UpSize Crème Review

Helpt UpSize Crème voor grotere en stevigere borsten?

Een van de meest aantrekkelijke dingen aan de vrouw is haar borsten. Mannen weten dit en vrouwen zijn er natuurlijk ook bewust van. Daarom zijn grote, goed gevormde borsten die leuk zitten in je kleding, het streven van velen.

Helaas zijn weinig vrouwen echt helemaal tevreden met de borsten die zij van nature hebben. Daarnaast kan het verouderingsproces hoe de borsten eruit zien ook zwaar beïnvloeden. Daarom probeert men al jaren de mooiere borsten te krijgen via cosmetische ingrepen. Dan streeft men naar borsten die jeugdigheid, schoonheid, lust en aantrekkingskracht uitstralen. Iedere vrouw wilt immers perfecte borsten die haar aantrekkelijker maken. Hangende borsten die dan ook nog klein zijn worden als minder aantrekkelijk gezien.

Ervaring met Upsize Cream

Heb je ervaring met Upsize Cream of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Voorheen was een chirurgische correctie van de borsten de voornaamste oplossing. Maar zulke ingrepen zijn duur, gevaarlijk en ook pijnlijk. Nu zijn er minder invasieve oplossingen voor vrouwen die mooiere borsten willen. De UpSize Crème is daar eentje van. Het is goedkoper dan een chirurgische ingreep en pijnloos. Met deze crème krijg je grotere en stevigere borsten zonder alle nadelen of risico’s van een chirurgische ingreep. Gebruik het een maand lang regelmatig voor optimale resultaten.

Upsize Cream Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Upzize Cream zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Upsize Cream graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

De crème biedt vele vrouwen die ontevreden zijn over de borsten een geweldige oplossing. De borsten zijn van grote invloed op het gevoel van aantrekkelijkheid van zelfvertrouwen van de vrouw. Het hebben van hangende borsten vinden ze niet mooi, en kan bijdragen aan een negatief zelfbeeld. Met de crème kun je dit eenvoudig aanpakken. Je bent na gebruik dus gelukkiger en hebt meer zelfvertrouwen.

Is UpSize daadwerkelijk in staat de borsten te verbeteren? Het lijkt te mooi om waar te zijn dat een simpele crème een chirurgische ingreep kan vervangen. Daarom wordt UpSize onder de loep genomen in dit artikel. Ook wij zijn benieuwd naar dit product. We bekijken meteen hoe effectief dit product is. Is dit een wondermiddel voor de borsten of worden we voor de gek gehouden? Lees maar verder.

Wat doet UpSize Crème?

Op papier lijkt dit op een wondermiddel. De vraag rijst meteen of de verkooppraatjes op waarheid berusten. Kun je echt mooiere borsten krijgen van een crème? Dat is wellicht een droom voor iedere vrouw die ontevreden is over haar borsten. Van dit smeerseltje kun je het volgende verwachten:

 • Grotere borsten,
 • Borstlifting,
 • Verbetering in de vorm van de borsten,
 • Minder striemen op de borsten,
 • Het afremmen van het verouderingsproces rondom de borsten.

Veranderingen in de borsten van de vrouw

Het lichaam van de vrouw is aan meerdere veranderingen onderhevig. Je merkt dit vooral tijdens de puberteit en de overgang. Dit komt door veranderingen in de belangrijkste geslachtshormonen. De hormoonhuishouding tijdens de overgang en puberteit verandert sterk. Dit merk je vooral aan het hormoon oestrogeen welke verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van borstweefsel. Zo bepaalt dit hormoon ook de vorm en hoe groot de borsten uiteindelijk worden. Heb je veel oestrogeen in je lichaam dan kunnen de borsten groter worden. Het tegenovergestelde gebeurt dan wanneer er sprake is van weinig oestrogeen. Daarom merken vele vrouwen een verschil in de grootte van de borsten wanneer zij een anticonceptiepil gebruiken. In deze pillen zitten namelijk oestrogeen. Als je een anticonceptiepil slikt dan herken je dit ongetwijfeld. De meeste anticonceptiepillen bevat namelijk oestrogeen (bron: 2).

Om de borsten mooier te maken is dus oestrogeen nodig. De crème bevat daarom natuurlijke stoffen die de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam op een veilige manier verhogen. Door de toename aan oestrogeen krijg je stevige borsten en zijn de hormonen beter in balans. Dat laatste op zich leidt ook weer tot grotere en stevigere borsten.Wat zit er allemaal in?

De werking van de UpSize crème komt door de innovatieve samenstelling van vier natuurlijke ingrediënten. Deze zijn:

 • Etherische Rozenolie,
 • Centella extract,
 • Deoxymiroestrol,
 • Pueraria Mirifica.

Etherische Rozenolie

Deze olie vervaagt littekens of striae. Het is een belangrijk onderdeel van de crème, omdat het de borsten als geen ander verzorgt. Het is een exclusieve en prijzige oliesoort. Voor een kilo rozenolie betaal je volgens Wikipedia tussen de €3.000 en €5.000. De crème kost gelukkig niet zo veel, daar zit er immers geen kilo aan olie in.  

Centella extract

Centella extract is goed voor het herstellen van huidcellen, het sterker maken van de huid en het bevat anti-verouderings eigenschappen. Het houdt de huid soepel en stevig en geeft je het felbegeerde push-up effect.

