Waistline Dieet

Mededeling: Sinds 2009 bestaat Waistline Nederland niet meer. Waistline is nog wel actief in Amerika en Canada.

Waistline is een afslankprogramma waarvan je lid kunt worden. Je krijgt dan een vaste begeleider. Het volgen van de gehele cursus duurt 14 weken.

Dit dieet bestaat uit weinig koolhydraten, weinig vet en veel eiwitten. Je mag zoveel proteine snacks als je wilt. Daarbij mag je ook veel dierlijke eiwitten. Het programma leert je hoe je gewicht kunt verliezen en hoe je het jojo-effect vermijdt.

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Ervaring met Waistline

Heb je ervaring met het waistline? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

1 reactie

  1. Lifestyle balances solutions is een programma die op dezelfde wijze werkt als Waistline vroeger,met uitneembare voedingslijsten een bijhorende stappenteller en suggesties om meer te bewegen.Het vergelijkt ook de calorieen van voeding met verbruikte calorieen bij werk ,oefeningen enz
    Geeft prachtige resultaten met behoud van een goede gezondheid géén hongergevoel en toch lekker eten en er wordt aangeleerd uit welke groepen je mag eten of niet
    info maretak-Izegem-Belgie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.