Afvallen in 2021

Green Coffee 800 kan sibutramine bevatten. Dit is een ongeregistreerd en dus illegaal geneesmiddel voor de behandeling van overgewicht. Middelen met sibutramine mogen in Nederland niet verkocht worden omdat deze stof een verhoogd risico geeft op ernstige hart- en vaataandoeningen, zoals een beroerte of hartaanval. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) raadt daarom af om Green Coffee 800 te gebruiken.

In meer dan de helft van de onderzochte partijen Green Coffee 800 is het verboden geneesmiddel aangetroffen in een dosering die tot twee keer zo hoog is als de normale dagelijkse dosering. Op de verpakking staat echter niet vermeld dat de Green Coffee de stof sibutramine bevat.

Uit onderzoek van de Voedsel en Waren Autoriteit bleek dat de onderzochte monsters afslankkoffie Green Coffee 800 sibutramine bevatten. Omdat de afslankkoffie daardoor beschouwd wordt als geneesmiddel heeft de VWA haar bevindingen overgedragen aan de IGZ. Recent heeft de inspectie bij importeurs en leveranciers dit product in beslag genomen. Er loopt nog een onderzoek naar mogelijke sancties.

Op internet wordt een groot aantal afslankpillen en dieetkuren aangeboden. Zonder deskundig advies en zonder controleerbare herkomst kunnen consumenten niet vertrouwen op de juiste samenstelling van de middelen. Ze kunnen verkeerde werkzame stoffen of vervuilingen bevatten. Daardoor kunnen ze gevaarlijk zijn voor de gezondheid en leiden tot ernstige bijwerkingen en tot de dood. Sommige middelen bevatten zelfs giftige stoffen en bestanddelen die in Nederland niet mogen worden verkocht, zoals sibutramine in Green Coffee 800. De IGZ raadt daarom af om dergelijke middelen via internet te kopen.

Verantwoord en Gezond Afvallen

Een goed alternatief voor het geen coffee is de 7 x 7 afslankmethode. De 7 x 7 methode heeft als voordeel dat je geen hongergevoel hebt en het een beter resultaat heeft op de langere termijn.

Met het 7×7 Afslank Receptenboek is het eenvoudig om op een lekkere en verantwoorde manier 8 kilo per maand af te vallen. De voordelen van 7×7 op een rijtje:

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden.

7x7 button

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

bron: Inspectie voor de volksgezondheid. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

20 Reacties

 1. Ik had zaterdag de groene koffie gekocht op een beurs in Leuven. Op maandagmorgen het eerste zakje geprobeerd op het werk.
  Had alles netjes opgedronken maar niet veel later voelde ik mee heel onrustig, voelde me slap en tijdens de lunch had ik het echt heel moeilijk. Ik dacht echt dat ik ging flauwvallen! En ik voelde me enorm opgejaagd alsof ik iets heel oppeppends had gedronken. Het maakte me echt angstig en ik dacht echt dat ik ging flauwvallen.
  Thuisgekomen nam ik dadelijk de doos om te kijken wat de ingredienten waren. Er staat echter niets op wat gevaarlijk zou kunnen zijn voor de gezondheid. Totdat ik de tekst op de doos helemaal tot onderaan had gelezen: niet geschikt voor mensen met hartklachten. Voila, dat was het dus! Ik moet betablokkers nemen voor mijn hart, dus ik heb er sowieso last van. Ik moest niet verder zoeken. Wat ik echt niet kan begrijpen is waarom dit niet uitvergroot wordt op de doos zelf of dat er helemaal NIETS van wordt gezegd op de beurs zelf. Dit zou echt een verplichting moeten zijn. Dus, geef mij maar een rondje gaan fietsen of joggen, veel beter!!!
  Heeft er nog iemand zo een ervaring gehad?

