Vitasana Supplements Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

In deze review testen we niet één middel, maar vier. We testen de vier verschillende producten uit de Vitasana Weightloss & Fatburner lijn. Deze producten kun je prima los gebruiken, maar er is ook een bundel beschikbaar waarin je de verschillende onderdelen in een keer koopt. Wij hebben de hele bundel getest, want dan test je ook gelijk de losse onderdelen mee.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Vitasana Fatburner zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 23 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Vitasana Fatburner  graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Wat is Vitasana Weightloss & Fatburner?

Het pakket Vitasana Weightloss & Fatburner bevat vier verschillende producten.

Afslankdruppels: In de afslankdruppels zitten verschillende kruiden die de vetstofwisseling zouden moeten ondersteunen. Belangrijkste ingrediënten zijn guarana en yerba maté. Twee maal daags neem je dertig druppels in met een half glas water.

DIM: DIM staat voor di-indylol-methaan. Dit is een stof die van nature voorkomt in sommige soorten groente, zoals broccoli en spruitjes. Naast deze stof vind je choline en bioperine, een peperextract. Dagelijks neem je vier capsules in.

Weightloss support: Deze capsules (drie per dag) bevatten een mix van onder andere groene thee, cactusvijgen en chroompicolinaat.

Fatburner: De fatburner werkt op basis van groene thee. Ook vind je in dit supplement een aantal vitaminen en mineralen en kruiden, waaronder een extract van de krulwilg. Dagelijks slik je drie capsules van de fatburner.

Vitasana is een product van een bedrijf van uit Bilthoven. Het bedrijf heeft een aantal verkooppunten bij sportscholen en wellness centra op de Nederlandse Antillen. Naast het Weightloss & Fatburner pakket vind je ook nog tal van andere supplementen bij Vitasana, waaronder supplementen die je moeten helpen om je beter te kunnen concentreren.

Voor wie is Vitasana Weightloss & Fatburner geschikt?

Sommige onderdelen van het pakket zijn niet voor iedereen geschikt. Zo bevatten de afslankdruppels cafeïne en een hele kleine hoeveelheid alcohol. De Weightloss support capsules bevatten chitosan afkomstig van schaaldieren. Over het algemeen zijn de producten echter veilig te gebruiken voor iedereen.

Hoe effectief is Vitasana Weightloss & Fatburner?

We hebben de werking van de belangrijkste ingrediënten op het gebied van afvallen onderzocht.

Guarana: heeft mogelijk een licht remmende invloed op het ontstaan van vetcellen. Deze invloed is klein en bestaande vetcellen worden er niet door geraakt (bron).

Groene thee: komt in veel supplementen voor en dat is omdat het een licht positief effect heeft op gewichtsverlies (bron). Voor de wetenschappers onder ons; het effect is niet significant. Dit betekent dat het verschil heel klein is en dat het een andere oorzaak kan hebben.

DIM: Geen studies bekend.

Bioperine: Er is onderzoek bij ratten waaruit blijkt bioperine de vetverbranding kan stimuleren, maar de ratten in deze studie kregen 40mg bioperine per kilo lichaamsgewicht (bron). Veel meer dan je krijgt als je Vitasana aanschaft. Tot slot zat er ook nog een andere stof in het dieet van de ratten.

Cactusvijg: Heeft invloed op de bloedsuikerwaarden, maar voor zover bekend niet op het gewicht (bron).

Krulwilg: Bij krulwilg treedt een probleem op dat we ook bij andere bestanddelen zien; de dosering is te laag. Ratten in dit veelbelovende onderzoek kregen 570mg krulwilg per kilo lichaamsgewicht (bron). Als jij Vitasana Fatburner neemt, krijg je maar 200 mg.

Na afloop van onze studie verwachtten we geen wonderen van de supplementen van Vitasana. Er zitten een paar veelbelovende ingrediënten in, maar deze hebben een te klein effect of de dosering is te laag.

Test met proefpersonen