Afvallen in 2021

Eet, Beweeg, Leef met Weight Watchers Feelgood!

Sinds 2019 heeft WeightWatchers een nieuwe naam. WW Freestyle is nieuw programma voor gewichtsverlies en wellness. Het helpt je bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon, ongeacht of je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven. Bij WW mag je alles eten! Het SmartPoints plan geeft je de vrijheid om eetbeslissingen te nemen die voor jou werken. Lekker eten, nieuwe smaken ontdekken en samen met je familie en vrienden ultiem genieten. Lees meer over WW Freestyle.

Met het Feel Good programma kies Weight Watchers bewust voor een multidimensionale benadering en heeft alle goede elementen uit het bestaande programma geïnnoveerd tot een driedimensionaal programma.


Een nieuwe jij?

Natuurlijk kan het, met het Feel Good programma van het nieuwe Weight Watchers!

Voeding, Beweging en je goed voelen zijn voortaan de basis van het Weight Watchers Feel Good programma waarmee ze je gaan helpen. Tot ook jij die nieuwe jij tegenkomt.

Met het Feel Good programma laten ze je zien hoe je de juiste keuzes maakt op het gebied van voeding, motiveren ze je om te gaan bewegen en zorgen ze dat je tijd voor jezelf vrij maakt, zodat je je goed voelt en gelukkig bent.

En zij helpen je daarbij!  Weight Watchers wil je helpen en inspireren, met al hun inzichten, dagelijks advies en extra motivatie als het nodig is.

Hoe?

Met hun nieuwe Smartpoints® systeem, een sterke community, veel motivatie en veel nieuwe online tools op maat gemaakt voor jou.

De aspecten Eet, Beweeg en Leef,  sluiten naadloos aan bij onze huidige levensstijl

Het oude puntensysteem wordt volledig herzien om beter aan te sluiten bij recente voedingsinzichten
Geen opgeheven vingertje over alles wat niet mag, maar leden motiveren en op weg helpen naar een gezonde levensstijl.

De reden dat Weight Watchers heeft gekozen voor deze nieuwe weg heeft niets te maken met de komst van Oprah Winfrey maar vooral met het veranderen van het inzicht in voeding

Deze veranderen continu en Weight Watchers ontkomt er niet aan om hierop te anticiperen. Het nieuwe programma wordt vanaf januari 2016 wereldwijd gelanceerd en in tegenstelling tot het oude programma ligt de focus niet meer alleen op voeding, maar is ook beweging een belangrijke pijler.

Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. We leven gemiddeld steeds langer maar goeden ook langer werken. Het is daarom essentieel om gezond en vitaal te blijven. In Nederland heeft 60% van de inwoners een te hoog BMI: 48% heeft overgewicht en 12% obesitas* . Niet enkel de voedingsgewoonten veranderen, maar ook de voedingsinzichten. Op basis daarvan herzag Weight Watchers haar programma, dat voortaan bestaat uit de drie aspecten Eet, Beweeg en Leef.

Hoe werkt het Feel Good-programma?

“Weight Watchers ontwikkelt mee met de maatschappij en de inzichten die we hebben over de voedingsmiddelen die we dagelijks tot ons nemen”, zo zegt Gary Foster, Chief Scientific Officer Weight Watchers en het ‘brein’ achter het Weight Watchers-programma. “Bepaalde voedingsmiddelen verbieden doen we niet, maar we willen onze leden wel bewustmaken van het verschil tussen gezonde en ongezonde calorieën.”

benl_eet_groen

Gezonde voeding staat nog steeds centraal bij Weight Watchers. Voortbouwend op de meest recente wetenschappelijke inzichten wordt het eerdere puntensysteem volledig herzien. De ProPoints heten voortaan SmartPoints. Suiker en verzadigd vet verhogen de waarde, terwijl proteïnen de waarde wat verlagen. Een croissant gaat zo bijvoorbeeld van 5 ProPoints naar 8 SmartPoints; kip was vroeger 3 ProPoints waard en nu 1 SmartPoint.

Slimmere voedingskeuzes = beter afslanken

Voortaan maak je slimmere voedingskeuzes en slank je nog beter af dankzij de vernieuwde SmartPoints®, een ongeziene evolutie van het Weight Watchers puntensysteem. Doordat de SmartPoints® worden berekend volgens de laatste wetenschappelijke en voedings inzichten, zorgt dit ervoor dat je nog meer resultaten behaalt en effectiever afvalt. Je blijft echter nog steeds punten tellen en je maakt nog steeds je eigen keuzes. Precies zoals je van Weight Watchers gewend bent.

benl_beweeg_oranje

Bewegen, op het eigen tempo, draagt bij aan een succesvolle gewichtsbeheersing op lange termijn en de eigen gezondheid. De nieuwe benadering biedt de leden een gepersonaliseerd activiteitendoel: of ze nu actiever willen worden en niet weten waar ze moeten beginnen, of klaar zijn voor het volgende niveau. Bewegen is in het Weight Watchers-programma niet langer een middel om extra ‘voedsel’ te verdienen. Om haar klanten te stimuleren om te gaan bewegen lanceert Weight Watchers de website ‘Get fit’, met tips en instructievideo’s (van yoga tot lopen). De website wordt in de loop van 2016 verder ontwikkeld.

Start direct met je nieuwe jij. Nu 1 maand gratis en een gratis Fitbit bij Weight Watchers!

Voortaan ga je meer en beter bewegen dankzij een uniek bewegingsaanbod dat je helemaal zelf kunt samenstellen. Via hun online programma kun je namelijk makkelijk beginnen met een individueel bewegingsplan. Dit plan wordt specifiek op jouw doelen afgestemd, volgens jouw leven, jouw behoeftes en de tijd die jij eraan kunt besteden. Beweeg meer & beter dankzij hun brede aanbod aan e-lessen, podcasts en bewegingsadvies

benl_leef_blauw

Wetenschappers zijn het erover eens: gelukkige mensen maken gezondere keuzes.1 Vanuit die optiek betrekt Weight Watchers vanaf nu ook het gevoelsaspect in haar programma. Je innerlijke ik ‘voeden’, helpt bij het behalen van je doelen en het maken van gezonde keuzes. Durven tijd te nemen voor jezelf, ‘nee’ leren zeggen tegen anderen en ‘ja’ tegen jezelf: daar draait het om.

Leer jezelf op 1 zetten, want een gezonde geest maakt gezonde keuzes

Wat er vanbinnen gebeurt, zie je aan de buitenkant. Daarom is het belangrijk dat je jezelf op 1 zet. Zo word je blij en ga je vanzelf goede en gezonde keuzes maken, heb je meer aandacht voor jezelf en krijg je die stralende blik in je ogen.

Het nieuwe programma bevat verder een nieuwe app waarin leden van de community elkaar kunnen ondersteunen en waarmee ze de kracht van Weight Watchers in hun handpalm ervaren. Alle huidige cu