VitaSvelt Afslankcapsules

VitaSvelt zijn groen witte afslankpillen. Heb jij ervaring met VitaSvelt? laat het dan hier aan ons weten. 1 capsule VitaSvelt zou 3,450kg verse groente bevatten. VitaSvelt capsules zijn onder andere is opgebouwd uit de volgende bestanddelen:

Cynara Scolymus
een extract blad artisjok

Daucus Corota
een extract wortel

Brassica Oleracea
een extract broccoli bloem

Allium Cepa
een extract van uien

Asparagus Officinalis
een extract tuinasperge

Uitsluitend Informatie over VitaSvelt

Voor de duidelijkheid: Op deze pagina kun je informatie en ervaringen uitwisselen over de producten VitaSlim en VitaSvelt. vetvrij.com is op geen enkele wijze betrokken of verantwoordelijk voor de bestelling, levering en werking van deze producten. Wij bieden uitsluitend een onafhankelijk platform voor het uitwisselen van ervaringen.

Prijzen VitaSvelt

De VitaSvelt capsules worden per flacon verkocht. Hier volgt een prijsoverzicht

 • VitaSvelt 1 flacon (tot 5 kg) 35 €
 • VitaSvelt 2 flacons (tot 10 kg) 48 €
 • VitaSvelt 3 flacons (tot 15 kg) 63 €
 • VitaSvelt 4 flacons (tot 20 kg) 79 €

Negatieve Calorieën

Het principe van de negatieve calorieën is eenvoudig: als u bijvoorbeeld 120 calorieën inneemt, en uw lichaam heeft 350 calorieën nodig om die te verteren, verkrijgt u een resultaat van 230 negatieve calorieën. Dus u verliest automatisch gewicht. VitaSvelt, rijk geconcentreerd aan negatieve calorieën, neutraliseert de calorieën die u met uw voedsel opneemt. Daarom is uw organisme verplicht uit zijn energetische reserves (vetten) te putten om het voedsel te verteren. Het resultaat is logisch: u eet dus u verliest gewicht. Daarom is het totaal overbodig, en zelfs af te raden, om tijdens uw VitaSveltkuur een dieet te volgen.

Update: VitaSlim vs VitaSvelt

Verschillende personen hebben geconstateerd dat er nadat zij een bestelling hadden geplaatst via de website van VitaSlim geen VitaSlim maar VitaSvelt afslankcapsules werden geleverd. Voor de zetten we de prijzen van VitaSlim en VitaSvelt naast elkaar.

Prijzen VitaSlim

 • 1 Flacon VitaSlim voor 30 dagen 39 €
 • 2 Flacons VitaSlim voor 60 dagen 59 €
 • 3 Flacons VitaSlim voor 90 dagen 79 €
 • 4 Flacons VitaSlim voor 120 dagen 89 €

Prijzen VitaSvelt

 • Vitasvelt normale kuur  € 35,-
 • Vitasvelt intensieve kuur € 48,-
 • Vitasvelt versterkte kuur  € 63,-
 • Vitasvelt radicale kuur  € 79,-

Vooralsnog blijken VitaSlim en VitaSvelt een en hetzelfde product te zijn dat verkocht wordt onder twee verschillende namen met verschillende prijzen. Tot slot blijkt het telefoonnummer van VitaSlim en VitaSvelt ook hetzelfde.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ervaring met VitaSvelt

Heb jij ervaring met VitaSvelt? Laat dan hier jouw reactie achter of lees hier de reacties van anderen.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

103 Reacties

 1. ben wielrenner in hart en nieren, na de feestdagen ben ik ook begonnen met Vita svelt, iedere ochtend 1 capsule met groot glas water, een paar pannekoeken en fiets op, na een 15 min wielrennen kreeg ik enkel buikloop en ademhalings problemen, wat ik hiervoor nooit gehad heb, heb het potje na 3 weken en geen gram afgevallen de vuilnis in.
  Mijn sport adviseur heeft me aangeraden om dit te stoppen, omdat het chroom bevat en dit stof houdt enkel de hongerlust op, chroom kan gevaarlijk zijn en voor hartkwalen zorgen.
  Het enige resultaat ik had, was een snellere hartslag en een bruine streep in mijn wielerbroek !
  Heb op aanraden van dokter een theekuur gevolgd, en nu ben ik weer de oude, bloed is weer gezuiverd en hartslag weer normaal + een proper broek !

