Eerder hebben we de producten, XL-S Vetbinder besproken. Onlangs ontvingen we een nieuw product van Omega Pharma. XLS Poedersticks en XLS Medical Max Strength.

Omega Pharma levert Voedingssupplement voor een algemene gewichtsbeheersing en voor de preventie en behandeling van obesitas. Na tabletten zijn is XLS nu ook in de vorm van poedersticks met rode vruchten-smaak verkrijgbaar. XLS Medical Poedersticks zou de calorie-opname uit voedingsvetten beperken. De sticks bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. XL-S Poersticks zijn uitsluitend online verkrijgbaar, je kunt tijdelijk gratis XL-S poedersticks zonder verplichtingen uitproberen. Klik hier voor een overzicht van de producten en prijzen.

xls-sticks

Testers Gezocht. Wil je nieuwe producten van XLS Medical testen? Vertel ons dan waarom jij graag XLS wil testen 

Wil je deelnemen? vul dan het online deelnameformulier in.

Zo gebruik je XL-S Poedersticks

De sticks doen me denken aan suikerzakjes. In de gebruikershandleiding lees ik dat de poedersticks van XLS eenvoudig te gebruiken. Neem 3 maal daags 1 stick onmiddellijk na iedere hoofdmaaltijd. Mocht er een maaltijd uitvallen, dan neem je toch 1 stick. De sticks zijn klaar voor gebruik. Leeg de inhoud van de stick direct in je mond en slik het poeder door. Gebruik desgewenst water om door te spoelen.

Exclusieve Korting XLS Medical Poedersticks

Tijdelijk krijg je een exclusieve korting van 20% op het complete assortiment van XLS-Medical inclusief de nieuwe poedersticks.

korting-button

De nieuwe XL-S Medical Vetbinder Direct maakt het beheersen van je gewicht een stuk makkelijker. De handige sticks zijn gemakkelijk los mee te nemen en overal te gebruiken. Het is een goede manier om gewicht te verliezen en om op gewicht te blijven.

2hf

XLS Medical Poedersticks Gratis Uitproberen

De Producten van XL-S medical zijn op dit moment niet te koop in de winkel. Wel zijn de verschillende producten zoals vetbinder direct en eetlustremmers online te koop. Probeer XL-S Medical nu één dag lang gratis, en ervaar het gemak! Deel jouw ervaring met XL-S en maak kans op een complete XLS kuur naar keuze. Wil je het product testen? Maar dan gebruik van dit formulier.

3-voudige werking

XL-S Medical Vetbinder Direct heeft een  3-voudige werking:

 • Bindt ¼ van de vetinname
 • Vermindert de eetlust
 • Heeft een positief effect op de stoelgang

Voor het beste resultaat gebruikt 3 maal daags een stick en volg XL-S Support 3 maanden lang. Omega Pharma verkoopt niet alleen maar  helpt je ook graag met het afvallen en vooral met het volhouden. Je kunt er terecht voor persoonlijk advies van diëtistes. Daarnaast zijn eetdagboeken, weekmenu’s, sportschema’s en tips beschikbaar. Je kunt je ervaringen met XL-S delen op het forum.

Effectief Programma

XLS Medical is een effectief programma voor gewichtsbeheersing in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichamelijke inspanning. XLS Medical kan je daarom helpen om meer gewicht te verliezen dan alleen door beter te eten en meer te bewegen. XLS Medical Vet Binder is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een uniek en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine), bestaande uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren.

Voor wie is XL-S geschikt?

XLS Medical is niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar. Neem XLS Medical niet in tijdens de zwangerschap, wanneer u borstvoeding geeft of als je een BMI lager is dan 18,5. XLS Medical Vet Binder is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing. Het product is verrijkt met essentiële vetoplosbare vitaminen A, D en E om de verlaagde beschikbaarheid van deze vitamines door de verminderde vetabsorptie te compenseren.

XL-S Medical Koolhydraten Blokker

Naast de Vetbinder heeft Omega Pharma een Koolhydraat blokker. Deze is speciaal geschikt voor menden die houden van koolhydraatrijke producten als brood, rijst, aardappelen en pasta. XLS Medical Koolhydraten Blokker is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een gepatenteerd glycoproteïnecomplex () dat de absorptie van koolhydraten helpt te verminderen.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen over XLS Poedersticks of wil je ervaringen uitwisselen met andere bezoekers? Gebruik dan het reactieformulier en lees de ervaringen van anderen.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

87 Reacties

 1. Graag zou ik medical xls Max willen proberen het us voor mij erg duur en niet te betalen ik heb de ziekte van Wegener en ben Door gebruik van pretnison 30 kilo aangekomen nu moet ik afvallen maar weet niet hoe het wil maar niet lukken ik hoop dat jullie mij kunnen helpen alvast bedankt groet sandra

 2. Heb op de huishoud beurs een pakket gekocht
  Sport 3x in de week en eet kha
  Ben voor deze dure grap in 3 maanden net 2 kilo afgevallen
  Heb een mail gestuurd naar Xls met de vraag een proefpakket voor de nieuwste variant
  Xls strenght kreeg te horen dat ik die gewoon kan kopen bij apotheek of drogist
  Er worden geen proefpakketjes gegeven!
  Vind dus dit soort berichten lokkertjes!

 3. graag zou ik het willen proberen er wordt altijd gratis gezegd maar ik wacht wel af.

  Ik wil het eerst zien eer ik ze koop groetjes charlotte

 4. Ik heb de sticks gekocht en lees op de verpakking dat het niet samen gaat met de anticonceptie pil klopt dat?

  Groetjes annemarie.

