Helpt UpSize Crème voor grotere en stevigere borsten?

Een van de meest aantrekkelijke dingen aan de vrouw is haar borsten. Mannen weten dit en vrouwen zijn er natuurlijk ook bewust van. Daarom zijn grote, goed gevormde borsten die leuk zitten in je kleding, het streven van velen.

Helaas zijn weinig vrouwen echt helemaal tevreden met de borsten die zij van nature hebben. Daarnaast kan het verouderingsproces hoe de borsten eruit zien ook zwaar beïnvloeden. Daarom probeert men al jaren de mooiere borsten te krijgen via cosmetische ingrepen. Dan streeft men naar borsten die jeugdigheid, schoonheid, lust en aantrekkingskracht uitstralen. Iedere vrouw wilt immers perfecte borsten die haar aantrekkelijker maken. Hangende borsten die dan ook nog klein zijn worden als minder aantrekkelijk gezien.

Ervaring met Upsize Cream

Heb je ervaring met Upsize Cream of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Voorheen was een chirurgische correctie van de borsten de voornaamste oplossing. Maar zulke ingrepen zijn duur, gevaarlijk en ook pijnlijk. Nu zijn er minder invasieve oplossingen voor vrouwen die mooiere borsten willen. De UpSize Crème is daar eentje van. Het is goedkoper dan een chirurgische ingreep en pijnloos. Met deze crème krijg je grotere en stevigere borsten zonder alle nadelen of risico’s van een chirurgische ingreep. Gebruik het een maand lang regelmatig voor optimale resultaten.

Upsize Cream Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Upzize Cream zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Upsize Cream graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

De crème biedt vele vrouwen die ontevreden zijn over de borsten een geweldige oplossing. De borsten zijn van grote invloed op het gevoel van aantrekkelijkheid van zelfvertrouwen van de vrouw. Het hebben van hangende borsten vinden ze niet mooi, en kan bijdragen aan een negatief zelfbeeld. Met de crème kun je dit eenvoudig aanpakken. Je bent na gebruik dus gelukkiger en hebt meer zelfvertrouwen.

Is UpSize daadwerkelijk in staat de borsten te verbeteren? Het lijkt te mooi om waar te zijn dat een simpele crème een chirurgische ingreep kan vervangen. Daarom wordt UpSize onder de loep genomen in dit artikel. Ook wij zijn benieuwd naar dit product. We bekijken meteen hoe effectief dit product is. Is dit een wondermiddel voor de borsten of worden we voor de gek gehouden? Lees maar verder.

Wat doet UpSize Crème?

Op papier lijkt dit op een wondermiddel. De vraag rijst meteen of de verkooppraatjes op waarheid berusten. Kun je echt mooiere borsten krijgen van een crème? Dat is wellicht een droom voor iedere vrouw die ontevreden is over haar borsten. Van dit smeerseltje kun je het volgende verwachten:

 • Grotere borsten,
 • Borstlifting,
 • Verbetering in de vorm van de borsten,
 • Minder striemen op de borsten,
 • Het afremmen van het verouderingsproces rondom de borsten.

Veranderingen in de borsten van de vrouw

Het lichaam van de vrouw is aan meerdere veranderingen onderhevig. Je merkt dit vooral tijdens de puberteit en de overgang. Dit komt door veranderingen in de belangrijkste geslachtshormonen. De hormoonhuishouding tijdens de overgang en puberteit verandert sterk. Dit merk je vooral aan het hormoon oestrogeen welke verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van borstweefsel. Zo bepaalt dit hormoon ook de vorm en hoe groot de borsten uiteindelijk worden. Heb je veel oestrogeen in je lichaam dan kunnen de borsten groter worden. Het tegenovergestelde gebeurt dan wanneer er sprake is van weinig oestrogeen. Daarom merken vele vrouwen een verschil in de grootte van de borsten wanneer zij een anticonceptiepil gebruiken. In deze pillen zitten namelijk oestrogeen. Als je een anticonceptiepil slikt dan herken je dit ongetwijfeld. De meeste anticonceptiepillen bevat namelijk oestrogeen (bron: 2).