Deoxymiroestrol

Deoxymiroestrol ondersteunt het verjongingsproces en stimuleert de melkklieren. Ook laat het de borsten er jonger en groter uitzien.

Pueraria Mirifica

Ook deze stof is goed voor de huid. Het maakt de borsten steviger.

De crème heeft zijn goede werking dus te danken aan deze vier stoffen. Je merkt gelijk dat men heel zorgvuldig te werk is gegaan bij het samenstellen van dit product. De genoemde ingrediënten worden allemaal door wetenschappelijk onderzoek ondersteunt.

Een studie gedaan in Thailand heeft aangetoond dat Pueraria Mirifica de borsten tot 80% groter kan maken. Om de borsten mooier te maken is de etherische rozenolie de ideale keus. Het staat bekend hierom en wordt daarom steeds in cosmetica verwerkt.

Is UpSize Crème de moeite waard?

Upsize Crème is in ieder geval een veelbelovend product en kan een ware uitkomst zijn voor vrouwen. Het biedt ze de mogelijkheid om tegen een fractie van de kosten grotere en mooiere borsten te krijgen. Ja, je kunt de borsten van je dromen krijgen zonder de pijn en het gevaar van een chirurgische ingreep.

Wil je Upsize Creme proberen? Bestellen met korting kan eenvoudig via deze link.

Conclusie

Toch is het aan te raden om realistisch te blijven in je verwachtingen. Je zult niet van een cup A naar een cup D gaan door slechts 14 dagen de crème op je borsten te smeren. Daarvoor zul je toch bij de chirurg moeten langslopen.

UpSize Crème kun je aanschaffen als je het volgende wilt:

 • Mooiere borsten tegen een betaalbare prijs.
 • Niet naar de chirurg wilt.

Zie de crème meer als wat extra verzorging voor de borsten. Door regelmatig hiermee te smeren worden de borsten aantrekkelijker.  Vergelijk de crème met de verzorgingsproducten die je voor je gezicht zet. Deze smeersels houden je huid jong, stralend en gezond. Ditzelfde effect kun je verwachten bij de borsten.

Het is dus geen wondermiddel, maar het is een betaalbare manier om de borsten mooier en groter te maken.

Gezonde Groeten,

natascha


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

125 Reacties

 1. ik zou graag deze creme uitproberen om te kijken of het echt werkt.
  Het klinkt te mooi om waar te zijn. En als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat meestal een leugen.
  Daarom zou ik het graag testen.

 2. Ik heb deze creme 3 maanden lang iedere dag gebruikt volgens de constructies en het werkt niet!!! Moest 80 euro betalen voor 3 creme’s , en eenmaal toen ik betaald had kreeg ik een jaar later een bericht dat ik deze 80 euro nog moest voldoen.. gelukkig kan je van je rekening ook screenshots maken ( en aantonen dat ik het wel betaald had) anders had ik dus wel een probleem en kon ik deze 80 euro betalen. Ze proberen dus gewoon geld te verdienen voor iets dat niet werkt en als ze eraan verdient hebben proberen ze gewoon nog eens geld van je te innen

 3. Hallo ik ben een moeder van 2 jongens en zou graag de creme willen uit proberen zodat ik weer mn zelf vertrouwen terug krijg en me meer vrouw kan voelen! De volume en stevigheid is niet meer aanwezig voel me daardoor niet echt een vrouw!! Ik hoop dat de creme mijn zelf vertrouwen terug kan geven en ik niet van alles hoef te doen dat het lijkt dat ik wel borsten heb!

 4. Ik zou de creme willen testen, omdat mijn borsten behoorlijk qua maat verschillen. De creme zou ik dan in beginsel alleen op mn ene borst toepassen.

 5. Ik zou graag up size willen gebruiken omdat ik mijn borsten te klein vind. Ik heb altijd kleine borsten gehad maar na mijn 40ste zijn ze in omvang verder afgenomen en ook een beetje hangend uitzien. Ik durf geen chirurgische ingreep wegens de potentiële risico’s daarvan. Ik hoop dat up size een mooi alternatief kan zijn voor een risicovolle chirurgisch ingreep.

 6. Ik zou graag deze creme willen gebruiken omdat ik zeer ongelukkig ben met mijn borst grootte, ik vind dat ik geen borsten heb, ik word hier niet alleen super onzeker van maar voel me ook ontzettend rot hierdoor, ik vergelijk mezelf constant met vrouwen met grotere borsten, ik zou zo ontzettend graag wat meer borst krijgen. Zou ontzettend goed zijn voor me geluk en zelfverzekerdheid. Om me beter in me vel te laten voelen, want momenteel zit ik ontzettend in mijn hoofd met een borstvergroting maar ik wil het eerst op een natuurlijke manier proberen

 7. Ik zou graag upsize cream willen testen.
  Na 2 kinderen en 2x borstvoeding te hebben gegeven Zijn mijn borsten niet meer wat ze waren.
  Ze zijn gaan hangen en kleiner geworden.
  En dat met pas een leeftijd van 30 jaar.

