VirtuaGym Nederland

Afvallen in 2021

VirtuaGym is afvallen via internet. Met VirtuaGym sport je samen met behulp van online begeleiding. Uiteindelijk zul je de instructies zelf op moeten volgen. Met behulp van een goed doordacht en uitgewerkt online programma wordt krijg je de nodige begeleiding om af te vallen. Je moet wel zelf de discipline hebben om het programma consequent te volgen. Je wordt gemotiveerd om een gezonde lifestyle te volgen en online sporten, samen met andere leden behoort ook tot de mogelijkheden. Er is een VirtuaGym app beschikbaar voor Android en iPhone. Je kunt deze app onder andere downloaden via de website van website van VirtuaGym.

virtuagym

je kent het ongetwijfeld, je zit thuis op de bank en hebt geen zin om naar de sportschool te gaan. Bijna twee derde van de mensen die af willen vallen of iets aan hun conditie willen verbeteren kunnen regelmatig niet de motivatie opbrengen om de stap te zetten om naar de sportschool te gaan. VirtyaGym heeft de oplossing bedacht, je hoeft niet naar de sportschool, de sportschool komt naar jou toe! Je zou zeggen dat een belangrijk concept van de sportschool hierdoor verloren gaat en dat is het ‘ samen sporten’ Juist door het saamhorigheidsgevoel hebben programma’s als WeightWatchers succes. Je motiveert elkaar en werkt samen naar een doel toe. Ook hier heeft VirtyaGym aan gedacht, je kunt online sporten en aan je programma werken, samen met andere ‘thuiswerkers’  Fit worden met VirtuaGym is dus makkelijk, leuk en gezellig.”

Hoe werkt VirtuaGym

Iedereen kan gratis lid worden van VirtuaGym. Na inschrijving doe je eerst de Fit Test om een idee te krijgen van je fitheid. De score wordt vertaald in je eigen Virtua-Leeftijd; hoe slechter het met je is gesteld, des te ouder je bent en visa versa. Vervolgens kun je een Fit Plan op maat laten aanmaken dat aansluit bij je persoonlijke doelen en je voortgang bijhouden in je Fit Profiel. Als gratis lid heb je beschikking tot de onderstaande opties:

 • Een persoonlijk Fit Profiel
 • Basis Trainingsprogramma
 • Basis Voedingsadvies

VirtuaGym PRO

Wil je meer mogelijkheden? Dan kun je een VirtuaGym Pro lidmaatschap overwegen. De kosten van VirtyaGym Pro zijn 4,95 per maand. Je ontvangt hiervoor de volgende extra’s:

 • Onbeperkte Voortgangsregistratie
 • Meer training programma’s en een print optie
 • Trainingsplan Creator
 • Uitgebreid voedingssysteem
 • Volledige Privacy opties
 • Pro Profielfotolijst
 • Volledige ondersteuning voor gekoppelde producten
 • Geen reclame van derden in het programma

Heartbeat Master

Fit worden op VirtuaGym doe je samen. Het is niet alleen leuker, maar het werkt ook motiverend als je weet dat je vrienden met je meekijken. En met de sport game Heartbeat Master kun je met maximaal 6 spelers tegelijk de strijd aan gaan, terwijl de verbrande calorieën na afloop automatisch verwerkt worden in je Fitkalender.

Jouw Ervaring met Virtuagym

Is VirtuaGym een gat in de markt, of uitsluitend weggelegd voor mensen met een ijzeren discipline? Laat het ons weten, geef dan jouw mening over VirtuaGym en lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

Wie zitten er achter Virtuagym?

VirtuaGym, de start-up opgericht door de Nederlandse broers Paul en Hugo Braam, heeft Basic-Fit aangemeld als hun nieuwste klant. Basic-Fit is de grootste fitness-keten in Europa en heeft een contract met VirtuaGym voor de uitrol van VirtuaGym’s coaching oplossing voor alle Basic-Fit vestigingen in 4 landen ondertekend.

Platform voor clubs en trainers

VirtuaGym biedt een oefening en voeding app voor consumenten, die meer dan 5 miljoen keer wereldwijd is gedownload, waardoor het een van de meest populaire apps op deze markt. Sinds 2012 biedt het bedrijf ook een oplossing voor de gezondheid clubs en personal trainers, die ze kunnen aanbieden aan hun klanten in hun eigen huisstijl. In 2013 ontving de start-up een investering van Sanoma Ventures – de investering tak van Sanoma Media – die werd ingezet om verdere groei te stimuleren. Door nu, meer dan 1200 clubs en persoon