Ultrasound Lipocavitatie en Lymfedrainage

Helaas is soms een dieet niet genoeg om op de juiste plaatsen af te vallen. Ondanks dat de weegschaal flink daalt blijven regelmatig de buik of bovenbenen in verhouding met de rest. Liposuctie was tot voor kort één van de weinige oplossingen hiervoor.

Nu is er sinds enige tijd de Ultrasound behandeling bij gekomen. Mij is gevraagd er iets over te vertellen omdat het nog vrij onbekend is. Ik zal het proberen te doen en zal dit doen naar aanleiding van mijn eigen ervaringen. Voor details enzovoorts verwijs ik jullie door naar de mensen die deze behandelingen aanbieden en er meer vanaf weten.

Ultrasone Geluidsgolven

De methode is gebaseerd op het principe van een niersteenvergruizer. Met ultrasone geluidsgolven (vergelijkbaar met die van een echoapparaat) wordt de celwand van de vetcel kapot getrild. De ultrasound gaat niet dieper dan ongeveer 1,5 cm, daar waar de vetcellen zich bevinden. Op dat punt is de kracht van het signaal op zijn sterkst. Op deze manier is het veilig voor de spieren en andere organen van het lichaam.

Gebieden die behandeld kunnen worden zijn onder andere

 • buik
 • onderkin
 • taille
 • rijbroek zone
 • dijbenen
 • billen

Je krijgt geen verdoving, dus geen injecties en zover bekend zijn er geen risico’s of bijwerkingen. Je kan er wel behoorlijk spierpijn van krijgen dat is alles en het kan erna wat beurs aanvoelen. Soms ontstaat er voor een paar dagen een blauwe plek. ( Ikzelf had spierpijn achteraf, maar blauwe plekken heb ik niet gehad) In het begin is het even wennen aan het geluid wat je hoort. Ze zijn bezig op b.v de buik en je hoort een geluid in het hoofd! Het heet niet voor niets ultra SOUND. Heel typisch in het begin om te ervaren maar als snel heb je er geen hinder meer van.

Figuurcorrectie

Het is puur voor figuurcorrectie dus beslist niet om af te vallen. Per keer kan je ongeveer 2 cm in omvang minder verwachten maar dit is per persoon verschillend. Dit merk je direct na de behandeling. Ik was zelf na 5 keer 9 a 10 cm kwijt in omvang, heel bijzonder! De laatste keer dat ik ben geweest is alweer een maandje of 2 geleden ( de eerste keer een maand of 5 geleden) en het effect is er nog steeds.

Er zijn diverse plekken in Nederland waar de ultrasound behandeling gedaan wordt. Het is slim om eerst even prijzen te gaan vergelijken voor je eraan gaat beginnen, dit verschilt nog wel eens. Ook misschien handig om navraag te doen hoelang een behandeling duurt ( zonder opmeten/intakegesprek enzovoorts)

Ervaringen en Vragen

Zijn er vragen stel ze gerust en als je zelf ook bent geweest is het misschien ook leuk als je er iets over neerzet. Zo krijgen anderen een goed beeld van wat ze kunnen verwachten. Reacties en ervaringen kun je hier lezen.

Dit artikel is exclusief voor vetvrij.com geschreven door Hcgtje


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

163 Reacties

 1. Van de week dit apparaat in huis ontvangen. Mijn vraag :
  Om ‘vet’ te doen smelten op heup , knieën en evt billen… uit de gebruiksaanwijzing kan ik niet precies wijs… kan je de knop EMS én Sonic gebruiken om vet te doen ‘verdwijnen’ of alleen de sonic functie..
  en je mag het maar 30 minuten per dag gebruiken.. is dit totaal voor alle oppervlakken die je behandeld dus buik, heup, billen , benen en knieën .
  Of per oppervlakte apart 30 min per dag ? Dus bv 3 x 10 minuten voor alleen je buik, heup en billen en de andere dag 3 x 10 minuten voor je benen , knieën en een ander deel wat nodig is ….

 2. werkt idd erg goed. heb zelf zo’n apparaat thuis staan en gebruik hem al jaren. om plaatselijk af te vallen, maar ook om mijn gezicht strak te houden. er is inmiddels al 10 cm van mijn bovenbenen af. je bent alleen gek als je er zoveel voor betaald, want je kunt die apparaten gewoon zelf aanschaffen voor ca 500 euro en de gel is ook te krijgen heb ze een tijdje geïmporteerd uit china maar mee gestopt ivm te weinig animo. zonde want het is een fantastisch product om je lichaam mee te shapen en je gezicht jong te houden.

 3. hierbij wil ik de mensen die Lipocavitatie behandelingen overwegen inlichten over de vele lieden die zomaar uit het niets denken een lipocavitatie salon te kunnen openen .

  Lipocavitatie is een absoluut effectieve manier om (plaatselijk) vet te verwijderen.
  het resultaat is direct zichtbaar maar zeker niet met 1 behandeling klaar.
  De gemiddelde behandel duur is ongeveer 5 tot 8 behandelingen voor het gewenste resultaat bereikt is .
  ook het apparaat waarmee gewerkt word is van degelijk belang .Er zijn op de markt verschillende aanbieders van deze machines met allemaal een zeer mooi en fraai uiterlijk . Niets is minder misleidend , aangezien een goed werkend lipocavitatie apparaat een werk frequetie heeft van 32 tot 40 kHz .
  Ligt het getal hoger dan werkt het apparaat niet voldoende en voldoet dit niet aan de norm om de client goed en effectief genoeg van dienst te zijn ! Informeer hiernaar bij uw salon !!!