Om de borsten mooier te maken is dus oestrogeen nodig. De crème bevat daarom natuurlijke stoffen die de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam op een veilige manier verhogen. Door de toename aan oestrogeen krijg je stevige borsten en zijn de hormonen beter in balans. Dat laatste op zich leidt ook weer tot grotere en stevigere borsten.Wat zit er allemaal in?

De werking van de UpSize crème komt door de innovatieve samenstelling van vier natuurlijke ingrediënten. Deze zijn:

 • Etherische Rozenolie,
 • Centella extract,
 • Deoxymiroestrol,
 • Pueraria Mirifica.

Etherische Rozenolie

Deze olie vervaagt littekens of striae. Het is een belangrijk onderdeel van de crème, omdat het de borsten als geen ander verzorgt. Het is een exclusieve en prijzige oliesoort. Voor een kilo rozenolie betaal je volgens Wikipedia tussen de €3.000 en €5.000. De crème kost gelukkig niet zo veel, daar zit er immers geen kilo aan olie in.  

Centella extract

Centella extract is goed voor het herstellen van huidcellen, het sterker maken van de huid en het bevat anti-verouderings eigenschappen. Het houdt de huid soepel en stevig en geeft je het felbegeerde push-up effect.

Deoxymiroestrol

Deoxymiroestrol ondersteunt het verjongingsproces en stimuleert de melkklieren. Ook laat het de borsten er jonger en groter uitzien.

Pueraria Mirifica

Ook deze stof is goed voor de huid. Het maakt de borsten steviger.

De crème heeft zijn goede werking dus te danken aan deze vier stoffen. Je merkt gelijk dat men heel zorgvuldig te werk is gegaan bij het samenstellen van dit product. De genoemde ingrediënten worden allemaal door wetenschappelijk onderzoek ondersteunt.

Een studie gedaan in Thailand heeft aangetoond dat Pueraria Mirifica de borsten tot 80% groter kan maken. Om de borsten mooier te maken is de etherische rozenolie de ideale keus. Het staat bekend hierom en wordt daarom steeds in cosmetica verwerkt.

Is UpSize Crème de moeite waard?

Upsize Crème is in ieder geval een veelbelovend product en kan een ware uitkomst zijn voor vrouwen. Het biedt ze de mogelijkheid om tegen een fractie van de kosten grotere en mooiere borsten te krijgen. Ja, je kunt de borsten van je dromen krijgen zonder de pijn en het gevaar van een chirurgische ingreep.

Wil je Upsize Creme proberen? Bestellen met korting kan eenvoudig via deze link.

Conclusie

Toch is het aan te raden om realistisch te blijven in je verwachtingen. Je zult niet van een cup A naar een cup D gaan door slechts 14 dagen de crème op je borsten te smeren. Daarvoor zul je toch bij de chirurg moeten langslopen.

UpSize Crème kun je aanschaffen als je het volgende wilt:

 • Mooiere borsten tegen een betaalbare prijs.
 • Niet naar de chirurg wilt.

Zie de crème meer als wat extra verzorging voor de borsten. Door regelmatig hiermee te smeren worden de borsten aantrekkelijker.  Vergelijk de crème met de verzorgingsproducten die je voor je gezicht zet. Deze smeersels houden je huid jong, stralend en gezond. Ditzelfde effect kun je verwachten bij de borsten.

Het is dus geen wondermiddel, maar het is een betaalbare manier om de borsten mooier en groter te maken.

Gezonde Groeten,

natascha

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

74 Reacties

 1. Ik ben een meisje van 16j met een aa’tje.
  Ik denk dat iedereen wel kan begrijpen dat je je hier als meisje van 16 totaal niet goed bij voelt, niet alleen over mijn eigen uiterlijk maar ook over de reacties van anderen.
  Ik zou heel graag dit product willen testen in de hoop dat het effect heeft.
  Ik heb al vaak na gedacht over borstvergroting op mijn 18 maar mijn mama heeft zelf ook maar een a en heeft ook nooit tot borstvergroting kunnen over gaan.
  Moest het werken zou ik het zeker aanraden aan andere mensen waaronder ook mijn mama.

