Vergeet het Dieet, Alex Greve 3 in 1 ZelfSlank Plan

Start met KetoX


Iedereen weet hoe hij of zij gewicht moet verliezen. Neem een dieet erbij en het wordt je haarfijn uitgelegd. Niet meer snoepen, drie – of viermaal daags eten, veel bewegen en het gewichtsverlies volgt dan vanzelf. Maar hoe komt het dan dat slechts een handjevol mensen erin slaagt daadwerkelijk af te vallen? Hoe komt het dan dat zo weinig mensen weten het vet eraf te houden?

Elk dieet legt je uit wát wel te eten en wat niet. Er is echter niet één dieet dat je vertelt hoe zo ver te komen dat je chocolade laat staan, en liever een hap neemt in een appel. Zolang we namelijk plezier beleven aan gewoonten als snoepen, zal lijnen altijd een gevecht met onszelf zijn. Wanneer lijnen zo’n strijd is, elke dag weer, dan wordt het nu tijd de strijdbijl te begraven, óf te beginnen met de vredesonderhandelingen. Want met behulp van het boek van Alex leer je hoe je controle krijgt over je eetpatroon.  ‘Vergeet het Dieet’ vertelt je niet wat je moet eten, maar hoe je je gedrag kunt veranderen, en invloed kunt uitoefenen op je eetpatronen en dus je gewicht. Als verlengde op ‘Vergeet het Dieet’ heeft Alex in 2013 ‘Het ZelfSlank Plan‘ ontwikkeld.

Het ZelfSlank Plan 3 in 1 Afslankmethode

Het ZelfSlank Plan combineert op basis van de kennis die Alex heeft opgebouwd een 3 stappen programma. Deze 3 afslankmethoden zijn door hem gebundeld in 1 glashelder programma. Het is een afslankprogramma op basis van gezonde groente van het seizoen en (dure) shakes en poeders zoals je die misschien van andere dieten kent zijn niet nodig. Dit zijn de 3 afslankmethoden van het ZelfSlank Plan:

Methode 1 heeft als doel het snel kilo;s kwijt door het boosten van de vetverbanding
Methode 2 heeft als doel het jojo-effect buiten de deur houden dankzij een anti-eetbuien mindset
Methode 3 heeft als doel het op gewicht blijven dankzij praktisch leefstijlprogramma

Yvonne vertelt over haar Ervaring met Het ZelfSlank Plan

Bezoek de ZelfSlank site voor een grotere versie van deze video

>

Download Vergeet het Dieet

De technieken uit het boek ‘Vergeet het Dieet‘ van Alex Greve zijn géén snelwegen naar succes. Snelwegen naar succes bestaan niet, en mochten ze al bestaan, dan zijn ze grijs en grauw. Kies liever een andere route. Eén waarbij je onderweg van het mooie landschap kan genieten. Eén waarbij de kans op een crash of een file klein is. Eén die je de zekerheid geeft dat je zult aankomen op je bestemming én dat je tegelijkertijd zult genieten van de dingen om je heen.

Aan het eind van ons leven telt niet alleen waar we zijn aangeland, maar vooral wat we onderweg hebben ervaren. Welke momenten van blijdschap, geluk en trots die we in ons leven hebben gehad. Het terugkijken op een levenslange, eindeloze en uitputtende strijd om ons gewicht maakt ons ook dán niet gelukkig. Dit boek vraagt het volgende van je: