Voorkom verspreiding van Mexicaanse Griep met humor

Start met KetoX

In Nederland proberen we de verspreiding van de (mexicaanse) griep te beperken door de landelijke campagne ‘Grip op Griep‘ In Engeland hebben ze een andere manier bedacht om grip op griep te krijgen. Het onderstaande filmpje laat zien hoe.

Wist je overigens dat Nederland het enige land ter wereld is waar ze de ‘varkensgriep’ hebben omgedoopt naar ‘mexicaanse griep’ Toch ligt de bron van de Mexicaanse griep bij varkens. Dat deze griep in Mexico van start is gegaan heeft hier weinig mee te maken. In Duitsland noemen ze het bijvoorbeeld ‘Schweinegrippe’ en in Engeland ‘Swine Flu’. In Nederland vinden we het blijkbaar minder erg om een heel land (Mexico) aan te wijzen als bron van een dodelijk griepvirus in plaats van  een paar varkens. Daarnaast is het griepvirus wereldwijd bekend als het H1N1 virus.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.