 2. Ik heb zelf kleine borsten en ben heel erg geïnteresseerd in dit product en wil het wel graag testen en de verandering ervan willen zien. Als het goed werkt na het testen zou ik zeker het product ook aanraden aan andere mensen.

 3. Na een zwangerschap en het geven van borstvoeding paar jaar terug wil ik het product graag gratis uitproberen vooraleer ik dit effectief aanschaf. Hopelijk ben ik tevreden en kan ik tot aankopen overgaan

 4. Na een zwangerschap en het geven van borstvoeding paar jaar terug wil ik het product graag gratis uitproberen vooraleer ik dit effectief aanschaf. Hopelijk ben ik tevreden en kan ik tot aankopen overgaan.

 5. Ik zou het erg graag gratis willen uitproberen om zo te kunnen zien of het echt wel werkt, want tegenwoordig zijn er zoveel cremetjes maar niet alles is te vertrouwen en werkt echt. Als het echt de gewenste resultaat geeft zal ik het zeker weten kopen.

 6. Ik wil dit heel graag gratis proberen.
  Je wordt tegenwoordig zo vaak voor de gek gehouden en dat kost altijd onnodig geld.
  Als dit product echt werkt, dan laten ze het eerst Door mensen proberen.
  Als het werkt, dan ga ik het natuurlijk kopen en weet ik genoeg vrouwen die dit dan ook willen.

 7. Ik ben al heel lang onzeker over mijn borsten. iksnap dat elke vrouw die dit leest dat natuurlijk ook doormaakt.
  Voor mijn gevoel hangen ze al een beetje.. en ik ben pas 19het volledige gewicht zot onder zeg maar. Ik heb geen volle borsten om het zo te zeggen.
  Thuis heb ik het besproken maar vinden ze dat ik spoken zie en da tik mezelf moet accepteren..
  Dit kan ik niet. Vandaar dit berichtje..
  Ik wil gewoon trots zijn op mn borsten. Meer niet

 8. Ik zou graag meedoen aan het onderzoek omdat mijn borsten hangen.
  Een extra verzorging zou welkom zijn. Tevens heb ik vele striemen op de borsten omdat ik groter had dan cup G tijdens de borstvoedingsperiode.

 9. Ik zou graag meedoen aan het onderzoek, omdat ik toch wat onzeker ben over mijn borsten en graag wat vollere en rondere borsten zou willen! Ik zou graag willen kijken of dit middel voor mij de oplossing kan bieden!

 10. Na het lezen van de vorige reacties ben ik wel een heel ander geval;
  Ik heb namelijk redelijk grote borsten Dubbel D/E cupmaat
  Het probleem dat ik ondervind is dat mijn borsten erg hangen, vooral nu ik volop sport en afgevallen ben.
  Als ik décolleté wil showen zie je erg goed dat de huid daar te losjes is en het oogt totaal niet, vacuumtherapie is al eerder afgeraden bij mijn behandelaar, dus versteviging van de huid daar kan ik zeker wel gebruiken.!
  Ben benieuwd of ik in aanmerking kom voor een Free Sample

 11. Ik heb zelf helemaal niks kleine AA zelf zwem ik niet meer en doe ook nooit mijn 2bh’s uit ook niet als ik naast mijn partner slaap
  Zelf kan ik het niet financieel doen om zo’n crème te halen dus laatstaan dan een borstvergroting dat kost nog meer ..
  ben benieuwd…

 12. Ik twijfel al lang om deze crème aan te kopen. Ik zie zoveel goede reacties maar altijd als ik net van zin ben om deze te kopen, komen er slechte reacties uit de bus… . De crème is redelijk prijzig dus dat houd me dan steeds tegen. Als ik zou weten dat hij echt werkt zou ik het zoizo blijven bestellen, maar ik twijfel steeds, ondanks ik de crème zeer goed kan gebruiken ;)

 13. Sinds mijn 16e (inmiddels24) zijn mijn borsten niet meer gegroeid (cup AA) al jaren denk ik erover na om plastic surgery uit te laten voeren, maar twijfel omdat ik het toch wel heel eng vind. Graag zou ik het met de crème willen uitproberen om mijn borsten groter en voller te krijgen!!

