Wie zoet is krijgt lekkers

  Start met KetoX

  Sinds zaterdag is sinterklaas is weer in het land, de gezellige lange donkere avonden staan weer voor de deur, de winkels liggen vol met december lekkernijen. Wie zoet is krijgt lekkers, maar let er wel op dat je niet teveel van al dat lekkers eet! Hieronder een overzichtje hoeveel WeightWatchers punten er in de sinterklaas lekkernijen zitten:

  Een handje pepernoten van 9 stuks – 9 punten
  Een stukje gevulde speculaas – 4 punten
  Een heerlijk speculaasje – 1 punt
  Een kop warme chocolademelk – 4 punten
  Een lekker stukje marsepein – 1 punt
  Een warm stukje banketstaaf – 4 punten

  Ben je benieuwd hoeveel punten er in andere producten zitten? gebruik dan onze eenvoudige weightwatchers puntencalculator.

  Vergeet je schoentje niet te zetten!

  drs. Miriam Amstel
  Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.