sticks zijn gemakkelijk zonder water in te nemen, ideaal als je het slikken van tabletten niet prettig vindt. Je kan ze overal mee naar toe nemen en makkelijk onderweg gebruiken. Probeer de nieuwe XL-S Medical Max Strength sticks nu voor een lage prijs.

  Direct Bestellen

  XL-S Medical Max Strength helpt je sneller je gewicht te beheersen, in combinatie met gezonde voeding en voldoende beweging. XL-S Medical Max Strength is tot 33% effectiever dan de XL-S Medical Vetbinder. Het vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suiker én vet. Het product bevat de werkzame stof Clavitanol™, een gepatenteerd, natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt. Daarnaast zorgt Max Strength voor een verminderde eetlust. De werking is wetenschappelijk bewezen.

 8. Ik zou graag 15 kg willen afvallen.
  Zouden xls medical streigh sticks kunnen Helpen
  En hoe neemt men ze in

  Denise

 9. Wist je dat afvallen met ups-and-downs gaat? Er kan een week tussen zitten dat je niet afvalt of zelfs een beetje aankomt. Schrik hier niet van en blijf vooral positief. Je bent immers goed bezig en het is zonde om door een kleine tegenslag je uit het veld te laten slaan. Wij weten dat je het kunt!

  Om je een steuntje in de rug te geven zijn alle maand-verpakkingen in prijs verlaagd. Ga nu naar de website van XL-S Medical en profiteer van deze lente-actie!

  XL-S Medical is voor de behandeling en preventie van overgewicht

 10. Ik wil graag mijn zwangerschapskilos kwijt ,. Ze zeggen dat je eerst 9 maanden moet ontzwangeren voordat je af mag vallen .Maar bij mij duurt dat nu echt te lang .Mijn kindje is inmiddels 20 jaar !!… :O)
  Ik zit nog steeds op 95,6 kg. hetzelfde gewicht als op het moment dat ik ging bevallen . Dus ik daag XLS uit om mij te testen of ik een geschikte kandidaat ben .

 11. Ik ben gezondheidscoach. Het merendeel van mijn klanten komen bij mij voor afteslanken. Graag zou ik het zelf eens uit testen. Ik ben in de menopauze en enkele kilo’s te veel die niet weg gaan. Ik leef en eet gezond en sport 5 x per week. Mocht ik hier enkele kilo’s door verliezen weet ik dat het een goed product is.

 12. Ik zou graag testen. Ik ben begonnen met opnieuw te sporten en gezond te eten. Een extra duwtje in de rug zou heel welkom zijn!

 13. Beste redactie,

  Met een bmi van 31.7 ben ik te zwaar. Ik sport al 10 maanden onder begeleiding. Ik let ook goed op mijn voeding. Rond de 1650 kcl per dag. Desondanks dit, val ik niet af. Ik hoop mee te mogen doen, en resultaat te gaan zien van mijn sportieve levensstijl. Ik hoor graag of ik mee mag testen.

 14. Ik wil graag testen omdat ik door baan verlies wat ben aan gekomen en ik lees overal de goede berichten over dat het zo goede werking heeft op de darmen waar ik dus last van heb spds
  ik heb het benauwd en wil nu wel eens door alle goede berichten uw product proberen

 15. Ik heb momenteel een overgewicht en wil dit heel graag testen om gewicht te verliezen, al zoveel geprobeerd maar helaas helpt tot nu toe niks, of ik kom in een jo jo effect.

 16. Ik probeer al jaren af te vallen maar het is een jo jo effect. Heel lang bij een dieetiste gelopen alles aangepast maar echt afvallen hoe maar. Ik ben ook diabeticus en dan is het moeilijk om echt te weinig te eten. Ik gebruik een insuline pomp. Ik hoop dat XLS wel kan en dat ik dan afval.

 17. ik heb al verschillende manieren geprobeerd om af te vallen weight wathers helpt wel maar je houd je gewicht niet ,daarna vermagerd door veel groene groenten te eten een longembolie gekregen en dat mag je geen groenten met vitame k eten geen groene groeten meer naar dieitiste geweest helpt wel voor een paar kilo’s maar weeg nog 40 kg te veel daarom wil ik starten met XLS vetbinder maar twijfel nog weet niet of het resultaat gaat hebben

 18. XL-S Medical is voor de behandeling en preventie van overgewicht. Wist je dat je met XL-S Medical tot 3x meer kan afvallen dan alleen met beter eten en meer bewegen? Het bindt tot 28% van de vetinname, vermindert het hongergevoel en is goed voor de stoelgang. Max Strength is +33% effectiever dan de XL-S vetbinder, het bindt namelijk niet alleen vetten, maar vermindert daarnaast ook de calorieopname uit suikers en koolhydraten.

 19. Ik zou graag nog een kilo’tje of 5 verliezen. Ik ben nu bezig met de xl-s medical thee en ik ben daar alvast super etnhousiast over na enkel nog maar dag 4 is mijn buik al een stuk platter ! Ik heb alvast al men collega’s naar de aotheker gestuurd om z’n doosje .Ik hoop de kuur van 3 maanden ook eens te mogen testen en/of de poedersticks zodat ik daar ook alvast een revieuw aan mensen over kan geven en hopelijk zelf mijn laatste kilo’tjes mee kan verliezen. Tegelijk drink ik ook 2 liter per dag minimum en sport ik elke dag 1 uurtje , ik hoop dat xl-s medical mijn inzet en moeite kan belonen door een handje extra te helpen het er sneller aftekrijgen. ;-)

 20. Wist je dat XL-S Medical naast hulpmiddel bij het afvallen ook gebruikt kan worden als ondersteuning voor gewichtsbeheersing? Neem na een stevige maaltijd of in het weekend XL-S Medical en bind tot 28% van de vetten en verminder de eetlust.

  We zijn op zoek naar ervaringen van mensen die al afgevallen zijn met behulp van beter eten, bewegen en XL-S Medical. Daarnaast hebben we een extra scherpe aanbieding voor iedereen die wil starten, al bezig is of juist op gewicht wil blijven!

  Deel jouw succesverhaal en word XL-S Medical ambassadeur!

  Ben jij afgevallen met behulp van beter eten, bewegen en XL-S Medical? Dan horen wij graag jouw ervaringen! Wij zijn op zoek naar mensen die hun verhaal willen delen in de nieuwe campagne. We zoeken alle soorten verhalen en van zowel mannen als vrouwen.

  Als je geselecteerd wordt staan hier leuke dingen tegenover, onder andere een reclame- en fotoshoot, XL-S Medical producten voor gewichtsbeheersing en natuurlijk een ereplaats in ons lijstje van enthousiaste ambassadeurs!

  Heb je een verhaal dat je met ons wilt delen? Stuur dan een berichtje met de volgende informatie: wat de reden was om af te vallen en hoeveel je bent afgevallen, samen met een recente foto en je telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

  • XLS Medical is op zoek naar mannen en vrouwen tussen de 35 en 65 jaar in de omgeving van Amsterdam die in de afgelopen twee jaar XL-S voor minimaal 2 maanden hebben gebruikt en bereid zijn mee te doen aan een onderzoek van een onafhankelijk onderzoeksbureau. Het gaat om een focus groep waarbij je alleen of in een klein groepje naar jouw mening gevraagd wordt over nieuwe ontwikkelingen.

   Het onderzoek zal plaats vinden op 19 oktober, natuurlijk staat hier een vergoeding tegenover van in totaal 40 euro.

   Heb je interesse, mail dan je naam, woonplaats en telefoonnummer naar [email protected]. Daarmee geef je toestemming aan het onderzoeksbureau om je gegevens slechts eenmalig te gebruiken, alleen voor dit onderzoek.

 21. Ik zou het graag willen proberen omdat ik kort geleden bevallen ben en zou de overige kilos er wel af willen hebben! Helaas met een kleine niet altijd veel tijd voor!
  Hopelijk kunnen jullie mij hierbij helpen.

 22. Ik denk dat ik wel van mezelf kan zeggen dat ik een ervaringsdeskundige met XLS Medical. Na een jaar tijd ben ik door middel van dit product en het meer bewegen en beter eten 17kg af gevallen. Dit is nu alweer 5 jaar geleden en dit heb ik deze jaren vast kunnen houden. Ik heb jaren gehad dat ik mijzelf te dik vond en op een punt was ik er klaar mee en ben ik er voor gegaan. XLS Medical heeft mij enorm geholpen hebben bij het afvallen, maar de uiteindelijke kilo’s verlies je door gezond te eten, zonder al te veel tussendoortjes en voldoende bewegen. Het is belangrijk dat je bewust wordt van wat je eet. Ga ervoor en laat XLS Medical je een handje helpen!

 23. Ik zou XLS-medical max strength graag willen testen. Ik probeer er een aantal kilo’s af te krijgen. En wat extra hulp is zeer welkom! Ik ben al bewuster bezig met mijn eten, let op wat ik op brood doe en hoeveel, met de warme maaltijd een aardappel minder en meer groenten, mager vlees. Fruit of 1 biscuitje als tussendoortje. Fruit is voor mij lastig eten i.v.m. allergie. Dus ben wat dat betreft vrij beperkt. Ik probeer naast mijn gewone drinken, i.i.g. nog twee liter water te drinken. Mocht ik als testpersoon uitgekozen worden, dan ga ik mijn ervaringen en bevindingen dagelijks bijhouden!

  • Wil jij graag onder begeleiding afvallen en ben je gemotiveerd om gezond te eten en meer te gaan bewegen? Dan horen wij graag van jou! Wij zijn namelijk op zoek naar deelnemers voor ons XL-S Medical testpanel.

   Je kunt ook deelnemen als je al XL-S Medical gebruikt en je nog een extra steuntje in de rug kan gebruiken om nog verder verantwoord af te vallen.

   Als je deel neemt gaan wij je helpen je doelen te behalen en kan je één van de gezichten van onze nieuwe campagne worden.
   We gaan je steunen met gratis XL-S Medical producten en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en sporten. Daarnaast gaan we kijken hoe we deze periode zo leuk mogelijk voor je kunnen maken met motiverende extra’s. En val je liever samen met vrienden en familie af, dan kun je je ook opgeven als groep. Of lijkt het testpanel je geschikt voor een vriend, vriendin of familielid? Stuur deze mail dan door!

