Weekendvrij Dieet

Start met KetoX

Het gratis en legaal downloaden van boeken is een trend! Dat dacht Elisabeth van der Ark ook toen ze haar gratis dieetboek schreef met als titel: “Weekendvrij Dieet”

Het weekend bestaat vaak uit gezellige uitjes, verjaardagen en etentjes. Het is dan ook in het weekend vaak moeilijker om je te houden aan je dieet en gezond te leven. Om te voorkomen dat je met een schuldgevoel weer aan de volgende week met streng dieet moet beginnen, is er nu de mogelijkheid om het Weekendvrij Dieet te volgen. Het Weekendvrij Dieet bestaat uit 7 gemakkelijk te volgen stappen, die je zullen helpen definitief af te rekenen met je overgewicht.

Klik op de onderstaande knop om het boek gratis te downloaden.

Auteur: Elisabeth van der Ark

ISBN: 978-87-7061-155-8
Bestandsgrootte: 2,16 MB

Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

bron: onlibri.nl

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.