  Greetz Gino

 2. Ik heb u pillen de Vitasvelt nu 10 dagen geslikt zonder maar een grammetje af te vallen. Ik mag ze terug sturen en dat doe ik ook, maar ik las op een andere pagina dat er mensen zijn die al meer dan een paar maanden wachten op het terugstorting van hun geld. Ik hoop dat dit wat sneller gaat, want 79 euro is toch een behoorlijk bedrag.

  Met vriendelijke groet,
  Sylvia

 3. Zouden jullie mij kunnen helpen aan informatie hoe ik in contact kan komen met Vitasvelt? Tel nr? Ik zie dat er ook bij jullie klachten over zijn gekomen…
  Mijn vader krijgt ‘niets’ maar betaald wel 67,- steeds en het gaat maar door! Hij heeft heel veel stress met mijn moeder o.a. die Alzheimer heeft en hij is zelf ook niet gezond, dus ziet door de bomen het bos niet meer. Ik probeer hem te helpen.
  Hoop dat jullie kunnen helpen.
  Alvast hartelijk dank!

 4. Ik heb 3 weken VitaSvelt geslikt. Geen grammetje er af. Opgebeld om te vragen of zij een antwoordnummer hebben. Neen. De telefoniste zei mij dat er een fout in de postcode zat . I.p.v.
  6202WD moet het zijn 6202 WC. 6,95 euro verzendkosten betaald. Nu precies een maand geleden
  nog geen geld ontvangen. Ik kan het email adres niet vinden van hen. Wie helpt mij daar aan.
  De les die ik er uit trek: eerst reviews bekijken voordat ik met een firma in zee ga.

 5. ik heb op oktober 2 potjes vitasvelt pillen teruggestuurd naar jullie via post.nl
  wat me 6.95 € heeft gekost en zit nu te wachten op mijn geld terug.
  jullie hebben beloofd dat dit teruggestort wordt en ik ga er ook vanuit dat dit ook gebeurd.
  op-09-2014 heb ik 52,95 € betaald en dit wil ik graag terug. wees net zo snel met het geld retour sturen als met er af halen . heb met gebeld en de dame zij dat het goed kwam . maar nog steeds niks geen geld retour stijlloos is dit . adverteer daar dan niet me niet goed geld terug.

 6. ik heb op 26 september 2 potjes vitasvelt pillen teruggestuurd naar jullie via post.nl
  wat me 6.95 € heeft gekost en zit nu te wachten op mijn geld terug.
  jullie hebben beloofd dat dit teruggestort wordt en ik ga er ook vanuit dat dit ook gebeurd.
  op 1-09-2014 heb ik 52,95 € betaald en dit wil ik graag terug.
  u kun het overmaken op giro

 7. Wij gebruiken de pillen nu twee weken en er is bij ons nog geen grammetje vanaf. Wat doen wij fout? Is het de bedoeling dat we minder eten of dat de pillen in de soep moeten worden opgelost? Gaarne uw advies, want tot nu toe werkt het in het geheel niet. Mvrgr.

 8. aan alle personen die dit hebben gebruikt doe aangifte van op lichting en mag ik nog een goede raad geven ga er mee na de tv radar of opgelicht meschijn kunnen zijn dit beter onder zoeken of het wel waar is wat deze site beweert alleen maar soep eten elke dag is zeker niet gezond en je weet niet eens of er wel echt zo veel groente in zo capsule zit als je zelf elke dag ook groente eet val je ook van zelf af zonder dat je het handen vol met geld kost 1 stuk groente twee stukken fruit

 9. Enige tijd geleden bestelde ik via het internet 2 doosjes Vitasvelt afslankcapsules. Ik kocht dit product om enkele kilo’s af te slanken.

