Waarschuwing voor Alli Afslankpillen

De afslankpil Alli is in korte tijd erg populair geworden. Ook bij bij de Vara Kassa Dieet maakt een groep van 3 afvallers gebruik van de Alli Afslankpillen. Onlangs hebben het CBG en IGZ echter een waarschuwing gegeven over het gebruik van Alli. Deze waarschuwing is van toepassing op mensen met overgewicht en een nieraandoening. Deze groep moet voor het gebruik van Alli een dokter raadplegen.

Bestel het Alli boek bij bol.com

Het alli programma
Het alli programma

Vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis

In zeldzame gevallen kan het gebruik van Alli (bij de bovengenoemde combinatie) lijden tot de ernstige nieraandoeningen hyperoxalurie en oxalaatnefropathie. De fabrikant van Alli, GlaxoSmithKline, heeft deze bijwerkingen toegevoegd aan de bijsluiter en de samenvatting van de productkenmerken. Een en ander staat beschreven in een Direct Healthcare Professional Communication.


REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.