VitaSlim NutrasVelt Afslank Capsules

Afvallen in 2021

VitaSlim is een afslankpil uit een soortgelijke lijn als de afslankproducten van Puri Ligne, Redox en Citro Cure. Het ‘wondermiddel’ wordt aangeprezen als hèt wapen tegen de negatieve calorieën. ‘VitaSlim’ bestaat uit een geconcentreerd afslankende capsule waarmee je een platte buik, sexy heupen en mooie slanke dijen terug zult krijgen. En dit alles in slechts enkele dagen. Is te lezen op de site van VitaSlim. Volgens de leverancier is VitaSlim het meest doeltreffende van alle afslankmiddelen op de wereld! Een pilletje VitaSlim zou 3,43 kg verse groente bevatten. Klink best goed, maar werkt het ook in de praktijk?

Uitsluitend Informatie over VitaSlim

Voor de duidelijkheid: Op deze pagina kun je informatie en ervaringen uitwisselen over VitaSlim en VitaSvelt.

Wat kost VitaSlim?

Vitaslim is alleen via internet te bestellen. Een potje is goed voor een kuur van 30 dagen en kost 35 euro.  Daarnaast zijn de volgende hoeveelheden te koop:

 • 1 Flacon VitaSlim voor 30 dagen 39 €
 • 2 Flacons VitaSlim voor 60 dagen 59 €
 • 3 Flacons VitaSlim voor 90 dagen 79 €
 • 4 Flacons VitaSlim voor 120 dagen 89 €

Betalen gaat door middel van een automatische incasso, je betaald dan 4,95 verzendkosten. Onder rembours kan ook, in dat geval kost het je 7 euro.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Zwitserse Website

Wat opvalt is dat de website waar je VitaSlim kunt bestellen Nederlandstalig is maar geregistreerd is in Zwitserland. Dit herkennen we van websites die soortgelijke producten als Detoxykall en Puri-Ligne

Update: VitaSlim vs VitaSvelt

Verschillende personen hebben geconstateerd dat er nadat zij een bestelling hadden geplaatst via de website van VitaSlim geen VitaSlim maar VitaSvelt afslankcapsules werden geleverd. Voor de zetten we de prijzen van VitaSlim en VitaSvelt naast elkaar. Aan de rechterkant staan twee foto’s (*) van de producten die geleverd worden als je een bestelling plaatst via VitaSlim.

Prijzen VitaSlim

 • 1 Flacon VitaSlim voor 30 dagen 39 €
 • 2 Flacons VitaSlim voor 60 dagen 59 €
 • 3 Flacons VitaSlim voor 90 dagen 79 €
 • 4 Flacons VitaSlim voor 120 dagen 89 €

Prijzen VitaSvelt

 • Vitasvelt normale kuur  € 35,-
 • Vitasvelt intensieve kuur € 48,-
 • Vitasvelt versterkte kuur  € 63,-
 • Vitasvelt radicale kuur  € 79,-

Vooralsnog blijken VitaSlim en VitaSvelt een en hetzelfde product te zijn dat verkocht wordt onder twee verschillende namen met verschillende prijzen. Tot slot blijkt het telefoonnummer van VitaSlim en VitaSvelt ook hetzelfde.

Wil je meer weten over VitaSvelt, lees dan dit artikel.

NutrasVelt Fruit en Chlorella Capsules

Nutrasvelt capsules hebben een vergelijkbare samenstelling als VitaSlim en VitaSvelt. Ook Nutrasvelt is een ‘Negatieve Calorie Capsule’ die hoofdzakelijk is samengesteld uit  zuren van tropische vruchten. Verder zijn er verschillende vitaminen en mineralen toegevoegd waaronder vitamine B12 en aminozuren. Nutrasvelt zou gifstoffen afvoeren, buikvet verminderen en cellulitis verwijderen. Net als de capsules die we eerder hebben besproken is ook Nutrasvelt niet goedkoop.

 • Een normale NutrasVelt kuur kost € 48,-
 • Een intensieve NutrasVelt kuur kost € 78,-
 • Een versterkte NutrasVelt kuur kost € 98,-
 • Een rigoureuze NutrasVelt kuur kost € 109,-

PCI uit Engeland

Als we op de site van NutrasVelt kijken valt meteen op dat het hier niet om een Nederlandse organisatie gaat maar om het in Engeland is gevestigde bedrijf PCI. Dit bedrijf kennen we onder andere van afslankproducten als puri-ligne, citroensapcapsules, PeperSlank en SlimAdvance. Het bedrijf achter deze producten heet PCI en is via verschillende landen zoals Engeland en Zwitserland en Nederland gevestigd bij onze zuiderburen. Op diverse fora zijn minder positieve ervaringen te lezen met de levering en ‘niet goed geld terug’ regeling van PCI.

Jouw ervaring met VitaSlim en NutraSvelt

Voor VitaSlim geldt een 30 dagen niet goed, geld terug afspraak. Positieve en negatieve ervaringen over de werking van VitaSlim maar ook over de levering, betaling en aftersales zijn van harte welkom. Geef hier jouw ervaring of lees hier de ervaringen van anderen.

* Met dank aan Henny voor de foto’s