 8. Heee,
  Ik ben heel onzeker over mijn kleine borsten ik ben 14 en ik heb nog helemaal niks wat ik nu aan doe is een bh met pushup die ik eigenlijk niet pas maar ik schaam me ervoor.. en ik wil grotere borsten ik word er al sinds de basisschool meegepest! Ik zag dit voorbij komen en hoop heel graag dat ik het mag uittesten want dan hoef ik me niet meer nep voor te doen en stopt het pesten misschien :)

 9. Ik ben al heel lang gepest op school omdat ik kleine borsten heb.. ik voel me heel erg onzeker en ik durf geen bikini aan. Helaas kan mijn familie geen borstvergroting betalen waardoor de Upsize een perfecte oplossing lijkt. Ik hoop dat jullie mij een kunnen opsturen en van mijn onzekerheid afhelpen

 10. Ik wil graag deze creme uitproberen omdat ik hard aan mijn nieuwjaarsvoornemens heb gewerkt! Ik ben inmiddels 30 kilo afgevallen maar mijn borsten beginnen helaas op theezakjes te lijken. Ik hoop op versteviging en meer volume.

 11. Ik zou graag na mijn zwangerschap weer stevigere borsten . Hopelijk mag ik het gratis uittesten .zo super zijn

 12. Ik zou super graag upsize cream willen gebruiken. Omdat ik dikke borsten wil hebben. Het zou me leuk lijken om het te testen. En ik blijf natuurlijk eerlijk wat ik er van vind.

 13. Ik wil het heel graag uitproberen . Ik ben 56 jaar en mijn borsten hangen steeds meer en de volume is ook weg. Het zijn net theezakjes en daar word ik niet vrolijk van . Dus ik hoop dat ik in aanmerking kom om het uit te testen of het echt werkt .

 14. Heel lang …echt heel lang ben ik op zoek naar iets waar ik lekker in mijn vel van kan zitten, echter door m’n borsten ben ik zo onzeker draag ik met moeite een bikini , ben ik altijd gepest .
  Ik zou graag willen testen en hoop met goed resultaat zodat ik dit kan aanraden aan mijn omgeving .

 15. Na de bevalling van mijn tweede kind is er niets meer over van mijn borsten. Van een volle B cup ben ik teruggegaan naar een kleine A. Mijn borsten zijn klein en slap, niet meer passend bij mijn lichaam. Ik zou dan ook graag dit product testen om te zien of het werkt

 16. Heel graag zou ik dit product willen testen aangezien ik maar cup aa-75 heb, ben 38 jaar jong en schaam me dood voor mijn erwtjes.
  Durf niet te gaan zwemmen want dan gaan alle mensen kijken… kijk! Een vrouw zonder tieten! Is dan ook wel eens gehoord. Ben zeer benieuwd of dit product zou helpen mij zelfverzekerder te voelen.

 17. Ik wil heel graag upsize creme proberen, omdat ik er heel veel verhalen over heb gehoord. Ik zoek al heel lang naar een middeltje zodat mijn borsten nog mooi blijven in het afval proces. Daarnaast wil ik het niet kopen en ervoor betalen terwijl het misschien niet werkt, zeker nadat ik al zoveel heb uitgegeven. Ik zou het heel graag willen uitproberen en een goede review erover geven met details. De verhalen zijn allemaal verschillend dus ik zou het graag zelf willen uitzoeken!

 18. nou zou graag me oude borsten terug willen na een lang ziekte bed van afvallen aankomen en afvallen ziet het er niet meer uit

 19. Ik ben 24jaar en mama..
  Altijd al kleine boezem gehad en zeker na de zwangerschap is alles flink geslonken en helaas is het wat minder stevig achtergebleven na de borstvoedingsperiode…
  Ik zou deze creme graag willen testen en kan voor-en-na fotos maken indien gewenst…

  Ik hoor het graag alz er nog testers gezocht werden..

 20. Upsize klinkt mij als ik de meeste verhalen moet geloven als muziek in de oren. Ik heb ooit van die borst groei pillen gebruikt maar die haalde bij mij niks uit. Ik heb 3 zoons, ben inmiddels bijna 38 dus de zwaartekracht neemt toe. Zo te horen is het de moeite waard!

 21. Ik zou dit product heel graag willen testen. Ik ben 21 jaar en al een aantal jaar bezig met pilletjes en cremetjes. Nou lees ik veel goede dingen over upsize en ik zou dit maar al te graag zelf willen mee maken.

  Het lijkt me heerlijk om gewoon een leuke bikini te kopen, i.p.v. altijd naar de push up te kijken.

 22. Graag zou ik het product willen testen aangezien ik al heel lang onzeker ben over mijn borsten. Ik durf nooit strakke truitjes te dragen en heb het idee dat door de push-up bh’s mijn borsten nog meer haan hangen. Er zit totaal geen vorm in en ook al sport ik al haren om het beter te krijgen, helaas is het tevergeefs… Ik hoop daarom dat ik dit product mag proberen om te kijken of er echt volume in mijn borsten komt en ze daardoor groter en steviger lijken waardoor ik eindelijk zonder me hoef te schamen alle bikini’s kan aandoen die ik leuk vind.

 23. L.S. Goede morgen !
  Wij hebben een doos ontvangen die echter ‘open’ was en derhalve NIETS in zat !!
  Daags daarna belde een mevrouw iets over een creme – wij hgebben haar verteld dat er niets in zat en zou de factuur schappen – een dezer dagen kregen wij van AFTER PAY op internet een betalingsverzoek, die hebben wij betaald …………… voor niets dus ! Wilt U zo vriendelijk zijn dit terug te storten op onze rekening.