 24. Hallo

  Mijn naam is Jos

  Ik wil dit graag uitproberen ik weeg nu 107 kg en heb altijd 85 gewogen
  omdat ik MS heb beweeg ik niet meer en nu wil ik op een menselijke manier er iets af krijgen oftewel 20 kg Alcohol drink ik bijna niet maar iets eten is wel het probleem

  Heeft iemand echt ervaring met XL-S Medical ?

 25. heb xls medical max strenght gekocht bij de apotheek (99 €) en ondanks dieet, ben ik bijgekomen !!! wat is uw advies hieromtrent ? Graag uitleg aub of ander product om uit te testen. Ik stuur u graag het kasticket ter bevestiging !

 26. Ik wil mijn dochtertje van 3 zien opgroeien (42 jaar oud). Ik probeer nu de overtollige kilo’s eraf te krijgen door te sporten. Helaas gaat dit niet zo snel. Mijn Cholesterol is helaas verhoogt, en mijn glucose waarde was verhoogt. Ben nu keurig aan het letten op wat ik eet. Ik wil niet in de gevaren zone belanden. Hopelijk krijg ik de kans om als tester te worden uitgekozen. Puur omdat ik gemotiveerd ben ;)
  Ik weet dat het mij ook zonder XLS medical gaat lukken, alleen iets sneller zou fijner zijn.

  • Ik ben geselecteerd als testpersoon en heb drie verschillende producten gratis thuis gestuurd gekregen. Je moet ze volgens een bepaalde volgorde testen en daarnaast wegen. Ik ben erg benieuwd of xls helpt en welk product het beste bij me aansluit.

 27. Graag zou ik Max Strength testen omdat ik op dit moment 108 kg weeg nadat ik jaren geleden ben gestopt met roken. Mijn grootste struikelblokken zijn zoet vet en koolhydraatvol eten. Ik ben een vrouw van 43 jaar en zo’n 30 kg te zwaar Aangezien ik in juli voor het eerst oma ga worden zou ik graag mijn overtollige kilo’s kwijtraken zodat ik met mijn kleinkind straks alles kan doen wat ik met mijn kinderen ook altijd heb kunnen doen. Dat is mijn motivatie. Ik wil een gezond en actief leven leiden en Max strength zou voor mij die stok achter de deur zijn.

 28. ik ben72 en slecht ter been dus kan niet aan sporten of ver lopen maar ben de laatste 5jaar 15 kg aan gekomen ik gebruik ook n abneu apparaat ik heb veel last van mijn dik zijn wat raad uw mijn aan

 29. Ik ben in de laatste 3 jaar op een verantwoorde en gezonde manier met gezond eten en meer bewegen in totaal 62 kg afgevallen. Dat ging heel goed en ben ik lang op gewicht gebleven. Echter door te stoppen met rokenben ik in korte tijd 10 kilo aangekomen. Door een blessure kon ik in dezelfde tijd minder sporten… Dat met het stoppen met roken en de kilo’s vlogen erweer aan. Ik kan nu de sportschoenen weer aan en me weer richten op afvallen… Maar ik zou een steuntje in de rug hard kunnen gebruiken om gemotiveerd te blijven.

 30. Ik weeg op het moment 105kg. Dit is gekomen door het stoppen met roken enkele jaren geleden. Het wil niet lukken om ook maar iets af te vallen. Natuurlijk sport ik erbij. Maar het probleem is dat ik gewoon altijd honger heb. Aangezien ik ook de jongste niet meer ben (47) gaat het ook niet zo makkelijk meer als vroeger

 31. Wil graag testen. Weeg ruim 10 kilo teveel. En krijg het er niet af. Hoop dat ik met xls wel resultaat boek. Vriendelijk groet, Sunny

 32. ben het laatste jaar moei en futeloos heb geen energie ben momenteel 53 jaar
  en weeg 127 kilo alles ergert en is irritant kleren zijn te klein, en ga zo maar door
  wil indien mogelijk 20kilo afvallen. wie kan mij helpen aub

 33. Omdat ik MS heb en niet altijd in staat ben om veel te wegen kom ik regelmatig veel kilo’s bij en daardoor overgewicht. Zou graag een gezond gewicht hebben aangezien dat ook beter voor mijn ziekte MS is. Met een dieet en hulp van deze pillen zou ik graag wat afvallen.

  • Hi Ellen,

   Heel toevallig dit.. ik heb ook MS en ik heb dezelfde problemen als jou.
   Ik heb veel geëxperimenteerd met vitamine pillen zodat ik een energie boos krijg. Het was lang zoeken maar ik adviseer jou om A.VOGEL – ECHINAFORCE *FORTE* ( voor de weerstand ) pillen te gebruiken. Je zal geen last meer krijgen van je vermoeidheid en ik weet zeker dat jij er dik tevreden mee zal zijn. Eigenlijk adviseer ik het iedereen. :)

   Groetjes Zara

 34. Ik wil het eens testen ,omdat ik nu begonnen ben met fitness,.maar ik vind toch vrij moeilijk om het goede eten te laten valllen . En moest een beetje helpen zou ik het wel verder gebruiken .

 35. Ik ben 3 jaar geleden 21kg afgevallen. Sinds 7 maand zit ik bijna terug aan de 21 kg. Ik ben klein ik zou graag een gewicht van 65kg hebben. Zou heel graag tester zijn van jullie product. Ik hoor het wel of ik 1 van de uitverkorene ben

 36. Door een operatie heb ik minder kunnen bewegen en dus aangekomen. Ik wil en moet afvallen en zoek een steuntje in de rug. Zou graag willen ervaren of de XLS medical mij kan helpen en wil positieve ervaringen met anderen delen!

 37. Ik moet afvallen ( bekkeninstabiliteit) heb al meerdere dingen geprobeerd, maar ben nog niet genoeg afgevallen er moet nog 18 kg af. Graag zou ik met de proef mee willen doen om te zien of dit bij mij ook beter werkt.

 38. Ik ben sceptisch en waarom zou dit product wel werken? Zouden jullie mij met dit product kunnen bewijzen dat een pilletje kan helpen om af te vallen? Ik ben een 6 kilo te zwaar en eind veertig, Sport met veel plezier en let op mijn eten, maar ik krijg die extra kilo’s die de laatste jaren erbij gekomen zijn er niet af. Ik wil dit graag voor jullie testen.

 39. xls medical max strengt gekocht viel voor het gebruik door streng dieet ongeveer 6 ons af per week. na gebruik nu 2 weken nog niets afgevallen en niets veranders in dieet en verder gedrag zelfs iets aangkomen.
  na als die superverhalen bevreemd mij dit zeer wel sneu voor 80 euro.
  margit uit rotterdam

  • nou ik ben ook 2 kilo aangekomen en niet afgevallen en doe echt geen vet eten en suikers en wel veel water dus dit is gewoon geldklopperij ik moest ook maar 4 kilo af maar het werkt voor geen cent en heb ook contact mail gestuurd ze antwoorden er nog geen eens op jammer !!

 40. Graag zou ik het product uitproberen. heb er al verschillende malen mee in mijn handen gestaan in de winkel maar weet niet of het echt zou werken….. daarom zou het uit kunnen testen mij over de streep trekken om het te gaan kopen.

 41. Ik zou het graag willen proberen, ben bezig met afvallen met een goep onder begeleiding. Maar zou wat meer resultaat willen zien.

 42. Waarom ik dit wil testen omdat ik best wel overgewicht heb, door middel van bepaalde medicijnen ,25 kilo dikker geworden,,daardoor gebruik ik deze niet meer,,ik heb helaas geen geld om dit te bekostigen, na vele smartshops stackers enz en kruidvat afslank middelen geprobeerd te hebben ,, en het niet echt wat op heeft geleverd, hoop ik eens als tester vooruit te komen

 43. Ik heb al zoveel pillen gebruikt, vaak werkt het niet.
  Over xl medical heb ik positieve velen gehoord. Graag zou ik willen testen of dit product bij mij wel werkt.

  Groetjes jo

 44. Ik zou het graag willen proberen omdat ik al jaren vecht met myn gewicht ik weeg sinds na myn kind ookal 113 kilo en wil dolgraag afvallen

 45. ik ben 10 jaar geleden 45 kilo afgevallen, door iedere dag 2 uur te sporten en alleen maar sla met een beetje magere yoghurt, dit voor 2 en een half jaar,zodoende moest ik stoppen van de huisarts i.vm vitaminegebrek.Nu i.v.m de ziekte van hatsjiemoto ben ik genoodzaakt om per dag 100mg pil te nemen waar dus hormonen in zitten, die deel uitmaken dat je aankomt.Nu wil ik iets proberen, wat me misschien weer een beetje enthousiast maakt om af te vallen, en om weer gelukkig te worden met mijn lichaam.Ik breng 5 dagen in de week de post rond dus is fiets en loop(flink doorlopen) zo’n 2 uurtjes per dag dezelfde route.Zo blijf ik in iedere geval op gewicht.En wat je niet uitprobeert,weet men niet,en kan men ook niet over oordelen!

 46. Ik vind het best een duur product en wil het daarom alleen kopen als ik zeker weet dat het ook echt werkt. Daarom zou ik het graag eens willen testen.

 47. wel, ik zou super-graag 10 kg afvallen. Uiteraard let ik al op m’n voeding (de glaasjes alcohol zijn nog niet helemaal geschrapt…:-( ) Ik neem voedingssupplementen als acai-bessen, goji-bessen, groene koffie…. op den duur een hele zelf samengestelde cocktail en daarom wil ik het eens even op een andere manier proberen. Momenteel kan ik nog niet veel bewegen wegens operatie, maar vanaf het weer kan, fiets ik 1 uur per dag. Laat u iets weten? Bedankt

 48. Hoi ,mijn naam is Sandra. Ik ben de voorbije twee jaar er eindelijk in geslaagd om ruim 20kg te verliezen maar zodra ik gestopt ben vliegen ze er weer terug aan. Ik zou XL-S Medical graag eens proberen.

 49. door Zwangerschap en bevalling gaat al het vet en kilo niets meer weg alles geprobeerd dieet minder eten hardlopen, dit wil ik proberen als bij steun.