  Ik nam gedurende vijf weken consequent iedere ochtend een tablet samen met een grote hoeveelheid water zoals werd voorgeschreven.

  Op vandaag constateer ik dat ik hierdoor nog steeds niets ben vermagerd.

  Gezien het nemen van deze vermageringskuur zonder resultaat bleef, wens ik hierbij beroep te doen op de ‘niet tevreden, geld terug’ garantie.

  Hierbij bezorg ik u mijn rekeningnummer voor de terugbetaling:
  BE39 0630 1724 5019

  Mocht u hiervoor nog andere informatie nodig hebben, kan u mij gerust contacteren via email

  Alvast bedankt.
  Myriam Sergeant

 10. na 1 dag was ik al 300gr. kwijt nie veel maar ik denk dat ge toch best een klein dieetje erbij volgt met negatieve voedingsmiddellen ! bij mij werkt het toch !

  • Ik neem reeds 4 dagen een pil van VITA SVELT en in plaats van af te vallen stijgt mijn gewicht. U beloofde door uw aanbod van 5 kilo af te vallen wel bij mij zijn er 2,5 kilo’s bijgekomen??????
   Met vriendelijke groeten
   Fonny

  • het spijt me al 500 % dat ik ‘er in gelopen ben ‘ met uw geweldige reclame
   om op korte tijd wat te vermageren…
   al uw opbeurende teksten om dit te verkrijgen zijn op zijn zachtst uitgedrukt grote leugens.
   ik neem dan ook de vrijheid en plicht om al mijn vrienden en familie in te lichten over uw praktijken. ik verzoek hen ook om dan hetzelfde te doen als ik zelf zodat een massa mensen hierover worden ingelicht, met de
   echte waarheid.
   doe zo voort…’t zal een tijdje duren !!!

 11. ik heb de capseules van vitasvelt gekocht is dat te vertrouwen in mijn omgeving zeggen ze puur bedrog.Is dat schadelijk voor mijn lever en nieren.Alsook ik dan stop komen mijn kilo’s dan terug of wat ga er gebeuren.

  Graag wil ik antwoord op mijn vragen. Hopelijk kan jij dit

  Mvg Sandra

  Moet ik tijdens die keur mijn drank en eetgewoontes aanpassen

 12. Hey Madhoe,

  ik heb dezezlfde beige pillen ontvangen, ik heb toch 1 van de 2 aangekochte potjes uitgeprobeerd. de eerste 3 dagen moest ik tamelijk veel naar het groot toilet (wat anders nooit zoveel is). maar bij de rest van het potje ondervond ik reeds geen effect meer.

  groetjes Genina

 13. ik heb 3 potjes Vitasvelt pillen besteld. Heb ze ook ontvangen. Maar ik dacht dat het groen/witte capsules waren. Maar ik het zijn beige capsules. Mag ik nog wel vertrouwen dat dit de goede pillen zijn en dat het ook helpt?
  graag uw reactie?

  Met vriendelijke groet,

  Madhoe Sankersing

 14. Beste,
  Mijn ervaring met vitasvelt is nog negatief nog positief. Ik ben niet afgevallen nog bijgekomen… Wat wel raar is is dat zowel op het flacon als op de site wordt gesproken over groen witte capsules terwijl die in de flacon eerder gelig zijn.
  Kunnen jullie dit verklaren?
  Grtjs Hinde

 15. Ik ben door deze capsules 27 kilo kwijt geraakt in vijf maanden tijd.
  Deze capsules werken echt .
  Het is een aanrader voor mensen die willen afvallen echt.
  Top produkt.
  Ik dank de mensen die dit hebben uitgevonden.

 16. mijn verwachting was puur maar helaas na 2potjes nog steeds geen gram afgevallen.
  dit is een ontnuchtering om toch in iets dergelijks te geloven.