 24. Ik zou graag deze creme willen proberen om weer wat vollere borsten te krijgen na het geven van borstvoeding! Hopen dat dit werkt!

 25. Ik zou graag deze tube proberen, want wie wil er nu niet van die mooie volle borsten hebben. Zodat elk kleedje er sexy uitziet en dat je een goede decolleté hebt. De zomer komt eraan en dan hoef je je al geen zorgen te maken dat je borsten te klein lijken in die ene mooie bikini.

 26. Ik geloof het totaal niet. Stuur mij dan maar een tube om het tegendeel te bewijzen. Zal dan jullie product dan iedereen aan bevelen.

 27. Ik heb maar een klein maatje, ik ben 16 jaar en zou het graag wat groter hebben omdat ik een vriendengroep heb gehad waarin ook jongens zaten die me er vaak over aanspraken, zij deden dit niet om mij te kwetsen, maar dit is nu eenmaal waar zij om lachten. Ik heb al gezocht naar workouts of kruiden om een maatje groter te krijgen maar niets lijkt te helpen. Ik wil graag deze crème proberen en hoop dat deze wel werkt, maar ben nu eenmaal jong en dan is 50 euro uit eigen zak al best veel geld, hopelijk kan ik gratis eens proberen!!

 28. Ik ben erg gevoelig voor oestrogeen. Dit merk ik doordat ik vorig jaar even stopte met de pil en me borsten echt 1 maat kleiner werden. En zodra ik het elke dag slik flinke maat groter heb. Het lijkt me daarom leuk om het product te testen vooral ook omdat het bekend is dat aldus je al zoals ik een flinke d cup hebt meer kans heb op slagen dan met een a. Mvg k Stegeman

 29. Hee,
  Ik zou graag deze crème van UpSize willen uitproberen. Ik heb zelf kleine borsten tot bijna niks. Afgelopen jaar ben ik heel wat kilo’s kwijt geraakt, waardoor mijn borsten ook verdwenen. Ik zit na te denken om onder het mes te gaan, maar ik durf het niet. Deze crème lijkt mij de beste oplossing! Zelf ben ik nu echt tevreden over mijn lichaam, nu mijn borsten nog en dan ben ik voor mijn gevoel 100% tevreden.

  Ik hoop dat jullie me deze crème laat uitproberen! Lijkt me super!
  Groetjes,

 30. Hey , ik zou super graag deze creme willen rusten en over schrijven ik heb zelf een A cup dus ik hoop dat ik toch wat vollere borsten kan krijgen .
  Het is vooral moeilijk voor mijn zelfvertrouwen en voel me niet helemaal vrouw.
  Ik dacht altijd aan een borstvergroting maar ben heel bang voor de nadelen/gevolgen , heb veel horror verhalen gehoord.
  Als deze creme werkt zou het Magie in een tube zijn.
  Ik hoop dat jullie me het laten testen
  Heel veel groetjes.

 31. Goede morgen..
  Ik wil het heeeeeel graag proberen ik heb een cup maat A ben 31 jaar heb totaal geen zelfvertrouwen me vriend steunt me enorm maar voor mij blijft het gevoel het zelfde ik zou graag wat meer willen hebben..

 32. Hoi hoi
  Ik zou graag de UpeSize Crème willen uitproberen en of testen. Ik ben 36 en ik heb 3 dochters gekregen en ik heb verder een mooie lichaam maar ik vind toch dat me borsten een beetje zijn gaan hangen na mij laatste zwangerschap 9jr geleden. Ik ben in Nederland bij 3 klinieken geweest en laatste keer begin van het jaar. En ze hebben alle 3 aangegeven dat ik niet aan me borsten moet opereren en want ze zijn mooi zo en ze helpen me verder ook niet. Naar het buitenland ga ik ook niet want ik vertrouw het niet. Maar ik wil toch graag weten of ze toch weer wat voller en groter kan krijgen.

  Hopelijk krijg ik wat te horen en dit product kan testen zodat ik mooie voor een na foto’s kan maken en laten zien.

  Groetjes Nina

 33. Hallo!

  Ik ben 26 jaar heb 3 kinderen en cup AA. Ik ben al blij als ik een volle A Cup kan krijgen! Graag zou ik de crème willen testen en erover reageren! Mocht het iets helpen dan gelijk bestellen!

  Groetjes hoor graag wat terug!

 34. Mijn borsten zijn kleiner nu ik enkele kilo’s kwijt ben.
  Ze hangen een beetje slapper en mogen gerust wat steviger zijn.
  Ik zorg voor een voor en na foto als bewijs.
  Met mijn smartphone een (self)boezemfy om het resultaat te showen.
  Als beloning koop ik mezelf een nieuwe bh
  en krijg ik gratis en voor niks als extra een hoop zelfvertrouwen.

 35. Ik zou dit product heel graag willen testen! Helaas zijn mijn borsten in de loop van de jaren wat slapper geworden en ik word er niet blij van wanneer ik in de spiegel kijk…Het zou mijn zelfvertrouwen goed doen?

