Weight Watchers PDF Puntenlijst

Lees alles over het nieuwe Weight Watchers Programma, of de download gratis de nieuwe Weight Watchers app voor iPhone en iPad. Wil je voordelig kennismaken met Weight Watchers? Meld je dan aan voor Weight Watchers online en profiteer van extra korting. Deze actie is inclusief online coaching en de nieuwe app.

WeightWatchers heeft in 2018 het nieuwe WeightWatchers Flex programma gelanceerd. Wat kun je verwachten van het Flex Programma? Wij zochten het voor je uit. Tijdelijk kun je tijdelijk starten met Weight Watchers Korting.

kortingscode weightwatchers

Gratis Weight Watchers Recepten

WeightWatchers Recepten zijn lekker en verantwoord. Zowel de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts zijn verrassend eenvoudig te bereiden, licht en lekker.

Weight Watchers Punten Menu

Er staan veel producten in de puntenlijst. Om je te helpen om snel het juiste product te vinden kun je gebruik maken van het snelmenu.

Voorbeeld Producten Puntenlijst

Weight Watchers ProPoints voor producten met een A.HoeveelheidPunten
AalbessenVrije portie0
Aardappel, gebakken100g3
Aardappel natuur100g1
Aardappel natuurVrije portie2
Aardappelballetjes, diepgevroren100g4
Aardappelkroket1 stuk, 25g1.5

 

Weight Watcher Punten Berekenen

Het nieuwe ProPoints™ puntensysteem werkt met een dagtotaal en een weektotaal, hier kun je verderop in dit artikel meer over lezen. Als je aan de slag wil met Weight Watchers adviseren we je om je aan te melden bij een Weight Watchers cursus bij jou in de buurt of om gebruik te maken van Weight Watchers Online. Je dagtotaal wordt dan berekend door een gediplomeerde Weight Watchers coach. Om je dagtotaal te berekenen zijn de volgende gegevens nodig.

  • Je Leeftijd
  • Je Geslacht
  • Je Lengte
  • Je Huidige Gewicht

Jouw ervaring met Weight Watchers

Volg jij op dit moment het Weight Watchers  programma? Wat vindt jij van het nieuwe ProPoints™ Plan? Praat dan met ons mee of lees alle reacties.

Weight Watchers Getest door Vara Kassa

Weight Watchers  is tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest. Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken de Weight Watchers methode geprobeerd. De deelnemers aan de Weight Watchers wogen samen 265 kilo. Ze zijn 16 kilo kwijt. Dat is 6 procent minder lichaamsgewicht.


127 Reacties

  1. ik ben een vrouw ben 53jaar mijn lengte is 1,59 en weeg 81kg. hoeveel punten mag ik hebben.ik ben alleenstaand en kan mij niet permiteren om dat te kopen of te gaan .
    met vriendelijke groeten conny

  2. Hoi, ik weeg nu 75 kg per dag. Ben 1.78 lang (vrouw). En wil weer terug naar 69 kg. Hoeveel punten mag ik per dag?

  3. Ik ben 172 lang en weeg 105 hoeveel punten mag ik dan. en in het verleden eten ik 4 keer s,avonds pasta is dat nog steeds mogenlijk

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.