  Meerdere pillen gebruikt en had weinig effect als ik zie dat dit helpt blijf ik het gebruiken totdat 14 kilo weg is

 50. Hallo,

  Ik ben nu 3x in de week aan het sporten, na mn bevalling blijven de kilo’s hangen maar er gebeurt helaas niks met mijn gewicht. Ook niet met een goed samen gesteld dieet.
  Ik hoop dat jullie me hiermee een steuntje in de rug willen geven.

 51. Ik ben 60 en nogal klein. Heb een overgewicht van 15 kg maar dat lijkt nog meer door mijn kleine postuur. Daarom wil ik dit eens proberen.

 52. Ik zou het graag willen testen omdat ik een jaar geleden gestopt ben met roken en inmiddels 12 kilo ben aangekomen. Mijn gewicht is niet zorgwekkend hoor maar ik voel me er gewoon niet goed bij. En dat vind ik reden genoeg om er nu echt eens wat aan te gaan doen. Gewoon stoppen met eten werkt gewoonweg niet.
  Mvg Natasja Hendriksen

 53. Ik wil graag ontdekken wat de resultaten zijn van het product. Ik volg als een zeer gezond dieet en sport 5 dagen in de week en verlies daarmee ongeveer 1 kg per week. Ik ben benieuwd wat voor resultaten mogelijk zijn indien ik xls max gebruik als ondersteuning. Ik hoor het graag of ik het product mag uittesten

 54. omwille dat mijn bmi te hoog is en ik heb al veel producten geprobeerd. en zou graag van 75 naar 68 gaan en dit wel eens uit proberen.

 55. Ik ben sinds mei 2015 begonnen met afvallen en ben inmiddels 46 kilo kwijt. Moet nu nog een 15 kilo vanaf zodat ik rond de 80 kom met mijn lengte van 1.70 m, maar helaas wil me dat maar niet lukken terwijl ik me keurig aan mijn 2000 calorieen per dag hou. Het zou super zijn om dit product te testen zodat ik wat extra ondersteuning zou hebben om nog wat extra kilo’s kwijt te raken.

 56. Om dat ik nu 137kg weeg . Ben nu al 7 maanden thuis van een zwaar auto ongeval
  Met de kleine lichaams beweging ik nu kan doen val ik zo goed als niets af . Heb men etn aangepast maar na de feesten zijn de paar kilos die ik kwijt was er al terug bij

 57. Ik zou XLS Medical Max Strength graag willen testen! Ik blijf namelijk bij hetzelfde gewicht hangen.. Misschien dat XLS me wel over die vervelende drempel getilt krijgt!
  Hopelijk werkt het dusdanig dat ik over een aantal maanden weer zelfverzekerd in een nieuwe bikini de zomer in kan gaan!
  #fingerscrossed!!

 58. Ik ben hier heel erg nieuwsgierig naar. Ga 4 keer in de week zwemmen per keer een uur. Ook heb ik mijn gezonde voedingspatroon opgepakt wat me goed bevalt. Ik zou dit ook graag willen proberen ter aanvulling van wat ik al doe.

 59. Hallo ik ben al jaren bezig om 10 kilo af te vallen heb al heel veel gedaan sporten op eten letten niet snoepen maar heb veel meegemaakt de laatste jaren wat veel invloed had zei de arts vorig jaar kwam ik in het ziekenhuis terecht teveel stress en moet leren te ontspannen sta altijd voor iedereen klaar vergeet mijzelf ik hoop wat kilo,s te mogen kwijt raken met dit dieet en weer beter te voelen.

 60. Hoi hoi,

  Ik wil het graaag testen omdat ik van mijn jojo effect af wil. Ik ben al bewuster bezig met mijn eetpatroon en sport 3/4 x per week maar het gaat natuurlijk heel langzaam ik zou dus graag een steuntje in de rug willen om nog sneller resultaat tezien wat weer heel motiverend werkt.
  Mijn doel is om 15kg kwijt te raken ik hoop dat jullie mij hiermee willen helpen :)

  Groetjes!

 61. Hallo Ik zou graag willen testen, omdat ik toevallig vandaag begonnen ben met gezonder eten en drinken. Ik ben een dame van 33 jaar en heb vorig jaar februari een herseninfarct gehad. Hiervoor was ik net bevallen van een dochter en ben van 63 kilo in 2013 naar 79 kilo nu. Ik ben erg aangekomen tijdens de zwangerschap en na me infarct ook nog eens. Heb van het weekend een spatader gehad en ik moet echt afvallen wil ik nog wat langer meegaan, daarnaast wil ik graag meer kunnen doen met mijn dochter en honden :D

  Groetjes Channa

 62. hoi, ik wil graag 25 kilo afvallen en wil het dan ook heel graag een keer uitproberen of het echt helpt. ben nu bezig met een koolhydraat dieet en michien gaat het dan iets sneller . zou super zijn!

 63. Ik zou het heel graag willen proberen. Ik ben al bezig af te vallen, maar vind het soms lastig om vol te houden. Vanwege mijn artrose wil ik nog 15 kilo afvallen om gezonder te leven en beter te kunnen bewegen. Xls- medical zou daarbij kunnen helpen!

 64. Ik ben al vaker succesvol afgevallen, maar nu na de feesrdagen wil het niet zo lukken. Ik ben benieuwd of xls werk! Ik heb regelmatig met andere vrouwen contact over dit onderwerp, maar niemand heeft yot nu toe xls medical gebruikt. Mijn ervaring kan hen ook verder helpen!

  • Ik heb xls medical gebruikt en het werkt voor geen meter. Als je alleen beetje eiwitten, fruit groenten enz eet wal je natuurlijk wat af maar daar helpt xls niks aan. Pure geldklopperij

 65. Wil dit product graag testen aangezien ik mijn overgewicht al mijn heel leven met me mee draagt,ben ook nu in de overgang en voel me door al deze extra kilo’s echt niet lekker in mijn vel: help!!!

 66. Hallo,
  Ik zou graag de tabletten willen proberen ben tijdens mijn eerste zwangerschap 32 kilo aangekomen en dat er toen ook weer best snel af gekregen maar tijdens de 2 en 3de zwangerschap ging het al slechter om het er weer af te krijgen nu heb ik 4 jaar geleden gehoort dat ik eierstokkanker had daar ben ik aan geopereerd en het is weg gehaalt en 1,5 jaar later was het weer terug maar nu in mijn baarmoeder die is toen ook verwijdert nu zit ik dan plotseling in de overgang dus kom ik best wel aan daardoor vandaar dat ik de pillen graag zou willen testen om te kijken of ik nog weer wat kiloos eraf kan krijgen ben160 lang en weeg 80 kilo wil er graag 20 af hebben .

 67. Hallo,
  Mijn naam is Nadia en ik ben 21 jaar. Jong nog maar helaas niet zonder zorgen. Ik sport hard, eet gezond en dans veel. Het enige probleem is dat mijn overgewicht niet weg gaat. Ik kan wel wat hulp gebruiken om weer gelukkig te kunnen zijn, waneer ik in de spiegel kijk. Ik wilde al graag met dit product beginnen, maar ben al te vaak teleurgesteld door een negatief effect. Dit zou een mooie kans zijn om het te proberen en mocht het effect hebben ga ik het product zeker kopen.

  Ik hoop op een positieve reactie

  Met vriendelijke groet
  Nadia Arendsen

 68. Omdat ik mezelf beloofd heb voor de zomer 10 kilo lichter te zijn. Met gewoon gezond eten, sporten en xls medical heb ik er alle vertrouwen in dat ik de zware jaren zowel fysiek als mentaal eindelijk achter me kan laten…

 69. Omdat ik mezelf beloofd heb om voor de zomer 10 kilo lichter te zijn. Met normaal gezond eten, sporten en xls medical heb ik er alle vertrouwen in!

 70. Heb steeds een hongergevoel, waardoor ik dan ook veel tussendoortjes eet. Graag had ik xls medical geprobeerd om te kijken of het hongergevoel en de drang naar tussendoortjes verminderd en ik mijn gewicht kan op peil houden.

 71. Ik ben veel te zwaar,maar heb nooit het gevoel dat ik verzadigd ben. Wil dus altijd eten,ook omdat ik me anders raar ga voelen

 72. Hi,

  Ben 27 weeg 150 kilo, helaas.
  loop 3x in de week plus 2x in de week sportschool maar wil maar niet lukken. ik loop al een tijdje met het idee om XL-s Medical te proberen maar, dit zou een mooi kans zijn om eens te zien of het echt werkt. als het echter werkt dan ben ik jullie eeuwig dankbaar. :D

 73. Volgens de geleerden ben ik met mijn 1.85 meter zo’n 5 KG (ik weeg 90 KG) te zwaar. Wekelijks loop ik twee, heel soms drie keer 8 à 10 kilometer hard. De laatste keer dat ik enkele kilo’s verloor was in 2014 en dat was puur door (werk)stress en dat kan niet de bedoeling zijn. Mijn overgewicht is mij door mijn levensstijl niet echt aan te zien maar het lijkt me beter voor mijn gewrichten dat ik die 5 KG, misschien zelfs 10 KG, structureel kwijtraak.

 74. Ik zou het heel graag willen proberen ,ik heb namelijk de medical verbinder al eens geprobeerd maar daar viel ik in 3 maanden maar 4 kilo van af inclusief sporten en op mijn eten letten.Ik zou minstens 15 tot 20 kilo willen afvallen .Ik ben 1.58 en weeg 88 kilo ,ik heb geen schildklierafwijking ,hogebloeddruk of suiker dus ben benieuwd of ik in aanmerking kom .met vriendelijke groet Linda

 75. Ik ga dit jaar trouwen en wil nog wat kgs kwijt.
  Helaas wil het me zelf niet lukken. Ondanks gezonder eten en veel bewegen.
  Dus wil het graag als tester uitproberen. Mocht het goed werken ga ik ermee door tot ik mijn gewicht behaald heb

 76. Heb al van alles geprobeerd herbalie andere soort tabletten sporten sonja bakker ga zo maar Door de laatste kilo’s raak ik niet kwijt dus ben wel heel nieuwschierig

 77. Hallo
  Omdat ik door medicijnen gebruik 12 kilo aangekomen ben :-( en t nieuwe jaar mijn oude gewicht van voor mn medicijnen tijd heel graag weer wil bereiken

  • Ik weeg 37kg te veel en ik wil de kilos af. Ik wil de xls kopen maar ik weet het niet als dat ga werken of niet.Daarmee ik wil de proef pack.