 14. Sinds dat ik mezelf ken heb ik er al problemen mee dat ik op deze leeftijd ( cup b ) nog geen groei heb gehad … elke vrouw zou er last van hebben want het maakt je onzeker!!

 15. Mijn borsten zijn enorm lelijk geworden na twee zwangerschappen gewichtsverlies en sporten. Van een volle D cup is er nu slechts vel over de bekende theezakjes.
  Heel graag zou ik de up side crème willen gebruiken zodat ik weer een beetje volume krijg in mijn borsten.

 16. Ik zou dit zo graag willen proberen…niks anders werkt en na 36 jaar zou ik me eindelijk eens vrouw willen voelen😓het verpest zoveel ,zoalls velen weten. Constant schaamte..vooral tegenover partner en kids. Zwemmen in de zomer omg…dat is een horrorscenario voor mij..pfff nee wat zou ik blij zijn Als eens iets zou werken…kan me niet eens voorstellen hoe dat zou zijn😯groetjes Mischa

 17. Ik zou deze crème willen proberen omdat ik bijna geen borsten heb. Dat neemt wel wat van mijn vrouwelijkheid weg. Ik wil mij weer op en top vrouw voelen!! Kunnen jullie mij daarbij helpen???

 18. Ik heb 3 kinderen gekregen en me borsten zijn nu slap klein . operatie is te duur ik loop hier al jaren mee.ik wil heel graag dit proberen…en hopen dat werkt dan hoop ik ook weer zelf vertrouwen te krijgen

 19. Ik heb cup A en zou graag grotere borsten willen hebben omdat, een operatie te duur is lijkt dit mij een super oplossing.. heel benieuwd of het ook echt werkt!

 20. Ik heb al altijd bijna geen borsten gehad, ik ben bijna 20 jaar en heb er nog altijd problemen mee. Ik zou het graag testen om het resultaat te zien.

 21. Hallo,
  Ik zou graag upsize willen proberen. Ben moeder en heb 3kinderen en na het geven van borstvoeding zijn ze erg slap geworden en gaan hangen.
  Daarom zou ik graag upsize creme willen testen. Want een operatie voor een borst
  vergroting is gewoon te duur.

 22. Hoi,

  Ik zou graag jullie upsize willen proberen! Ik ben heel onzeker over mijn borsten en dat merk ik ook in mijn relatie. Ik wil graag wat zekerder worden over mijn lichaam en borsten. Ik kan zelf geen borstvergroting betalen dus hoop echt dat dit een oplossing is!

 23. Geloof niet in wondermiddel maar zie geen borstvergroting zitten vanwege de risico’s en het is erg duur zelf heb ik cup a zou het willen proberen bij deze zie ik misschien wel verschil

 24. Ik ben er ook wel heel erg sceptisch onder moet ik zeggen. Ik heb van mezelf wel borsten die heb ik na twee zwangerschappen weer oplaten vullen naar mijn normale maat. Maar toen kwam er toch nog een derde kindje bij en ja dan toch hebben je borsten weer te verduren. En worden ze toch slap ondanks de implantaten dus ben eigenlijk wel heel benieuwd of het dan ook werkt. Dus zou het best willen proberen.

 25. Ik ben 30 jaar en moeder van 2 kinderen. Door borstvoeding te geven zijn mn borsten slapper geworden. Ik zou ze graag weer wat steviger willen hebben. Plastisch chirurgie is te duur daarom ben ik erg blij dat jullie een andere oplossing hebben gevonden. Die ik ontzettend graag zou willen uitproberen.