  • Ik ben geweest bij een mevrouw de beunhaas in Bergen op Zoom, aan huis praktijkje. Absoluut geen risico werd me verzekerd.
   dus niet! Je moet gezond zijn!
   Mensen met auto-immuun probleem, diabetes, hart/ vaatziekten, pacemaker, metalen implantaten, maagzweee/maagpoblemen en kanker word het afgeraden. Als ik dat geweten had, had ik nooit gedaan.

 4. Hoi,

  Ik heb inmiddels 9 behandelingen gehad bij een salon in Egmond aan den Hoef. Via Social deal 9 behandelingen gekocht voor 200 euro. Ik moet eerlijk zeggen dag ik geen a weinig resultaat zie. Voor mij was het dus geld verspilling. Ik vraag me af waarom het bij MBocean zo duur is?

 5. Ik ben 4 weken geleden gestart met cavitatie in een proffesioneel uitziende salon met een super behandelaarster – zeker geen beunhaas!
  Ik heb veel water gedronken, gelet op mijn voeding (veel eiwitten en weinig koolhydraten) en na het avondeten 30 minuten wandelen.
  Na 3 behandelingen ben ik 1 cm buikomvang kwijt en 1 kilo in gewicht. Ik kan wel huilen want ik heb al mijn spaargeld hier in geïnvesteerd aangezien ik na een buikoperatie en 2 zwangerschappen met een flinke buik opgescheept zat en niks mij hielp.
  Kan iemand mij uitleggen wat de oorzaak kan zijn dat cavitatie ook niet aanslaat bij mij? (Ik heb overigens nog wel 5 behandelingen staan)

 6. Ik betaalde bij een Lipocavitatie consulente uit bergen op zoom voor 10 x 300,- en mocht pet behandeling betalen (30,- p keer dus)
  Was echt top te noemen met super resultaten!
  Ik denk dus dat je bij de juiste persoon moet zijn met goed apparatuur!

  • Is ultrasound gevaarlijk? Aangezien wij veel klachten krijgen over de Divinia ultrasound/cavitatie behandelingen die door een franchise clubje wordt gegeven, willen wij graag deze mensen laten weten dat het Divinia apparaat perfect werkt, maar door onkunde en te weinig of geen ervaring er geen of nauwelijks resultaat is.

  • Ja absoluut kijk maar op deze website staat duidelijk alles op

   Cavitatie.simdif.com

 7. Goedemiddag, is er iemand die mij de naam van een goed bedrijf door wil geven? Het liefst in de buurt van Arnhem. En dan niet te duur natuurlijk. Het zal om maximaal 3 behandelingen gaan. Ik wilde eigenlijk naar Wellshaped Rotterdam gaan, die heeft nu een leuke aanbieding (3 voor 200 euro) maar ik durf het niet zo goed meer aan omdat je bij hun op de site alleen maar leest hoeveel pijn het doet en hier staat dat het geen pijn mag doen…

  • De goedkoopste die ik zelf heb gevonden is in bergen op zoom. Ik moet wel 1,5 uur er voor rijden maar heb het et echt wel voor over. Is echt goed!
   Cavitatie.simdif.com

 8. Beste,

  ik heb reeds 2 maal sessie gehad lipocavicatie aan mijn bovenarmen.
  Het deed de tweede keer heel veel pijn, ook sta ik stond ik vol in kleine rode plekjes en kleine blauwe plekken.. Is dat normaal? Of hoe zou dat kunnen komen? Ik heb ook geen millimeter resultaat..

  Groetjes

 9. Ik heb alle 2x per week, verzet naar 1x per week..
  Lijkt me dan sowieso beter en veiliger..

  De betreffende arts zegt dat het resultaat nu minder gaat worden, als er meer dan een paar dagen tussen zit, en als mensen niet met hun werk rekening hoeven te houden hij mensen zelfs 3x behandeld per week..
  Maandag woensdag en vrijdags. .

  Gelukkig leesde Ik dit topic nog even en ga ik niet met de voorgestelde 2 of 3X per week akkoord. .

 10. Ik heb afgelopen maandag mijn eerste behandeling gehad. Was een prima ervaring. Mooie schone zaak en de eigenaresse geeft je een hoop informatie. Ik heb nog 2 behandelingen te gaan de komende 2 weken. Volgens hen zie ik in de 3e week pas echt resultaat omdat het 10 dagen duurt voordat het vet je lichaam verlaat.
  Nu werd mij geadviseerd om de komende 10 dagen geen buikspieroefeningen te doen omdat het vet dan werd omgezet in spieren. Sporten mag wel maar de buikzone moest vermeden worden. Ik begreep deze redenering niet helemaal. Ik sport 3x in de week en buikspieren worden toch aangespannen bij iedere oefening. Ik ben gisteren wezen sporten maar heb geen buikspieroefeningen gedaan.

  Nu vraag ik mij toch af hoe het zit met het vet dat wordt omgezet in spieren. Dat vind ik op zich helemaal niet erg want een gespierde buik vind ik heel mooi. Ik vraag me alleen af wat voor negatief effect het doen van buikspieroefeningen dan heeft op het afdrijven van de vetcellen.