 78. Door een burn out thuis komen te zitten en helaas een ander leefpatroon gekregen en hierdoor ook zwaarder geworden. Nu ben ik bezig om alles weer aan te pakken en zou graag gebruik willen maken van dit aanbod zodat ik ook op het gebied van mijn lichaam mijzelf weer beter kan gaan voelen.

 79. Ik zou graag willen testen omdat ik nog geen 1 product ben tegen gekomen die doet wat het beloofd!
  Zeer nieuwsgierig en benieuwd??

 80. Hallo
  Ik ben 43 jaar
  Al z’n 10 jaar heb ik flik over gewicht (55kl)
  Heel wat diëtisten afgelopen , maar niks helpt
  Ik werd jong oma (35)en verwacht dit jaar nog 2 kleinkinderen (1in aug en 1 in september)
  Ik durf niet te gaan zwemmen met de kinderen omdat ik het iedee heb dat iedereen mij aanstaart maar ook speeltuinen en zo zijn voor mij geen leuke uitstapjes
  Ik vind xls- medical best duur ( we hebben maar 1 inkomen omdat ik voor onze gehandicapte zoon zorg)maar zou het dolgraag uit proberen

 81. Ik zou het graag willen proberen omdat ik er goede berichten over hoor! En wat extra hulp nodig heb om af te vallen dit leek mij een goede mogelijkheid !! Ook omdat mijn budget niet toe reikend is om een hulp middel te bekostigen!!

 82. Sinds mijn blessure van april ben ik alweer een aantal kilo teveel aangekomen. Omdat ik van mezelf niet stil kan zitten, maar nog niet volop mag trainen, zou ik graag dit product willen testen om te kijken of het echt werkt. 11 maart ga ik op vakantie naar Bali en hoop dan een hoop van de overtollige kilo’s kwijt te kunnen zijn. Als het echt werkt wil ik het toevoegen in de periodes dat ik fanatiek aan het trainen ben.

 83. Ik heb dit 2 maanden gebruikt maar merkte helemaal geen effect en geen verschil met een gewoon dieet. Dus ik ben er weer mee gestopt omdat het zo enorm duur is. Misschien moet ik het langer gebruiken?

 84. Ik ben nu al langere tijd op zoek naar iets wat echt helpt bij afvallen.
  Heb al verschillende producten geprobeerd zonder succes.
  Ik hoop hiermee me doel 15 kilo tehalen en mensen tekunnen overtuigen dat er eindelijk een product is dat wel helpt.

 85. Sinds zo lang ik al weet ben ik te zwaar. Door weinig ondersteuning in mijn kind jaren ontwikkelde ik op 8 jaar diabetes. Sindsdien bestaat men leven uit uithongeren, diëten proberen, bijkomen, afvallen, vreetbuien,… Mijn diabetoloog schreef ooit XL-S voor toen het net op de markt was. Echter kreeg ik hier ook geen steun in waardoor ik dit in mijn jeugd nooit heb kunnen betalen…het leven ging verder tot ik weg ging thuis, ik probeerde een gezondere levensstijl te ontwikkelen die er voor zorgde dat ik sinds 2 jaar medicatie vrij ben voor mijn diabetes. Echter blijven de kilo’s eraan… ik wil graag mama worden maar vind dat ik niet het recht heb al zwaarlijvig een kind te dragen. De arts sprak over een gastric bypass wat als een schok kwam omdat dit betekend dat ik aan mijn laatste optie zit… Ik zou nog zo graag dat laatste strohalmpje vastnemen. En misschien is dat wel dat wat ik jaren geleden al eens voorgeschreven kreeg, XL-S medical. En daarom wil ik heel graag een test persoon zijn voor deze middelen.

 86. hallo,

  Het zou handig zijn moest ik een deel kilo’s kunnen verliezen, want mijn knie kan het niet meer aan, in principe moet je dan sporten maar dat gaat niet doormijn gewicht. Dus zit ik in een visieuze cirkel

  geef me een kans om toch nog iets eraan te doen

 87. Ik ben Eva, 24 jaar. Ik ben 1.74m en ik woog 95kg. Een paar maanden terug heb ik besloten dat ik 30 kg wilde afvallen. Niet alleen om me lekkerder in mijn vel te voelen en voor mijn gezondheid, maar ook om me, wanneer ik een kleding winkel in loop, geen zorgen hoef te maken of ik de grootste broekmaat wel pas.

  Elke week weeg ik mezelf en meet ik mezelf helemaal op. Ik ben, door middel van een paleo dieet en 3 keer per week sporten, 10 kg afgevallen (en 13 cm kwijt rond mijn heupen). Echter mag er nog 20 kg af. Niet alleen wil ik graag dat het gewicht wat sneller verdwijnt, maar ook wil ik zelf graag zien of XLS Medical daadwerkelijk werkt.

 88. Ik zou heeeel graag 10 kilo kwijt willen. Heb nu 3 prachtige nu kinderen maar wel 30 kilo aangekomen. Heb al zo veel geprobeerd en zoveel geld uitgegeven maar tot op heden nog steeds niet op gewicht. Hoop dat ik nu een eerlijke en echte na s krijg. :-)

 89. Hoi ik ben Marja, 51 jaar en nu al drie jaar in de overgang..
  Na het overlijden van me moeder en na twee jaar het overlijden van me vader heb ik eigenlijk gewoon alles door gegeten als het maar gezellig bleef…
  Dus nu ben ik anderhalf jaar bezig om af te vallen maar ben gewoon te zwak om het echt te doen…
  Nu ben ik mezelf zat en wil er voor gaan…
  Ik sport al meer dan 8 jaar twee x per week…fitness, met telkens zwaardere gewichten… En met me werk bij de Lidl zit je ook niet echt de hele dag stil..
  Lange wandelingen met me boxer maar toch in die jaren 20 kilo te zwaar geworden…
  Ik hoop dat ik mee mag doen,
  Groetjes…

 90. Ik ben benieuwd naar de werking van dit soort pillen! Ik heb 28 kilo aan overgewicht… Ik sport al minstens 3-4 keer in de week en let toch wel op calorieën over het algemeen. Maar af en toe loop ik echt mist in en raak ik gedemotiveerd omdat ik niet veel kilo’s verlies en dan stop ik een paar weken weer :( Ik heb echt al alles fout gedaan, hardcore diëten (wat niet op lange termijn werkt), veel sporten maar ook veel eten, veel sporten en te weinig eten waardoor de stofwisseling vermindert etc. Dus ik voel dat ik nu echt voor wil gaan MAAR met behulp van iets extra’s. Ik begin weer van de bodem en ik wil mezelf 6 maanden de kans geven om dit te bereiken. I’ve got nothing more to lose… Except the weight

 91. Ik ben een vrouw van 52 jaar,en weeg nog minimaal 15 kilo te zwaar.
  Ik heb vorig jaar van alles geprobeerd,en ben maar 3,5 kilo afgevallen.
  Ik word er moedeloos van,daarom zou ik supergraag jullie product
  XL-S medical willen proberen.

  Mvg,
  Ingrid

 92. Aangezien mijn darmen nauwelijks nog werken (rectale spoelingen) waardoor ik dus ook slecht afval.
  Vandaar dat ik dit graag wil proberen.

 93. Iets meer dan een jaar geleden heb ik een ongeluk gehad waarbij ik meerdere complexe botbreuken heb gehad (21 breuken) in linkerarm en rechterbeen. Hieraan ben ik 5x geopereerd en daarna voor 8 maanden in een rolstoel beland. Voor het ongeluk was ik al te zwaar maar wel altijd actief geweest. Fietste vaak 30 km per dag 5x per week. Vanaf de dag na mijn operatie heb ik besloten af te gaan vallen. Inmiddels ben ik zelf al 22 kg afgevallen op eigen kracht door structureel aanpassen van voedingspatroon. Geen snacks, chips, koekjes en dat soort dingen meer voor mij. Ondanks het zitten in een rolstoel heb ik toch zoveel mogelijk beweging op proberen te zoeken. Na langdurige revalidatie ben ik inmiddels uit de rolstoel, kan weer wat lopen maar niet erg gemakkelijk. XLS Medical Max Strenght zou denk ik een goede aanvulling zijn op mijn huidige eetpatroon om nog meer af te vallen dan dat ik al op eigen kracht heb gedaan tot nu toe. In no time moet ik nog veel meer kilo’s kwijt i.v.m. mijn gezondheid. Slijtage in mijn botten ligt op de loer door het ongeluk en vele operaties. Iedere kilo minder betekend een verlichting van belasting op mijn gestel. Graag zou ik dit product eens willen testen om te zien of dit ook werkt voor mij.

 94. Na altijd een panlatje geweest te zijn heb ik nu toch wel een serieus gewicht en mensen die mij lange tijd niet gezien hebben verschieten altijd van mij dus zou ik graag afvallen om me terug beter in mijn vel te voelen.

 95. Ik ben al geruime tijd bezig met afvallen en met minder en gezonder eten en meer lichaamsbeweging lukt het niet om de kilo’s kwijt te raken. Omdat ik mijn bedenkingen heb bij het gebruik van afslankpillen durf ik die niet te gebruiken. Daarom lijkt mij dit een uitgelezen kans om toch eens te proberen met afslankpillen af te vallen.

 96. Hoi,

  Ik ben 22 jaar en heb altijd op mijn eten moeten letten. Het laatste half jaar is er helaas wat bij gekomen en kreeg ik mijn rok met nieuwjaar niet zo goed meer dicht. Als in eigenlijk niet, maar met wat frullen en friemelen wel. Ik zou dus graag dit testen om te zien of je hier gemakkelijk je winterbuikje mee weg krijgt.

  Mvg

 97. Ik heb eindelijk besloten om iets aan mijn conditie en door onder andere mijn werk het slechte eet patroon te veranderen en hierdoor mijn 25 kilo aan overgewicht aan te vallen.
  Een extra steun dmv van de xls pillen zal zeker helpen om tot een betere eet gewoonte te komen.