 17. Hallo,

  Iedereen die vitasvelt gaat gebruiken probeer eerst eens een mail te sturen naar vitasvelt. Dit lukt niet waar je ook probeert je krijgt geen reactie. De pillen heb ik besteld en gebruikt, ze hielpen niet en heb ze terug gestuurd. Zit op dit moment nog te wachten dat ik mijn geld terug krijg maar krijg niemand van vitasvelt te pakken. Dus ik adviseer jullie begin hier niet aan want als je je geld terug moet krijgen zie je niks meer verschijnen. Pure bedrog!!!!!

 18. Ik was laatst bij mijn vriend en er lag een folder in de bus over de afslank pillen van vitasvelt. ik heb hier 2 potjes van besteld en deze met mijn eigen bankrekening betaald . Helaas de pillen hielpen niet en heb ze teruggestuurd met een briefje erin dat ze mij het geld terug moesten overmaken op mijn rekening, dit is nu 2 maanden geleden en heb tot heden van vandaag nog niks ontvangen. Ik ben hier zeker niet blij mee en zal het er ook niet bij laten zitten. Ik hoop alsnog op een terugbetaling anders ben ik genoodzaak om hiemee verder te gaan.

 19. We zijn er weer ingestonken, ruim 35 euro betaald, geen ons afgevallen. De terugbetalingsgarantie is nep want het adres voor de retourzending bestaat volgens ons postkantoor niet. WEES DUS GEWAARSCHUWD!

 20. Ik gebruik VitaSvelt al 5 weken en ben nog niets afgevallen! Idem dito met Trimatol. En wat betreft garanties en terugsturen???????

  • sorry voor mijn reactie .
   maar mij hebt het echt geholpen 27 kilo in vijf maanden tijd.
   je moet er natuurlijk wel een beetje bij sporten ook .

 21. Ik kreeg “dringende post” hiervan. Met bestellijst. Geen contact of email mogelijk. Ik weeg 52 kilo en doe mijn best niet lichter te worden. waar komt deze achterlijke post vandaan??

 22. Voordat u van plan bent te bestellen, is het handig om eerst even op product te googlen en naam bedrijf. Ook op namen die gebruikt worden in hun brochure of enveloppe. Na 5 minuten onderzoek kom je er al achter dat het niet bestaat, tevens ook hun zogenaamde Nutritoloog!

  Het is pure oplichterij, dat is wat er in hun capsules worden verkocht. Diegene die al pillen hebben, misschien eens wat opsturen naar een lab, om er zo achter te komen wat er echt in zit.

  Laat je niet bedotten, doe eerst onderzoek!

  Elke dag sporten, dat is het enige wat effectief is.

 23. Heb het 3 weken genomen, 0 gram eraf. Puur bedrog en producent is niet bereikbaar of te vinden.
  Wie kent de producent wel? Mail me en kan ik een klacht indienen.

 24. heb een maand geleden 2 potjes vitasvelt gekocht, heb nu 1 potje op, maar ben nog geen gram afgevallen, dat ik jammer vind.
  Krijg ik mijn geld terug ? Ik zal mijn 2 de potje terugsturen.
  Graag hierop een antwoord, met vriendelijke groeten, Carine

  • klotepillen zijn het, weer een desillusie rijker al die pillen recht de vuilbak in klare bedriegerij dank u voor onze centen af te troggelen ben het beu ze allemaal terug te sturen

  • ik heb op 26 september 2 potjes vitasvelt pillen teruggestuurd naar jullie via post.nl
   wat me 6.95 € heeft gekost en zit nu te wachten op mijn geld terug.
   jullie hebben beloofd dat dit teruggestort wordt en ik ga er ook vanuit dat dit ook gebeurd.
   op 1-09-2014 heb ik 52,95 € betaald en dit wil ik graag terug.