 2. Beste mensen,
  ik doe mijn eigen green koffie sinds twee dagen, koop een echte ongebrande koffie bonen bij
  de surinaamse winkel in rotterdam, de meeste winkeliers hebben het, 1kilo kost meestal 4,50euro doe je een eet lepel groene bonen in een thee glas, giet je heet water in die glas ongeveer 50ml als je wilt kan je ook groene thee zakje er bij in doen, even 5 tot 7 wachten tot het in trekt, haal je de koffie bonen erui of je kan t ook filteren, en woela eigen gemaakte en veilige groene koffie :D:D:D veel plezier:D

  • Een vraag, mijn man heeft overgewicht maar staat onder controle bij de huisarts. Hij heeft nl suiker spuit ook insuline. Kan hij green coffee dan gebruiken om af te vallen.

 3. als je wilt afvallen moet je echt je levens stijl veranderen
  minder en gezonder eten helpt….
  sporten helpt……
  als je middeltjes gaat gebruiken om af te vallen ben je toe aan een 1 op 1 gesprek met iemand die weet waar ie over praat…dietiste of zoiets dergelijk
  ik weeg 116kg en ik heb onlangs eens goed in de spiegel gekeken
  moet er echt wat voor doen maar ik ga geen wazige groene coffee nemen waar de bijwerkingen niet van bekend zijn laat staan dat je weet wat er allemaal in zit
  etens stijl en sporten en je bent al op de helft
  mentaal is no2
  ik ben geen gezondsheids goeroe maar gezond verstand gebruiken is je eerste stap

 4. Ik ben nu 15 dagen bezig met de Green Coffee,het helpt HEEL erg goed,ik ben een echte snoeperd die elke dag vreetbuien had,maar ik eet nu dus heel erg gezond..ik combineer het dus met 6 x per dag eten..dan wel kleine beetjes en sport ik er ook nog is 5 x per week bij..ik ben in totaal 5 kilo afgevallen..
  Alleen begon in vandaag ineens hartkloppingen te krijgen.Ik stond helemaal te trillen en voelde me slecht,alsof er iets heel ergs is gebeurd waardoor ik verdrietig ben terwijl er niks is,met die gevoel kan ik het vergelijken
  Het gaat nu stukken beter..ik ben aan het twijfelen of ik verder moet gaan of dat ik moet stoppen..

 5. gebruik enkele weken de Leptin 1000 Green Coffee en het werkt écht.
  4,8 kg kwijt in ruim 3 weken, maar je moet ook tussen de oren zelf klaar zijn om de strijd met het gewicht aan te gaan.

  zou graag willen weten over het verboden bestanddeel ?
  hoe zit dit nu met deze versie leptin 1000 –

 6. Beste Lezer,

  Ik heb de leptin kuur niet afgemaakt. Ik werd er heeeel moe van, ongeloofelijk moe, een hele slome rare vermoeidheid. echt niet fijn.

  Toen ben ik gestopt, en nu ga ik Zumba proberen, en geen brood, pasta, rijst, suiker, snoep, koek, chips en geen frisdrankjes etc.
  Een platte buik en gezondheid horen bij elkaar, want overgewicht is heel erg slecht voor je gezondheid

 7. Ik ben begonnen met de Green Coffee. Dat claimt de originele te zijn.
  Een vrouw op mijn werk had er goeie ervaringen mee, geen last van bijwerkingen die ik had gelezen op verschillende fora én ze was 10 kilo afgevallen zonder veel moeite.
  Ik kon het niet geloven, maar wilde het toch proberen aangezien ik niet zo heel erg sterk ben als het om lijnen gaat.
  De eerste week ging op zich prima, ik werd ’s ochtends wel vroeg wakker, maar kon met gemak opstaan en dat was nieuw voor mij ;-)
  Na een dag of 8 begon ik harkloppingen te krijgen, alsof ik erg gestresst of nerveus was, maar dat was nog wel te doen.