 36. Ik zou graag testpersoon voor dit product willen zijn. Vooral omdat ik zo niet alleen mezelf maar ook andere meiden/vrouwen kan informeren en/of kan overtuigen over dit product en bovendien ook erg benieuwd ben naar wat zo’n product nou precies met je lichaam doet!

 37. Ik ook al paar weken bezig maar nog altijd hetzelfde 118€ 3 tb .. echt honger hebben ze dat ze zo met ons gevoelens spelen

 38. Ik zou het heel graag willen testen want ben niet blij met mijn cupmaat en heb al alles geprobeert dit is me laatste hoop

 39. Na zwangerschap zijn mijn borsten behoorlijk kleiner geworden. Ik zou graag willen proberen of het werkt en een reactie geven.

 40. Ik zou het heel graag willen testen aangezien mijn maat echt het kleinste maat is dat er is. Ik ben al 28 jaar en het stoort mij tot nu toe nog altijd. Als het echt werkt zal ik veel meer zelfvertrouwen hebben en heel dankbaar zijn !

 41. Hallo,
  Ik zou het product graag willen testen. Ben vroeger gepest met te kleine borsten en heb al van alles geprobeerd aan crèmes maar deze nog niet.

 42. Ik ben een meisje van 16j met een aa’tje.
  Ik denk dat iedereen wel kan begrijpen dat je je hier als meisje van 16 totaal niet goed bij voelt, niet alleen over mijn eigen uiterlijk maar ook over de reacties van anderen.
  Ik zou heel graag dit product willen testen in de hoop dat het effect heeft.
  Ik heb al vaak na gedacht over borstvergroting op mijn 18 maar mijn mama heeft zelf ook maar een a en heeft ook nooit tot borstvergroting kunnen over gaan.
  Moest het werken zou ik het zeker aanraden aan andere mensen waaronder ook mijn mama.

 43. Ik heb zelf kleine borsten en ben heel erg geïnteresseerd in dit product en wil het wel graag testen en de verandering ervan willen zien. Als het goed werkt na het testen zou ik zeker het product ook aanraden aan andere mensen.

 44. Na een zwangerschap en het geven van borstvoeding paar jaar terug wil ik het product graag gratis uitproberen vooraleer ik dit effectief aanschaf. Hopelijk ben ik tevreden en kan ik tot aankopen overgaan

 45. Na een zwangerschap en het geven van borstvoeding paar jaar terug wil ik het product graag gratis uitproberen vooraleer ik dit effectief aanschaf. Hopelijk ben ik tevreden en kan ik tot aankopen overgaan.

 46. Ik zou het erg graag gratis willen uitproberen om zo te kunnen zien of het echt wel werkt, want tegenwoordig zijn er zoveel cremetjes maar niet alles is te vertrouwen en werkt echt. Als het echt de gewenste resultaat geeft zal ik het zeker weten kopen.

 47. Ik wil dit heel graag gratis proberen.
  Je wordt tegenwoordig zo vaak voor de gek gehouden en dat kost altijd onnodig geld.
  Als dit product echt werkt, dan laten ze het eerst Door mensen proberen.
  Als het werkt, dan ga ik het natuurlijk kopen en weet ik genoeg vrouwen die dit dan ook willen.

 48. Ik ben al heel lang onzeker over mijn borsten. iksnap dat elke vrouw die dit leest dat natuurlijk ook doormaakt.
  Voor mijn gevoel hangen ze al een beetje.. en ik ben pas 19het volledige gewicht zot onder zeg maar. Ik heb geen volle borsten om het zo te zeggen.
  Thuis heb ik het besproken maar vinden ze dat ik spoken zie en da tik mezelf moet accepteren..
  Dit kan ik niet. Vandaar dit berichtje..
  Ik wil gewoon trots zijn op mn borsten. Meer niet

 49. Ik zou graag meedoen aan het onderzoek omdat mijn borsten hangen.
  Een extra verzorging zou welkom zijn. Tevens heb ik vele striemen op de borsten omdat ik groter had dan cup G tijdens de borstvoedingsperiode.

 50. Ik zou graag meedoen aan het onderzoek, omdat ik toch wat onzeker ben over mijn borsten en graag wat vollere en rondere borsten zou willen! Ik zou graag willen kijken of dit middel voor mij de oplossing kan bieden!

 51. Na het lezen van de vorige reacties ben ik wel een heel ander geval;
  Ik heb namelijk redelijk grote borsten Dubbel D/E cupmaat
  Het probleem dat ik ondervind is dat mijn borsten erg hangen, vooral nu ik volop sport en afgevallen ben.
  Als ik décolleté wil showen zie je erg goed dat de huid daar te losjes is en het oogt totaal niet, vacuumtherapie is al eerder afgeraden bij mijn behandelaar, dus versteviging van de huid daar kan ik zeker wel gebruiken.!
  Ben benieuwd of ik in aanmerking kom voor een Free Sample

 52. Ik heb zelf helemaal niks kleine AA zelf zwem ik niet meer en doe ook nooit mijn 2bh’s uit ook niet als ik naast mijn partner slaap
  Zelf kan ik het niet financieel doen om zo’n crème te halen dus laatstaan dan een borstvergroting dat kost nog meer ..
  ben benieuwd…

 53. Ik twijfel al lang om deze crème aan te kopen. Ik zie zoveel goede reacties maar altijd als ik net van zin ben om deze te kopen, komen er slechte reacties uit de bus… . De crème is redelijk prijzig dus dat houd me dan steeds tegen. Als ik zou weten dat hij echt werkt zou ik het zoizo blijven bestellen, maar ik twijfel steeds, ondanks ik de crème zeer goed kan gebruiken ;)

 54. Sinds mijn 16e (inmiddels24) zijn mijn borsten niet meer gegroeid (cup AA) al jaren denk ik erover na om plastic surgery uit te laten voeren, maar twijfel omdat ik het toch wel heel eng vind. Graag zou ik het met de crème willen uitproberen om mijn borsten groter en voller te krijgen!!

