Waarschuwing voor Alli Afslankpillen

De afslankpil Alli is in korte tijd erg populair geworden. Ook bij bij de Vara Kassa Dieet maakt een groep van 3 afvallers gebruik van de Alli Afslankpillen. Onlangs hebben het CBG en IGZ echter een waarschuwing gegeven over het gebruik van Alli. Deze waarschuwing is van toepassing op mensen met overgewicht en een nieraandoening. Deze groep moet voor het gebruik van Alli een dokter raadplegen.

Bestel het Alli boek bij bol.com

Het alli programma
Het alli programma

Vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis

In zeldzame gevallen kan het gebruik van Alli (bij de bovengenoemde combinatie) lijden tot de ernstige nieraandoeningen hyperoxalurie en oxalaatnefropathie. De fabrikant van Alli, GlaxoSmithKline, heeft deze bijwerkingen toegevoegd aan de bijsluiter en de samenvatting van de productkenmerken. Een en ander staat beschreven in een Direct Healthcare Professional Communication.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.