Wasborddieet

Afvallen in 2021

Mensen die lijnen focussen zich daarbij met name op het kwijtraken van vet rond de middel. Volgens de schrijvers van het boek is het vet dat zich opstapelt in de buikholte extreem bioactief. Dit wil zeggen dat dit vet bepaalde stoffen aanmaakt die het lichaam minder gevoelig maken voor het bloedsuikerregulerende hormoon insuline. Dit zou dan weer bijdragen aan aan het ontstaan van kanker, hartproblemen en diabetes.

Het wasbord dieet geeft de lezer tips en oefeningen om het vet kwijt te raken en weer een strakke buik te krijgen. Het dieet gaat uit van het principe dat je zes keer per dag zou moeten eten in plaats van slechts drie keer. Dat zou namelijk alleen maar leiden tot hongeraanvallen, waardoor je uiteindelijk alleen maar meer calorieën tot je neemt.

Bestel dit boek bij bol·com

Het wasborddieet
Het wasborddieet
David Zinczenko & Ted Spiker

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

51 Reacties

  1. Hi,

    Wat leuk om jullie ervaringen te lezen. Ik heb het boek ook gekocht en ben enthousiast.
    Behalve over 1 ding… De recepten, hHet zijn niet ff makkelijke recepten die je zo in elkaar flanst die in het boek staan. Zeker al als ik naar het boodschappenlijstje kijk.

    Heeft iemand een schema met wat makkelijkere recepten of iets dergelijks of hoe jullie het doen? Het is niet dat ik geen moeite wil doen, dat wil ik zeker maar als iemand mij hierbij wat hulp kan bieden, graag!!