 26. Na 2 kids heb ik haast geen borsten meer over. Ben wel altijd tevreden geweest over mm lichaam echter zijn mijn borsten wel erg klein. Ben niet zo van de Plastisch Chirurgie en hoop dat deze Cremé toch uitkomt biedt. Ik heb een licht getinte huid en zomers of vakantie zou ik heel graag zonder BH willen lopen wat nu absoluut niet kan. Ik heb nu een A cup 70 a. En ben erg benieuwd en zou de creme wel willen testen. Groeten M

 27. Wil graag Upsize uitproberen. Had een kleine B-cup waar ik al complexe van had en deze is naar een wat al bijna niet mogelijk is een hangende A-cup gegaan. Ik heb kledingmaat 40-42 en met een normale bh zonder vulling blijft er in verhouding weinig over.

 28. Hoi,
  Ik zou graag uw crème willen proberen al een lange tijd ben ik opzoek naar de juiste oplossing om mooie volle borsten te krijgen maar niks helpt. Ik hoop dat we Love health mij de oplossing kunnen bieden.

  Groetjes!

 29. Beste,ik zou zit zo graag willen testen!.Heb zoveel geprobeerd..maar niks werkt.Ik was nooit gezegend met een mooie borst…maar na 2 kids is echt alles weg en loop ik in de zomer het liefst in een colltrui. Zwemmen met de kids durf ik al helemaal niet meer. Mijn partner ziet mij al 10 jaar nooit naakt omdat ik mij schaam .Wil mij zo graag vrouw voelen. Als het werkt Ben ik zeker bereikt om hierin te investeren,daar operatie financieel nooit een optie zal zijn en dit goedkkoper is. Maar omdat nooit iets werkt durf ik niet meteen een tube te kopen. Zou dit product heel graag willen testen😊met vriendelijke groet Mischa

 30. Beste,
  Ik ben 29 jaar ik zou graag mijn borsten van vroeger willen terug hebben
  Waarom omdat ik van c naar a ben gegaan sinds dat ik borstvoeding heb gegeven.
  Kunnen jullie mij aub helpen ☹ wani ik krijg er complexen van.

 31. Hallo
  Ik wil graag de upsize crème uitproberen omdat ik stevigere en iets vollere borsten zou willen zonder een ingrijpende operatie
  Ik ben 47 jaar en mij borsten zijn minder stevig en vol als ik zou willen
  En ik ben heel benieuwd wat deze crème voor mij kan doen
  Met vriendelijke groet Esther Biljardt

 32. Beste

  Ik ben een vrouw van 26 jaar en heb een dochter. Ik heb al heel mijn leven een cup A gekend. Ik weeg ook maar 50kg😞 heupen heb ik ook amper… mijn droom is om vrouwelijke borsten en heupen te hebben. Dit product gaf mij meteen een heel goed gevoel. desondanks ik financieel heel moeilijk heb wil ik het dolgraag. Ik word altijd vernederd door mijn man, dat ik niets heb van borsten. Dat hij betere vrouwen kan krijgen. Mijn zelfvertrouwen is HEEL laag. Ik wil het product super super graag testen.

  Mvg
  Mama met hoop 🦋

 33. Ik zou het graag willen testen na rwee zwangerschappen. Van c naar dd, naar b, naar f, naar een hangende c/d😂. Dus het is het proberen waard.

 34. Ik zou hem graag willen testen ik ben erg onzeker over mijn borsten en loop niet graag in een bikini omdat ze klein zijn. Zou graag meer zelfvertrouwen willen hebben een hoop dat ik die krijg met deze creme

 35. Ik zou heel graag upsize willen proberen. …ik heb minder dan a cup en een borstvergroting kan ik niet betalen. ..ik zou graag wat meer zelfvertrouwen willen. ..van jongs af aan kamp ik al met mijn zelfvertrouwen. …ook al is het alleen maar dat ik normale bh’s aan kan

 36. Ik zou dit product graag willen testen. Ik wil geaag een borstvergroting, omdat ik heel wat afgevallen ben, maar mocht dit werken is het natuurlijk een mooie, goedkopere oplossing.