  Is er iemand die mij hier iets meer over kan vertellen?

  • Hoi hoi,

   Als het goed is bedoelde ze meer dat je geen extra spier massa moet bouwen de reden is omdat je niet goed kan meten of je centimeters heb verloren. Hoe meer spier massa Hoe minder de resultaat lijkt voor de behandelaar als ze jou straks gaat meten.

   Vet cellen worden geïmplodeerd en kunnen niet naar je spier massa gaan. Die word Door de lichaam verbruikt of verlaten via urine of ontlasting.

   Veel water drinken tot 2,5 liter.

   nog meer vragen ? Dan hoor ik het graag ;)

   Vriendelijke groet

  • Vet kan niet omgezet worden in spieren! Dit zijn twee compleet verschillende dingen namelijk. Dus tenzij ze nog andere redenen opgeven om even geen buikspieroefeningen te doen, zou ik ze gewoon blijven doen!

  • Het vet dat vrijkomt door dit soort behandelingen wordt helemaal niet omgezet in spieren. Als het goed is wordt de wand van de vetcel kapotgemaakt en 80% van het vet wat vrijkomt wordt omgezet naar koolstofdioxide en dat adem je uit. En 20% van het vet wordt omgezet in water dat verlaat je lichaam via urine, zweet en ontlasting.

 11. Ik heb in totaal 9 behandelingen gehad en ben 16 cm inmiddels kwijt. Ze hebben leuke aanbieding 9 behandelingen voor €170 euro daarna 60 euro per behandeling.

 12. Kan je lipocavitatie ook nemen als je een okseltoiletbehandeling hebt gehad na borstkanker? Ivm vochtophoping in de arm

 13. Hallo,

  Ik kreeg laatst een aanbieding voor een cavitatie apparaat via de mail.
  Ik vroeg me af of dit net zo goed werkt als een behandeling door een schoonheidsspecialist ed.? Heeft iemand hier ervaring mee en is het slim om zelf met het apparaat aan de slag te gaan?

  Mvg, Monique.

 14. Beste Lindsey,

  Iedere 2 dagen is niet goed voor het lichaam. Het lichaam heeft tijd nodig om de behandeling te verwerken. Er gebeurd veel in het lichaam. De vetcellen worden week, moeten afgevoerd worden en er komen afvalstoffen vrij. Dit zorgt ervoor dat het lichaam dit op een natuurlijke manier moet afvoeren en verwerken. Dus mijn advies is, niet zo snel na elkaar. Wij behandelen bij een cavitatie tussen de 10 a 14 dagen. En niet eerder.

  Groetjes,

  Brenda de la Porte

  • Ik lees hier over de in ieder geval 10 dagen er tussen..
   Nou heb ik net een schema in elkaar geknutseld met een bedrijf waar ik 10 behandelingen laat doen..

   Dit bedrijf kent al veel positieve klanten naar afloop en staat goed bekend, maar de betreffende arts zegt mij dat er 2 dagen tussen moet zitten en dat het anders niet effectief genoeg is met lange periodes er tussen..
   Ik wordt elke dinsdag en vrijdag behandeld.
   1x per week zou niet genoeg resultaat bieden omdat er dan veel te lang tussen zit..

   Kan de apparatuur niet zo veel verder zijn tegenwoordig, dat sommige wel om de 2 a 3 dagen kunnen behandelen, of moet ik dit gewoon echt niet doen, en alles verzetten naar om de 10 a 14 dagen, ?

 15. De dame die bij mij cavitatie heeft verzorgd deed dit met platen die volledig de bui bedekten dus niet met een hand gestuurd apparaat vervolgens zat erbij mij steeds een week tussen want in princiepe is het zeer goed te begrijpen dat het lichaam niet op twee dagen kan opruimen wat er aan los vet moet worden opgeruimd doordat cavitatie de vetcellen vernietigt dient het losse vet te worden afgevoerd door de lever en de nieren en dat is niet op een dag verwezenlijkt.
  Dus denk ik dat zo kort achter elkaar sessies te ondergaan of geen effect heeft of voor problemen kan zorgen maar nogmaals ik ben geen specialist maar ik heb me wel goed laten inlichten door een specialiste en bij mij heeft het prima gewerkt want buikvet is anders nooit zo snel weg te krijgen.
  M.vr.gr.
  Jonny

 16. Hallo

  Heb een klein vraagje, heb 9 sesies lipovavitatie geboekt waarvan mijn sessies 2 en 3 en sessies 4 en 5 telkens 2 dagen achter elkaar zijn. Maar had ergens gelezen dat er normaal 7 tot 10 dagen tussen elke sessie moet zijn. Is dit waar?

  Mvg,

  Lindsey

  • Hallo Lindsey,
   Ik ben net begonnen met cavitatie maar mijn behandelend specialist zegt: minimaal 10 dagen tussen de behandelingen en heel veel water drinken, beide zijn nodig om de afvalstoffen op een goede manier te kunnen afvoeren. Ik zou zeker niet om de twee dagen behandelen. Wel mogelijk in combinatie met endermologie, dat mag wel met een dag of 3 tussenpozen gedaan worden.
   Succes!
   Karin

 17. hallo,

  ik heb sinds kort last van cellulitis aan mijn benen. Zeer lastige zaak dat mijn zelfvertrouwen serieus naar beneden haalt.

