Let op: sinds december 2009 bestaat het FlexiPoints Comfort Plus programma programma niet meer. Het FlexiPoints programma is aangepast en is in december 2009 gelanceerd onder de nieuwe naam: Weight Watchers ProPoints™ plan

Om aansluiting te krijgen bij de top van de dieet markt heeft Weight Watchers een nieuwe troef ingezet, hetWeightWatchers® FlexiPointsComfort Plus programma.

Dit programma bevat 18 voedingsmiddelen die je, voor een vaste POINTS waarde, kunt eten tot je verzadigd bent. De Comfort Plus voedingsmiddelen zijn gezonde voedingsmiddelen met een lage energiedensiteit. Met behulp van de Comfort Plus voedingsmiddelen krijg je weer het gevoel dat je voldoende hebt gegeten zonder je schuldig te voelen.

Daarnaast kun je Activepoints verdienen door te bewegen. Je mag deze Active POINTS gebruiken voor extraatjes bovenop je pointsdagtotaal. HetFlexiPoints Comfort Plus programma geeft je alle mogelijkheden om op een flexibele maar effectieve manier je streefgewicht te bereiken én te behouden.

2hf

WeightWatchers heeft met FlexiPoints Comfort Plus een nieuw afval-programma ontwikkeld, gebaseerd op de wensen van onze leden maar ook gebaseerd op actuele wetenschappelijke resultaten.

 • Door FlexiPointsComfort Plus is ons programma nog gemakkelijker aan te passen aan jouw dagelijkse eet- en leefpatroon
 • Kies bijvoorbeeld voor een verzadigende portie pasta, aardappelen of rijst voor een vaste POINTS waarde van 4, of vetarme vis- en vleessoorten voor een vaste POINTSwaarde van 3. Het hele gezin eet mee!
 • Kortom, FlexiPoints Comfort Plus staat voor genieten van lekker eten, geen hongergevoel en toch kilo’s kwijtraken.

Meer informatie over Weight Watchers
Meer informatie over het FlexiPoints FlexiPoints programma

Heb je ervaring met de Weight Watchers? Vragen of suggesties? of benieuwd naar ervaring van anderen? daarvoor kun je hier terecht. Daarnaast kun je ook terecht op ons forum

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

3 Reacties

 1. Heey Sanne!

  Dank voor je reactie!

  Ja he? We zitten bijna op de helft tot dat m’n dinnetje uit het verre Westen weer naar huis komt.

 2. Geef mij het oude vertrouwde flexipointssysteem maar!

  Het zou voor weight watchers toch eigenlijk een dubbele bron van inkomsten zijn als ze beide methodes hanteren?!

  Bij sommige mensen, vang ik zo her en der op, werkt het ProPointssysteem niet. Het gaat er toch om dat je gezond en goed met eten bezig bent?! Ik hoop dat m’n flexipoints calculator het nog lang blijft volhouden. Anders krijg ik in de toekomst een probleem. Misschien marktplaats maar afstruinen alvast?

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.