 37. Ik zou graag willen proberen of het echt zou werken en of mijn thee zakjes echt zouden gaan groeien ik ben ook maar een studente en haast geen geld ik zou zo graag mooie ronde grote borsten willen hebben ik hoop dat jullie mij mee kunnen helpen

 38. Heb cup-a/b en zou dit graag willen proberen. Mijn borsten zijn niet mooi rond en hangen iets. Mogelijk wordt de huid hierdoor wat strakker en gaan ze er voller uit zien.

 39. Zal dit dan iets zijn wat voor meer vrouwen een uitkomst kan bieden? In plaats van operaties etc. Ik zou dit heel graag willen testen, Ik ben altijd al erg onzeker over mijn borsten, nu na mijn zwangerschap is het nog veel minder mooi geworden. Ik zou mijn toekomst wat zekerder tegenmoet willen gaan, wat betreft mijn borsten en zonder push up bh…. ben erg benieuwd

 40. Zou heel graag de crème willen proberen omdat ik altijd gepest ben geweest dat ik niks had en ander meisje een schoon rodig hadden en daar door lieten ze mij ook staan wast vaak van die geeft niks haha en dat geeft mij heel onzeker gemaakt op relatie gebiet en vind borsten wel mooi zit in een B cup maar lijkt eerder een a cup je ziet amper dat ik borsten heb de cub b komt niet door de borsten want da heb ik niet de cub b komt door dat mijn melkklieren erg opzwellen en ik veel melk prodiceer maar heb wel geen borsten en schaam mij dood durf mij niet blood te tonen aan mijn vriend gewoon van denken van ja die gaat mij ook laten staan wie wil er nu een vrouw die geen borsten geeft vandaar dat ik heel graag se crème zou willen proberen om te zien of er inderdaad rezultaat verandering zou komen hoelang zou ik dit product moeten gebruiken voor resultaat en wat als product nie helpt en wat als wel helpt en vin mijn cupmaat goed mag ik het product dan ook stopzetten zonder het gevolg te hebben dat ze weer kleiner gaan worden mijn borten of gewoon het product voort gebruiken want wil wel geen cup e vriendelijke groeten

 41. Heb niet eens cup maat a. Zwemmen , liever niet, voel me voor gek lopen, topje e.d. ook zelfde. Altijd push up met extra vulling. Alle leuke bh s zijn nauwelijks gevuld koop ik die doe ik niet aan want je ziet niets… Heel graag up Size proberen….

 42. Na 10 jaar geleden mijn siliconen eruit te hebben laten halen, in die tussentijd al een dochter te hebben gekregen. Nu haast geen borsten meer over. De stap om weer onder het mes te gaan is niet nix, UpSize lijkt hiervoor een goede oplossing. Echter erg sceptisch hierover, mede ook door alle negatieve reacties die ik overal lees. Ik zou met liefde het tegendeel willen bewijzen, indien dit echt werkt. Zou het om deze reden graag willen testen en uitproberen. Indien het werkt, zou dit ideaal zijn voor moeders die na de zwangerschap geen borsten meer hebben.

 43. Nooit mooie borsten gehad, altijd plat in een t shirt, wil geen strakke kleren dragen of anders met een sjaal, zelfs als ik een trui draag. Ik draag alleen maar gevulde bh’s die niet lekker zitten….. ik heb diabetes en mag ook niet alle medicijnen en/of crèmes gebruiken, ik hoop deze natuurlijke creme wel……

 44. Mijn borsten begonnen al vrij vroeg met groeien, maar in groep 8 had ik nogsteeds de kleinste borsten van de klas. Al vanaf de eerste klas draag ik pushups of dubbelen BH’s om toch die vrouwelijke form te krijgen. Ik heb ook best een jong uiterlijk en ben niet erg lang, dus wordt ik vaak 10 jaar jonger geschat (15), terwijl mijn zusje van 13 leeftijd, 3 jaar ouder wordt geschat en zij niet eens langer is dan ik. Zij is 1.58 met cupmaat C/D. Ik ben hartstikke blij voor haar dat zij niet hetzelfde hoeft mee te maken als ik, maar graag zou ik ook eens eindelijk een normale BH kunnen dragen, die niet helemaal gevuld is met schuim, maar met mijn eigen borsten.

