WLS-Proteins Eiwitdieet of Proteïnedieet

Afvallen in 2021

Alweer een nieuw Eiwit dieet. Het WLS-Proteins Eiwitdieet.

Een Proteïne dieet is ook bekend als een Eiwit dieet. Wat veel mensen niet weten is dat er veel varianten van het eiwit dieet in omloop zijn. Zo kennen we onder andere Prodimed en Dieet Pro. We hebben alle eiwit dieet varianten hier voor je op een rij gezet. wls

Een voordeel van een eiwit dieet is dat bij de meeste mensen goed werkt. Je valt op een verantwoorde manier af. Bekende voorbeelden van het succes van het eiwitdieet zijn Erica Terpstra en Annemarie Joritsma. Een veel gehoord nadeel is echter de prijs. Een gemiddeld eiwitdieet kost al snel 100 euro per week. Dat is bijna 500 euro per maand.

Sinds kort is er een beter betaalbaar alternatief verkrijgbaar met de naam WLS Protein. Dit dieet werkt net als de andere eiwit diëten met zakjes eiwitrijke maaltijdvervangers.

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Het Proteïne Weekplan is dé manier om op een gemakkelijke en smakelijke manier zeer vlug overgewicht kwijt te raken.
Door middel van het nemen van een uitgekiende samenstelling van verschillende producten bereikt u heel snel en zonder hongergevoel een lager gewicht. het WLS Protein dieet in het kort: Alle producten en smaken zijn te koop in doosjes van 7 zakjes eiwitrijke smakelijke maaltijdvervangers. Er zijn ontbijtgranen, warme dranken, cold drinks, soepen, shakes, pudding en warme maaltijden. Hiervan neemt men er naar keuze 4 -5 per dag.