UpSize Crème Review

Helpt UpSize Crème voor grotere en stevigere borsten?

Een van de meest aantrekkelijke dingen aan de vrouw is haar borsten. Mannen weten dit en vrouwen zijn er natuurlijk ook bewust van. Daarom zijn grote, goed gevormde borsten die leuk zitten in je kleding, het streven van velen.

Helaas zijn weinig vrouwen echt helemaal tevreden met de borsten die zij van nature hebben. Daarnaast kan het verouderingsproces hoe de borsten eruit zien ook zwaar beïnvloeden. Daarom probeert men al jaren de mooiere borsten te krijgen via cosmetische ingrepen. Dan streeft men naar borsten die jeugdigheid, schoonheid, lust en aantrekkingskracht uitstralen. Iedere vrouw wilt immers perfecte borsten die haar aantrekkelijker maken. Hangende borsten die dan ook nog klein zijn worden als minder aantrekkelijk gezien.

Upsize Cream Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Upzize Cream zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 12 plaatsen beschikbaar.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Upsize Cream graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Ervaring met Upsize Cream

Heb je ervaring met Upsize Cream of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Voorheen was een chirurgische correctie van de borsten de voornaamste oplossing. Maar zulke ingrepen zijn duur, gevaarlijk en ook pijnlijk. Nu zijn er minder invasieve oplossingen voor vrouwen die mooiere borsten willen. De UpSize Crème is daar eentje van. Het is goedkoper dan een chirurgische ingreep en pijnloos. Met deze crème krijg je grotere en stevigere borsten zonder alle nadelen of risico’s van een chirurgische ingreep. Gebruik het een maand lang regelmatig voor optimale resultaten.

Slappe Borsten?

De crème biedt vele vrouwen die ontevreden zijn over de borsten een geweldige oplossing. De borsten zijn van grote invloed op het gevoel van aantrekkelijkheid van zelfvertrouwen van de vrouw. Het hebben van hangende borsten vinden ze niet mooi, en kan bijdragen aan een negatief zelfbeeld. Met de crème kun je dit eenvoudig aanpakken. Je bent na gebruik dus gelukkiger en hebt meer zelfvertrouwen.

Is UpSize daadwerkelijk in staat de borsten te verbeteren? Het lijkt te mooi om waar te zijn dat een simpele crème een chirurgische ingreep kan vervangen. Daarom wordt UpSize onder de loep genomen in dit artikel. Ook wij zijn benieuwd naar dit product. We bekijken meteen hoe effectief dit product is. Is dit een wondermiddel voor de borsten of worden we voor de gek gehouden? Lees maar verder.

Wat doet UpSize Crème?

Op papier lijkt dit op een wondermiddel. De vraag rijst meteen of de verkooppraatjes op waarheid berusten. Kun je echt mooiere borsten krijgen van een crème? Dat is wellicht een droom voor iedere vrouw die ontevreden is over haar borsten. Van dit smeerseltje kun je het volgende verwachten:

 • Grotere borsten,
 • Borstlifting,
 • Verbetering in de vorm van de borsten,
 • Minder striemen op de borsten,
 • Het afremmen van het verouderingsproces rondom de borsten.

Veranderingen in de borsten van de vrouw

Het lichaam van de vrouw is aan meerdere veranderingen onderhevig. Je merkt dit vooral tijdens de puberteit en de overgang. Dit komt door veranderingen in de belangrijkste geslachtshormonen. De hormoonhuishouding tijdens de overgang en puberteit verandert sterk. Dit merk je vooral aan het hormoon oestrogeen welke verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van borstweefsel. Zo bepaalt dit hormoon ook de vorm en hoe groot de borsten uiteindelijk worden. Heb je veel oestrogeen in je lichaam dan kunnen de borsten groter worden. Het tegenovergestelde gebeurt dan wanneer er sprake is van weinig oestrogeen. Daarom merken vele vrouwen een verschil in de grootte van de borsten wanneer zij een anticonceptiepil gebruiken. In deze pillen zitten namelijk oestrogeen. Als je een anticonceptiepil slikt dan herken je dit ongetwijfeld. De meeste anticonceptiepillen bevat namelijk oestrogeen (bron: 2).

