Vetkiller Workout Video Training

Start met KetoX

Het effect van regelmatig bewegen wordt nog steeds onderschat. Een goed dieet werkt inderdaad in de meeste gevallen, maar door een klein beetje beweging kun je het afslankproces aanzienlijk versnellen. Een (duur) sportschool abonnement is hiervoor niet nodig. In de onderstaande video’s laat Personal Trainer Jesse van der Velde een aantal eenvoudige en effectieve oefeningen zien waardoor je een effectieve vetverbranding tot stand brengt.

Gratis Oefeningen

Nadat je 3 tot 6 keer de gratis introductie oefeningen van de workout hebt gedaan raadt Jesse aan om door te gaan naar de complete Vet-Killer 320 Workout. Bezoek hiervoor de Vet-Killer Website. Je lichaam went namelijk snel aan een training, en dan geeft de training minder resultaat. Variëren is de beste methode om doorlopend veel vet te verliezen. Lees alles over effectieve vetverbranding en download het gratis Vet-Killer E-Book.

Vet-Killer Training Video’s

A1: Halve Squat (kniebuiging)

A2: Push Up (knieen)

B1: Vertical Jump (recht omhoog springen)

B2: Triceps Dips Stoel

Bij deze introductie workout maakte je kennis met 4 oefeningen. De 320 Workout bevat echter nog 4 oefeningen, die je nodig hebt om de beste resultaten te boeken. Wil je de rest van de workout ook volgen, inclusief de Vet-Killer 360 Workout (het vervolg)?

Klik hier voor meer informatie.

Jesse van der Velde
Jesse van der Velde is ‘s lands eerste Verjongingscoach. Zijn visie: “Gezond van binnen, is slank van buiten”. Want het voedingspatroon dat lichaamscellen verjongt, je weerstand verbetert en je meer energie geeft, is hetzelfde voedingspatroon dat de kilo’s aan de buitenkant doet verliezen.