Wet voor het EPD

Start met KetoX

De Tweede Kamer heeft ingestemd met de wet die het elektronisch patiëntendossier (EPD) regelt. Minister Klink heeft op aandringen epd_foldervan de Tweede Kamer wijzigingen aangebracht. Het voorstel ligt nu bij de Eerste Kamer. Welke wijzigingen zijn er?

  • Patiënten kunnen hun gegevens in het EPD downloaden
  • Patiënten moeten eerst zelf in hun EPD kunnen kijken. Daarna geldt pas een verplichte aansluiting voor apothekers, huisartsen en specialisten.

Wat is jouw mening over het EPD? Discussieer hier met ons mee!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.