Om de borsten mooier te maken is dus oestrogeen nodig. De crème bevat daarom natuurlijke stoffen die de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam op een veilige manier verhogen. Door de toename aan oestrogeen krijg je stevige borsten en zijn de hormonen beter in balans. Dat laatste op zich leidt ook weer tot grotere en stevigere borsten.Wat zit er allemaal in?

De werking van de UpSize crème komt door de innovatieve samenstelling van vier natuurlijke ingrediënten. Deze zijn:

 • Etherische Rozenolie,
 • Centella extract,
 • Deoxymiroestrol,
 • Pueraria Mirifica.

Etherische Rozenolie

Deze olie vervaagt littekens of striae. Het is een belangrijk onderdeel van de crème, omdat het de borsten als geen ander verzorgt. Het is een exclusieve en prijzige oliesoort. Voor een kilo rozenolie betaal je volgens Wikipedia tussen de €3.000 en €5.000. De crème kost gelukkig niet zo veel, daar zit er immers geen kilo aan olie in.  

Centella extract

Centella extract is goed voor het herstellen van huidcellen, het sterker maken van de huid en het bevat anti-verouderings eigenschappen. Het houdt de huid soepel en stevig en geeft je het felbegeerde push-up effect.

Deoxymiroestrol

Deoxymiroestrol ondersteunt het verjongingsproces en stimuleert de melkklieren. Ook laat het de borsten er jonger en groter uitzien.

Pueraria Mirifica

Ook deze stof is goed voor de huid. Het maakt de borsten steviger.

De crème heeft zijn goede werking dus te danken aan deze vier stoffen. Je merkt gelijk dat men heel zorgvuldig te werk is gegaan bij het samenstellen van dit product. De genoemde ingrediënten worden allemaal door wetenschappelijk onderzoek ondersteunt.

Een studie gedaan in Thailand heeft aangetoond dat Pueraria Mirifica de borsten tot 80% groter kan maken. Om de borsten mooier te maken is de etherische rozenolie de ideale keus. Het staat bekend hierom en wordt daarom steeds in cosmetica verwerkt.

Is UpSize Crème de moeite waard?

Upsize Crème is in ieder geval een veelbelovend product en kan een ware uitkomst zijn voor vrouwen. Het biedt ze de mogelijkheid om tegen een fractie van de kosten grotere en mooiere borsten te krijgen. Ja, je kunt de borsten van je dromen krijgen zonder de pijn en het gevaar van een chirurgische ingreep.

Wil je Upsize Creme proberen? Bestellen met korting kan eenvoudig via deze link.

Conclusie

Toch is het aan te raden om realistisch te blijven in je verwachtingen. Je zult niet van een cup A naar een cup D gaan door slechts 14 dagen de crème op je borsten te smeren. Daarvoor zul je toch bij de chirurg moeten langslopen.

UpSize Crème kun je aanschaffen als je het volgende wilt:

 • Mooiere borsten tegen een betaalbare prijs.
 • Niet naar de chirurg wilt.

Zie de crème meer als wat extra verzorging voor de borsten. Door regelmatig hiermee te smeren worden de borsten aantrekkelijker.  Vergelijk de crème met de verzorgingsproducten die je voor je gezicht zet. Deze smeersels houden je huid jong, stralend en gezond. Ditzelfde effect kun je verwachten bij de borsten.

Het is dus geen wondermiddel, maar het is een betaalbare manier om de borsten mooier en groter te maken.