 55. Sinds dat ik mezelf ken heb ik er al problemen mee dat ik op deze leeftijd ( cup b ) nog geen groei heb gehad … elke vrouw zou er last van hebben want het maakt je onzeker!!

 56. Mijn borsten zijn enorm lelijk geworden na twee zwangerschappen gewichtsverlies en sporten. Van een volle D cup is er nu slechts vel over de bekende theezakjes.
  Heel graag zou ik de up side crème willen gebruiken zodat ik weer een beetje volume krijg in mijn borsten.

 57. Ik zou dit zo graag willen proberen…niks anders werkt en na 36 jaar zou ik me eindelijk eens vrouw willen voelen?het verpest zoveel ,zoalls velen weten. Constant schaamte..vooral tegenover partner en kids. Zwemmen in de zomer omg…dat is een horrorscenario voor mij..pfff nee wat zou ik blij zijn Als eens iets zou werken…kan me niet eens voorstellen hoe dat zou zijn?groetjes Mischa

 58. Ik zou deze crème willen proberen omdat ik bijna geen borsten heb. Dat neemt wel wat van mijn vrouwelijkheid weg. Ik wil mij weer op en top vrouw voelen!! Kunnen jullie mij daarbij helpen???

 59. Ik heb 3 kinderen gekregen en me borsten zijn nu slap klein . operatie is te duur ik loop hier al jaren mee.ik wil heel graag dit proberen…en hopen dat werkt dan hoop ik ook weer zelf vertrouwen te krijgen

 60. Ik heb cup A en zou graag grotere borsten willen hebben omdat, een operatie te duur is lijkt dit mij een super oplossing.. heel benieuwd of het ook echt werkt!

 61. Ik heb al altijd bijna geen borsten gehad, ik ben bijna 20 jaar en heb er nog altijd problemen mee. Ik zou het graag testen om het resultaat te zien.

 62. Hallo,
  Ik zou graag upsize willen proberen. Ben moeder en heb 3kinderen en na het geven van borstvoeding zijn ze erg slap geworden en gaan hangen.
  Daarom zou ik graag upsize creme willen testen. Want een operatie voor een borst
  vergroting is gewoon te duur.

 63. Hoi,

  Ik zou graag jullie upsize willen proberen! Ik ben heel onzeker over mijn borsten en dat merk ik ook in mijn relatie. Ik wil graag wat zekerder worden over mijn lichaam en borsten. Ik kan zelf geen borstvergroting betalen dus hoop echt dat dit een oplossing is!

 64. Geloof niet in wondermiddel maar zie geen borstvergroting zitten vanwege de risico’s en het is erg duur zelf heb ik cup a zou het willen proberen bij deze zie ik misschien wel verschil

 65. Ik ben er ook wel heel erg sceptisch onder moet ik zeggen. Ik heb van mezelf wel borsten die heb ik na twee zwangerschappen weer oplaten vullen naar mijn normale maat. Maar toen kwam er toch nog een derde kindje bij en ja dan toch hebben je borsten weer te verduren. En worden ze toch slap ondanks de implantaten dus ben eigenlijk wel heel benieuwd of het dan ook werkt. Dus zou het best willen proberen.

 66. Ik ben 30 jaar en moeder van 2 kinderen. Door borstvoeding te geven zijn mn borsten slapper geworden. Ik zou ze graag weer wat steviger willen hebben. Plastisch chirurgie is te duur daarom ben ik erg blij dat jullie een andere oplossing hebben gevonden. Die ik ontzettend graag zou willen uitproberen.

 67. Na 2 kids heb ik haast geen borsten meer over. Ben wel altijd tevreden geweest over mm lichaam echter zijn mijn borsten wel erg klein. Ben niet zo van de Plastisch Chirurgie en hoop dat deze Cremé toch uitkomt biedt. Ik heb een licht getinte huid en zomers of vakantie zou ik heel graag zonder BH willen lopen wat nu absoluut niet kan. Ik heb nu een A cup 70 a. En ben erg benieuwd en zou de creme wel willen testen. Groeten M

 68. Wil graag Upsize uitproberen. Had een kleine B-cup waar ik al complexe van had en deze is naar een wat al bijna niet mogelijk is een hangende A-cup gegaan. Ik heb kledingmaat 40-42 en met een normale bh zonder vulling blijft er in verhouding weinig over.

 69. Hoi,
  Ik zou graag uw crème willen proberen al een lange tijd ben ik opzoek naar de juiste oplossing om mooie volle borsten te krijgen maar niks helpt. Ik hoop dat we Love health mij de oplossing kunnen bieden.

  Groetjes!