 98. ik ben nog herstellende van een hartinfarct en kan dus helaas niet zoveel sporten als ik zou willen. Gestopt met roken twee jaar geleden en helaas 10 kilo erbij gekregen. wel mijn voeding aangepast. Ben gaan letten op suikers in voeding en brood gaan eten met minder koolhydraten. maar helaas de kilo’s willen er niet af.
  Heb vanmorgen xl>S medical direct gekocht.
  Nu zag ik dat jullie tester zoeken en wil mij hier graag voor aanmelden . Misschien dat het dan eindelijk gaat lukken

 99. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Graag zou ik testpersoon willen worden. Ik wil graag 10 kg lichter worden en ben al bezig met gezond eten en minimaal 3 keer in de week sporten, maar het schiet niet erg op. Ik zou me zo veel lekkerder in mijn vel voelen als ik een paar kilo lichter zou zijn. Ik denk dat XL-S mij hierbij echt zou kunnen helpen.

 100. Een aantal jaren geleden ben ik zo”n 40 kilo afgevallen, super was dat. Helaas mede door het jojo effect ben ik dit in de afgelopen 2 jaar ook bijna weer aangekomen. Nu heb ik de kracht en energie gevonden om er weer goed tegenaan te gaan. Ik weet hoe moelijk het is en een steuntje in de rug zou enorm helpen. Daarnaast zou het fijn zijn om te zien dat het jojo defect geen kans meer maakt. Daarom zou ik heel graag uw product proberen om zo ook te ervaren dat er toch ook producten zijn die wel helpen. Gr.

 101. Hallo, ik ben 22 jaar rond de 90 kilo en kan door verschillende problemen aan mijn knieën en voeten bijna niet sporten. Een beetje fietsen maar daar houd het ook mee op. Ik ben door gezonder te eten al bijna 10 kilo kwijt maar de laatste 15 lijken wel aan me vast geplakt te zitten. Ik zou heel graag xls medical willen proberen. Het lukt me zonder hulp gewoon niet. Ik zou het super vinden als jullie mij zouden kiezen. Het is geen goed voornemen waar ik nu mee bezig ben, het is ondertussen een 5 jaar lange strijd tegen de kilo’s.
  Astublieft kiest u mij.

 102. Ten eerste omdat ik graag nog wat wil afvallen en ik heb heel veel goede resultaten gelezen bij jullie producten. En omdat het wetenschappelijk bewezen is.

 103. Ik zou dit graag willen testen, door mijn traag werkende schildklier is het voor mij moeilijk om af te vallen maar ik wil toch proberen om minimaal 20 kilo af te vallen met deze pillen

 104. Hoi ik zou xls medical graag willen proberen omdat,
  Ik ben het zat om dik te zijn en wil graag afvallen maar alles wat ik probeer mislukt weer.
  Ik heb geen vrienden of familie die ervaring hebben met het product .
  En daarbij wil ik jullie helpen het product te promoten Door mijn ervaring met mijn vrienden en familie te delen

 105. Hallo
  Ik moet ongeveer 10 kg. afvallen.
  Lukt niet vandaar dat ik graag jullie product wil leren kennen.
  Ik wil dus graag testen.
  Ik hoop dat ik de kans krijg.
  Alvast dank.

 106. Ik zou het graag uit willen proberen. Misschien werkt het ook met mijn medicatie. Hier Door ben ik erg aangekomen. Ik sta er erg voor open. En hoop echt dat het werk. Als het werkt dan zal ik er zeker intensief gebruik van maken.

 107. Ik zou dit heel graag willen testen, ik ben 20, en zit al lang met problemen, in 2014 rond oktober heb ik hielspoor gekregen en daardoor uit de horeca gemoeten, toen dat na bijna een jaar over was kreeg ik een overbelaste rug en daar zit ik nogsteeds mee. Ik probeer zo veel mogenlijk te sporten om af te vallen en gezond eten doe ik al, maar ik kan niet alles met sporten en niet lang, volgens de fysio gaat het nog lang duren dus een beetje hulp kan ik wel gebruiken, ik heb al meerdere merken geprobeerd, misschien helpt dit wel

 108. Ik zou dit heel graag willen testen, ik ben 20, en zit al lang met problemen, in 2014 rond oktober heb ik hielspoor gekregen en daardoor uit de horeca gemoeten, toen dat na bijna een jaar over was kreeg ik een overbelaste rug en daar zit ik nogsteeds mee. Ik probeer zo veel mogenlijk te sporten om af te vallen en gezond eten doe ik al, maar ik kan niet alles met sporten en niet lang, volgens de fysio gaat het nog lang duren dus een beetje hulp kan ik wel gebruiken, ik heb al meerdere merken geprobeerd, misschien helpt dit wel

 109. Ik zou het product wel willen testen. Ik was 40 kilo af gevallen met shake. Maar een jaar later weer 15 kilo aangekomen Door 3 zware operaties. Ik ben niet zo van de pillen en z ou het wel eens willen uitproberen

 110. Ik probeer al meerdere jaren af te vallen. Ben door medicatie verslaving veel aangekomen. Nu ik letterlijk af gekickt ben wil ik graag ook de overtollige kilos kwijt. Ben al aan het sporten maar het helpt niet echt.

 111. Hallo
  Zou graag het willen proberen, ik ben al jaren bezig om er 12 kilo af te krijgen maar is tot op heden niet gelukt.
  Het laatste wat ik zou willen proberen is xls medical, alleen vindt ik het best erg duur.

 112. Graag zou ik dit willen testen,daar mijn gewicht erg is toe genomen en mijn cholesterol te hoog is . Door chronische pijn is het niet mogelijk om te sporten maar als mijn lichaam het toe laat… loop ik elke dag een uur .graag wacht ik uw reaktie af . Vriendelijke groet.

 113. Hallo,
  Mijn naam is Margo ik ben 54 voor 2 jaar geleden ben ik uit mezelf door koolhydraten te verminderen 15 kilo afgevallen vorig jaar ben ik gestopt met roken en nu 1 jaar rookvrij Maar wel weer 9 kilo aangekomen. En wat ik nu ook doe ik krijg ze er niet af kom ook niet meer aan mar blijf hangen op dit gewicht. Ik loop 2 keer in de week flink door het bos. Maar om nou weer naar een sportschool te gaan heb ik niet zo veel zin meer in. Dus ik zou heeeeel graag jullie product willen testen om te hopen dat dat ik daar 10 kilo door af kan vallen. Vriendelijke groet

 114. 51 jaar, in de overgang, 7 jaar geleden gestopt met roken (8 kilo) en 20 kilo te zwaar. Het lijkt bijna onmogelijk om af te vallen! Ik geloof er bijna niet meer in, maar het zou toch zo fantastisch zijn als het toch ging lukken!

 115. Ik zou heel graag de producten uitproberen omdat ikop het moment niet afval ik heb 45 kilo overgewicht dus er moet iets gebeuren. Ik ga veel wandelen en heb een actief leven, maar Door onregelmatige uren begin ik opeen bepaald moment honger te krijgen en grijp ik naar snoep. U zou me heel blij maken met dit product op naar een andere levensstijl

 116. Ik had tocg eindelijk eens die extra 5 kilo willen kwijtspelen. Sporten en gezond eten alleen leveren niets op, integendeel.
  Dus ja graag een gratis pakketje.

 117. In 2017 gaan mijn partner en ik trouwen. We zijn beiden wat aan de zware kant en willen daarom gezonder gaan eten en gaan sporten. Om dan net dat extra support te krijgen door daarnaast XLS medical max strength te testen zou een super boost zijn om op onze grote dag er zometeen op ons allerbest uit te zien voor elkaar.

 118. Ik ben 20 kilo aangekomen na langdurig ziek op bed te liggen door nierkanker. Ik ben weer fulltime aan het werk maar raak de kilo’s niet meer kwijt door medicijngebruik en langdurig geen beweging.

  Ik zou dolgraag dit product willen testen om mijn gezondheidsprobleem (te weinig lucht) door overgewicht (dikke hangbuik) aan te kunnen pakken.

  geef mij deze gelegenheid om je product XL-S Medical max stength te testen.

 119. Het nieuwe jaar is weer begonnen maar ben vorig jaar november begonnen met afvallen.. nu na al die feestdagen wil ik ook wel iets nieuws proberen om nog sneller mijn gewicht te verliezen zodat ik snel weer goed in mijn vel kom te zitten en dat ik weer allemaal leuke dingen kan gaan doen die ik niet nog niet kan..
  Graag help ik jullie om het product te testen !

 120. Ik zou het graag willen proberen, ik heb diabetes type 1 insuline afhankelijk, en heb overgewicht, ik hoop dat dit voor mij een oplossing mag zijn zo de strijd te gaan met mijn overgewicht, tevens ben ik gaan sporten, en drink water ipv light frisdrank, de maaltijden pas ik aan maar ivm diabetes kan ik ze niet zomaar overslaan ik hoop dat dit xl s medical, ook iets voor mij mag betekenen.

  gr van An

 121. Ik heb altijd grote twijfels bij dit soort producten. Ik wil graag overtuigd worden dat dit product echt werkt. Naast dat je er mee bezig bent te letten op wat je eet en genoeg beweegt wil ik wel eens ervaren dat het echt werkt.

 122. Na het stoppen met hard werken (100) uur per week en nu even niets doe ben ik wel wat aan gekomen en nu zou ik graag 7 kilo willen kwijt raken
  Zou deze kans dus graag aangrijpen om een nieuwe start te maken met deze aanbieding

 123. Al enige tijd ben ik bezig met gezond eten, sporten en een gebalanceerd levensstijl. Ik ben dan ook hiermee 25kg afgevallen.
  Helaas ben ik op 1 gewicht gebleven de afgelopen 4 maanden, ondanks dat ik meer sport en mijn voedingspatroon nog steeds erg gezond is.
  Nu zou ik graag willen weten of XL-S medical mij zou kunnen helpen van de welbekende “laatste loodjes” van 7kg.
  Graag verneem ik van jullie.
  Mvg B.Ordaz

 124. Omdat ik al heb geprobeerd met minder eten en veel bewgen maar dit te weinig effect , onsje eraf in de week zet geen zoden aan de dijk , wil voor de zomer 7 kilo kwijt en als ik zie wat xls medical ” kan” moet dit kunnen.

