204089_FB_468x60_NL

Wist je dat de Weight Watchers App met Foodtracker ook voor Android beschikbaar is? Eerder heeft mijn collega Sanne een artikel over de Weight Watchers smartphone app voor iPhone geschreven. Destijds was de app uitsluitend verkrijgbaar voor een iPhone smartphone, maar inmiddels kunnen ook Android gebruikers de Food Trakcer overal raadplegen. Android gebruikers hebben nu altijd en overal toegang tot hun ProPoints plan en afvallen wordt hierdoor nog gemakkelijker. De werking van de Android versie is vrijwel identiek aan de iPhone versie. Heb je het gratis receptenboekje overigens al gedownload?

Weight Watchers is terug!

Met Angela Groothuizen en Iris Kroes is Weight Watchers weer helemaal terug! Met het vernieuwde ProPoints programma slaat Weight Watchers een nieuwe weg in. Hiermee laat Weight Watchers een moeilijke tijd achter zich. Tot 2004 waren het gouden tijden voor Weight Watchers, tot Sonja Bakker in 2005 haar eerste boek uitbracht. De hele afslankindustrie stond op zijn kop! Hier bleef het niet bij, want na Sonja kwam Dokter Frank van Berkum om de hoek kijken. Gelukkig bleef Weight Watchers geloven in haar eigen programma en investeerde goed in haar online programma. In 2012 krabbelde Weight Watchers weer op en nu, in 2013 is het oudste afslankprogramma van Nederland weer helemaal terug. Beter, sterker en frisser dan voorheen!

Gratis WeightWatchers Receptenboek

WeightWatchers Recepten zijn lekker en verantwoord. Zowel de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts zijn verrassend eenvoudig te bereiden, licht en lekker. Om een indruk te krijgen kun je een gratis WeightWatchers Receptenboekje downloaden.

ProPoints Budget

Het ProPoints plan is speciaal ontwikkeld om je een goede ondersteuning te geven bij het kiezen van de juiste voeding en beweging. Je noteert de ProPoints waarden of slaat ze op in je Foodtracker. ProPoints 2.0 is gebaseerd op drie peilers ‘aanpak’, ‘omgeving’ en ‘leefstijl’. Leer omgaan met de verleidingen en krijg een beter inzicht in je eetpatroon. Bewustwording, daar draait het om.

Weight Watchers Aanpak

Eet en drink bewust. Noteer wat je eet en drinkt en leef automatisch bewuster. Of je nu een (online) dagboek of foodtracker gebruikt, ben jezelf bewust van je eet- en drink patroon. Het maakt het bovendien eenvoudiger om bepaalde situaties te herkennen die voor jou echte valkuilen zijn.

Weight Watchers Omgeving

Zorg ervoor dat je elke situatie onder controle krijgt. Thuis, onderweg of op je werk, overal liggen verleidingen op de loer. Leer jouw valkuilen herkennen en omzeilen. Gebruik de site, de app, of vraag tips aan bezoekers van het forum of een cursus. Samen afvallen is makkelijke dan alleen!

Weight Watchers Leefstijl

Verander stap voor stap. Probeer niet (te) snel resultaat te behalen. Begin met kleine stapjes en herhaal je die zo vaak mogelijk. Zo wordt een nieuwe goede gewoonte onbewust je tweede natuur. Je hoeft dan niet meer na te denken over de dingen die je eet en drinkt maar het gaat bijna automatisch. Voorbeeld: Zorg ervoor dat je onderweg een appeltje bij je hebt en eet deze appel als je trek krijgt. Hierdoor heb je minder zin om de bakker of snackbar binnen te lopen.

Weight Watcher App en Foodtracker

Met Weight Watchers online kun je altijd en overal inloggen om jouw persoonlijke ProPoints plan te raadplegen. Met de app heb je toegang tot de de nieuwste recepten, artikelen, succesverhalen en meer op je smartphone! Leden krijgen naast de standaard tools inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord voor de toegang tot extra tools. Een overzicht van alle functionaliteiten van de Weight Watchers App voor Android en iPhone.

• Een gratis online profiel maken.
• Dagelijks een nieuw recept bekijken.
• Tien favoriete recepten bewaren.
• Ingrediënten van een recept op je boodschappenlijst zetten.
• Goede keuzes maken met behulp van Mix & Match artikelen.
• Inspiratie halen uit succesverhalen, tips en artikelen.
• Een Weight Watchers cursus vinden in jouw buurt.
• Foto’s uploaden.
• Andere leden zoeken via de Community.
• Resterende ProPoints waarden zien.
• Snel navigeren tussen je favorieten en recent toegevoegde items.
• Voedingsmiddelen en  recepten toevoegen aan je favorieten.
• Alle Mix & Match artikelen voor het maken van goede keuzes.
• ProPoints waarden van voedingsmiddelen en activiteiten bijhouden.
• ProPoints waarden berekenen.
• Informatie zoeken over meer dan 10.000 voedingsmiddelen, maaltijden en recepten.
• Gewicht bijhouden en vooruitgang zien in een interactieve tabel.
• Dagelijks de Fit-Formules bijhouden.

Download de Weight Watchers app voor Android

Wil je de Weight Watchers app installeren op je Android smartphone? Ga dan naar de Google Play Store of bezoek de Play Store Online om de app te downloaden.

Jouw ervaring en vragen over de App en Foodtrakcer

Heb je ervaring met Weight Watchers Online? Of vragen over de app en foodtracker? Laat dan een reactie achter op het forum of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

2 Reacties

  1. Ik ken iemand en zei dat ze vroeger belachelijk zijn gemaakt bij de weight watchers als zij niet genoeg afgevallen waren. dan werden ze naar voren gehaald en uitgemaakt voor koe of varken en dat is ethisch onverantwoord en ondeskundig. Dat is publieke eerkrenking en dat is een onrechtmatige daad in juridische termen.

  2. Ik wil graag een boek hebben voor een jaar,met vermelding van pro points.
    Elke dag een menu met vermelding van pro points.Zie dat niet bij jullie in de webwinkel.
    Dan moet ik mijn online abonnement veranderen en daar heb ik geen zin in.
    Ik vind het online best ingewikkeld.

Klik hier voor meer ervaringen

Natascha

Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com