Cadeautje: Gratis Weight Watchers Receptenboek
Lekkere en Gezonde Recepten voor het hele gezin

Afvallen en genieten met Weight Watchers

  • Proef heerlijke recepten voor het hele gezin
  • Bevat ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
  • Ideaal om te genieten en tegelijkertijd geen kilo's aan te komen
  • Combineren is mogelijk: stel je eigen menu samen
  • Gratis Downloaden en meteen starten CADEAUTJE

Download het gratis receptenboek en maak kennis met Weight Watchers

AFVALLEN MET WEIGHT WACHTERS 

Bij Weight Watchers eet je wat je wil. Je mag dus gerust genieten van een glaasje wijn of een stuk pizza, maar je zal dan sneller aan je dagelijks puntentotaal zitten.

Het Gratis Weight Watchers Receptenboek bevat lekker gezonde gerechten zijn waarbij je meer kan eten voor minder punten, is je keuze snel gemaakt!

Je leert ontdekken hoe heerlijk gezond eten kan zijn: Italiaanse pasta’s, lekker belegde broodjes en zelfs dessertjes om je vingers bij af te likken!

Afvallen doe je niet alleen! Je krijgt steun van je familie en vrienden, maar ook van je coach en andere leden via de community in de app of tijdens de meetings.

Start ook met Weight Watchers!

Een praktisch te gebruiken boek dus, ook gewoon tijdens een drukke (werk)week..

ERVARINGEN VAN KLANTEN

“Toen ik samen wilde wonen met mijn vriend, besloot ik om af te vallen. Je hoort vaak dat koppels veel aankomen als ze samen gaan wonen. Dat wilde ik vermijden. Dus ging ik langs bij Weight Watchers om te leren hoe ik lekker maar vooral gezond kon eten. Ik had daarvoor al geprobeerd om af te vallen met een diëtiste, maar een dieet is voor mij te beperkend. Bovendien volgden mijn zus en moeder al Weight Watchers en ik hoorde er alleen maar positieve verhalen over. Toen ik met het programma begon vond ik het punten tellen makkelijker dan de calorieën die ik bij moest houden van de diëtiste. Het programma is goed te volgen en al snel verloor ik 9 kilo. Ook mijn vriend waarvoor ik thuis kookte viel 8 kilo af!”

Mélissa

“In oktober besloot ik om me in te schrijven bij Weight Watchers. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Ik ben me heel erg bewust geworden van hoe verkeerd ik at. Ik at niet eens zo heel ongezond, maar ik snoepte tussendoor te veel en ik at te weinig groenten. Het fijne aan het Weight Watchers programma is dat je jezelf een gezonde levensstijl aanleert. Geen eindeloze shakes, koolhydraatarm eten of maaltijdvervangers. Iets wat je natuurlijk nooit je hele leven vol kunt houden. Ik maak nu goede keuzes en probeer de balans te vinden. Het blijft lastig, maar daarom ga ik iedere dinsdagavond naar de cursus als stok achter de deur. Ondanks dat ik nog wat kilo’s kwijt wil,  ben ik al ontzettend tevreden met mijn behaalde resultaat. Het gaat niet supersnel, maar dat maakt helemaal niks uit. Ik zit weer lekker in mijn vel en dat is voor mij het belangrijkste!”

Floortje

START OOK MET WEIGHT WATCHERS

Alle Recepten zijn voorzien van Weight Watchers SmartPoints®. Deze zijn berekend op basis van calorieën, verzadigde vetten, suikers en eiwitten. Als je binnen je puntentotaal blijft, komen de resultaten vanzelf.

Afvallen is meer dan alleen maar gezonde voeding; het gaat ook om gezond leven met voldoende beweging. Je krijgt hierdoor tonnen aan energie!