  Ik overweeg lipocavitatie. Ik vraag me af of het echt geen risico’s inhoudt?
  Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Is 12 teveel?
  Heb je er echt blauwe plekken van?

 18. Wat kost het gemiddeld?
  Het klinkt allemaal mooi, hoe zit het als er in familie wel hart problemen voorkomen, maar ik er zelf geen last van heb, nog?

 19. Ik heb deze behandeling ondergaan bij SHAPECARE Kalmthout
  bij de allerliefste en zeer toegewijde Alice Meeusen. Zij heeft een prachtige en nieuwe praktijk en ik ben er drie keer geweest telkens met een week ertussen en mijn taille is zeker met 7 cm. vermindert en nogmaals totaal pijnloos.
  Voor mensen met dreigende suikerproblemen zoals ik zelf een uitzonderlijke kans om het gevaarlijke buikvet te lijf te gaan met gegarandeerd resultaat.

 20. `Hoeveel “tijd”mag/moet er tussen de behandelingen zitten?
  Ik heb via groupon 3 behandelingen, start in mei.
  Aan de telefoon vertelden ze me dat er om de 3 dagen een behandeling moet plaatsvinden.
  Ik begrijp dit niet, want lees overal dat het 4 weken duurt om de vetcellen af te voeren.

  • Nee zeker niet om de 3 dagen gaan,dat is echt gevaarlijk. Kan schadelijk voor je lever zijn. Doe dat alsjeblieft niet. Voor de benen kan het wekelijks, voor de buik, liefst 1,5 a 2 weken tussen zit. Dit om dat het lichaam tijd nodig heeft om de behandeling te verwerken en alles op een natuurlijke manier af te voeren. Succes!

 21. Ja, inderdaad het moet pijnloos zijn er wordt te weinig gel gebruikt als het pijnlijk is. Voor nog een mooier resultaat is er een nabehandeling van de endermologie een aanrader..een ondersteuning met prodimed is helemaal super..

 22. Heel erg hartelijk bedankt voor uw reactie maar ik heb inmiddels een prachtig adres gevonden op ongeveer 40 km van mijn huis .
  Dit is een totaal nieuw bedrijfje met een zeer gedreven vrouw aan het roer met de allernieuwste apparatuur.
  Ik vind de behandeling totaal pijnloos. Er kan alleen pijn ontstaan door te weinig gel en dat hoor je ook want dan ontstaat er een krakend geluid maar door voldoende gel aan te brengen heb je een homogene aansluiting met de huid.
  Ik ben in twee beurten 7 cm slanker geworden natuurlijk ondersteund door dagelijks minimaal 100 buikspieroefeningen te doen (p.m. 10 minuten).
  Ik ben razend enthousiast alles past weer veel beter, ik zie er iets jonger uit maar het voornaamste het buikvet verdwijnt waardoor het gevaar op suikerziekte enorm af neemt.
  Als dan ook het eetpatroon nog een beetje wordt aangepast gaat alles na verloop van tijd van zelf, ik voel me als herboren.

  M.vr.gr.
  J.X. van Goethem

  • Beste J.X. van Goethem,

   kunt u mij de naam van dit adresje doorgeven? en wat is de kostprijs per behandeling?

   Alvast bedankt!

   Vriendelijke groeten

 23. Ultrasound lijkt mij de ultieme oplossing voor mij en mijn vrouw maar helaas is deze behandeling omgeven met heel veel vragen voor ons daarom bij deze enkele vragen.
  Waar bij ons in de buurt is deze behandeling mogelijk, hoeveel behandelingen zijn er nodig en wat gaat dat kosten.

  Wij wonen in Zeeus Vlaanderen in het plaatsje Hulst en voor zo ver ik het kan bekijken is de dichtste plaats voor ons Rotterdam en dat is geen probleem als het dan bij 1 behandeling blijft maar stel je hebt 5 of 6 behandelingen nodig dan is dat voor ons iets te ver want dan zit je toch al gauw op 1000 km heen en terug.

  Graag antwoord want we zouden zo snel mogelijk willen beginnen i.v.m. op de loer liggend suiker met als voornaamste reden buikvet.

  • Ik zou eens kijken bij wellosophy, zij hebben een filiaal in Antwerpen (en een in Rotterdam) en dat is voor jullie volgens mij best goed te berijden, toch?
   Wellosophy heeft vaak aanbiedingen via Groupon, dus dat scheelt een hoop geld.
   Ikzelf heb gister een eerste behandeling gehad en mijn ervaring is dat het niet pijnloos, maar ook niet heel pijnlijk is. Je wordt er niet direct slanker van, maar je huis wordt wel duidelijk ‘strakker’. Bij mij is er 2cm af na gister, maar mijn buik ziet er iig een stuk beter uit…
   Succes!

