Vet Fit Gratis Weekmenu Recepten

Afvallen in 2021

Vet Fit is een nieuw TV programma van SBS6 waarin zes Bekende Nederlanders allemaal op hun eigen manier gedurende honderd dagen onder begeleiding werken aan een fittere versie van zichzelf. Irene Moors presenteert het TV programma waarin we René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en de drie dames van OG3NEen kunnen volgen in hun strijd.

Doe mee en volg de Gratis Weekmenu Recepten

Zeg eens eerlijk, hoe gaat het met jouw voornemen om fitter, slanker en strakker te worden? Wil je graag meer sporten of om gezonder te leven? De kans is heel groot dat het niet zo goed gaat met je voornemens. Wees gerust, je bent de enige.

ketox24 korting

Doe Mee met Vet Fit

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Sluit je aan bij René, Brace, Anne-Marie en OG3NE en zet alle excuses aan de kant! Werk 100 dagen lang aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. Volg de dagelijks oefeningen en recepten én deel je eigen ervaringen. Volg het laatste nieuws over de kandidaten, download recepten en weekmenu’s of meld je aan en start ook met Vet Fit. Waarom wil jij deelnemen? Laat het weten door een reactie en maak kans op een receptenboek inclusief begeleiding.

In dit artikel lees je alles over het nieuwe programma. Hoe gaat het programma in z’n werk. Wat beweegt de BN’ers om mee te doen aan met fit en wat hopen zij te bereiken in de 100 dagen die het programma duurt. Daarnaast lees je hoe je zelf mee kunt doen aan het programma.

Hoe Werkt Vet Fit?

In een periode van honderd dagen gaan de deelnemers in Vet Fit hard werken aan een gezonder lichaam. De kick-off van het programma is op 14 februari. Vanaf 6 maart zal het programma vervolgens te zien zijn op televisie. De presentatie is in handen van Irene Moors.

In Vet Fit gaan de zes bekende Nederlanders allemaal aan hun lichaam werken op een andere manier. De BN’ers hebben niet alleen allemaal een verschillend doel, zij kiezen ook een andere benadering om hun doel te halen. In Vet Fit worden de BN’ers honderd dagen gevolgd in hun strijd.

Over de Deelnemers

Zes BN’ers doen mee aan Vet Fit. Wie zijn zij en wat willen zij bereiken in hun programma.

René Froger

René Froger is een van Nederlands bekendste zangers. René geeft voor alles de volle honderd procent. Dit is niet alleen te merken in zijn showbizz-carrière. René sport fanatiek, maar snoept, snaait en snackt misschien nog wel iets fanatieker. René maakt er ook geen geheim van dat hij af en toe best een keer een biertje lust.