204089_FB_468x60_NL

Voor het nieuwe WeightWatchers® ProPoints™ Plan worden de punten op een andere manier berekend. Naast calorieën en vetten wordt bij de ProPoints™ methode ook rekening gehouden met eiwitten en vezels. De Calculator is tegenwoordig vervangen door een handige Foodtracker.

Het ProPoints™ Plan in 8 punten

Er is goed nagedacht over het nieuwe WeightWatchers ProPoints™ voedingsprogramma. Zelf vat WeightWatchers het ProPoints™ programma samen in 8 punten.

1 Nog nooit zo precies

De berekening van de ProPoints™ waarden is nog nauwkeuriger dan het tellen van calorieën. Het nieuwe programma, dat gebaseerd is op recent voedingswetenschappelijk onderzoek, houdt rekening met de samenstelling van de voedingsstoffen en de manier waarop ze door het lichaam worden verwerkt.

2 Nog nooit zo flexibel

Vanwege onze almaar drukkere levensstijl, heeft WeightWatchers een nieuw programma ontwikkeld dat nog flexibeler is en dat nog meer aangepast is aan het dagelijks leven. Om onverwachte extra’s op te vangen, bestaat het ProPoints™ budget niet alleen uit een ProPoints™ dagtotaal, maar ook uit wekelijkse Vrije ProPoints™ waarden.

3 Nog nooit zo duidelijk

Dankzij de Verzadigingsindicator, aangegeven door een groene achtergrond, wordt snel duidelijk welke voedingsmiddelen het meest en het langst

verzadigen. Op die manier leidt het nieuwe ProPoints™ Plan de WeightWatchers cursisten naar een gezondere en evenwichtigere voedingskeuze die bijdraagt tot een gewichtsverlies op lange termijn.

4 Nooit meer dat hongergevoel

Honger is vijand nummer 1 voor wie wil afslanken. Die zorgt voor een verlies van controle over ons eetgedrag. Omdat groenten en fruit rijk zijn aan  voedingsvezels, en dus goed voor de verzadiging, hebben alle groenten en fruit met het nieuwe programma van WeightWatchers een ProPoints™ waarde van 0.

2hf

5 Nog nooit zoveel garanties

Het ProPoints™ Plan is zo uitgewerkt dat het een gewichtsverlies van 1 kilogram per week garandeert. Het verzadigingsgevoel en de flexibiliteit van dit programma zorgen ervoor dat het doeltreffend werkt, en dat de goede resultaten ook behouden blijven op lange termijn. Dit omdat we leren om de juiste voedingskeuzes te maken die in te passen zijn in het dagelijks leven.

6 Nooit meer het jojo-effect

Het ProPoints™ Plan is zo samengesteld dat het naar een ware verandering in het eetgedrag van de cursisten streeft. Het is dus meer dan een gewoon dieet. Het is een echte levensstijl die ons leert ons eetgedrag en gewicht onder controle te houden… voor eens en voor altijd!

7 Nooit meer frustratie

Weg met frustratie en schuldgevoel, dankzij het nieuwe ProPoints™ Plan! Ontzettend veel zin in chocola? Een onverwacht etentje? Een onweerstaanbare eetbui op zaterdagavond? In het nieuwe programma mag alles, in redelijke hoeveelheden. Een wekelijkse reserve is voorzien om deze onverwachte extra’s op te vangen.

8 Nooit meer eenzaam

WeightWatchers begrijpt dat afslanken in groepsverband gemakkelijker is dan alleen. Vandaar het belang van de wekelijkse cursussen. De sterke groepsmotivatie en het persoonlijk advies van een coach, die meestal zelf een cursist is geweest, bieden de beste steun bij de dagelijkse strijd tegen de kilo’s.

Meer informatie over WeightWatchers

Wil je meer informatie over WeightWatchers® FlexiPoints of WeightWatchers® ProPoints™ Maak dan een keuze uit het ‘ WeightWatchers Online ‘ keuzemenu in de navigatiebalk aan de rechterkant van het scherm.

Jouw Ervaring met WeightWatchers

Heb je ervaring met de WeightWatchers? Vragen of suggesties? of benieuwd naar ervaring van anderen? daarvoor kun je hier terecht. Daarnaast kun je ook terecht op ons forum

Veel succes met WeightWatchers


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

3 Reacties

 1. Hoi ik ben 1m57 en weeg 75 kilo en 43j en werk als huishoudhulp. Kan u mij zeggen hoeveel points ik per dag mag opnemen? Mvg sabine

 2. Dag sanne
  Ik weeg 85kg, 166cm lang en ben 21 jaar maar ik weet niet hoeveel propoints ik per dag mag eten kan u mij daarbij helpen?
  alvast bedankt marieke

 3. Hallo Sanne
  ik heb een vraag over het aantal propoints ik mag hebben in mijn dagtotaal ?
  ik weeg 92.8 kilo
  ik ben 176 lang
  ik ben 56 jaar
  ik hoop dat je me het juiste antwoord kunt geven.
  met vriendelijke groet Wim

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.