Vrouwendieet

Afvallen in 2021

Hier kun je alles lezen over het vrouwen-dieet. Ben je op zoek naar het mannen-dieet? Dan kun je hier terrecht.

Mannen en vrouwen zijn qua lichaam en geest verschillend. Je zou zeggen dat mannen en vrouwen daarom ook een verschillende manier hebben om met hun energiebalans om te gaan en dat ze als ze af willen vallen dat op verschillende manieren moeten doen. Dat is gedeeltelijk waar. Afvallen werkt bij mannen werkt hetzelfde als afvallen bij vrouwen. Een man heeft echter meer calorieën

nodig als een vrouw. Dat is ook de reden dat in de boeken van de bekendste  dieet-dame van Nederland weekmenu’s voor mannen en vrouwen staan vermeld.

Vooral vrouwen die borstvoeding geven en hun zwangerschaps-kilotjes kwijt willen raken hebben niet genoeg aan het vrouwendieet van Sonja Bakker en maken de overstap naar het mannendieet wat meer calorieën bevat.

Bestel het laatste boek van Sonja Bakker bij bol.com

Verleg je grenzen met Sonja en Rik
Verleg je grenzen met Sonja en Rik
Sonja Bakker

voor 17.00 besteld, morgen in huis!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.