UpSize Crème Review

Helpt UpSize Crème voor grotere en stevigere borsten?

Een van de meest aantrekkelijke dingen aan de vrouw is haar borsten. Mannen weten dit en vrouwen zijn er natuurlijk ook bewust van. Daarom zijn grote, goed gevormde borsten die leuk zitten in je kleding, het streven van velen.

Helaas zijn weinig vrouwen echt helemaal tevreden met de borsten die zij van nature hebben. Daarnaast kan het verouderingsproces hoe de borsten eruit zien ook zwaar beïnvloeden. Daarom probeert men al jaren de mooiere borsten te krijgen via cosmetische ingrepen. Dan streeft men naar borsten die jeugdigheid, schoonheid, lust en aantrekkingskracht uitstralen. Iedere vrouw wilt immers perfecte borsten die haar aantrekkelijker maken. Hangende borsten die dan ook nog klein zijn worden als minder aantrekkelijk gezien.

Upsize Cream Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Upzize Cream zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 12 plaatsen beschikbaar.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Upsize Cream graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Ervaring met Upsize Cream

Heb je ervaring met Upsize Cream of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Voorheen was een chirurgische correctie van de borsten de voornaamste oplossing. Maar zulke ingrepen zijn duur, gevaarlijk en ook pijnlijk. Nu zijn er minder invasieve oplossingen voor vrouwen die mooiere borsten willen. De UpSize Crème is daar eentje van. Het is goedkoper dan een chirurgische ingreep en pijnloos. Met deze crème krijg je grotere en stevigere borsten zonder alle nadelen of risico’s van een chirurgische ingreep. Gebruik het een maand lang regelmatig voor optimale resultaten.

Slappe Borsten?

De crème biedt vele vrouwen die ontevreden zijn over de borsten een geweldige oplossing. De borsten zijn van grote invloed op het gevoel van aantrekkelijkheid van zelfvertrouwen van de vrouw. Het hebben van hangende borsten vinden ze niet mooi, en kan bijdragen aan een negatief zelfbeeld. Met de crème kun je dit eenvoudig aanpakken. Je bent na gebruik dus gelukkiger en hebt meer zelfvertrouwen.

Is UpSize daadwerkelijk in staat de borsten te verbeteren? Het lijkt te mooi om waar te zijn dat een simpele crème een chirurgische ingreep kan vervangen. Daarom wordt UpSize onder de loep genomen in dit artikel. Ook wij zijn benieuwd naar dit product. We bekijken meteen hoe effectief dit product is. Is dit een wondermiddel voor de borsten of worden we voor de gek gehouden? Lees maar verder.

Wat doet UpSize Crème?

Op papier lijkt dit op een wondermiddel. De vraag rijst meteen of de verkooppraatjes op waarheid berusten. Kun je echt mooiere borsten krijgen van een crème? Dat is wellicht een droom voor iedere vrouw die ontevreden is over haar borsten. Van dit smeerseltje kun je het volgende verwachten:

 • Grotere borsten,
 • Borstlifting,
 • Verbetering in de vorm van de borsten,
 • Minder striemen op de borsten,
 • Het afremmen van het verouderingsproces rondom de borsten.

Veranderingen in de borsten van de vrouw

Het lichaam van de vrouw is aan meerdere veranderingen onderhevig. Je merkt dit vooral tijdens de puberteit en de overgang. Dit komt door veranderingen in de belangrijkste geslachtshormonen. De hormoonhuishouding tijdens de overgang en puberteit verandert sterk. Dit merk je vooral aan het hormoon oestrogeen welke verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van borstweefsel. Zo bepaalt dit hormoon ook de vorm en hoe groot de borsten uiteindelijk worden. Heb je veel oestrogeen in je lichaam dan kunnen de borsten groter worden. Het tegenovergestelde gebeurt dan wanneer er sprake is van weinig oestrogeen. Daarom merken vele vrouwen een verschil in de grootte van de borsten wanneer zij een anticonceptiepil gebruiken. In deze pillen zitten namelijk oestrogeen. Als je een anticonceptiepil slikt dan herken je dit ongetwijfeld. De meeste anticonceptiepillen bevat namelijk oestrogeen (bron: 2).

Om de borsten mooier te maken is dus oestrogeen nodig. De crème bevat daarom natuurlijke stoffen die de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam op een veilige manier verhogen. Door de toename aan oestrogeen krijg je stevige borsten en zijn de hormonen beter in balans. Dat laatste op zich leidt ook weer tot grotere en stevigere borsten.Wat zit er allemaal in?

De werking van de UpSize crème komt door de innovatieve samenstelling van vier natuurlijke ingrediënten. Deze zijn:

 • Etherische Rozenolie,
 • Centella extract,
 • Deoxymiroestrol,
 • Pueraria Mirifica.