  • ik neem al 2 weken die pil nog geen gram af gevallen????????????????????????????????WAT DOE IK VERKEERD

  • Ook ik ben erin getrapt en zelfs aangekomen .Je krijgt er gewoon een hele opgeblazen maag van , weggooien die rotzooi en geld terug vragen lukt niet want ze geven een adres op wat niet te bereiken is Dus om een lang verhaal kort te maken GROTE OPLICHTERS net wat Gerrit schrijft

 25. beste .

  ik neem nu al een week de pilletjes in .
  en eet zoals ik normaal eet.
  normaal zou ik op 1 week al 2 kilo kwijt zijn .
  maar deze is dus niet het geval ik ben zelfs nog geen 100 gram kwijt . wat doe ik fout ?

  grtjs santina

 26. Ik ben het eens met Pieter.

  Ook kun je om te onderhouden om de maand even kuren. Werkt effectief op langere termijn, als men eens de neiging heeft om zich vol te proppe met vettige dingen. Dan is even tussendoor kuren wel een goed idee!

 27. Ik heb deze vroeger ook al gehad en werkte prima, toen ze niet meer verkochten ineens!? begon ik aan de so called brother van dit middel; Nutrasvelt.

  Heb het weer besteld en binne en ben al 3 kilo af in 1 week. Daarna gaat het wel weer langzamer maar dat geeft helemaal niets!

  Ik ben tevreden. En vooral ermee geholpen!

 28. Het verbaast mij eigenlijk niet dat het niet werkt.
  Als het zou werken en gezond zou zijn werd het voorgeschreven of geadviseerd door de huisartsen.
  Het is te mooi om waar te zijn alles eten en kilo’s kwijt raken dat zou iedereen wel willen.
  Dat het qwa produkt verkocht mag worden komt omdat het niet onder de medicijnen valt.
  Maar het is list en bedrog het zou zo moeten zijn dat het getest moet zijn door een erkend laboratorium voor het op de markt mag komen.
  Zulke organisaties moeten hard aangepakt worden en de oprichter(s) financieel uitkleden alles wat ze bezitten zoals huis, auto en boot enz. verbeurd verklaren.
  Dat is de enige oplossing voor deze rotstreken van die mensen.

  • Ik heb 2 potten besteld, maanden terug…

   ben er ongeveer 30 kg mee afgevallen, zonder verder iets aan te passen aan mijn eetpatroon!
   let wel: nadat ik gestopt ben met slikken van de pillen, viel ik nog steeds langzaam maar zeker af. Nu dus ongeveer 30 kg er al af, vorig jaar augustus ben ik begonnen met slikken, en toen de potten leeg waren, niet meer besteld.

   nu wil ik ze weer bestellen, maar de site vind ik niet meer…
   via telefoon bestellen ga ik echt niet doen iig.

  • Degene die hier beweren dat ze zijn afgevallen zijn volgens ons HANDLANGERS die onder 1 hoedje spelen .Bah stelletje oplichters zijn het en het gaat gewoon maar door, worden deze engerds dan nooit eens gestopt.

  • Ria doe het maar niet maar als je het toch wilt.
   0900-265.89.03 35c per minuut.
   Ze willen je zo graag oplichten dat ze 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar zijn.
   Als ik een goed produkt zou hebben werkte ik 5 dagen per week en 8 uur per dag.

 29. hallo ik was heel tevreden over mijn bestellingen altijd het werkte perfekt
  ik had de groen witte capsules vitasveld
  maar ik heb 5 weken geleden bestelling gedaan via telefoon en nog een week geleden via brief maar nog niks binnen  waar blijft dat ?
  gr ilona

 30. hallo ik heb langer dan 2 weken geleden bestelling via telefoon door gegeven ik heb de bestelling nu nog niet het moesten 2 flacons met capsules zijn die groen wittevitas veld waar blijft mijn bestelling

 31. hallo ik had graag 2 flacons groen witte capsules besteld van de vitasvelt. ik hoop dat ze nu geleverd worden.
  ik weet niet hoe ik het anders moet bestellen voor een malige in houding van de bank ik vind de pagina niet u kan me ook mailen en uit leggen of pagina toe sturen waar ik het kan in vullen gr ilona

 32. NIET doen, niet bestellen!!!!
  Zit tussen je oren. Je gaat hierdoor niet afvallen, misschien een beetje omdat je er zoveel water bij moet drinken – maar als je dat zonder de pillen doet val je ook af.
  Geloof me, ik heb alles al geprobeerd!!