 24. ik sport 3 maal in de week, krachttraining, heb al geruime tijd een voedingsschema, ik carbcycle, dus max 50gr koolhydraten op rustdagen, en hoog in koolhydraten op mijn trainingsdagen,
  echter hoe ik ook mijn voedings schema aanpast, zo ook enige tijd ketogeen geweest, mijn buik verdwijnt wel, maar zodra ik een cleanbulk wil gaan doen, is zonder dat ik gek doe, mijn buik weer direct terug, en dan bulk ik toch echt heel erg clean, 250kcal boven onderhoud carbs 200gr, koolhydr. 375gr vetten 60gr per dag..

  ik ultrasound voor mij intressant? zou dan gaan om buik en lovehandles

  ik lees vaak negative berichten over wellshaped, is dit terecht, zijn dit echt van die slagers? dit aangezien ik hier wek vaak aanbiedingen van zie staan

  • Beste Rob,

   Dit is zeker heel erg interessant voor jou. Wij hebben vaak sporters en die dat laatste beetje niet weg krijgen. Dit is uitermate geschikt voor de buik en lovehandles.

   Laat je goed informeren bij een inttake gesprek. Stel al je vragen en ga je op je gevoel af.

   Negatieve verhalen hou je altijd, in elke branche.

   Ik hoop je hiermee een beetje geholpen te hebben.

   Groetjes,

   Brenda

 25. Wanneer mensen het advies krijgen om rigoreus af te vallen, dan moeten zij zich tevoren goed realiseren, dat hun huid nooit meer strak zal zitten, wanneer zij eindelijk hun gewenste doel hebben bereikt. Vaak wordt dit aspekt onvoldoende door deskundigen belicht, terwijl het toch een belangrijk punt is.
  5-12-2012

 26. Ik ben nu 2x bij Wellosophy in Rotterdam geweest. De behandeling doet pijn (pijnlijker dan het zetten van een tattoo) en ik zit onder de blauwe plekken, bloeduitstortingen. Er wordt daar gezegd dat het er bij hoort. De pijn en de blauwe plekken! Das juist goed want dan wordt het vet afgebroken. Ik lees hier nu dat pijn er niet bij hoort. Hoe weet ik nu of ik niet door een stel slagers aangepakt word?

  • Nikkie, pijn hoort er absoluut niet bij en blauwe plekken al helemaal niet. Het heeft niets te maken dat er daardoor vet wordt afgebroken, dmv het hard aanpakken van de probleemzone maak je alleen maar iets stuk. Informeer maar eens bij andere klinieken die de behandelingen uitvoeren en iedereen zal je vertellen dat pijn en blauwe plekken niet hoort! Succes en erg vervelend dat je het zo hebt ervaren.

 27. Beste,

  ik zou graag willen weten hoe lang een sessie duurt, hoeveel beurten en om de hoeveel dagen je terug mag? Wat kost het voor één beurt ongeveer in Belgie?

 28. bij mij wel!! Ik heb meer kont! Dus zekers het aanraden waard! Ik heb daarna ook totaal geen pijn gehad of blauwe plekken ofziets.

 29. Ik ben benieuwd hoor!! Ik mag morgen!!! Ik ben echt benieuwd wat het is hoe het in het echie werkt en of je pijn hebt.
  Ik hou jullie op de hoogte!! :D

  • Nou ben geweest. En het is compleet pijloos!! Soort harde massage. Ik heb mijn achterbenen laten doen. Tot nu geen pijn, blauwe plekken of bloeduitstortingen. Maar ik hou jullie op de hoogte!!!

 30. Ik heb zelf drie ultrasoundbehandelingen gehad bij MBocean in Amersfoort. Na 2 behandelingen was ik 2,5 cm per been kwijt. In totaal dus 5 cm! De derde behandeling is daar nog niet bij gerekend. De laatste twee behandelingen zijn gecombineerd met een ultrasound bindweefselmassage. Waardoor ik strakkere benen heb gekregen en de striae zeker voor de helft is verminderd. Ik heb tijdens deze periode ook op mijn eten gelet. Ik kreeg er een dieet van MBocean bij. De behandeling zelf duurt een half uur en je voelt er helemaal niks van. Voor en na de behandeling kan je gewoon alles doen. Ik vond het echt een super behandeling, je voelt er niks van en ik ben eindelijk trots op mijn bovenbenen!

 31. Ik lees overal dat je 3 behandelingenn nodig hebt voordat het echt helpt.
  Klopt dat?? Of heb je aan 1 behandeling genoeg??
  wil zoooo graag van mijn buikje af…heb vanmezelf maat 34, maar kom gewoon niet van me buikje af!!

  Beste elm, om verwarring te voorkomen graag met een andere naam dan ‘ultrasound’ reageren. tnx. Sanne

 32. Volgens mij komen de volgende drie personen in aanmerking voor een gratis behandeling:

  – Snif
  – Meertje
  – Julija

  Als backup, voor als er onverhoopt iemand afvalt de nummer 4

  – Elm

  Ik zal jullie mail adressen doorsturen naar MBocean Beauty Care zodat ze contact met jullie kunnen opnemen.

  Allemaal gefeliciteerd en wel even hier laten weten wat jullie ervaring is met mbocean hoor.

  Sanne

 33. Blauwe plekken kunnen weleens voorkomen, maar niet vaak. Pijn tijdens de behandeling, hoor ik helaas te vaak de laatste tijd, mag absoluut niet. Dat is onnodig, en wordt je veel te hardhandig aangepakt. Pijn hoort er niet bij, nooit.