 125. met heel veel moeiten ben ik al 11 kilo afgevallen helaas blijf het hier op hangen . ik zou graag met xl-s willen proberen om die laatste kilootjes ook kwijt te raken.
  om mijn streefgewicht te behalen

  met vriendlijke groet ,
  sanne

 126. Ik ben helaas in een jojo effect terecht gekomen en wil dolgraag definitief van de extra kilo’s af zodat mijn been prothese weer lekker zit en ik gezellig met mijn kinderen kan dollen.

 127. Ik ben 30 kg aangekomen op 6 maanden tijd door rugproblemen. Dit is intussen 12 jaar geleden, maar ik geraak de kilo’s niet meer kwijt. Ik zou dolgraag terug in mijn oude kleren kunnen. Het is ook heel confronterend hoe zelfs volwassen mensen iemand kunnen afkraken omdat ze wat kilo’s te veel hebben. Het doet echt pijn om uitgemaakt te worden.

 128. Ik zou graag net dat extra zetje willen. Nieuw jaar, nieuwe kansen! Helaas zit ik met wat allergieën en kan ik alle lekkere dingen en tussendoortjes al niet meer nemen. Dat is wel een goede stok achter de deur. Ik wil graag eindelijk is dat lichaam hebben waar ik al jaren van droom.
  Geef mij alstublieft deze kans.

 129. Ik heb al vele producten geprobeerd (alcachofa de laon, verschillende pillen potjes) inclusief sporten en gezonder eten, maar tot dus ver weinig resultaat. Ik heb goede dingen over xls medical gelezen, maar na de tegenvallende ervaringen vind ik het een risico en zonde van het geld om dit product ook nog te proberen. Daarom hou ik mij aanbevolen voor het testen. Mocht het werken, dan zou dat fantastisch zijn en zou ik het zelf ook aankopen en aanraden aan anderen. Het resultaat moet nog uitwijzen, maar ik ben erg benieuwd of dit wel doet wat het beloofd

 130. Ik wil gewoon testen om te zien of jullie product werkt… geen gezever over diëten of bewegen… ik wil voor ik jullie product koop zeker zijn dat ik geen miskoop doe.

 131. Ik nen altijd zeer sportief geweest (20u per week) maar door fysieke problemen moeten stoppen. Vrij snel daarna ook zwanger geworden. Na de zwangerschap was ik snel terug op mijn ‘normale gewicht’ maar 6 maanden later begonnen de kilo’s er aan te vliegen. Ik probeer nog te sporten en gezond te eten, maar de kilo’s blijven. Ik zoek oplossingen maar weet me geen raad meer. Ik zou +-10kg willen verliezen de eerste 4-5 met hulp van het product.

 132. goeden middag,als er echt een wondermiddel bestaat hou ik mij aanbevolen,tot heden vele afslankpogingen gedaan met steeds valse hoop misschien kan u mij hopelijk …overtuigen mocht het een prima produckt zijn,ga ik het vast en zeker door vertellen gaat over vele kilo.s die ik graag zie ;wegsmelten dat is mijn;voornemen voor 2016 hopelijk hoor ik iets van u,terug groeten

 133. Hallo,

  Ik ga sinds begin vorig jaar naar een diëtiste. Ik ben zo’n 6 kg kwijtgeraakt, maar daar blijft het hangen. Ik zou graag nog ongeveer 20 kg kwijtraken.
  Iemand vertelde mij dat er een nieuwe versie van XLS medical op de markt kwam voor iemand met veel overgewicht, en dat ze nog testpersonen zochten.
  Misschien dat XLS medical max strength mij zou kunnen helpen om deze overtollige kilo’s kwijt te raken? Dan kan ik op het vormsel van mijn dochter in mei misschien ook eens een mooi jurkje aan…
  Wil dus zo snel mogelijk testen…

 134. Graag zou ik XL-S Medical proberen omdat ik niet stabiel op mijn afvalgewicht blijf. (ben door potten Pro Dieet of Dieet Pro al 8 kg. afgevallen want ik woog 80 kg. bij 165cm, veel te zwaar dus (na stoppen met roken langzaam erbij gekomen).
  Zodra ik met de feestdagen iets neem wat ik niet gewend ben, salade, 2 appelbeignets zit er al weer een kilo aan.
  Probeer zo gezond mogelijk te eten maar zie door alle nieuwe ontwikkelingen om af te vallen door de bomen het bos niet meer. Bij het ene afvaldieet moet je zoveel eten dat wat ze voorschrijft ik in 2 dagen met moeite op kan en het andere dieet begint met geblenderde spinazie met een banaan, moet er niet aan denken. Mag brood wel of niet?
  Plat gezegd: gooi het maar in mijn pet en zoek het maar uit.
  Daarom zou ik, terwijl ik zo gezond mogelijk eet graag XL-S Medical willen uitproberen.

 135. Ik zou heel graag mee willen doen als test persoon. Waarom? Omdat ik voor mijn gezondheid (diabestes in de familie) en voor mijn zelf vertrouwen 10 kg af wil vallen

 136. Ik wil heel graag enkele kilo’s kwijt. Maar ze komen steeds weer met zogezegde wondermiddeltjes uit en vragen testers waardat je achteraf gewoon niets meer van hoort. Als het inderdaad zo goed is als jullie beweren wil ik dit graag proberen maar geld geef ik er niet meer aan uit ( tenzij ik er 100% zeker van ben dat het helpt)! Volgens mij is het gewoon een reclamestunt geloof er dus niet meer in. Aan jullie om mij het tegendeel te bewijzen ;-).

 137. Ik zou heel graag in aanmerking komen om XLS medical max strenght te testen.
  Moet hoog nodig wat kilo’s kwijt na een jaar met meer downs dan ups.
  Zelf zou ik het me niet kunnen veroorloven.

  Hopelijk hoor ik snel iets van u.
  Met vriendelijke Groet.
  W.J. Storm

 138. Hallo,

  Echt al van alles geprobeerd. Heb echt het idee dat ik bijna mijn hele leven al met afvallen bezig ben. Nadat ik 12 jaar geleden gestopt ben met roken is de strijd tegen de kilo’s alleen maar groter geworden. Had natuurlijk xls medical allang kunnen proberen maar ben er eigenlijk wel klaar mee ondanks dat ik toch graag rond de 15 kilo zou willen afvallen.
  Dit zou na de feestdagen een welkome kans zijn om toch maar weer voor de nodige kilo’s minder te gaan. Zo mooi zijn!!!!

 139. HALLO
  ik meet 1.67 cm en weeg nu 101 kg
  hoe meer ik diëten volg hoe meer ik weeg
  ik ben nu op het punt gekomen om het radicaal op te geven
  ben het moe om geen gepaste kleding te vinden en kan ook mezelf niet meer zien in de spiegel
  graag wil ik dit nog proberen en als dit niet werkt geef ik er de brui aan

 140. Ik zou het heel graag willen proberen want ik heb ernstig overgewicht en ik krijg het maar niet onder controle. En dit product is voor mij te duur om aan te schaffen dus vandaar dat ik het wel graag gratis zou willen testen.

 141. Ik ben gestopt met roken, en kom daardoor alleen maar aan.
  Ik heb al heel wat geprobeerd, maar werkte niet of nauwelijks, heb al veel over dit produkt gehoord, en wil het dus graag een keer proberen.
  Ik hoop dat het ook kan.

 142. Gratis proberen lijkt me geweldig; ik heb altijd gezegd dat als er een product bestaat wat echt zou werken ze weinig reclame nodig hebben; paar gratis producten weggeven en iedereen wil het hebben, ben benieuwd!

 143. Beste,
  Ik vecht al jaren tegen mijn kilo’s en het lukt me nooit om op mijn gewicht te blijven. Altijd maar dat jojo effect en ik wordt daar zeer ongelukkig van. Ik voel me echt niet goed in mijn vel door die overtollige kilo’s.
  Ik ga 5 maal per week 5 km gaan lopen. Eet in de week op een dag amper 2 appelen en weinig warm eten om maar te hopen dat niets bijkomt van gewicht. Maar als ik in het weekend eens normaal wil eten (dat wil dan zeggen eens een boterham en wat warm eten ) kom ik direct 2 a 3 kilo aan. Ik weet het allemaal niet meer hoor. Daarom zou ik graag u product eens uittesten om te zien of ik van die extra kilo’s en dat jojo effect zou kwijtraken. Hopelijk kom ik in aanmerking. Mvg

  • Beste Melissa,
   Ik ben geen dieetgoeroe maar ook een gewone bezoekster van deze site maar wat jij doet is helemaal verkeerd: door zo weinig te eten door de week zet je je lichaam in spaarstand en als je dan iets eet komt het er 3 keer zo snel aan.
   Probeer gewoon 3 gezonde maaltijden te eten, eventueel als ontbijt wat yoghurt met lijnzaad, tussen de middag een grote salade met (als je het lust) een stukje vette vis en in de avond nog een lichte maaltijd dan zul je zien dat je van 1 weekend normaal eten niet zo snel aankomt. Petje af dat je 5 keer per week 5 km. loopt, daar kunnen veel mensen (onder wie ikzelf) een voorbeeld aan nemen.

 144. Ik ben bijna een jaar geleden gestopt met roken. Ben 10 kilo aangekomen. Ik eet niet meer en ben ook gaan sporten. Ben door de aangekomen kilo’s depressief geworden. Ben inmiddels ook gestopt met de pil in de hoop in mijn kleding te passen maar ik ben gewoon 3 maten dikker, verdrietig ellendig ik baal er gewoon van. Dus ja ik zou het graag willen proberen.

 145. Ik wil XLS Medical wel (gratis) testen omdat ik al verschillende produkten heb geprobeerd maar alleen mijn portemonnee is daar slank van geworden.
  Als ik nou zeker weer dat XLS Medical helpt dan wil daar best geld aan uitgeven.

