Vruchtenvasten

Dagenlang alleen maar drinken, valt sommige mensen zwaar. Een mooi alternatief, waarbij er toch enigszins ontgift wordt, is een fruitkuur. Volg deze kuur niet langer dan 30 dagen.

Het vruchtenvasten is lang niet zo effectief als sapvasten, maar doordat het vruchtvlees je een gevoel van verzadiging geeft, kun je het gemakkelijker volhouden, zeker als je een actief bestaan hebt. Drie keer per dag eet je 200 tot 300 gram gewassen, ongezoet en lekker rijp fruit. De vruchten die je daarvoor mag gebruiken, zijn: sinaasappels, appels, grapefruits, mandarijnen, druiven, bessen, vijgen en meloenen.

Bestel dit boek bij bol·com

Sapvasten en ontgifting
Sapvasten en ontgifting
S. Meyerowitz

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

2 Reacties

  1. Ik ben van plan de tips die hier worden gegeven op te gaan volgen. Ik ben benieuwd of ik dit enkele dagen kan volhouden. Ik hoop dt ik over een week mijn ervaringen met jullie kan delen. goet, Jan Eelco

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.