Mannen met overgewicht kunnen wel wat persoonlijke aandacht gebruiken volgens WeightWatchers Nederland. Mannen waren altijd al welkom op de bijeenkomsten van WeightWatchers die overal in het land te volgen zijn maar een bijeenkomst alleen voor mannen, dat is uniek in Nederland!

ww-recepten

De allereerste “Men Only” bijeenkomst van WeightWatchers in Nederland vindt plaats op 30 september a.s. in fitnessclub HealthCity Toolenburg aan de Hoofdweg 871 te Hoofddorp. Hier kunnen alleen mannen de WeightWatchers cursus volgen onder leiding van coach Gonny van Ganzen. Het is voor het eerst in Nederland dat WeightWatchers een cursus uitsluitend voor mannen opent.
“Veel mannen voelen zich tussen de vele dames op de reguliere cursus niet op hun gemak”. “Ik weet zeker dat deze cursus een groot succes gaat worden”, aldus Gonny.

[quote_box_center]Tip van Sanne: download tijdelijk gratis exclusieve WeightWatchers Receptenboeken![/quote_box_center]

ProPoints™ Puntenlijst en Calculator

Vanaf januari 2010 maakt WeightWatchers gebruik van het nieuwe ProPoints™ Plan. Hiervoor is een nieuwe puntenlijst en puntencalculator noodzakelijk. Bij het berekenen van ProPoints™ wordt naast calorieën en vetten ook rekening gehouden met eiwitten, koolhydraten, vezels en verzadiging. Wil je alles weten over het ProPoints™ Plan, lees dan de artikelen:’ Alles over WeightWatchers® ProPoints™ ‘ en ‘WeightWatchers® ProPoints™ ‘

2hf

Wereldwijde hit dichtbijweight-watchers

WeightWatchers staat voor een gezonder en evenwichtiger leven. Dit programma combineert voedingsadvies en wekelijkse groepsinteractie. Het bereiken en behouden van het ideale gewicht is het doel van de cursus. Van vakantiekilo’s tot drastisch overgewicht: er wordt samen met een professionele coach stap voor stap gewerkt aan een individueel, gezond gewicht. Zonder stress of jojo-effect.

Gezond genieten

Het WeightWatchers programma gaat uit van verantwoord eten en genieten. En iedereen kan het volhouden! WeightWatchers is de langst bestaande autoriteit op het gebied van blijvend gewichtsverlies. Zij motiveert meer dan een miljoen mensen over de gehele wereld hun levenswijze blijvend te veranderen. Met succes en al meer dan 40 jaar!

WeightWatchers is een wetenschappelijk onderbouwde methode, ontwikkeld door voedingsdeskundigen en onderschreven door medici. WeightWatchers in HealthCity Toolenburg is er iedere woensdagavond om 19.30 uur (wegen en inschrijven vanaf 19.00 uur). Meer cursusinformatie via telefoonnummer 0900-2026060 (€ 0,10 p/m) Kijk voor de succesverhalen, tips, heerlijke recepten en documentatie op de website van weightwatchers

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

1 reactie

  1. Na het stuk gaan van mijn computer, heb ik een nieuwe gekocht. Maar blijkbaar werkt mijn MP5 programma niet op windows7. Is hier een oplossing voor?
    Groeten
    Joannes

Klik hier voor meer ervaringen

Natascha

Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com