Etherische Rozenolie

Deze olie vervaagt littekens of striae. Het is een belangrijk onderdeel van de crème, omdat het de borsten als geen ander verzorgt. Het is een exclusieve en prijzige oliesoort. Voor een kilo rozenolie betaal je volgens Wikipedia tussen de €3.000 en €5.000. De crème kost gelukkig niet zo veel, daar zit er immers geen kilo aan olie in.  

Centella extract

Centella extract is goed voor het herstellen van huidcellen, het sterker maken van de huid en het bevat anti-verouderings eigenschappen. Het houdt de huid soepel en stevig en geeft je het felbegeerde push-up effect.

Deoxymiroestrol

Deoxymiroestrol ondersteunt het verjongingsproces en stimuleert de melkklieren. Ook laat het de borsten er jonger en groter uitzien.

Pueraria Mirifica

Ook deze stof is goed voor de huid. Het maakt de borsten steviger.

De crème heeft zijn goede werking dus te danken aan deze vier stoffen. Je merkt gelijk dat men heel zorgvuldig te werk is gegaan bij het samenstellen van dit product. De genoemde ingrediënten worden allemaal door wetenschappelijk onderzoek ondersteunt.

Een studie gedaan in Thailand heeft aangetoond dat Pueraria Mirifica de borsten tot 80% groter kan maken. Om de borsten mooier te maken is de etherische rozenolie de ideale keus. Het staat bekend hierom en wordt daarom steeds in cosmetica verwerkt.

Is UpSize Crème de moeite waard?

Upsize Crème is in ieder geval een veelbelovend product en kan een ware uitkomst zijn voor vrouwen. Het biedt ze de mogelijkheid om tegen een fractie van de kosten grotere en mooiere borsten te krijgen. Ja, je kunt de borsten van je dromen krijgen zonder de pijn en het gevaar van een chirurgische ingreep.

Wil je Upsize Creme proberen? Bestellen met korting kan eenvoudig via deze link.

Conclusie

Toch is het aan te raden om realistisch te blijven in je verwachtingen. Je zult niet van een cup A naar een cup D gaan door slechts 14 dagen de crème op je borsten te smeren. Daarvoor zul je toch bij de chirurg moeten langslopen.

UpSize Crème kun je aanschaffen als je het volgende wilt:

 • Mooiere borsten tegen een betaalbare prijs.
 • Niet naar de chirurg wilt.

Zie de crème meer als wat extra verzorging voor de borsten. Door regelmatig hiermee te smeren worden de borsten aantrekkelijker.  Vergelijk de crème met de verzorgingsproducten die je voor je gezicht zet. Deze smeersels houden je huid jong, stralend en gezond. Ditzelfde effect kun je verwachten bij de borsten.

Het is dus geen wondermiddel, maar het is een betaalbare manier om de borsten mooier en groter te maken.

Gezonde Groeten,

natascha

148 Reacties

 1. Ik zou dit heel graag willen testen, maar ben erg sceptisch(dus de ideale testpersoon!).
  Ik heb vroeger grote borsten gehad(D) en heb nu nog maar een A cup na borstvoeding en afvallen.
  Ik zou dit echt graag willen uitproberen en mijn oude vertrouwde cupmaat terugkrijgen.

 2. Ik zou heel graag deze crème willen hebben omdat ik nu een kleine cupmaat B heb. Zou het suuper graag willen hebben!

 3. Wil het ook wel is proberen. Ben een man van 42 . Kijken wat het met mijn borsten doet. Wil ook beetje vrouwelijke borsten

 4. Beste,
  Ik zou graag dit product willen testen omdat ik niet tevreden ben met mijn borsten.
  Het zou super zijn als dit voor mij zou werken en ik het aan andere mensen zou kunnen aanraden.

 5. Ik heb bijna niet tot geen botsten en heb al meerder cremepjes middeltjes gebruik voor mooiere en grotere vorsten maar niets werkte, ik ben erg onzeker over dat en ga dan ook niet zonder bh met extra pussup naar buiten. Mijn borsten groeien ook naar buiten en als ik niets aan heb is de bovenkant plat en de vorm die je normaal van boven naar beneden moet hebben heb ik van links naar rechts ik zou ik dit heel graag willen uitproberen om te kijken of dit wel werkt

 6. hey, ik heb zelf ook maar cup A. Ik durf mezelf in de zomer niet snel te vertonen in bikini, zowel eentje waar veel pushup in zit. Een operatie zit er niet in voor mij en ik vind het ook erg moeilijk om te beslissen of dit product het geld waard is aangezien ik niet veel te besteden heb. Daarom zou ik graag testpersoon willen zijn. Als het product goed resultaat levert zal ik het zeker doorgeven aan anderen en zelf ook vaker kopen.
  mvg

  • Mijn borsten zijn heel klein geworden.
   Ik wil dat het wat voller word.
   Ik wil het graag uittesten.
   Zodra het helpt, Heb ik veel klanten voor jullie!

