VitaSvelt Afslankcapsules

Afvallen in 2021

VitaSvelt zijn groen witte afslankpillen. Heb jij ervaring met VitaSvelt? laat het dan hier aan ons weten. 1 capsule VitaSvelt zou 3,450kg verse groente bevatten. VitaSvelt capsules zijn onder andere is opgebouwd uit de volgende bestanddelen:

Cynara Scolymus
een extract blad artisjok

Daucus Corota
een extract wortel

Brassica Oleracea
een extract broccoli bloem

Allium Cepa
een extract van uien

Asparagus Officinalis
een extract tuinasperge

Uitsluitend Informatie over VitaSvelt

Voor de duidelijkheid: Op deze pagina kun je informatie en ervaringen uitwisselen over de producten VitaSlim en VitaSvelt. vetvrij.com is op geen enkele wijze betrokken of verantwoordelijk voor de bestelling, levering en werking van deze producten. Wij bieden uitsluitend een onafhankelijk platform voor het uitwisselen van ervaringen.

Prijzen VitaSvelt

De VitaSvelt capsules worden per flacon verkocht. Hier volgt een prijsoverzicht

 • VitaSvelt 1 flacon (tot 5 kg) 35 €
 • VitaSvelt 2 flacons (tot 10 kg) 48 €
 • VitaSvelt 3 flacons (tot 15 kg) 63 €
 • VitaSvelt 4 flacons (tot 20 kg) 79 €

Negatieve Calorieën

Het principe van de negatieve calorieën is eenvoudig: als u bijvoorbeeld 120 calorieën inneemt, en uw lichaam heeft 350 calorieën nodig om die te verteren, verkrijgt u een resultaat van 230 negatieve calorieën. Dus u verliest automatisch gewicht. VitaSvelt, rijk geconcentreerd aan negatieve calorieën, neutraliseert de calorieën die u met uw voedsel opneemt. Daarom is uw organisme verplicht uit zijn energetische reserves (vetten) te putten om het voedsel te verteren. Het resultaat is logisch: u eet dus u verliest gewicht. Daarom is het totaal overbodig, en zelfs af te raden, om tijdens uw VitaSveltkuur een dieet te volgen.

Update: VitaSlim vs VitaSvelt

Verschillende personen hebben geconstateerd dat er nadat zij een bestelling hadden geplaatst via de website van VitaSlim geen VitaSlim maar VitaSvelt afslankcapsules werden geleverd. Voor de zetten we de prijzen van VitaSlim en VitaSvelt naast elkaar.

Prijzen VitaSlim

 • 1 Flacon VitaSlim voor 30 dagen 39 €
 • 2 Flacons VitaSlim voor 60 dagen 59 €
 • 3 Flacons VitaSlim voor 90 dagen 79 €
 • 4 Flacons VitaSlim voor 120 dagen 89 €

Prijzen VitaSvelt

 • Vitasvelt normale kuur  € 35,-
 • Vitasvelt intensieve kuur € 48,-
 • Vitasvelt versterkte kuur  € 63,-
 • Vitasvelt radicale kuur  € 79,-

Vooralsnog blijken VitaSlim en VitaSvelt een en hetzelfde product te zijn dat verkocht wordt onder twee verschillende namen met verschillende prijzen. Tot slot blijkt het telefoonnummer van VitaSlim en VitaSvelt ook hetzelfde.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ervaring met VitaSvelt

Heb jij ervaring met VitaSvelt? Laat dan hier jouw reactie achter of lees hier de reacties van anderen.