Wel dooreten bij de McDonald’s!

Start met KetoX

Een nietsvermoedende Brit, Jamie Thomson, hangt een boete van 175 euro boven het hoofd omdat hij te lang deed over een fast food-menu van de firma McDonald’s. Thomson at zijn voedsel naast het restaurant, gelegen aan een autosnelweg in de buurt van Gatwick, rustig op.

Hij luisterde volgens zijn verklaringen in de dinsdageditie van The Guardian tijdens de lunch ontspannen naar de radio. Enkele weken later kreeg hij een brief in de bus waarin hij door een particulier exploitatiebedrijf van parkeerplaatsen werd gesommeerd een fikse boete te betalen omdat hij te lang op het parkeerterrein van McDonald’s had verbleven.

bron: DAG

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.