 7. Beste
  Ik zou deze crème graag willen uitproberen. Ik ben van 77kg naar 44kg gegaan in 2 jaar door een burn-out. Ben 1.78 groot. Nu weeg ik 52 kg en mijn cupmaat is van een 85E naar een 70a gegaan. Ook 2 keer borstvoeding gegeven. Dus ze zijn niet om aan te zien. Ik heb al dingen geprobeerd zoals fenegriek enz maar helaas helpt het niet echt. Zou dit heeel graag proberen eerst, als het werkt koop ik er meteen een paar 🙂

 8. Ik wil graag upsize crime gebruiken om te kijken of het werkt bij mij. Zelf ben ik niet erg zeker over mijn vrouwelijke vormen en zou het graag uit willen proberen

 9. Beste, ik heb cup maat a en ik bn er niet te vreden mee . Bn 22 jaar. Somige kleren kan ik niet dragen en ik wil echt iets grotere tenminste cub b ik denk als ze een beetje gaan groeien dat k me veel beter ga voelen en zelfverzekerder. Ik wil t graag gratis uit proberen en graag een uitleg hoe t werkt en hoe ik t moet insmeren… hoop dat k snel een reactie krijg. Bedankt alvast gr

 10. Ik zou graag deze creme gratis eens uit proberen omdat ik niet zo blij ben met men bh maat en ik wil er geen operatie aan laten doen want ik heb bang als dat mislukt en zou het op een natuurlijke manier willen doen dus met jullie creme er zijn mss negatieve reacties maar ik wil het tegendeel bewijzen en dat de creme wel kan werken

 11. hi I would really like to test this cream. I am very interested in the way men think, so if this cream would work I could analyse how men act to me now and how they used to. I can find out who are truly my friends. Besides that, I have extremely small boobs and it hurts to see how all my ex-boyfriends are now with girls with big boobs. I keep telling myself that size doesn’t matter but after a big amount of time I am just tired of it. I am too scared now to even get into a relationship with someone or even just get a little intimate. I live for love, but that does not seem to be possible for me anymore. Please help and let me test this cream :)

 12. Ik ben vroeger altijd al gepest omdat ik kleinere borsten had dan mijn leeftijd genoten. Toen ik 18 werd ben ik begonnen met sparen voor een vergroting. Nu ik veel geld al bij elkaar heb gespaard ben ik erachter gekomen hoeveel schade dat ook kan aanrichten als je een operatie laat doen. Ik ben nu opzoek naar iets anders dat mij kan helpen waardoor ik een grotere cup kan krijgen dan A.

 13. Voor mijn zwangerschappen waren mijn borsten mooi gevormd. Heb borstvoeding gegeven en zien er niet meer uit. Me borsten hangen en ben er niet blij mee en maakt me heel erg onzeker. Als ik het geld had om me borsten te laten vergroten had ik dat gedaan. Als deze creme mij hierbij zou helpen zou dit fantasties zijn. Vriendinnen zijn ook heel onzeker over hun borsten. Als ik resutaat zou moeten zien dan zal ik dit zeker delen.

  • Na mijn tweede zwangerschap zijn mijn borsten kleiner geworden. Heb vaak aan operatie gedacht maar vind het toch onnatuurlijk uitzien altijd. Al een tijdje ben ik opzoek naar een produkt om op een natuurlijke manier de borstgroei te stimuleren maar ik kom er niet uit omdat er teveel keuze is. Nu was ik weer bezig met mijn researche en zag toevallig dat je de Upsize cream kan uitproberen. Ik zou hier heel graag gebruik van willen maken en mijn ervaring delen met andere.

 14. I would like to try this cream because I have very small breasts, not even a size at 23 years old to have breasts like men is just awful (( so that’s why I want to try upsize creme if it’s really works then I’m gonna buy it.

  • Ik werd en word soms nog erg gepest door mijn “te kleine” borsten. Ik heb ook maar een a-cup. Hierdoor ben ik zeer onzeker. Niet alleen over mijn borsten maar ondertussen al over heel mijn lichaam. Daarom zou ik heel graag deze crème testen!

 15. Mijn borstengroei begon toen ik al heel jong was, op mijn 12e had ik al een c cup. Nu op 18 jarige leeftijd zit ik op de E cup. Me borsten zijn door de jaren heen erg gegroeid en erg zwaar waardoor ze heel erg hangen. Erg schaamtelijk om op deze leeftijd al met hangborsten te lopen. Een operatie gaat em ook niet worden want daar zijn mijn ouders strict tegen. Zou een wonder zijn als deze creme zou kunnen helpen!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Avatar
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com