  Het enige wat werkt – als je je goed aan de regels houdt: shakes van Herbalife en Sportfix. Maar dan nog ga je daarna weer terug op je oude eetpatroon, kom je weer aan.
  Ik doe meestal zo rond de lente een week of 4-5 voor een paar kilo.

  Als je echt serieus wilt lijnen adviseer ik de WeightWatchers. Daar leer je ook anders kijken naar wat je eet.

 33. ik heb vorige week 2 potjes vitasvelt besteld
  maar heb nog geen email ontvangen van jullie dat het besteld was.dit is immers mijn 2de mail voor het vragen wanneer ik mijn pakketje zal krijgen.ik heb jullie meerder malen proberen te bellen maar geen gehoor volgens mij klopt het nummer niet van jullie
  ik hoop snel iets te horen en anders geef ik mijn geld uit aan andere maatschappij die wel hun klanten voldoende informeren.zou het jammer vinden ik heb in augustus ook 2 potjes vitasvelt besteld bij jullie en was 10 kilo afgevallen.en daarom wilde ik weer van jullie diensten genietengroetjes marie-jose

 34. hoi ik heb een vraagje ik heb net 2 flacons vitasvelt besteld.
  maar ik weet niet of het bij jullie is binnen gekomen.
  en wanneer de levertijd is.
  ik heb nog nietr via mail een bevestiging gekregen of duurt dat iets langer?

  • Hallo Marie-jose

   Ik raad je aan dat op het moment je geld geincasseerd wordt het meteen te storneren. Lees mijn reactie ergens boven en lees eigenlijk alle bovenstaande reactie. Want het helpt totaal niet.

   Groetjes Arlean

  • bij mij duurde het 3 weken voor ik ze had . had ze begin april deze maand besteld en heb ze nu een week geleden gekregen . x
   gebruik ze nu al een week . maar geen resulataat terwijl ze ons garanderen na 1 week 2 kilo te zijn afgevallen en ik snoep nogtans niet

 35. Ik gebruik vitasvelt nu 10 dagen en daarnaast let ik erg op mijn eetgedrag. Ik voel me prima maar op de weegschaal zie ik geen resultaat en dat was toch wel mijn bedoeling.

  Voor mij is dit dus niet het juiste product en wil geen volgende zending meer ontvangen. Zonder het gewenste effect is het wel erg duur om gebruik te maken van dit product.

 36. Zie hierboven ergens, mijn zelfde vraag en het antwoord:

  Vitasvelt
  PO Box 3563
  4200 DN Breda.

  ik heb meteen gereageerd, nog geen reactie gehad. Geen bevestiging, geen terugstorting.
  Hoop niet dat nog meer mensen hier in gaan trappen!

 37. ik heb enkele weken inmiddels meer als een maand vitasvelt b esteld en tot heden niet ontvangen. ik vind het nie netjs dat ik iets bestel en daar 2weken op moet wachten maar meer als 6a zeven weke moet wachten.
  dan lat ht product en prober ik een ander.

  heel erg terleurgesteld in het service van vitasvelt!

  Martina

 38. Als je het wilt proberen – lees gokken – moet je het uiteraard zelf weten, maar verwacht niet dat als het niet werkt je je geld echt terug krijgt!!!!

 39. Hoi,in een maand,wil het niet te snel,je moet wel veel drinken……….
  en niet overdreven gaan eten met het gevoel van ik word toch niet dikker,gewoon normaal blijven eten.En echt…veel water drinken is erg belangrijk,hoop dat het voor jou ook werkt.
  Hoor het van je.
  Groetjes Blondie.

 40. ik ken ook iemand die 3 kilo was afgevallen van vitasvelt in een week ik ben gisteren erook mee begonnen dus ik ben benieuwd vooral na deze verhalen,ik wil 20 kilo in 2 maanden kwijt ik hoop dat het lukt,ik doe er wel een soort van dieett bij want gewoon eten wat je wilt en je valt af geloof ik niks van

 41. Heb alles al geprobeert qua pillen en smeerseltjes maar dit werkt echt!
  ben nu 6 kilo kwijt en voel me prima,geen bijwerkingen[heb net nog alles laten nakijken bij huisarts]en ben prima gezond.
  Het werdt netjes binnen 3 dagen afgeleverd en het geld is nog niet van mijn rekening zoals belooft,heb ook minder trek in chocolade.
  Eet verder normaal dus dit is echt een aanrader.
  Groetjes Blondie.