 70. Beste,ik zou zit zo graag willen testen!.Heb zoveel geprobeerd..maar niks werkt.Ik was nooit gezegend met een mooie borst…maar na 2 kids is echt alles weg en loop ik in de zomer het liefst in een colltrui. Zwemmen met de kids durf ik al helemaal niet meer. Mijn partner ziet mij al 10 jaar nooit naakt omdat ik mij schaam .Wil mij zo graag vrouw voelen. Als het werkt Ben ik zeker bereikt om hierin te investeren,daar operatie financieel nooit een optie zal zijn en dit goedkkoper is. Maar omdat nooit iets werkt durf ik niet meteen een tube te kopen. Zou dit product heel graag willen testen?met vriendelijke groet Mischa

 71. Beste,
  Ik ben 29 jaar ik zou graag mijn borsten van vroeger willen terug hebben
  Waarom omdat ik van c naar a ben gegaan sinds dat ik borstvoeding heb gegeven.
  Kunnen jullie mij aub helpen ☹ wani ik krijg er complexen van.

 72. Hallo
  Ik wil graag de upsize crème uitproberen omdat ik stevigere en iets vollere borsten zou willen zonder een ingrijpende operatie
  Ik ben 47 jaar en mij borsten zijn minder stevig en vol als ik zou willen
  En ik ben heel benieuwd wat deze crème voor mij kan doen
  Met vriendelijke groet Esther Biljardt

 73. Beste

  Ik ben een vrouw van 26 jaar en heb een dochter. Ik heb al heel mijn leven een cup A gekend. Ik weeg ook maar 50kg? heupen heb ik ook amper… mijn droom is om vrouwelijke borsten en heupen te hebben. Dit product gaf mij meteen een heel goed gevoel. desondanks ik financieel heel moeilijk heb wil ik het dolgraag. Ik word altijd vernederd door mijn man, dat ik niets heb van borsten. Dat hij betere vrouwen kan krijgen. Mijn zelfvertrouwen is HEEL laag. Ik wil het product super super graag testen.

  Mvg
  Mama met hoop ?

 74. Ik zou het graag willen testen na rwee zwangerschappen. Van c naar dd, naar b, naar f, naar een hangende c/d?. Dus het is het proberen waard.

 75. Ik zou hem graag willen testen ik ben erg onzeker over mijn borsten en loop niet graag in een bikini omdat ze klein zijn. Zou graag meer zelfvertrouwen willen hebben een hoop dat ik die krijg met deze creme

 76. Ik zou heel graag upsize willen proberen. …ik heb minder dan a cup en een borstvergroting kan ik niet betalen. ..ik zou graag wat meer zelfvertrouwen willen. ..van jongs af aan kamp ik al met mijn zelfvertrouwen. …ook al is het alleen maar dat ik normale bh’s aan kan

 77. Ik zou dit product graag willen testen. Ik wil geaag een borstvergroting, omdat ik heel wat afgevallen ben, maar mocht dit werken is het natuurlijk een mooie, goedkopere oplossing.

 78. Ik zou graag willen proberen of het echt zou werken en of mijn thee zakjes echt zouden gaan groeien ik ben ook maar een studente en haast geen geld ik zou zo graag mooie ronde grote borsten willen hebben ik hoop dat jullie mij mee kunnen helpen

 79. Heb cup-a/b en zou dit graag willen proberen. Mijn borsten zijn niet mooi rond en hangen iets. Mogelijk wordt de huid hierdoor wat strakker en gaan ze er voller uit zien.

 80. Zal dit dan iets zijn wat voor meer vrouwen een uitkomst kan bieden? In plaats van operaties etc. Ik zou dit heel graag willen testen, Ik ben altijd al erg onzeker over mijn borsten, nu na mijn zwangerschap is het nog veel minder mooi geworden. Ik zou mijn toekomst wat zekerder tegenmoet willen gaan, wat betreft mijn borsten en zonder push up bh…. ben erg benieuwd

 81. Zou heel graag de crème willen proberen omdat ik altijd gepest ben geweest dat ik niks had en ander meisje een schoon rodig hadden en daar door lieten ze mij ook staan wast vaak van die geeft niks haha en dat geeft mij heel onzeker gemaakt op relatie gebiet en vind borsten wel mooi zit in een B cup maar lijkt eerder een a cup je ziet amper dat ik borsten heb de cub b komt niet door de borsten want da heb ik niet de cub b komt door dat mijn melkklieren erg opzwellen en ik veel melk prodiceer maar heb wel geen borsten en schaam mij dood durf mij niet blood te tonen aan mijn vriend gewoon van denken van ja die gaat mij ook laten staan wie wil er nu een vrouw die geen borsten geeft vandaar dat ik heel graag se crème zou willen proberen om te zien of er inderdaad rezultaat verandering zou komen hoelang zou ik dit product moeten gebruiken voor resultaat en wat als product nie helpt en wat als wel helpt en vin mijn cupmaat goed mag ik het product dan ook stopzetten zonder het gevolg te hebben dat ze weer kleiner gaan worden mijn borten of gewoon het product voort gebruiken want wil wel geen cup e vriendelijke groeten

 82. Heb niet eens cup maat a. Zwemmen , liever niet, voel me voor gek lopen, topje e.d. ook zelfde. Altijd push up met extra vulling. Alle leuke bh s zijn nauwelijks gevuld koop ik die doe ik niet aan want je ziet niets… Heel graag up Size proberen….