 146. Beste,

  ik zou heel graag in aanmerking willen komen om deze te testen, na mijn zwangerschap blijven die laatste 10 kilo een ramp.. van alles geprobeerd zoals weight watchers, detox en ga zo maar door. viel altijd wel af maar helaas het bekende jojo effect, zelfs bij sportscholen met hulp en speciale programma’s hebben niet het gewenste resultaat gegeven.

  hopelijk kom ik in aanmerking hiervoor zodat ik met volle moed het voor de 100ste keer kan gaan proberen en deze keer hopelijk wel het gewenste resultaat behaal. laten we zeggen, 100 maal is scheepsrecht ;)

 147. Beste,
  Graag zou ik XL-S Medical uitproberen samen met evenwichtige, gezonde voeding en met geregeld sporten. Al mijn ganse leven heb ik last van overgewicht en ik wil er eindelijk een einde aan maken. Dit zou meedragen aan gemakkelijker werken, huishoudelijke taken en hobby’s uitvoeren. Alvast bedankt

 148. Geachte heer/mevrouw
  Al tijden probeer ik wat kilo’s kwijt te raken maar alle diëten en pillen hebben geen of weinig effect. Daarom zou ik nu wel xl-s medical willen testen.
  Ik sta overal sceptisch tegenover maar wie weet is dit wel een middel dat helpt.

 149. Hoi,

  Geaag zou ik dit produkt willen testen, omdat ik mijn overgewicht helemaal zat ben. Ik krijg last van mijn gewrichten en wil weer in de ” normale” matenklefing kunnen kopen. Ik wil stoppen met mijn suikerverslaving en weer gezond gaan eten en b

 150. Samen met Vitadis ben ik nu bijna 10 kg (9kg) kwijtgeraakt en het gaat echt super goed geen gejojo. Nu gaan we in september trouwen en ik wil heel graag nog 5-8 kg aan gewicht verliezen voordat ik over 7 maanden de mooiste trouwjurk weer aan mag doen en hoop dan ook echt dat ze hem dan nog mogen / kunnen inmaken, omdat hij nu al perfect zat maar het zou voor mij een heel mooi gebaar zijn dat ze hem nog wat kunnen inmaken :D

  Ik zou voor de laatste kilo’s heel graag samen met XL>S medical willen verliezen en zou dan ook heel graag mee willen doen! Ik hoop dat ik mee mag doen als test persoon! Graag hoor ik van jullie.

  Groeten Natasja

 151. Ik zou dit heel graag willen testen! Wil het al een tijdje proberen maar als het niet blijkt te werken dan is t zonde van mn geld wat ik al niet veel heb… dus als ik het dan eerst zo kan testen lijkt me dat echt geweldig! Heb al heel wat dingen geprobeerd maar weinig resultaat tot nu toe of niet blijvend..

 152. Goedenavond.

  Ik zou graag Uw product willen testen omdat ik mijn kilo’s er maar niet afkrijg.
  Ik ben heel sceptich over dit soort produckten, dus een betere tester kun je niet hebben .mocht het produkt echt werken dan kun je geen betere adverteerder dan mij hebben om het product te verkopen .en mond op mond reclame is de beste ik zal het bij edereen aanbevelen.

 153. ik zou heel graag nog 10 kilo willen afvallen,maar t lukt me maar niet,
  ik eet al minder,snoepen doe ik niet,maar t wil niet,…
  ik ben ook de 50 gepasseerd,en dan wordt t ook moeilijker om af te vallen,
  en mijn budget is niet hoog, om dure producten te kopen,
  als ik de kilo’s kwijt ben, dan weet ik zeker, dat mijn hele leven een andere draai zou krijgen,
  ik kan dan weer mijn kleren aan,die ik nu bewaar in een doos op zolder,..
  en me dan weer lekker in mijn vel voel,..

 154. Uitleg klinkt goed. Ben vervroegd in de overgang en hierdoor gezetter geworden. Daarom kan ik deze extra hulp bij het weer op gezonder gewicht komen goed gebruiken.

  Alvast bedankt,
  vriendelijke groet,
  Gonnie

 155. Hallo ik zou heel graag jullie product willen proberen. Ben afgelopen aug geopereerd en mag nu langzaam aan weer beginnen met fysio en daar kan ik ondersteuning heel goed gebruiken.

  Groetjes Saskia

 156. Geachte mevrouw/meneer,
  Ik zou ook heel erg graag in aanmerking willen komen,om xls medical strength te testen. Ik heb eigenlijk hetzelfde probleem als die mevr(Corry van der have) ik ben 9 kilo te zwaar, en dat zou ik heel graag minder zien.
  Hoop ook van U te horen.

 157. Ik zou deze wel graag willen testen. Ik heb juist last van snaaien momenten en dan heb ik ook het gevoel alsof ik weer heel de week voor niks gezond geleefd heb.

 158. In 2015 ben ik al 15 kilo afgevallen, in 2016 moeten de laatste 10 er nog af! De laatste loodjes wegen het zwaarst dus ik ben benieuwd of Xl S medical max strength, me daarbij kan helpen!

 159. Beste ,

  Graag zou ik heel graag mee willen doen als testpersoon. Ik ben 1.62 cm en ik weeg bijna 94 kg. Ik weet niet wat ik moet doen en heb iemand nodig die mij wilt helpen. Het kost teveel geld voor mij en ik kan het mij niet veroorloven om deze reden. Dit zou super zijn als ik mee mocht doen hier aan.

  Ik hoop dat u mij deze kans wilt geven.

  Met vriendelijke groet,

  Purdey

 160. Ik zou graag personal coach willen worden, maar eerst heb ik nog de wens om zo’n 15 kilo af te vallen. Dat zou met dit product prima gaan, vervolgens kan ik dit dan aan anderen aanraden…

  Momenteel sport ik erg veel en let al goed op mijn voeding, maar het afvallen wil nog niet echt lukken.

 161. Hallo, ik zou graag xls medical willen testen omdat ik met mijn onregelmatige werk als stewardess regelmatig aan twee super belangrijke voorwaarden niet kan voldoen. Een is te weinig slaap en twee is regelmatig eten. Nou heeft iedere stewardess bij een nachtvlucht last van vreetbuien omdat je eigenlijk moet slapen maar aan het werk bent. Je moet eigenlijk niets meer eten maar toch wakker blijven. Nou ben ik dus heel benieuwd of xls daar verandering in kan geven. Nou dat dus hihi

 162. Ik hoop zo mijn gewicht onder controle te krijgen – ik worstel toch al een aantal jaren met een 15-tal kilo’s die er niet af willen. Ik ben vrij sportief, maar blijf het moeilijk te hebben met cravings naar vnl koolhydraatrijk voedsel (welk ik moeilijk verteer, waardoor de kilo’s eraan blijven). Ik hoop met XLS- de calorieen te beperken en zo tot een betere controle te komen, wat mijn gewicht ongetwijfeld ten goede zal komen. De wil om af te vallen is groot en een extra motivatie om mij echt op weg te helpen is meer dan welkom.

 163. Ik zou het graag willen proberen omdat ik blijf schommelen met m’n gewicht. Ik heb sinds juni een hernia en kan daardoor ook lastig sporten. Met alleen letten op m’n voeding lukt het niet. Ik val in het begin wel af maar red nooit het streef gewicht. Misschien dat het hiermee wel lukt na alle feest kilo’s!

 164. Goedendag ik zou heel graag in aanmerking willen komen als test persoon voor XL-S
  Ik heb vele diëten gedaan en geprobeerd het gaat er af en ook zo weer er bij .nu ben ik in omvang breder geworden help help .ik trouw 29 april 2016 ik wil ziels graag 7 kilo kwijt om een bruid te zij met een vorm aan de boven kant

 165. Geache, ook ik vecht ook al jaren met teveel gewicht en voel mij dus ook ni goe in mijn vel. :-(
  Ik heb al vanalles geprobeerd maar niks helpt. Ik weeg zeker 15 kg teveel. Ofwel kamp ik met darmklachten door oa diarée, buikkrampen door de pillen of thees. Of anders heb ik het jojo effect doordat ik de dieeten ni lang kan volhouden.

  Dus zou ik dolgraag een laatste poging willen ondernemen om de xls medical strength te testen. Ik heb dus ook gelezen dat het gewichtsverlies via de ontlasting gebeurd maar hopelijk met minder diarée of met buikkrampen. In de hoop.om in aanmerking te komen verlijk ik inmiddels met de meeste hoogachting.

 166. Beste,

  Ik heb al alles geprobeerd om af te vallen, dieten, sporten,… maar niets helpt. Xls medical is het enigste wat mij nog zou kunnen helpen dus zou dit super graag willen uit proberen!

 167. Het is laat in de avond en ik kan niet slapen. Ik voel me beroerd door mijn gewicht. Inmiddels tegen de 100 kg aan. Terwijl ik 1.67 m lang ben. Veel heb ik al geprobeerd. Ook de poedersticks van medical xl, alleen ik stik er bijna in. Maar met water innemen mag niet.
  Ik wil zo graag weer me zeker voelen. De loterij hoef ii nie te winnen, maar heel heel graag zou ik vele kilo’s kwijtraken. Ik trek me meer en meer terug. Ik ga ook beginnen met sporten, al is dat lastig door medische beperkingen. Ik zou graag horen of ik in aanmerking kom om deze te testen.
  Hartelijke groet.

 168. Hallo,

  Graag wil ik mij als tester opgeven! Ik worstel met ruim 20 kg overgewicht. Sporten doe ik 4 x per week. Ik let op mijn voeding. Vele diëten gehad,maar het lukt me maar niet om die kilo’s kwijt te raken. Dus hulp is zeer welkom!

  Mvg Shirley

 169. Ben al jaren bezig om gewicht te verliezen maar nog niks gevonden wat helpt.
  Ik ben 37 jaar en heb atrose in mijn knie wat erg pijnlijk is. Moet nu wachten op een nieuwe knie. Het gewichtsverlies van 30 kilo zou zoveel beter zijn voor mij lichamelijke en misschien kan ik de operatie nog langer uitstellen

 170. Ik worstel al een aantal jaren met mijn gewicht. Dit product zou voor mij een ideale motivatie en hulp zijn om in 2016 mijn doel te bereiken. Ik zou dit willen combineren met een gezond eetpatroon en daarbij de nodige lichaamsbeweging. Ik kan niet wachten om het te mogen uittesten!