 34. Dit is een verrassing. Voor de eerste 3 personen die hier een reactie plaatsen krijgen van ons een gratis behandeling bij mbocean beauty care, en laat het aan ons bewijzen dat centimeters af kan zonder pijn. Ik hoor het wel dames snel reageren en fijne zonnige dag.

  de redactie van vetvrij.com zal de gegevens doorgeven aan MBocean

  • Denk niet dat ik tel als persoon omdat ik al weet dat t pijnloos kan.. dus meiden kom op dit is een prachtige kans!

  • Snif laat je het weten hoe het was?
   Veel plezier/succes!

   Ikzelf ga in september naar Brenda.
   Body-plaza te Uithoorn.
   Ben erg benieuwd!
   Zal ook hier vertellen hoe het was.

 35. Dank voor je reactie. Wellicht, ik hoop snel normaal in bikini te kunnen. Natuurlijk trekken de blauwe plekken weg, maar dit kan tot wel 2 weken duren (en als ik zie wat voor een bloeduitstortingen ik heb, gaat dat zeker ook wel die tijd duren :-)).
  Over pijn… Tja, ieder zijn grens ligt ergens anders, maar als je aangeeft dat het pijnlijk is, dan zeggen zij, dan werkt het dus… Dat is je harde vet die afgebroken moet worden… Tja, dan denk je, wie mooi wil zijn moet pijn lijden…

  Maar goed, wellicht ben ik een uitzondering. Maar wil mensen wel aangeven, lees je goed in voordat je er aan begint en bereid je goed voor (ik hoor achteraf pas dat je beter Arnica tabletjes kan slikken ter voorkoming van de blauwe plekken)…

  • Hopelijk kan je weer snel in de bikini en is het dan ook nog bikiniweer :)
   Sterkte ermee en fijn dat je even een reactie hebt gegeven.
   Zo weten mensen die voor het eerst gaan dat pijn er niet bij hoort.
   En ze nog duidelijker kunnen aangeven dat t wel ietsje minder mag.

   Heel af en toe hoor ik van blauwe plekken bij mensen, maar die erna toch blij zijn. Eigenlijk zou je die bon die je hebt gewoon moeten gebruiken en dan aangeven dat t wel wat minder mag.
   Dan zal je zien dat je pech hebt gehad deze keer.
   Fijne zonnige dag nog en hopelijk snel weer helemaal in orde!

  • Hopelijk kan je weer snel in de bikini en is het dan ook nog bikiniweer :)
   Sterkte ermee en fijn dat je even een reactie hebt gegeven.
   Zo weten mensen die voor het eerst gaan dat pijn er niet bij hoort.
   En ze nog duidelijker kunnen aangeven dat t wel ietsje minder mag.

   Heel af en toe hoor ik van blauwe plekken bij mensen, maar die erna toch blij zijn. Eigenlijk zou je die bon die je hebt gewoon moeten gebruiken en dan aangeven dat t wel wat minder mag.
   Dan zal je zien dat je pech hebt gehad deze keer.
   Fijne zonnige dag nog en hopelijk snel weer helemaal in orde!

  • Hopelijk kan je weer snel in de bikini en is het dan ook nog bikiniweer :)
   Sterkte ermee en fijn dat je even een reactie hebt gegeven.
   Zo weten mensen die voor het eerst gaan dat pijn er niet bij hoort.
   En ze nog duidelijker kunnen aangeven dat t wel ietsje minder mag.

   Heel af en toe hoor ik van blauwe plekken bij mensen, maar die erna toch blij zijn. Eigenlijk zou je die bon die je hebt gewoon moeten gebruiken en dan aangeven dat t wel wat minder mag.
   Dan zal je zien dat je pech hebt gehad deze keer.
   Fijne zonnige dag nog en hopelijk snel weer helemaal in orde!

 36. Ik ben geweest in Rotterdam… Erg aardige mensen en een net centrum. Echter… De behandeling zelf… Geen aanrader voor mij. Bij mij deed het best wel pijn… En nu , drie dagen later zit ik nog compleet onder de flink blauwe plekken (tot bloeduitstortingen aan toe!). Het was bij mij niet hard nodig, want ik heb een goed gewicht, maar wilde die kleine randjes kwijt… Ik zie geen verschil en hoewel er na de behandeling 1,5 cm weg was… vraag ik me af of dat wel zo goed gemeten is. Kortom… ik heb nog een bon om 1 x terug te gaan… maar voor mij geen aanrader.

  • C.O Bedankt voor je reactie.
   Ik hoor t weleens vaker over blauwe plekken ( gelukkig trekken die weg) maar wat ik niet snap is dat mensen er niets van zeggen als t pijn doet tijdens de behandeling?
   Dus tip voor de mensen die nog ergens naar toe gaan voor een behandeling: Zeg, als je t pijn vindt doen!
   Over de aantal cm’s, mij maakt t niet uit hoeveel cm’s er af zijn als ik t maar merk aan de kleding.
   Hoe slanker je van jezelf bent hoe minder je de verandering te zien zal zijn denk ik.
   Zelf 8 keer geweest in Rotterdam en geen 1 keer ook maar 1 blauwe plek gehad.
   Van de mensen die wel blauwe plekjes hadden ( en daar ook wel van schrokken) waren na een paar dagen toch enthousiast.. wie weet jij ook?

