Vivèse Senso Duo Oil Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Veel mensen krijgen op een gegeven moment in hun leven te maken met haaruitval of kaalheid. Bij veel mannen is dit min of meer erfelijk. Bij vrouwen vindt deze haaruitval plaats als gevolg van hormonale schommelingen. Wat de oorzaak ook is, het liefst wil je zoveel mogelijk volume in je haardos. Vivèse Senso Duo Oil is een haarmousse die je hierbij probeert te helpen.

Wat is Vivèse Senso Duo Oil?

Vivèse Senso Duo Oil
Vivèse Senso Duo Oil

Vivèse Senso Duo Oil is een soort mousse die je aan kunt brengen in je haar om haaruitval tegen te gaan. Het middel belooft dat het binnen de kortste keren je haarvolume met 66% verbetert. Kale plekken worden vrij snel verholpen terwijl bepaalde vormen van schade worden voorkomen. Hierbij kun je denken aan gespleten haarpunten en andere ongemakken. Het mooie is dat dit alles binnen een maand zou moeten gebeuren.

Vivèse Senso Duo Oil komt in een flacon van 40 ml. Je kunt het middel af en toe aanbrengen in je haar en zachtjes inmasseren. De belangrijkste bestanddelen zijn extracten van soja en tarwe, skullcap, arginine en cafeïne.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Vivèse Senso Duo Oil zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 23 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Vivèse Senso Duo Oil graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Voor wie is Vivèse Senso Duo Oil geschikt?

Het product bevat geen middelen die een bewezen negatieve uitwerking hebben op het haar. Dit betekent dat in principe iedereen Vivèse Senso Duo Oil kan proberen als middel om de volume van het haar te verbeteren.

Is Vivèse Senso Duo Oil effectief?

Vivèse Senso Duo Oil recensie
Vivèse Senso Duo Oil recensie

Uiteraard hebben we gekeken of Vivèe Senso Duo Oil is effectief is. Kun je het middel gebruiken als je last hebt van minder haarvolume? Zo ja, werkt het dan of kun je bijwerkingen verwachten?

Skullcap: Skullcap is een plant die van nature voorkomt in Noord-Amerika. De plant wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de medicinale werking. Skullcap helpt onder andere tegen angst (bron), maar er is geen greintje bewijs dat het middel iets doet om de groei van het haar te stimuleren.

https://youtu.be/8JI8Nh3yA74

Soja- en tarwe-extract: Sojamelk is natuurlijk niet helemaal hetzelfde als soja-extract, maar van sojamelk is b