  Na 12 dagen merkte ik dat ik helemaal geen energie meer had, wilde alleen nog maar zitten,liggen of slapen en na 17 dagen waren mijn hartkloppingen zo erg geworden dat ik dacht dat ik een hartaanval had, incl. pijn op mijn borst en een enorm lichamelijk ongemakkelijk gevoel. Licht in mijn hoofd, duizelig en benauwd

  Na dag 18 vond ik het genoeg. Ik kon me op mijn werk niet meer concentreren, stond te trillen op mijn benen en mijn hart bonkte bijna mijn borst uit
  Ik ben in deze 2 weken wel 2 kilo afgevallen, daardoor wilde ik het toch doorzetten en heb dus de 18 zakjes opgemaakt
  Ik heb nu besloten dat mijn gezondheid toch belangrijker is dan een platte buik.

 8. 25-04-2011

  Ben sinds kort met green cofee begonnen, 3 dagen en ben 2 kilo afgevallen. Maar was al een maand eerder begonnen met gezonder eten en meer bewegen. dus weet niet of dit door de green c komt.
  Ik voel me goed!!! Maar merk dat als de honger weg is lichamelijk, ik gevecht heb met mijn gedachten. Het geen honger hebben helpt wel! Tot nu dan.

  Ik heb mijn green cofee bij de oriental chop in utrecht gekocht op de Amsterdamse straatweg. Maar dit is niet van het eerder genoemd merk, maar van Leptin ik wilde weten of daar die schadelijke stoffen in zitten .
  is er iemand die dat weet???

  Ik voel me wel heeeeeeel moe .
  maar eet ook veeeeeel minder.

 9. het is natuurlijk altijd verleidelijk, Green Coffee drinken en afvallen..je wilt slank zijn en alles wat kan helpen of kan bijdragen heeft het voordeel van de twijfel,,bij vrouwen …dit komt door de maatschappij…het beeld dat ze creeren bij vrouwen…dat je zelf verzekerder in het leven gaat staan ..dat je kleren goed passen en lekker sexy uit gaat stralen naar je man …vrouwen geloven ook dat ..dat ,hun man tevreden stelt…en mannen geven vrouwen soms ook het gevoel dat het klopt ,,,maar onder tussen zeggen ze ,,,ja schat voor mij ben je goed …ik accepteer je zoals je bent ..allemaal nep …want ze zitten naar tv te kijken met hun vrouw ..en promp zien ze een slanke den ..het commentaar,,,is vaak ,,jeetje wat ziet die goed uit en dat maakt vrouwen onzeker ,,,en gaan dan op zoek naar een product om snel af te vallen. er zijn zat sportscholen …hahha maar soms niet te betalen …dus dan krijg je een dilemma ..of je moet hard werken je kan niet naar de sportschool ..moe van het werken…betaalt een sportschool …maar het is meer een donatie aan hun …want wanneer heb je tijd als je bekaf van je werk komt…dan krijg je uitstellen ……..dat maakt de hang naar zo een snel werkende product ideaal.
  maar vrouwen laten wij denken aan onze gezondheid …en lekker lange wandelingen maken en letten op onze voeding ..en proberen genoeg water te drinken …..maar het is induvidueel …ieder voor zich ….wie er baad bij heeft ..moet het vooral doen ….als je er geen gezondheids problemen door ervaart…maar denk er goed over na .
  de markt weet wat de hulp vraag is …en weet je ,,,,,,als wij van de wet lekker mochten sporten…(dan wel gratis ),,,om de gezondheid te bevorderen…of dat ze zulke opties als afslankmiddelen willen remmen …dan hadden wij het niet nodig …en dan stond de markt niet open hier voor…voor soort van.. investeerders… laten zij de sportscholen subsidieren,,,maar vrouwen denk er om …voorzichtig als je langer wilt leven …doe iets anders dan dat ..wees zuinig op je gezondheid
  groetjes brouwny

 10. Ik kan alleen maar zeggen wat mijn ervaringen hiermee waren en dat was toch heftige druk op mijn voorhoofd, slapeloosheid en hoge mate van gevoeligheid/irritatie.

  Het ministerie van Volksgezondheid