 37. Het is ook zeker niet zo dat het allemaal vanzelf gaat. WIj adviseren de klant altijd om laag in de koolhydraten te zitten tijdens de behandeling, veel water drinken, genoeg bewegen. Kortom, gezond eet en leefpatroon. Dit is enkel om het proces te optimalizeren. Mensen die ten tijde van de behandeling aan het afvallen zijn is eigenlijk perfect. Wij behandelen mensen niet met een hoge bmi dan 29. Dit kan het lichaam niet verwerken en zeker de lever niet. Helaas wordt dit niet overal gedaan, maar wij nemen dat risico niet.

  En idd..het vet kan wel degelijk op andere plekken weer terug komen als je aankomt.

  • Dank je voor het antwoord.
   Er zullen vast mensen zijn uit die omgeving die dit lezen en dat is het handig om te zien waar jullie zitten en wat het kost.

 38. Wat moet u zelf doen?
  Het proces van Ultrasound kan alleen plaatsvinden in een ‘waterrijke’ omgeving. Het is daarom noodzakelijk om minstens twee liter water per dag te drinken. Om het behandeleffect te optimaliseren kunt u hiermee een week voor de eerste behandeling beginnen en dit volhouden tot minsten 1 week na de laatste behandeling. Er is alleen resultaat haalbaar als het weefsel veel vocht bevat!

  Daarnaast is het belangrijk dat u gewicht stabiel blijft en dat u dus niet aankomt. Als het vetweefsel eenmaal verdwenen is zal het bij een stabiel lichaamsgewicht niet meer terugkeren. Bij ongezonde, te eenzijdige voeding, onvoldoende vochtinname en te weinig beweging zal het lichaam nieuwe vetcellen gaan aanmaken.
  Een lipo Ultrasound behandeling kan gegeven worden voor:
  • Vermindering van lokale vetophoping en cellulite (sinaasappelhuid)
  • Ondersteuning van de bloedsomloop met als gevolg een betere doorstroming van de huid en het onderhuidse vetweefsel.
  • Stimulatie van weefselvorming
  • Het modelleren van vetkussens
  • Het verstevigen van lichaamsgedeelten

  Voordelen van de Ultrasound behandeling:
  • Overtollig vetweefsel wordt verwijderd zonder chirurgische ingreep met narcose

  • Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid
  • Ultrasound is een effectieve behandeling voor figuurcorrectie/contourverbetering

  • Ongewenste vetkussentjes worden gemodelleerd
  • De behandeling is absoluut pijnloos
  • Er is geen herstelperiode nodig na de behandeling waardoor dagelijkse werkzaamheden of andere activiteiten onmiddellijk hervat kunnen worden
  • Bij een stabiel lichaamsgewicht is het behandelresultaat permanent en is het niet nodig om ‘onderhoudsbeurten’ te ondergaan.

  Contra indicaties:
  Contra-indicaties zijn onder andere obesitas (vetzucht), ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, zwangerschap,diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebieden of stofwisselingsziekten.

  • Helaas.. ik niet…wie weet iemand anders.
   Ik ga wel naar Beautyplaza in Uithoorn in september en zal daar over vertellen als ik er ben geweest.
   Wellosophy in Rotterdam wel geweest… tot nu toe prima ervaren.

 39. Je kan tegenwoordig ook zelf een apparaat aanschaffen, nieuw op de markt. Bespaard je een hoop kosten en geeft je de mogelijkheid het zelf een beetje bij te houden. Het werd eerst aangeboden op internet. iemand ervaring?

  • De 1 zegt dat het niets doet, de ander zegt dat t wel werkt.
   Natuurlijk kan het niet zo goed werken als bij professionele bedrijven ook omdat je dan begeleid word voor nog beter resultaat.
   Ikzelf heb er 1 besteld bij groupon, ik wilde het graag testen.
   Ipv 3 weken, 9 weken levertijd en die kwam kapot aan.
   Gevolg: 10 weken verder, apparaat terug gestuurd en hopelijk snel geld terug.

 40. @ karen en brenda: Dat is helaas wel zo. Vet moet altijd ergens naartoe, als je op een plek in je lichaam vetcellen verwijderd kan het vet dat je lichaam opslaat als je eet niet meer op die plek terugkomen en gaat zich dan ergens anders ophopen. Dit is wel alleen het geval als je aankomt! Zolang je op hetzelfde gewicht blijft zal er nooit zomaar ergens vet ophopen.

  • Het vet zal wel verdwijnen als men voldoende water drinkt om de vetcellen af te voeren
   Nu na 4 behandelingen duidelijkvoelbaar, mijn onderbuik verdwijnt

   Echt een aanrader

 41. @ Karen…nee hoor dat is absoluut niet het geval. Het is namelijk niet zo dat als je het vet bij de 1 weg haalt en ergens anders bij komt. Wij hebben veel mensen die lipsoctie hebben gedaan. Het is wel van belang dat je zorgt dat je je gewicht op peil houdt, want anders is het zonde. Het is geen wonder middel waardoor je vet voor altijd wegblijft. Het komt alleen niet meer op dezelfde plek terug. Maar hou je voeding goed in de gaten.

 42. Mijn moeder heeft ooit een echte liposuctie laten doen vooral de benen en billen. Nu komt zij precies veel meer bij op de buik en niet meer op de benen. Nu vroeg ik mij af of je door lipocavitatie ook dat effect gaat krijgen?
  Alvast bedankt.