 83. Na 10 jaar geleden mijn siliconen eruit te hebben laten halen, in die tussentijd al een dochter te hebben gekregen. Nu haast geen borsten meer over. De stap om weer onder het mes te gaan is niet nix, UpSize lijkt hiervoor een goede oplossing. Echter erg sceptisch hierover, mede ook door alle negatieve reacties die ik overal lees. Ik zou met liefde het tegendeel willen bewijzen, indien dit echt werkt. Zou het om deze reden graag willen testen en uitproberen. Indien het werkt, zou dit ideaal zijn voor moeders die na de zwangerschap geen borsten meer hebben.

 84. Nooit mooie borsten gehad, altijd plat in een t shirt, wil geen strakke kleren dragen of anders met een sjaal, zelfs als ik een trui draag. Ik draag alleen maar gevulde bh’s die niet lekker zitten….. ik heb diabetes en mag ook niet alle medicijnen en/of crèmes gebruiken, ik hoop deze natuurlijke creme wel……

 85. Mijn borsten begonnen al vrij vroeg met groeien, maar in groep 8 had ik nogsteeds de kleinste borsten van de klas. Al vanaf de eerste klas draag ik pushups of dubbelen BH’s om toch die vrouwelijke form te krijgen. Ik heb ook best een jong uiterlijk en ben niet erg lang, dus wordt ik vaak 10 jaar jonger geschat (15), terwijl mijn zusje van 13 leeftijd, 3 jaar ouder wordt geschat en zij niet eens langer is dan ik. Zij is 1.58 met cupmaat C/D. Ik ben hartstikke blij voor haar dat zij niet hetzelfde hoeft mee te maken als ik, maar graag zou ik ook eens eindelijk een normale BH kunnen dragen, die niet helemaal gevuld is met schuim, maar met mijn eigen borsten.

  Een operatie vind ik dood eng en erg duur en crèmes ben ik vaak scepties over. Maar als ik er 1 kan testen die resultaat geeft, dan zal ik hem zeker bij familie en vrienden aanraden.

 86. Ik zou deze crème graag willen uitproberen vanwege mijn onzekerheid. Ik heb cup A en ben er enorm om gepest…Ik vind het ook eng om open kleding aan te doen. ik wil graag de crème uitproberen omdat ik bang ben om onder het mes te gaan.

 87. Ik zou het graav willen proberen heb een kleine cup a en ben erg onzeker over mijn borsten. Hoop dat ik het gratis mag proberen en hopen dat k resultaat krijg. Zou k egt super waarderen

 88. Ik zou het heel graag testen met dat ik een kleine a cup heb een beetje groter zou me sms meer zelfvertrouwen geven grtjs es

 89. Ik zou dit product heel graag testen. Mijn borsten verschillen enorm van grootte en ik voel me er erg onzeker over. Financieel heb ik de middelen niet om een operatie te ondergaan. Graag zou ik willen kijken of het met deze creme op te lossen is.

 90. ik wil dit proberen omdat ik geen borsten heb en al mn exe er kwaad om werde en me elke keer vergeleke met andere meisjes :( ik voel me onzeker nu en vind een operatie heel erg duur. heb creme van holland barret gebruikt dat 60euro kostte en het werkt niet. heb alles geprobeerd dat op internet stond, maar ze blijven klein. wil nu heel graag dit uitproberen, ben nu 2jaar single omdat ik onzeker ben om mijn lichaam, ik heb een dikke buik maar geen borsten en daar schaam ik me zo hard voor.

 91. Graag wil ik up-size testen. Al jaren overweeg ik om borstvergroting te laten uitvoeren maar ik durf niet. Ik had vroeger met moeite een cup B en met ouder te worden worden ze kleiner en beginnen ze ook te hangen, sexie is iets anders. Ik zou me zo graag wat vrouwelijker voelen. Ik heb ook al zoveel geprobeerd, producten met de zelfde voorwaarde zonder positief resultaat. Mijn vertrouwen is weg. Daarom wil het heel graag testen.

 92. ik zelf smeer nu 2weken ongeveer en ik zie ook nog helemaal geen verschil jammer dat we dan zoon tube aanschaffen omdat je denkt na veel reacties dat het werkt maar ik merk er zelf helemaal niks van jammer…..

 93. Je kan nog beter borst vergroting laten doen dan die zooi gebruiken werkt voor geen meter!! Ik heb echt hele kleine borsten,.. fijn dat jullie zulke mensen nog dieper onzekerheid brengen.

 94. ik gebruik de creme al een maand nu, ik zie een kleine beetje verschil. Maar hoe lang moet je je brosten masseren?
  Ik wil heb nog hoop dat mijn tomaatjes groot zullen

  • Hey wat verschil is er danals ik mag vragen ? Ik heb 2 kindjes dus heb echt hangborsten en ben nog maar 21 jaar ik schaam mij dood en geen geld voor borstvergroting is dit de moeite om te kopen of niet ? Mvg

 95. He upsize werkt good na 8 dagen ik kijk een good resultaat ik weet niet dat mijn boorst blijft zo maar ik ben echt tevreden.

 96. Ik ben echt super onzeker over mijn borsten. Kan iemand mij vertellen waar je dit kan kopen/bestellen, hoe duur het is, en of het echt werkt ?

  Alvast erg bedankt !

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com