Gezonde Groeten,

natascha

239 Reacties

 1. Hallo ik ben 22 en Ik zou het heel graag willen testen
  Na het stoppen met borstvoeding is er niet veel meer van over😭
  Daar ben ik ook best wel onzeker over

 2. Hallo ik ben 22 en Ik zou het heel graag willen testen
  Na het stoppen met borstvoeding is er niet veel meer van over😭

 3. geachte heer mevrouw U Zult mijn intimiteit met mijn partner omzettend GELUKKIG MAKEN en voor uit ziende toekomst want voel mij ontzettend onzelfverzekerd en probeer alles leuke pakjes of lingerie ik hoop dat van jullie hoor liefs daisy Nijmegen

 4. Hallo!

  Ik ben 19 jaar en heb maar een cupmaat B, sinds een jaar zit ik in een goede relatie maar ik heb geen zelfvertrouwen. Mijn borsten zijn gewoon te klein. Ik schaam me echt enorm! Ik ben jaloers op vrouwen die zulke mooie borsten hebben. Dolgraag zou ik het eens testen! Zodat ik eens zelfvertrouwen heb en zodat mijn vriend ook eens borsten ziet en er mag aankomen! Dankje!!

 5. Hoi ik zou graag kans willen maken om een gratis upsize creme te testen, ik wil graag weten of het werkt en hoop dat ik er meer van kopen.

 6. Door mijn gewichtsverlies van 70 kilo ben ik mijn volume en stevigheid volledig verloren en dit als 21 jarige. Vind ik zeer jammer, zeker omdat ik heel hard gewerkt heb om mijn andere vormen wel te behouden door te sporten. Mijn borsten daarentegen waren tevergeefs. Niks aan te doen, een operatie kost natuurlijk weer enorm veel geld. Zeker omdat er niet alleen een vergroting maar ook een lifting nodig is. En er is ook een kans hierbij dat de tepelgevoeligheid afneemt en dit risico wil ik zeker niet lopen.

  Ik ben al volop bezig met oefening om puur natuur te verstevigen, maar na 2 jaar de moed een beetje opgegeven. Vandaar dat dit mij wel een ultieme kans leek.

  Graag eens testen dus!

  Groetjes

 7. Hallo,
  Graag zou ik uw product voor u willen testen.
  Een kans mijn slapper wordende bordten te verstevigen.
  Ik heb vrij kleine borsten, waren altijd wel vol maar na de nodige stress en daardoor slechte eetlust ben ik te veel afgevallen en dat gaat natuurlijk altijd ten koste van de vrouwelijke vormen..
  Dus ik hoop dat ik de kans krijg!
  Groetjes Roos

 8. Hoi hoi,

  Ik zou graag Upsize uittesten omdat ik zelf nogal onzeker ben over mijn borsten deze zijn namelijk niet zo groot en wil graag een vollere cup.

  Mvg
  Shauni

 9. Hallo, graag zou ik upsize gratis willen proberen. Ik ben een vrouw van 53 en heb een cup b. Een borstvergroting is voor mij niet mogelijk omdat ik een stollingsafwijking heb.

  In afwachting van uw reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Marja

 10. Ik wil upsize gratis testen omdat ik vanaf pubertijd las heb van kleine borsten ze zijn nooit gaan groeien de kleinste maat bh vul ik niet eens want ik ze hangen ik kom in de zomer ook niet buiten want de mooiste zomer kleding kan ik niet dragen

 11. Ik wil dit produkt heel graag gratis testen aangezien doordat ik veel ben afgevallen mijn borsten ook kleiner zijn geworden. Ook heb ik groeistriemen op mijn borsten en zijn ze wat slapper geworden. Dit produkt lijkt me een grote uitkomst!

 12. Graag zou ik de UpSize crème willen testen.
  Ik ben 48 jaar en vanaf mijn 24ste overwoog ik een borstvergroting, maar heb die stap nooit durven te nemen. Mijn borsten zijn, zelfs na 3 kinderen, dezelfde cupmaat A gebleven. Mijn inmiddels volwassene dochters hebben mijn kleine borsten geërfd en zouden heel graag ook grotere borsten willen. Ik hoop dat met deze UpSize crème mijn borsten steviger en voller kunnen worden en hoop dat ik de kans krijg om het eerst gratis te mogen testen.
  Hartelijke groet,
  Victoria

 13. Hallo,

  Ik ben Antoinet en ik heb mn hele leven al een net te kleine cupmaat. Dolgraag zou ik upsize willen proberen.
  Ben heel erg benieuwd.

  Liefs Antoinet

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.