Uncover Skincare Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Review Uncover skincare

Uncover Skincare is een lijn met gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Jetske Ultee. Jetske Ultee is een van de autoriteiten in Nederland op het gebied van schoonheid en huidverzorging en is jarenlang werkzaam geweest als cosmetisch chirurg bij het Erasmus Ziekenhuis en de Velthuiskliniek.

Uncover Skincare Producten

Met de ervaring als onderzoeker en cosmetisch chirurg is Jetske in 2008 begonnen met het bijhouden van een weblog over cosmetica. Zij is haar kennis gaan delen omdat zij zag dat veel vrouwen eerder problemen met hun huid kregen door cosmetica dan dat ze ermee geholpen waren. Op haar weblog publiceert zij dan ook haar ervaringen over verschillende soorten cosmeticaproducten. Zo publiceert zij grondige analyses van de ingrediëntenlijsten van producten en helpt zij haar lezers om op basis van de werkzame ingrediënten in cosmetica de juiste producten te vinden.

Uncover Skincare Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Undercover Skincare zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Undercover Skincare graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Gewapend met een schat aan ervaring en veel kennis over cosmetica heeft Jetske haar eigen lijn cosmeticaproducten gelanceerd onder de naam Uncover Skincare. De Uncover lijn bestaat uit vijf verschillende producten. Er is een cleanser, een toner, een exfoliator, een moisturizer en een zonnebrandcrème. Al deze producten zijn in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar; één voor de droge tot normale huid en één voor een normale tot vette huid. De zonnebrandcrème is verkrijgbaar in factor 15 en factor 30. Tijdelijk is er een limited edition moisturizer voor mannen, maar deze is niet meegenomen in de test.

De verschillende onderdelen van het Uncover Skincare pakket werken nadrukkelijk met elkaar samen. De verschillende producten zijn genummerd naar de volgorde waarmee je ze kunt gebruiken. Het is verstandig om deze volgorde aan te houden, bijvoorbeeld omdat de toner de laatste restjes van de cleanser wegspoelt

Voor wie is het geschikt?

De producten van de uncover skincare zijn in principe geschikt voor iedereen. Met name mensen die allergische reacties hebben gemerkt op ‘reguliere’ cosmetica zullen veel baat hebben bij de producten van uncover skincare.

Is het effectief?

We hebben de verschillende producten natuurlijk stuk voor stuk voor je getest.

Undercover Cleanser

Door de dag heen verzamelt je huid allerlei vuil, komt er talg op je huid en sterven er huidcellen. De cleanser helpt om deze vervuilingen van je gezicht te wassen. De cleanser schuimt erg weinig en dat is goed, want je huid droogt daardoor niet zoveel uit. Omdat de

cleanser niet schuimt kun je een beetje het idee krijgen dat hij niet werkt, maar niets is minder waar. Mijn huid is brandschoon! Je kunt daarnaast lang met een flesje cleanser doen en er zitten geen irriterende stoffen in voor de huid.

Undercover Toner

De toner speelt een belangrijke rol in het stappenplan van Uncover Skincare. Dit verwijdert de laatste resten cleanser en vormt een belangrijke basis voor de moisturizer. De toner bevat als een van de belangrijkste werkzame stoffen niacinamide. Nadeel van de toner van Uncover Skincare is dat er veel toner nodig is om een wattenschijfje lekker vochtig te krijgen. Het flesje met toner was dan ook het snelst leeg.

Undercover Exfoliant

Een exfoliant speelt een belangrijke rol bij het verwijderen van dode huidcellen. Exfolianten bevatten concentraties van bepaalde zuren, zoals glycolzuur of salicylzuur. Deze stoffen zorgen ervoor dat dode huidcellen loslaten. Met name mensen met een vette huid hebben veel baat bij het gebruik van de exfoliant van uncover skincare, die heel goed werkt. Naast dat de dode huidcellen goed verwijderd worden heeft het product ook een ontstekingsremmende werking. Bij een van ons leidde de exfoliant wel tot een lichte huidirraties.

Undercover Moisturizer

Over de moisturizer zijn de mening verdeeld. De moisturizer heeft een interessante samenstelling met onder andere zoethout (ruikt lekker), vitamine C, hyaluronzuur en niacinamide. Een van ons, met een hele droge huid, kon de huid maar niet vochtig krijgen met deze moisturiser en is dan ook gestopt met het gebruik.

Een ander proefpersoon was juist heel enthousiast omdat de moisturizer heel goed werkte. Nadeel aan de moisturizer is verder dat er geen SPF in zit, je kunt dus eigenlijk niet om de aparte zonnebrandcrèmes heen.

Undercover Zonnebrandcrème

De zonnebrandcrème van Uncover Skincare bevat naast SPF ook allerlei andere ingrediënten met een heilzame werking, zoals opnieuw niacinemide. De crème is makkelijk smeerbaar en je moet echt flink je best doen om witte vlekken op je gezicht te krijgen. De crème, zeker de factor 30 variant biedt daarnaast een hele goede bescherming tegen de zon.

We hebben de producten van Uncover Skincare een maand gebruikt. De huid straalt wat meer en bevat wat minder oneffenheden. Bij de deelnemers die al een hele droge huid hadden is dit niet voldoende verbeterd, en zij zullen in ieder geval op zoek moeten naar een andere moisturiser.

Wat kost het?

  • Cleanser: €24,95
  • Toner: €34,95
  • Exfoliant: €34,95
  • Moisturizer: €49,95
  • Zonnebrandcrème factor 15: €31,95
  • Zonnebrandcrème factor 30: €35,95

De Voordelen

Een aantal va