Afslanken met artisjok is de nieuwe hype geworden. De wereld van dieetsupplementen kent steeds nieuwe methoden en samenstellingen en allemaal beloven de oplossing te zijn voor overgewicht. Nu is het de tijd voor Artisjok. De vraag rijst dan meteen als artisjok daadwerkelijk gewichtsverlies stimuleert. Zijn artisjoksupplementen echt de manier om af te slanken? Dat lees je hieronder.

Artichoke of Artisjokken

Dit wordt al generaties lang gegeten. Men kende het vroeger niet als afslankmiddel, dat is een recente ontwikkeling. Artisjok is een groentesoort waarvan de vlezige bloemknoppen kunnen worden gegeten. Zie het als een soort distel. Je vindt ze vaak op pizza’s, maar je kunt ze ook apart als gerecht nuttigen.

artichoke

Heb je ervaring met Artichoke Slim of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Artisjokken zijn supergezond! Ze zijn rijk aan antioxidanten, ze zijn de hoogst geconcentreerde antioxidant-leveranciers onder de groenten. Tevens bevatten ze cynarine, een bittere stof die ervoor zorgt dat je lever meer gal maakt. Waarom is dat nuttig? Omdat gal de vertering van vetten bevordert. Daarnaast houdt het je galblaas en lever gezond en sterk. Ook je cholesterolniveau heeft er baat bij.

Artichoke Slim

Van de verschillende artichoke-supplementen is Artichoke Slim de bekendste. De makers van dit product geloven dat artisjokken het ideale hulpmiddel zijn bij het afslanken. Waarom? Het blijkt dat deze groentesoort stoffen bevat die de eetlust remmen, waardoor je minder eet. Daarnaast zou het de verbranding van vetten opvoeren.

Voor wie is Artichoke Slim geschikt?

Artichoke Slim is een uitstekende keus voor de volgende personen:

 • Mensen met overgewicht of die wat kilo’s willen verliezen.
 • Mensen met cellulitis: de hoge kaliumgehalte maakt het een diureticum voedsel dat vochtretentie en oedeem bestrijdt.
 • Mensen met een hoge bloeddruk, artisjok is laag in natrium en is goed voor de bloeddruk.

Voor wie is het niet geschikt?

Het belangrijkste bestanddeel van Artichoke Slim is artisjok. Deze eetbare bloemknop, zie het als een variant van broccoli, is nu wat minder bekend in de Nederlandse keuken. Het is een groente die typisch is voor de Mediterrane keuken. Gevaarlijk is het dus niet. Het heeft juist heel wat voordelen voor de gezondheid. Men koppelt een heleboel medicinale eigenschappen hieraan toe. Daarom wordt het vaker verwerkt in supplementen. Je vindt het dus in meer dan alleen dieetmiddelen. Artisjok is goed voor de algehele gezondheid.

2hf

In Artichoke Slim is vrij geconcentreerd, en dit kan voor complicaties zorgen. De samenstelling van dit product is gebaseerd op wat het lichaam van een volwassen persoon aan zou kunnen. Kinderen en personen jonger dan 18 jaar zullen daarom wat voorzichtiger moeten omgaan met dit supplement. Daarnaast is het niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Ook hier is het aan te raden om eerst de huisarts te raadplegen alvorens je hiermee aan de slag gaat.

Is Artichoke Slim effectief?

Artichoke Slim helpt zeker bij het verbranden van de opgeslagen vetten in het lichaam. Volg de gebruiksaanwijzingen nauwkeurig voor de beste resultaten. De afslankende werking van artisjok supplementen zit er in het feit dat de vetten uit maaltijden beter worden verteerd met deze supplementen. Het gebruik van dit supplement is overigens geen reden om meer vetrijk voedsel te gebruiken.

Wat kost Artichoke Slim?

Op dit moment is Artichoke Slim niet bestelbaar. Een vergelijkbaar product kun je online te bestellen.

Voordelen

 • Gewichtsverlies waarbij je echt vetweefsel verliest.
 • Artisjokken zijn een goede bron van antioxidanten.
 • Je eetlust wordt geremd.
 • Vetten worden beter verbrand.
 • Gezondheidsvoordelen voor je galblaas en lever.

Nadelen

 • Artichoke Slim is niet goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration).
 • Er zijn wat twijfels of artisjok daadwerkelijk gewichtsverlies kan stimuleren.
 • Het is niet geschikt voor PKU patiënten.

Conclusie

Snel en blijvend afvallen is mogelijk zolang je bereid bent ervoor te werken. De meeste mensen zoeken een wondermiddel en de makkelijkste weg om daar te komen. Wondermiddelen bestaan niet en de makkelijkste weg is meestal niet de juiste. Artichoke Slim belooft je te helpen in de strijd tegen de kilo’s. Met de werkzame stof cynarine worden de vetten beter verteerd en dit zou gewichtsverlies stimuleren. Dit gewichtsverliessupplement zou je best kunnen helpen, maar niks vervangt gezonde voeding en regelmatig bewegen. Neem zulke supplementen slechts ter ondersteuning in om optimale resultaten te behalen. Artichoke Slim lijkt veelbelovend, maar het is zaak dat je hem op de juiste manier gebruikt.

Ga je ermee aan de slag? Deel dan je ervaring hieronder.

Gezonde Groeten,

natascha

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

13 Reacties

 1. Ik heb net een proefpakket besteld. Wil dit eerst proberen. Meld me hierbij af , en wil geen verdere een producten van artichoke slim ontvangen.

 2. Ik wil me graag afmeldenvoor het vervolg producten van artichoke slim ik ontvang deze week het gratis proefpakket maar ga het niet gebruiken en wens geen verdere zending te ontvangen. Gaarne dit melding in uw administratie opnemen. Dank voor uw medewerking

 3. De artichoke slim pillen helpen mij niet bij het afvallen dus stuur het proef pakket binnen de gestelde termijn van 14 dagen retour.
  Ik wil geen vervolg zendingen ontvangen.
  Gre Kesselaar

 4. Ik wil me graag af melden voor artishok slim . Ik ga de rest van de product terug sturen.ik wil niet verder betalen.
  Alvast bedankt.
  Farida Mohammad

 5. ik wil me graag afmelden voor het ontvangen van de vervolg producten van artichoke slim ik ontvang binnen kort de gratis verzending en wil eerst kijken hoe ik reageer op artichoke slim en wat ik er van vindt . bedankt voor u begrip.

 6. Ik wil echt geen artichoke slim meer onvangen, stop met toezenden ga hier ook niet meer voor betalen
  Order id 333092

 7. ik wil me graag afmelden voor het ontvangen van de vervolg producten van artichoke slim ik ontvang binnen kort de gratis verzending en wil eerst kijken hoe ik reageer op artichoke slim en wat ik er van vindt .
  bedankt voor u begrip.

 8. Ik wil me afmelden voor het ontvangen van de vervolg producten van Artichoke Slim.
  Ik ontvang aankomende week het gratis proefpakket en wil het daarna NIET meer ontvangen.
  Ik wil eerst kijken hoe ik hierop reageer.

 9. Ik wil me graag afmelden voor het ontvangen van de vervolg producten van artichoke slim ik ontvang aankomende week de gratis proefpakket en wil het daarna NIET meer ontvangen . Bedankt voor uw begrip

 10. Ik wil me afmelden voor het ontvangen van producten van Artichoke Slim.
  Dus bij deze geef ik aan dat ik verder geen producten meer wil ontvangen van Artichoke Slim.
  Via de telefoon is mij aangeraden omdat via het contactformulier te doen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com