 42. @Arlean, bedankt voor je reactie. Ik had het adres van de afleveringsbon inderdaad opgelagen op pc, dat was ik dus kwijt na crash. Storneren kon niet meer, omdat ik te lang op reactie heb gewacht van hun kant :-(
  Te goed van vertrouwen?

  Ik ga ze meteen contacten. Benieuwd of het nog lukt.

  Thanks!

 43. Bij mij zelfde verhaal: besteld, gebruikt, geen enkel resultaat!!!!
  Ik kan alleen nergens meer een mail- of postadres vinden.
  Kan iemand mij daaraan helpen? Ik heb het wel gehad en gebruikt om mn geld terug te krijgen, maar ze reageren gewoon nergens op.

  Bij voorbaat dank

  • Hallo Susette

   Ik heb het geld meteen gestorneerd, zie mijn reaktie van 13 september.
   Ik heb wel een postadres voor je die stond op de afleveringsbon:
   Vitasvelt
   PO Box 3563
   4200 DN Breda.
   Succes

 44. Ik heb samen met mijn buurvrouw 2 potten besteld. Geleverd op 18-08. Afgeschreven op 09-09. Ze hanteren dus niet de 30 dagen proefgarantie. Op 18-08 zijn we de pillen in gaan nemen en ze hebben niet geholpen bij geen van tweeen. Heb gelijk het geld gestorneerd. Mijn raad storneer je geld en stuur een bericht dat het niet heft geholpen. Fijne vakantie.

 45. Ik heb 2 potten vitasvelt besteld en gekregen.Ben er nu 1 week mee bezig en ben 2 ons aangekomen.Dat is toch niet de bedoeling ,of wel.Ik ga maandag op vakantie en wilde er een vooruitzicht bij hebben dat het ook echt werkt.Dat is een hele teleurstelling.Na de vakantie :op 22 september stuur ik alles terug en hopelijk zijn er dan ook geen kosten aan verbonden.

  Ine

 46. Hallo allemaal,

  Ik heb een vraag, ik ben niet bekend met aflsank pillen, moet ik de pil uit de capsule halen of neem ik het met capsule en al in.

  Het zou mij erg helpen als iemand mij dit zou kunnen beantwoorden.

 47. Ja ik weet zeker dat ik de vitasvelt besteld heb, maar wat als je het product nooit ontvangen heb dan kan je er ook geen foto van maken…

 48. Ook ik heb de pillen besteld en nog geen pil gezien, maar wat ik er zo uit opmaak is dat het toch niet werkt….
  Jammer dat ze valse beloftes doen…

  Groetjes

 49. Hallo,

  Ik had Vitasvelt besteld, maar deze is helemaal niet binnen gekomen en toch hebben ze het geld van me rekening eraf gehaald. Hoe kan je ze hierover aanklagen? Zal ik mijn geld via de bank terug laten storten?

  Kan iemand zo snel mogen hierop reageren?
  Groetjes

 50. Hallo,ik zou nog laten weten hoe het terug sturen was verlopen.
  Nou ik heb het dus terug gestuurd met een brief op poten erbij.dat als zij zouden pogen het geld alsnog af te schrijven dat ik het toch zou laten terugstorten.
  En dat ik het hele verhaal aan koning klant en de consumentenbond zou laten weten over hun oplichter praktijken.
  Nou het is nu alweer een maand verder en nog steeds geen poging gedaan om het toch af te schrijven,dus mensen als ze het nog niet afgeschreven hebben gewoon laten terug storten door je eigen bank.
  Met vriendelijke groet,
  E.A.Andersen Ask

 51. Ik gebruik het nu twee weken en ook geen grammetje afgevallen
  dus ook ik ben opgelicht!!!
  Ik heb ze nu net een mail gestuurd ben benieuwd of ik reaktie krijg

 52. Nou ik heb dit dus ook geprobeerd en het werkte voor geen meter. De hele handel terug gestuurd omdat je zogenaamd je geld terug krijgt.
  Dat is nu 3 maanden geleden en nog geen cent gezien. STELLETJE OPLICHTERS ZIJN HET!!!

