Afvallen in 2021

Update: Vitadis Groep Nederland is 11-05-2017 failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.

Laten we eerlijk zijn, niemand houdt echt van afslanken en diëten.

Het Vitadis Slanker Leven Plan is een eiwitrijk dieet waarmee je op een verantwoorde manier kunt afvallen. In deze uitgebreide review ga ik dieper in op de voor- en nadelen van Vitadis. Tevens deel ik mijn ervaring met Vitadis Slanker Leven. Tot slot ben ik benieuwd naar jouw ervaring. Wil je profiteren van extra korting? Bestel Vitadis dan online en gebruik de kortingscode VETVRIJ

timfit korting

Faillissement Vtiadis Nederland

UPDATE: 8 mei 2017 is er een curator aangesteld om het faillissement van Vitadis Nederland in goede banen te leiden. Vanaf deze datum is het bestellen van Vitadis producten niet meer mogelijk. Naar verwachting zal het faillissement binnenkort worden ingediend bij de rechtbank met als logisch vervolg dat Vitadis Failliet wordt verklaard. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat Vitadis in enige vorm dan ook een doorstart zal maken. Zowel de merknaam Vitadis als de producten verdwijnen van de Nederlandse markt.

Wij van vetvrij.com willen Vitadis Nederland via deze weg hartelijk danken voor de jarenlange samenwerking die we als zeer prettig hebben ervaren. We wensen alle medewerkers veel sterkte wensen met de afwikkeling van het faillissement en veel succes in de toekomst.

UPDATE: 11 mei 2017 is Vitadis Groep B.V. h.o.d.n. Vitadis te Hengelo (Overijssel) door de rechtbank in Overijssel failliet verklaard.

​De producten van Vitadis zijn derhalve niet meer leverbaar.

Een goed alternatief voor Vitadis zijn de producten van TimFit.

Het 18 of 36 dagen pakket van TimFit sluit goed aan bij iedereen die een Fase 1 of Fase 2 pakket van Vitadis wil volgen of heeft gebruikt.

Klik hier voor meer informatie en maak ook de overstap naar TimFit!​  >>>>

Gebruik de kortingscode VETVRIJ en profiteer van 10% korting op alle TimFit Producten

Dit leer je in deze review:

  1. Wat is Vitadis
  2. Hoe werkt een eiwitdieet?
  3. Een voorbeeld van een vitadis dieet schema
  4. Hoe ziet een Vitadis Recept eruit?
  5. En nog veel meer…

Inleiding

Het doorbreken van je huidige levenspatroon is niet eenvoudig. Alle leuke en lekkere dingen moeten aan de kant worden gezet voor een strikt dieet waarin je eigenlijk bijna niets mag. Het duurt lang, je hebt constant trek in een vette hap en het vergt enorm veel discipline. Vooral dit laatste is toch vaak best vervelend voor mensen met een paar kilootjes meer, we hebben moeite om de drang van lekker eten te weerstaan.

Gelukkig hoeft een dieet anno 2017 niet meer zo vervelend en moeilijk te zijn, zelfs niet als je een echte Bourgondiër bent

De wetenschap heeft ons de laatste jaren veel gebracht, ook op het gebied van gezondheid en doordat we ons lichaam en ons metabolisme beter zijn gaan begrijpen, zijn er een paar sluiproutes ontstaan waardoor afvallen opeens een stuk aantrekkelijker is geworden.

Binnen 14 dagen op streefgewicht

Je leest het goed, het kan zo snel gaan…

De nodige kilo’s zitten er bij vaak sneller aan dat ze er afgaan en nee, hier ben ik niet zo blij mee. Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal methodes om erg snel op gewicht te komen, vandaag review ik een afslankmethode waar we de laatste jaren veel van hebben gehoord in afslankland.

Een dieet dat honderden van onze lezers met succes hebben gevolgd en waarmee je 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week kunt realiseren.
vitadis crackers Snel van die overtollige kilo’s af en nee, het is niet ongezond en nee, het is geen crashdieet.

We hebben het hier over het Vitadis Slanker Leven Plan is een wetenschappelijk bewezen afslankmethode zonder hongergevoel en met minimale inspanning.

Het Slanker Leven Plan, 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week

Het Slanker Leven Plan is een dieet ontwikkeld door Vitadis Health Care, een bekende speler op de Nederlandse gezondheidsmarkt.

Het dieet valt onder het klassement eiwitdieet wat inhoudt dat koolhydraat consumptie beperkt wordt en je in plaats daarvan meer eiwitten binnen krijgt. Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam en gaan het hongergevoel tegen, veel van de bekende diëten als PowerslimCambridge en Prodimed zijn hierop gebaseerd.

Hoewel het aantal koolhydraten dat je binnenkrijgt flink beperkt wordt is het eten zo gestructureerd dat je ver boven de lijn van een crash dieet blijft.

Hongergevoel blijft uit door de eiwitten en een jojo effect wordt voorkomen.

Dag 1: De Bestelling

Na aankoop van het startpakket wordt je gelijk doorgestuurd naar een registratie formulier waar je een aantal gegevens invult, dit duurt ongeveer 1 minuut. Je krijgt hierna direct toegang tot je eigen persoonlijke afslank account. In het account kun je verschillende dingen bijhouden waaronder je progressie en het aantal eetmomenten. vitadis sport

Verder kun je van hieruit al je digitale producten zoals , een variëteit aan recepten, gidsen, sportoefeningen (voor de liefhebber) en al het m