 5. Ik heb deze sticks gekocht, ben sinds 4 dagen hiermee bezig en heb geen extra eetlust meer. Heerlijk. Ik weet namelijk niet wat ik meemaak aangezien ik iemand ben die altijd honger had rond half 9 savonds. Verder eet ik door de sticks ook wat kleinere porties (groot genoeg, maar kleiner als voorheen!) Ik ben erg benieuwd naar het eerste resultaat. Feit blijft wel dat alleen de sticks niet voldoende zullen zijn. Gezond eten en extra bewegen kom je niet onderuit. Succes allemaal!

 6. Ik moet afvallen vanwege verhoogde bloeddruk. Het lukt niet helemaal zelfstandig. Ik zou graag voor een dag de XLS medicals willen proberen alleen weet ik niet of het samen gaat.

 7. Ik wil graag proberen ik ben erg veel aan gekomen door mijn schildklier
  Hoe kan ik mij aan melden?
  Dit is ons adress olmenstraat 53
  7101tg Winterswijk

 8. Ik wil de poeder sticks graag uitproberen, maar ik weet niet waar ik mij aan moet melden, vandaar dat ik het zo doe, naam Aly huizing Migchels , B Urbanus. v d Lelysingel 2 d , 7741ez te Coevorden. Ik hoop dat het zo lukt. B v d

  • Mijn dochter en ik hebben een proef pakketje besteld maar hebben die nooit gekregen en dat is al 2 weken geleden dus hierbij vraag ik me af hoe kan dit waarom we nog steeds niks hebben gehad.
   Wij hopen alsnog 2 pakketjes te kunnen ontvangen alvast bedankt.

   vriendelijke groet Eveline

 9. Dag,

  Ik wou even weten of er in de XL sticks jodium is. Ik ben allergisch voor dit bestanddeel.

  Met dank,
  Patsy Van Bossche

  • ongeveer twee weken heb ik samen met mijn dochter Marielle Scholten deze sticks besteld. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Hoe lang kan dit duren? En zijn ze afgestuurd?

 10. Ik ontvang graag die drie xls medical sticks om een dag te proberen.

  Groeten en alvast bedankt,

  Monique Begemann

 11. Met de korting van €15,- zijn ze nog €65,- Daar doe je dan een maand mee.
  Ik heb het proefpakketje gehad en vind ze vréselijk zoet. Bah. Toch maar gewoon met gezond eten in combinatie met vitadis, lekker bewegen verder gaan…

  • Ik wil eerst een dag gratis die drie staafjes xls medical vetbinder poeder proberen…. Wanneer hebben jullie ze weer?

   Mnque

  • ik wil het graag een keer proberen,voor ik het bestel
   mevr kuijpers nieuwe koolweg 2 zierikzee

 12. Voor degene die niet kunnen vinden waar je de gratis proefverpakking kunt vinden;
  Als je op Google ‘xls poedersticks gratis’ intikt, de bovenste link is meteen de link waar je de gratis sample kunt aanvragen :) succes allemaal.

 13. XLS Medical Poeder maakt reclame op de tv over gratis een proefpakket die je kunt aanvragen.
  Nou duidelijk staat er niks op de site vermeld.
  Hoe kunnen wij zoiets dan proberen als je niet eens op de site kunt vinden van hoe of wat.
  Slecht hoor zou het anders graag geprobeert hebben.
  Misschien kunnen jullie via dit bericht iets toe sturen.

  Mvg mevr visser

 14. Hallo,via de tv reclame kan je gratis 3 sticks uit proberen alleen kan ik het nergens vinden om ze gratis te bestellen. Graag hoor ik van U. gr Leonie

 15. Gratis poeder?? Onzin!! Het is nergens aan te vragen! Inderaad verkapte verkooptechniek! Ik vind het asosiaal!

 16. Waar zijn die sticks te krijgen dan,en helpt het ook in de overgang,wil het heel graag
  proberen,groet karola

  • Weet u ook of je xxl medical mag gebruiken als je medicijnen slikt voor een trage schildklier? Vr gr linda

 17. Ik zou de sticks ook graag willen uit proberen
  ik gebruik wel medicatie voor me bloeddruk
  kan ik ze dan wel gebruiken

  • ik wil graag het pakket gratis xl smedical het poeder het kom op tv dus ik wil het graag proberen gr margaret

 18. Zag de reclame en ben opzoek gegaan om het gratis te proberen, maar kan het nergebs terug vinden. Wel reclame maken er voor, naar geen duidelijke uitleg geven waar je dit kan bestellen. Slechte reclame/promotie

 19. waar kan ik die GRATIS xls medical sticks aanvragen om het uit te proberen graag een reactie want ik schijn niet de enige te zijn met dit probleem!

 20. Ik zou het ook willen proberen,heb wel gehoord dat het werkt maar ik weet niet dat het aanslaat bij iedereen.

 21. waarom wordt er reclame gemaakt voor gratis 3 zakjes van de XLS medical, en is het onmogelijk om deze dus via de site aan te vragen?

  Verkapte verkooptechniek vind ik.

  Geen goede PR voor het product mijns inziens.

 22. Niemand reageert helaas waar je die gratis kunt vragen.Jammer,want ook ik zou t graag willen weten en wat de resultaten zijn

 23. Ik zou het ook graag willen uitproberen maar kan nergens vinden hoe ik mij kan aanmelden voor een gratis probeer pakket

 24. Ik zou graag deze 3 sticks willen aanvragen om te kijken of het me bevalt, zodat ik dan kan overwegen om een pakketje te kopen of niet.echter is niet duidelijk waar ik deze kan aanvragen.graag uw reactie

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.