 53. Ik heb vitasvelt bijna 2 maanden gebruikt het doet helemaal niet je valt er GEEN gram van af zelfs niet in samenwerking met 4x in de week sporten
  Het is weer een dure les geweest met het gebruikelijke resultaat niets dus ze zouden dit eens aan moeten pakken voor valse informatie.
  Mensen doe het nou maar niet het is dus echt fake en ik ben inderdaad ook benieuwd of ze het geld terug storten zoals ze zeggen ik zal mijn ervaring in ieder geval op alle formums zetten sterkte allemaal

 54. hallo massi hoe kan dat nou,dat jij wel een hoop ben afgevallen.
  en een hoop mensen niet?
  ken jij dat verklaren aan mij ?
  groetjes
  andersen

 55. nou ik had had vitasvelt bestelt,maar weer een teleurstelling nog geen gram afgevallen en ik doe het al drie weken dit middel.balen.
  ik snap alleen niet waarom ze dit aan bieden,denken ze nou echt dat de mensen het niet terug sturen als het niet werkt?.
  weer een rare site,ik ben benieuwd of ik het geld echt terug krijgt,ik laat jullie het hier weten oke

 56. Ben nu 3 weken bezig met Vitasvelt en moet helaas zeggen, ik ben 3 kilo aangekomen, en heb hierdoor ook veel last van mijn darmen door gekregen, dat ik loop nu bij de HA onder controle. Al bij al dus een hele nare ervaring. Wil dus nu ook m’n geld terug, dat begrijpen jullie zeker wel, 2 potjes = 48,00 + verzendkosten die ik moet maken + 12,00 = 60,00 .

 57. IK BETAALDE OP 27/5 1 FLACON VITASVELT AAN 24,5 EUR. IK STUURDE DE BESTELBON OP SAMEN MET HET BETLINGSBEWIJS EN HEB DEZE NOG ALTIJD NIET ONTVANGEN.
  KAN U DIT NAKIJKEN EN MIJ ZOVLUG MOGELIJK IETS LATEN WETEN WANNEER IK DEZE GA ONTVANGEN?

  MVG LINDA

 58. Het doet helemaal niets dat Vitasvelt.
  Je valt er helemaal niks mee af.
  Je krijgt je geld ook niet terug.
  ze schrijven het toch van je rekening af!!!!

 59. hallo massi
  hier een vraag hoeveel woog je toen je begon aan vitasvelt ?
  heb er zin in om te bestelen want ik moet af vallen mijn bmi is te hoog
  wil een borst verkleining doen omdat ik erge grote borsten heb en heel veel pijn maar de zorg verzekering blijft zeuren omdat mijn bmi te hoog is en ze het dan niet doen groetjes sjoeke

 60. je hebt twee sites voor de vitasvelt 1 met de .eu hier zijn te prijzen duurder deze site zag ik ook in de party magazine. en eentje met .ch welke is nou de goede??

 61. Hoi Massi,

  Welke kuur heb jij dan gedaan? En hoeveel ben je afgevallen?
  Ik zit er namelijk ook aan te denken.
  Om mezelf wat extra te prikkelen.

  • hallo ik ben van de 120 na de 92 kg gegaan binnen half jaar
   ik heb de groen witte capsules gehad van vitas veld
   maar ik krijg ze nergens meer besteld ik vind dit best jammer weet iemand hoe ik die weer kan bestellen?
   gr ilona

 62. Ik heb vitasvelt gebruikt en ben er alleen goed van afgevallen en slank en platte buik van gekregen.

  Hoe negatiever je denkt des te minder je slank word.

  Dat is mijn spreekwoord hoe negatiever des te minder iets lukt.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.