 171. Ik heb al pillen van andere merken genomen, erg op mijn voeding gelet en mijn gewicht gaat maar zeer langzaam naar beneden, soms bijna niet.
  Ik ben benieuwd of XLS het beter doet.
  Ik zou het echt graag willen uitproberen en dan doorvertellen aan mijn vrienden.

 172. Ik zou graag in aanmerking willen komen omdat ik na te zijn gestopt met roken op 5 november jl een flink aantal kilos ben aangekomen. Nu ik succesvol ben gestopt, zou ik o zo graag van die extra kilos af willen. En zo een gezonde start voor 2016 hebben.
  Groetjes Corine

 173. Zelf ben ik werkzaam in de afslank branche. Klanten vragen regelmatig naar het effect van producten als xls-medical. Met een ervaring door eigen gebruik kan ik ze hierin wellicht nog beter informeren.

 174. Hallo, ik zou super graag testpersoon willen zijn want ik vecht al jaren tegen de kilo’s en er moeten er minimaal 10 van af, dus ik ben zeer benieuwd naar de resultaten van dit middel!
  Groetjes van Erica

 175. Goedenavond,

  Graag zou ik dit product willen testen om ook maar te laten zien dat alleen koolhydraatarm te diëten ( waar momenteel veel mensen mee bezig zijn) NIET t enige middel is om je lekker in je vel te voelen maar XLS medical strenght je Top laat voelen!!!
  Graag hoop ik van u te horen.

  Met vriendelijke groet
  Marleen van Heteren

 176. ik ben veganist, rook niet, drink geen alcohol, beweeg genoeg, eet uiterst gezond en toch heb ik niet die slanke lijn
  ik slaag momenteel te veel vet op buik en dijen, zo’n 8 kg overgewicht, ik heb er het raden naar vanwaar dat komt
  de dokter zegt dat het menopauzale verschijnselen zijn, vervelend in ieder geval
  ik wil de xls tabletten graag testen om het mogelijk te maken nog minder calorieën binnen te krijgen
  dank voor de geboden kans!

 177. Hallo,

  Dit zou een super boost zijn er zou zeker 35kg af moeten om terug op gezond gewicht te bekomen. Met een aangepast voedingsschema en voldoende beweging zou er misschien toch wel een beetje extra kilo’s afgaan met dit hulpmiddel. Ik zit klaar om deze te testen!

 178. Ik heb veel geprobeerd sport veel eet vet en suikervrij en val nog niks af dus zou het best willen proberen of dit dan wel de uitkomst is

 179. Geachte mevrouw/meneer,
  Ik zou heel graag in aanmerking willen komen om xls medical strength te testen.
  ik zit al jaren met het bekende jojo effect en ben momenteel ongeveer 15kg te zwaar.
  Ik ben het vertrouwen in al die pillen en dieten eigenlijk kwijt!
  Hoop, van U te horen!
  met vriendelijke groeten,

  • goeden middag,als er echt een wondermiddel bestaat hou ik mij aanbevolen,tot heden vele afslankpogingen gedaan met steeds valse hoop misschien kan u mij hopelijk …overtuigen mocht het een prima produckt zijn,ga ik het vast en zeker door vertellen gaat over vele kilo.s die ik graag zie ;wegsmelten dat is mijn;voornemen voor 2016 hopelijk hoor ik iets van u,terug groeten

 180. Heb al meerdere diëten geprobeerd.
  Ben zeer scepties over dit product.
  Wil het heel graag uit proberen.
  Zodat ik kan zeggen. Kijk het werkt ech.

 181. Hoi waarom ik hierbij aan mee wil doen dat is vanzelfsprekend,wat kilootjes af
  En omdat het geen goedkoop product is,is het dan ook een stok achter de deur om erbij gezonder te eten en bewegen anders is het zonde van het geld om er niets mee tedoen,ik wil wel weten of het affectie geeft en je er ook fit bij voelt,maar of 1 doos gaat helpen betwijfel ik zal er wel meerdere worden voor t lichaam het opneemt en effect heeft,maar op hoop van zegen ik zou het graag willen winnen en er een positief resultaat van willen zien,
  Dus zoek niet lang hier ben ik de aangewezen test persoon!!! Groetjes

 182. Ik wilde het eigenlijk al een tijdje uitproberen ! Nu bezig met kh arm dieet dus ben heel benieuwd of dit middel echt werkt ! Meld mij dus graag aan als tester

 183. Zie boven heb het in het verkeerde vermeld,maar dan niet te min,ik wil de tester zijn zoals ik ze boven al heb beschreven!,,,,,,
  Op hoop van zegen dat ik ze mag winnen dus zoek niet lang hier ben ik!!!

  Mvg Anita.

 184. Ik ben afgelopen mei gestopt met roken en daar door ongeveer 10 kilo aan gekomen. Aangezien ik al 10 kilo overgewicht had ben ik nu veel te zwaar en ervaar dat als een last. Heb erg veel moeite om af te vallen . Door lichamelijk klachten is het ook niet mogelijk om te sporten ( wat ik eigenlijk heel graal wil) . Ik hoop met minder gewicht me klachten ook minder worden en daar door weer kan gaan sporten.

 185. Ik zou dit graag willen testen heb bijna alles al gehad .maar met een kleine portemonnee is het vaak duur.ik hoop echt dat ik het mag testen . Ik wil van mijn 108 kilo af……. Groetjes

 186. Ik wil heel graag XL S Medical proberen Daar ik een beetje ben bijgekomen , ik heb Fibromyalgie en wil graag weten of dit voor mij kan .

 187. Ik heb al veel dingen geprobeerd en steeds niet het gewenste resultaat gehad. Heb veel gehoord over dit product en zou het heel graag proberen om eindelijk de controle te krijgen en het lijf dat ik zo verlang.

 188. Beste mensen,
  Dit product is niet voor mij, maar voor mijn “veel” te dikke zoon, niets helpt
  hem, nu wil u vragen of hij kans kan maken op xls-Medical te testen, omdat
  Ik bang ben dat zijn gezonheid nog verder achteruit gaat.
  Bij voorbaat dank,
  Vriendelijk groet,
  Joke Dijkhuizen

 189. Ik wil deze producten wel een keer proberen omdat ik zoveel dingen heb geprobeerd om af te vallen maar nog niks echt bij mij heeft geholpen en ben nog al onzeker geworden over me lichaam en ben niet tevreden over me lichaam was altijd al normaal had een goed gewicht maar heb nu overgewicht en voel dat me gezondheid achteruit gaat ik hoop dat ik dit mag testen en ik daarna weer gezond kan zijn en trots en iedereen dit product kan aanbevelen als het echt die resultaten geeft

 190. Wil dit product wel graag gratis testen, ben begonnen met gezonde voeding en meer beweging. Een extra hulpmiddel is altijd welkom.

 191. Bijna een jaar geleden diagnose borstkanker gekregen. Daarvoor nu aan de hormoontherapie. Een bijwerking daarvan is dat je kilo’s aankomt. Deze zou ik graag weer kwijtraken. Wellicht kan XLS Medical Max Strength me daarbij helpen.

 192. In de afgelopen 4 maanden ben ik al aan het afvallen gegaan door middel van een koolhydraatarm dieet. Daarmee ben ik nu in totaal bijna 10 kilo afgevallen. Maar het is heel langzaam gegaan en nu moeten de laatste 6 kilo er nog af en die zijn zo moeilijk. Misschien dat het met XLS Medical iets makkelijker en sneller zal gaan. Normaal ben ik niet van zo van de hulpmiddelen en probeer ik het altijd zelf maar toch zou ik het op deze manier wel eens uit willen proberen. Ik weeg nu 74 kilo ben 1.68 cm lang en wil graag naar de 68 kilo.

 193. Beste Sanne,

  Ik zie ook al even de reclame van dit product op TV langskomen en was al erg benieuwd naar het product maar vond de prijs toch veel te hoog voor mijn budget helaas. Maar ik wil ontzettend graag 10 zwangerschapskilo’s kwijt. Ik ben al 5 maanden bezig en niets lijkt te helpen, één of twee kilo’s eraf en die komen net zo gauw weer aan. Door rugpijn kan ik helaas niet te veel workouts doen, dus ik moet echt mijn best doen met diëten maar XLS medical zou nét de perfecte aanvulling kunnen zijn die mijn vetmassa’s toch in beweging zou kunnen brengen.

  Ik wil het dus ontzettend graag proberen!

  Groetjes, Gina

 194. Ben al een paar jaar stabiel, op 10 kilo teveel! Hoewel ik me redelijk inhoud met eten, een week per jaar ga sportvasten lukt het me niet onder de 92 komen (1,80 m).
  Ik doe graag mee als proefpersoon!

 195. Zou dit heel graag willen proberen. Ik ben 58 en heb MS. Door deze aandoening is het lastig om te sporten. Ik ben 1.80 en 82 kilo. Ik zou heel graag weer terug willen naar ong 76 kg.
  en ben natuurlijk erg nieuwsgierig of me dit lukt met jullie product!

 196. Ik ben 173 en weeg nu 106 kilo, dus veel te zwaar. Ben afgelopen zomer 15 kilo afgevallen met het zoveelste dieet, in dit geval Cambridge maar das niet vol te houden. Op 1 januari ga ik met een nieuwe app aan de slag waarin ik precies kan zien hoeveel calorieën, eiwit en vet ik binnen krijg. Misschien dat XLS medical een goede aanvulling zou zijn bij deze nieuwe poging om met bewust eten en bewegen af te vallen.

 197. Ik wil dit echt proberen, ben van kinds af al zwaar geweest, ben nu 52 jaar, heb na mijn laatste zwangerschap van 20 jaar geledenheel veel last van mijn knieen gekregen. Ook heb ik een plaat in mijn linkerdijbeen in verband met kraakbeenkanker, dat ik heb gehad. Nu dreigt dat ook in mijn rechterbeen te zitten. Dat is de reden waarom ik wil afvallen, voor mijn knieen. U voldoende te hebben geïnformeerd, Ursula Kok

 198. Omdat ik al veel producten heb geprobeerd en niets voor mij werkt. Ik zou heel graag nu eens wel die 15 kg kwijt raken.
  Dat zou een mooi begin van 2016 kunnen zijn!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.