Weight World Resveratrol

Afvallen in 2021

Weight World Resveratrol is een supplement met een groot aantal gezondheidsvoordelen. Het middel zou helpen tegen oxidatieve schade, het gewichtsverlies ondersteunen en de veroudering tegengaan. Of dit echt waar is, lees je in deze review.

Wat is Weight World Resveratrol?

Weight World Resveratrol is een supplement met daarin een plantextract genaamd resveratrol. Deze stof staat bekend als een krachtige anti-oxidant. Weight World heeft deze stof verpakt in capsules. Daarnaast is er een extract van druivenpitten toegevoegd.

Resveratrol is vooral bekend als ingrediënt van druiven en wijn. De meeste resveratrol die op de markt is wordt gemaakt uit extracten van de Japanse Duizendknoop.

Het supplement is erg eenvoudig in het gebruik. Dagelijks neem je twee capsules in met in totaal 250 mg werkzame stof. Een verpakking bevat 60 capsules en is dus voldoende voor dertig dagen.

Volgens de fabrikant gaan er veel gezondheidsvoordelen uit van resveratrol. De belangrijkste reden voor veel mensen om dit product te kopen is omdat het zou helpen bij de gewichtsbeheersing. Tegelijkertijd helpt het supplement ook tegen veroudering en schade door zogeheten vrije radicalen. Tot slot gaat er een ontstekingsremmende werking van het supplement uit.

Weight World Resveratrol ervaring
Weight World Resveratrol ervaring

Voor wie is Weight World Resveratrol geschikt?

De capsules zijn vegetarisch en vrij van zuivel en gluten. Het product is dus door iedereen te gebruiken. Er zijn geen aanwijzingen dat mensen allergische reacties ontwikkelen voor resveratrol.

Hoe effectief is resveratrol?

Resveratrol staat al tijden in de belangstelling van wetenschappers omdat het mogelijk een positief effect heeft op het gewichtsverlies. Er is dan ook veel onderzoek gedaan naar de werking van het supplement.

In 2020 is er een grote meta-studie gedaan, waarin verschillende onderzoeken met elkaar zijn vergeleken. Hieruit blijkt dat resveratrol gemiddeld genomen leidt tot een klein gewichtsverlies (bron).

In een grote studie uit 2016 is gekeken naar de werking van resveratrol los en in combinatie met Orlistat. Dit is een medicijn dat helpt om de opname van vet tegen te gaan. Hoewel er een positieve werking uitgaat van resveratrol, was de stof een stuk effectiever in combinatie met Orlistat (bron).

Uit een onderzoek blijkt dat het werkzame bestanddeel geen invloed heeft op de vetstofwisseling bij vrouwen die geen overgewicht hebben (bron). Dit betekent dat je het supplement niet kunt gebruiken om te voorkomen dat je dik wordt.

Resveratrol is een krachtige anti-oxidant en dit brengt meer gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo helpt de stof bij het beschermen van het hart en de bloedvaten (bron).

Weight World Resveratrol gevaarlijk
Weight World Resveratrol gevaarlijk

Hoe duur is Weight World Resveratrol?

Een verpakking met Weight World Resveratrol kost €24.99. Bij sommige winkels betaal je nog extra voor de verzending van je verpakking, tenzij je meerdere verpakkingen of andere producten bestelt. Zoals vermeld kun je 30 dagen doen met een verpakking.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpane