204089_FB_468x60_NL

Weight Watchers producten kun je in Nederland online kopen, of bij je coach tijdens een meeting. In Amerika liggen de producten van Weight Watchers al jaren in de supermarkt. Onze zuiderburen hebben sinds april 2011 hun eigen Weight Watchers winkel in Brussel. Gelukkig kunnen we in Nederland binnenkort ook onze aardbeiengommetjes en chocolade repen in de winkel kopen. Januari 2012 opent Weight Watchers haar eerste Flagship Store op de Overtoom nummer 73 in Amsterdam. Wat uniek is in Nederland is dat er zeven dagen per week cursussen worden gegeven in de nieuwe winkel. Zelfs op Zondag kun je deelnemen aan een cursus. Verderop in dit artikel kun je een overzicht vinden met alle cursus tijden.

Kaas en Vleeswaren

Natuurlijk was er al een beperkt assortiment verkrijgbaar bij enkele supermarkt ketens. Zo verkopen Jan Linders en Dirk van den Broek de Weight Watchers kaas en Albert Heijn heeft naast de kaas ook de slanke vleeswaren in de schappen liggen. De winkel in Amsterdam gaat nog een paar stappen verder. Naast alle bekende producten die je kent van de meetings wordt er ook persoonlijke begeleiding gegeven. Gewoon gezellig een kopje koffie en advies op het gebied van voeding en gezondheid is ook mogelijk.

Angela Groothuizen

Directeur Benelux Jeanine Lemmens zal de eerste Weight Watchers winkel in Nederland openen en het nieuwe gezicht van Weight Watchers Angela Groothuizen zal tijdens de opening een optreden verzorgen. Naast ‘The Voice of Holland’ kennen we Angela van ‘samen gezond en fit‘. Angela volgt sinds kort een speciaal voor haar samengesteld ProPoints 2.0 programma.

Openingstijden WeightWatchers Winkel Overtoom Amsterdam

 • Maandag 11.00 tot 19.30
 • Dinsdag 11.00 tot 18.30
 • Woensdag 9.00 tot 19.30
 • Donderdag 9.00 tot 19.30
 • Vrijdag 9.00 tot 17.30
 • Zaterdag 9.30 tot 14.30

Zondag is de winkel uitsluitend voor cursisten geopend van 10.00 tot 10.30

Groepsbijeenkomsten WeightWatchers

Weight Watchers is gebaseerd op advies op het gebied van voeding en gezondheid. Door middel van wekelijkse groepsbijeenkomsten en weegsessies wordt een persoonlijk plan samengesteld. Sinds de oprichting van Weight Watchtchers in 1974 is er veel veranderd. De groepsbijeenkomsten die een keer per week plaatsvinden zijn nog steeds populair en worden overal in Nederland druk bezocht.

Tijdstippen WeightWatchers Cursussen Overtoom Amsterdam

 • maandag om 10.30
 • dinsdag om 13.00, 16.30 en 19.30
 • woensdag om 10,00 en 19.30
 • donderdag om 10.00, 13.00, 19.30 en 20.00
 • vrijdag om 10.00 en 13.30
 • zaterdag om 10.30
 • zondag om 10.30

Buiten deze tijden ben je uiteraard van harte welkom voor advies. De actuele tijden kun je vinden op de website van Weight Watchers.

Combi Pas en @ssistent

Desondanks gaat Weight Watchers met haar tijd mee en introduceerde eerder een online programma waar je begeleiding krijgt door een @ssistent. Sinds kort kun je dankzij de Combi Pas het traditionele programma interactief aanvullen. Met de Combi Pas krijg je wanneer jij maar wilt toegang tot onze online hulpmiddelen en krijg je advies over afvallen, gezondheid en beweging.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

13 Reacties

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie eerste winkel in Nederland. Ben er erg blij mee al is het voor het mij nog wel te ver rijden om boodschappen te doen. Ben onlangs weer begonnen met Weight Watchers en ben reeds 5 kilo afgevallen. OP de club hebben ze echter niet alle producten zoals bv de ontbijtgranen. Kan ik deze ook online kopen of kan ik op de club vragen deze te bestellen? graag een reactie hierop.
  Hoop dat er ook een winkel in Zeeland zal komen want ik denk echt dat er dan een behoorlijke afname van producten zal zijn

  groetjes Jolina

 2. ik heb me aangemeld op de huishoudbeurs voor een combipas . Daar kreeg ik een kaartje mee met een unieke code deze mest ik invoeren en een wachtwoord intikken . Maar het lukt mij niet om mij aangemeld te krijgen .wat moet ik nu doen??

  Groetjes Marga

 3. Graag zou ik een cursus volgen bij de weight watchers. Ik woon op IJburg. Is er hier ook een groep? Zoniet hoe laat kan ik dan terecht op de overtoom? Ik kom het liefs in de middag als dat mogelijk is…..
  groet
  Janneke

 4. Dear all

  Can you please let me know the address of the shop of the weight watchers in amsterdam overtome?

  thanks
  marta

 5. Gefeliciteerd met de nieuwe winkel. Ben zeer benieuwd hoe dit loopt en of een winkel ook zou lopen in het Noorden / Oosten van het land. Maak hier graag deel van uit!

  • Hierbij de openingstijden van de WeightWatchers Store op de Overtoom in Amsterdam

   Maandag 11.00 tot 19.30
   Dinsdag 11.00 tot 18.30
   Woensdag 9.00 tot 19.30
   Donderdag 9.00 tot 19.30
   Vrijdag 9.00 tot 17.30
   Zaterdag 9.30 tot 14.30

   Zondag is de winkel uitsluitend voor cursisten geopend van 10.00 tot 10.30

 6. Ik lees dat jullie een winkel hebben op de Overtoom in Amsterdam maar op welk nummer zitten jullie?
  Tevens wil ik graag de openingstijden weten van de winkel.

  Met vriendelijke groet,
  Jenny Twilhaar

 7. Ik heb begrepen dat Elly Kuiper op de woensdag ook nog een cursus in de avond geeft in de nieuwe winkel op de Overtoom.

  Klopt het dat het aanvangstijdstip 19.30 uur is? Ik meen dat ik een overzichtje tijdens de cursus heb gezien, waarop het tijdstip van 18.30 uur werd genoemd. Kan iemand mij bevestigen wat het correcte aanvangstijdstip voor de woensdagavond is.

  Fija

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.