Je bent Succesvol Geregistreerd voor de Testactie

Meer informatie over de producten van XLS-Medical


Xl-S Medical Max Strength Tabletten op basis van Clavitanol in de vorm van tabletten. XL-S Medcial Max Strength helpt sneller het gewicht te beheersen, in combinatie met gezonde voeding en voldoende beweging. XL-S Medical Max Strength is 33% effectiever dan XL-S Medical Vetbinder. De werking is wetenschappelijk bewezen en het is een natuurlijk product. XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suiker én vet.

XL-S Medical Koolhydratenblokker vermindert de calorieopname uit koolhydraten. Het product bevat PhaseLite™, een wetenschappelijk bewezen actief ingrediënt, die de vertering en opname van koolhydraten helpt te verminderen. Het is vooral geschikt bij een koolhydraatrijk voedingspatroon. XL-S Koolhydratenblokker is geschikt om te gebruiken in combinatie met XL-S Medical Vetbinder.

XL-S Medical Direct heeft een 3-voudige werking: het bindt tot 28% van de vetinname, vermindert de eetlust en is goed voor de stoelgang. XL-S Medical Direct bevat een uniek en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine™), bestaande uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren. De Litramine vezels binden zich aan voedingsvetten waardoor een deel van het vet uit je voeding niet wordt opgenomen door het lichaam.