  Een operatie vind ik dood eng en erg duur en crèmes ben ik vaak scepties over. Maar als ik er 1 kan testen die resultaat geeft, dan zal ik hem zeker bij familie en vrienden aanraden.

 45. Ik zou deze crème graag willen uitproberen vanwege mijn onzekerheid. Ik heb cup A en ben er enorm om gepest…Ik vind het ook eng om open kleding aan te doen. ik wil graag de crème uitproberen omdat ik bang ben om onder het mes te gaan.

 46. Ik zou het graav willen proberen heb een kleine cup a en ben erg onzeker over mijn borsten. Hoop dat ik het gratis mag proberen en hopen dat k resultaat krijg. Zou k egt super waarderen

 47. Ik zou het heel graag testen met dat ik een kleine a cup heb een beetje groter zou me sms meer zelfvertrouwen geven grtjs es

 48. Ik zou dit product heel graag testen. Mijn borsten verschillen enorm van grootte en ik voel me er erg onzeker over. Financieel heb ik de middelen niet om een operatie te ondergaan. Graag zou ik willen kijken of het met deze creme op te lossen is.

 49. ik wil dit proberen omdat ik geen borsten heb en al mn exe er kwaad om werde en me elke keer vergeleke met andere meisjes :( ik voel me onzeker nu en vind een operatie heel erg duur. heb creme van holland barret gebruikt dat 60euro kostte en het werkt niet. heb alles geprobeerd dat op internet stond, maar ze blijven klein. wil nu heel graag dit uitproberen, ben nu 2jaar single omdat ik onzeker ben om mijn lichaam, ik heb een dikke buik maar geen borsten en daar schaam ik me zo hard voor.

 50. Graag wil ik up-size testen. Al jaren overweeg ik om borstvergroting te laten uitvoeren maar ik durf niet. Ik had vroeger met moeite een cup B en met ouder te worden worden ze kleiner en beginnen ze ook te hangen, sexie is iets anders. Ik zou me zo graag wat vrouwelijker voelen. Ik heb ook al zoveel geprobeerd, producten met de zelfde voorwaarde zonder positief resultaat. Mijn vertrouwen is weg. Daarom wil het heel graag testen.

 51. ik zelf smeer nu 2weken ongeveer en ik zie ook nog helemaal geen verschil jammer dat we dan zoon tube aanschaffen omdat je denkt na veel reacties dat het werkt maar ik merk er zelf helemaal niks van jammer…..

 52. Je kan nog beter borst vergroting laten doen dan die zooi gebruiken werkt voor geen meter!! Ik heb echt hele kleine borsten,.. fijn dat jullie zulke mensen nog dieper onzekerheid brengen.

 53. ik gebruik de creme al een maand nu, ik zie een kleine beetje verschil. Maar hoe lang moet je je brosten masseren?
  Ik wil heb nog hoop dat mijn tomaatjes groot zullen

  • Hey wat verschil is er danals ik mag vragen ? Ik heb 2 kindjes dus heb echt hangborsten en ben nog maar 21 jaar ik schaam mij dood en geen geld voor borstvergroting is dit de moeite om te kopen of niet ? Mvg

 54. He upsize werkt good na 8 dagen ik kijk een good resultaat ik weet niet dat mijn boorst blijft zo maar ik ben echt tevreden.

 55. Ik ben echt super onzeker over mijn borsten. Kan iemand mij vertellen waar je dit kan kopen/bestellen, hoe duur het is, en of het echt werkt ?

  Alvast erg bedankt !

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com