VitaSvelt Afslankcapsules

VitaSvelt zijn groen witte afslankpillen. Heb jij ervaring met VitaSvelt? laat het dan hier aan ons weten. 1 capsule VitaSvelt zou 3,450kg verse groente bevatten. VitaSvelt capsules zijn onder andere is opgebouwd uit de volgende bestanddelen:

Cynara Scolymus
een extract blad artisjok

Daucus Corota
een extract wortel

Brassica Oleracea
een extract broccoli bloem

Allium Cepa
een extract van uien

Asparagus Officinalis
een extract tuinasperge

Uitsluitend Informatie over VitaSvelt

Voor de duidelijkheid: Op deze pagina kun je informatie en ervaringen uitwisselen over de producten VitaSlim en VitaSvelt. vetvrij.com is op geen enkele wijze betrokken of verantwoordelijk voor de bestelling, levering en werking van deze producten. Wij bieden uitsluitend een onafhankelijk platform voor het uitwisselen van ervaringen.

Prijzen VitaSvelt

De VitaSvelt capsules worden per flacon verkocht. Hier volgt een prijsoverzicht

 • VitaSvelt 1 flacon (tot 5 kg) 35 €
 • VitaSvelt 2 flacons (tot 10 kg) 48 €
 • VitaSvelt 3 flacons (tot 15 kg) 63 €
 • VitaSvelt 4 flacons (tot 20 kg) 79 €

Negatieve Calorieën

Het principe van de negatieve calorieën is eenvoudig: als u bijvoorbeeld 120 calorieën inneemt, en uw lichaam heeft 350 calorieën nodig om die te verteren, verkrijgt u een resultaat van 230 negatieve calorieën. Dus u verliest automatisch gewicht. VitaSvelt, rijk geconcentreerd aan negatieve calorieën, neutraliseert de calorieën die u met uw voedsel opneemt. Daarom is uw organisme verplicht uit zijn energetische reserves (vetten) te putten om het voedsel te verteren. Het resultaat is logisch: u eet dus u verliest gewicht. Daarom is het totaal overbodig, en zelfs af te raden, om tijdens uw VitaSveltkuur een dieet te volgen.

Update: VitaSlim vs VitaSvelt

Verschillende personen hebben geconstateerd dat er nadat zij een bestelling hadden geplaatst via de website van VitaSlim geen VitaSlim maar VitaSvelt afslankcapsules werden geleverd. Voor de zetten we de prijzen van VitaSlim en VitaSvelt naast elkaar.

Prijzen VitaSlim

 • 1 Flacon VitaSlim voor 30 dagen 39 €
 • 2 Flacons VitaSlim voor 60 dagen 59 €
 • 3 Flacons VitaSlim voor 90 dagen 79 €
 • 4 Flacons VitaSlim voor 120 dagen 89 €

Prijzen VitaSvelt

 • Vitasvelt normale kuur  € 35,-
 • Vitasvelt intensieve kuur € 48,-
 • Vitasvelt versterkte kuur  € 63,-
 • Vitasvelt radicale kuur  € 79,-

Vooralsnog blijken VitaSlim en VitaSvelt een en hetzelfde product te zijn dat verkocht wordt onder twee verschillende namen met verschillende prijzen. Tot slot blijkt het telefoonnummer van VitaSlim en VitaSvelt ook hetzelfde.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ervaring met VitaSvelt

Heb jij ervaring met VitaSvelt? Laat dan hier jouw reactie achter of lees hier de reacties van anderen.


103 Reacties

 1. ben wielrenner in hart en nieren, na de feestdagen ben ik ook begonnen met Vita svelt, iedere ochtend 1 capsule met groot glas water, een paar pannekoeken en fiets op, na een 15 min wielrennen kreeg ik enkel buikloop en ademhalings problemen, wat ik hiervoor nooit gehad heb, heb het potje na 3 weken en geen gram afgevallen de vuilnis in.
  Mijn sport adviseur heeft me aangeraden om dit te stoppen, omdat het chroom bevat en dit stof houdt enkel de hongerlust op, chroom kan gevaarlijk zijn en voor hartkwalen zorgen.
  Het enige resultaat ik had, was een snellere hartslag en een bruine streep in mijn wielerbroek !
  Heb op aanraden van dokter een theekuur gevolgd, en nu ben ik weer de oude, bloed is weer gezuiverd en hartslag weer normaal + een proper broek !

  Greetz Gino

 2. Ik heb u pillen de Vitasvelt nu 10 dagen geslikt zonder maar een grammetje af te vallen. Ik mag ze terug sturen en dat doe ik ook, maar ik las op een andere pagina dat er mensen zijn die al meer dan een paar maanden wachten op het terugstorting van hun geld. Ik hoop dat dit wat sneller gaat, want 79 euro is toch een behoorlijk bedrag.

  Met vriendelijke groet,
  Sylvia

 3. Zouden jullie mij kunnen helpen aan informatie hoe ik in contact kan komen met Vitasvelt? Tel nr? Ik zie dat er ook bij jullie klachten over zijn gekomen…
  Mijn vader krijgt ‘niets’ maar betaald wel 67,- steeds en het gaat maar door! Hij heeft heel veel stress met mijn moeder o.a. die Alzheimer heeft en hij is zelf ook niet gezond, dus ziet door de bomen het bos niet meer. Ik probeer hem te helpen.
  Hoop dat jullie kunnen helpen.
  Alvast hartelijk dank!

 4. Ik heb 3 weken VitaSvelt geslikt. Geen grammetje er af. Opgebeld om te vragen of zij een antwoordnummer hebben. Neen. De telefoniste zei mij dat er een fout in de postcode zat . I.p.v.
  6202WD moet het zijn 6202 WC. 6,95 euro verzendkosten betaald. Nu precies een maand geleden
  nog geen geld ontvangen. Ik kan het email adres niet vinden van hen. Wie helpt mij daar aan.
  De les die ik er uit trek: eerst reviews bekijken voordat ik met een firma in zee ga.

 5. ik heb op oktober 2 potjes vitasvelt pillen teruggestuurd naar jullie via post.nl
  wat me 6.95 € heeft gekost en zit nu te wachten op mijn geld terug.
  jullie hebben beloofd dat dit teruggestort wordt en ik ga er ook vanuit dat dit ook gebeurd.
  op-09-2014 heb ik 52,95 € betaald en dit wil ik graag terug. wees net zo snel met het geld retour sturen als met er af halen . heb met gebeld en de dame zij dat het goed kwam . maar nog steeds niks geen geld retour stijlloos is dit . adverteer daar dan niet me niet goed geld terug.

 6. ik heb op 26 september 2 potjes vitasvelt pillen teruggestuurd naar jullie via post.nl
  wat me 6.95 € heeft gekost en zit nu te wachten op mijn geld terug.
  jullie hebben beloofd dat dit teruggestort wordt en ik ga er ook vanuit dat dit ook gebeurd.
  op 1-09-2014 heb ik 52,95 € betaald en dit wil ik graag terug.
  u kun het overmaken op giro

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.