Vitaslank Eiwitdieet

Afvallen in 2021

Het Vitaslank Eiwitdieet heeft niets te maken met de veelbesproken VitaSlim Afslank Capsules maar is afslankmethode gebaseerd op veel eiwitten, weinig koolhydraten en weinig vet

Introductie Vitaslank Eiwitdieet *

Worstel jij ook met je gewicht? Dat is heel herkenbaar! Of het nu een paar kilo is of tientallen kilo’s, iedereen die bezig is met afvallen of op gewicht blijven weet dat het een eeuwige strijd is om gemotiveerd te blijven, door te zetten en vol te houden. Vanaf nu is er VitaSlank, een aanbieder van eiwitrijke producten die je kunnen helpen bij deze eeuwige strijd! Ook jij kunt slank worden en blijven!

Wat is VitaSlank?

VitaSlank is de aanbieder van eiwitrijke maaltijden en tussendoortjes. De eiwitproducten van VitaSlank bestaan uit veel eiwitten, weinig koolhydraten en weinig vet. Dit is de ideale combinatie om gewicht te verliezen én uiteindelijk op gewicht te blijven! De eiwitproducten bestaan voor het grootste gedeelte uit plantaardige eiwitten uit soja en erwten, een klein gedeelte is dierlijk en is afkomstig uit melkeiwitten en eieren.

De eiwitrijke producten zijn te gebruiken wanneer je op je gewicht wilt letten of een paar kilo kwijt wilt. De producten zijn daarnaast ook erg geschikt voor jongeren die iets willen snacken op een gezonde manier, ouderen die tekort eiwit binnenkrijgen of voor sporters die de eiwitinname willen verhogen. De producten kunnen worden gebruikt als maaltijd maar ook als verantwoord tussendoortje. Naast losse producten heeft VitaSlank ook complete dagpakketten, de zogenaamde balansdagen.

Voor wie is VitaSlank geschikt?

VitaSlank is in principe geschikt voor iedereen. Ieder gezond persoon kan zonder problemen de VitaSlank producten nemen. VitaSlank is bij voorkeur geschikt als je op je gewicht wilt letten of wat kilo’s kwijt wilt.

Vitaslank Verkooppunten

Probeer snel de producten van VitaSlank! VitaSlank wordt vanaf zaterdag 11 september verkrijgbaar via de volgende verkooppunten.

  • DA Verberne De Huesmolen in Hoorn
  • DA Verberne Betje Wolfplein in Hoorn
  • DA Verberne Hoogkarspel in Hoogkarspel
  • DA Verberne Wognum in Wognum
  • DA Verberne Avenhorn in Avenhorn
  • DA Beauté op de Leidsestraat in Amsterdam
  • Parfumerie Evelien van Wijk in Maurik.

* bron artikel: vitaslank persbericht

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.