Xenical Orlistat Bestellen

Afvallen in 2021

Xenical Orlistat is net als Reductil  een afslankpil die ervoor zorgt dat je stofwisseling wordt beïnvloed. Door het slikken van Xenical Orlistat Afslankpillen krijg je een verzadigd (vol) gevoel. Het grote voordeel van Xenical is dat het niet je eetlust onderdrukt.

Xenical wordt voor een vetrijke maaltijd ingenomen en voorkomt de opname van vetten door de dunne darm. Dit middel werkt het beste in een “low fat-high carb” dieet omdat er kans bestaat bij hoge vetinname op vettige diarree en fecale incontinentie. Veel mensen kiezen echter voor het low carb dieet, bij hen geeft Xenical te veel bijwerkingen

Het ontstaan van overgewicht of obesitas komt voort uit het feit dat de hoeveelheid energie (calorieën) die iemand per dag tot zich neemt groter is dan de hoeveelheid energie die die persoon per dag verbruikt. Ons lichaam verbruikt per dag, afhankelijk van onder andere onze ruststofwisseling, leeftijd, gewicht, geslacht en mate van lichaamsbeweging, een bepaalde hoeveelheid energie. De hoeveelheid energie die we per dag verbranden is tot op zekere hoogte te beïnvloeden.

Xenical onderdrukt de eetlust niet, zoals reductil, maar het is een krachtige, specifiek en langwerkende remmer van lipasen (vetoplossende enzymen) in het maagdarmkanaal. Door het onwerkzaam maken van deze enzymen kan het voedingsvet niet goed worden afgebroken, waardoor ongeveer 30% van het vet uit het voedsel onverteerd de darm passeert.

5 Reacties

  1. Ik zit met een dilemma, bij de sportschool waar ik sport bieden ze een afval programma aan genaamd re-size. Vanaf het begin verloor ik netjes gewoon gewicht maar toen ik 10 kg was afgevallen kwam ik met sinterklaas kerst en andere feestdagen en feestjes 4 kg aan. Nu is het probleem dat