  Karen

 43. De aktie loopt nog in Amstelveen. Dus je kunt eventueel nog aanmelden. Maar we zitten nu al tot juni vol. Idd..veel water drinken is belangrijk en een goede voedingspatroon. WIj begeleiden daar mensen ook bij, zodat het plaatje compleet is.

 44. met ultrasound doen de meeste een week ertussen
  en bv een kleine plaats extra ergens anders op het lichaam en dan bv de buik
  wat belangrijk is dat je van te voren veel water drinkt erna
  bij heel dikkere mensen moeten ze goed bewegen erna het resultaat is dan minder maar wel stimulerend met een dieet en bv vast verstevigen
  en daarna als ze afgevallen zijn goed te behandelen
  er zijn bij mij goede resultaten geboekt !

 45. De behandelingen mogen zeker niet te vaak achter elkaar gebeuren. Moet minimaal 1,5 week tot 2 weken tussen zitten dit is ivm je lever! En met teveel overgewicht mag dit zeker niet!! Maar voor je nieren kan dit geen kwaad, mits alles goed gedaan wordt.

  Een gezondheidsverklaring is daarom ook echt van belang!

  • Dank je wel Brenda voor duidelijkheid.

   Brenda heeft zelf een eigen bedrijf met Ultrasound enz.

 46. hoi het is niet slecht voor je nieren het lijkt net als vergruisen maar is het niet
  alleen mensen met nierziektes mogen er niet aan en bv protheses niet in de buurt en pacemaker etc
  en ik heb geleerd dat je wel meerdere keren en meerdere plaatsen mag doen en zo diep als iedereen denkt kom je echt niet
  maar de tijd telt bij de meeste ook met de behandeling als je meerdere behandelingen doet en ik doe der drie die ik niet gelijk kan doen dan zou ik drie apparaten moeten hebben
  hoe lager de khz hoe sterker en je mag ook eigenlijk niet lager dan 40mhz
  en ik heb ook twee progammas in de behandeling een continue wave en een blok deze doe ik bij stevigere huid en dikker vet maar dat is wel logisch bij een dunnere plek doe je ook rustiger
  lees ook maar eens op de schoonheidsspecialiste blad
  en als je te zwaar weegt kan je het wel doen met een dieet zodat diegene vast een stap in de goede richting heb
  mooiste is ook niet meer aan te komen alleen wordt het dan niet zo lelijk als je aankomt dan bij liposuctie daar krijg je vaak vervormingen van
  hoop je zo ook geholpen te hebben gr renata

 47. Goed nieuws voor onze zuiderburen en de mensen in t oosten des lands.

  Wellosophy Belgium per 1 maart haar deuren openen.
  Binnenkort ook een Centra in Zwolle en Eindhoven.

  In mei gaat Wellosophy ook in Duitsland beginnen.

  • Zover ik weet is TE snel weer een behandeling fout en als je veelste zwaar weegt ook slecht.
   Het is niet om kilo´s mee af te vallen maar bij ongeveer normaal gewicht een plaats in shape krijgen zodat t past bij de rest.
   Ik heb 8 behandelingen gehad bij 3 regio´s en is al weer paar maanden geleden… nergens last van en heel erg blij ermee.
   Ik hoop in mei nog een keertje te gaan.

 48. Hoi Renate,

  Ons huis is in Torrevieja! Leuk hoor dat je met zoveel dingen bezig bent!

  Hier gaat alles heel goed. We hebben het lekker druk, dus dat gaat goed. A.s zaterdag komen we een week lang op radio 10 gold. Echt heel leuk. Vanavond of morgen, we zitten er nu op te wachten komen we met een groupon deal. Heel benieuwd.

  Jij ook succes!

 49. hai brenda had nu pas gezien op dit forum je reactie
  ja schilder ook vaak heel groot ben nu in amsterdam bezig ook met een gallery maar die zijn nu aan het verbouwen
  het is even een moelijke tijd
  en he me fibromeologie en een autoimuum ziekte dus heel moeilijk
  was nu eindelijk even weer bezig met een achtergrond ben nu met de soultijd bezig echt gaaf negerin met knielaarzen en platau hakken en retro behand op de achtergrond
  waar hebben jullie een huis in spanje of appartement?
  wij waren aan het kijken om daar te gaan wonen ben van alles aan het uitzoeken maar duurt dan nog even
  ja die versteveging heb ik ook erbij alleen zijn nu weer druk met andere dingen bezig dus lig er nu steeds niet onder maar moet echt vaste dagen ervoor gaan maken
  groetjes en succes

 50. Wat ontzettend eerlijk zeg JLLJ, daar hou ik van. Zo werken wij ook. En wat goed dat je het sportief opvangt. Dat doet niet iedereen. De teleurstelling kan soms groot zijn, maar je moet eerlijk zijn. Dan behaal je het beste resultaat! Hebben ze daar geen AWT (Acoustic Wave Therapy) dat is juist voor de huidversteviging. Dat doen wij wel, en hebben veel klanten die daar gebaat bij zijn.

  Hoop dat je je geld terug krijgt.

  En een intake is altijd gratis!

  • @ brenda; Dank je voor je reactie. Ze doen wel AWT in hun salon.
   Maar na 4 zwangerschappen – waarvan de laatste al meer dan 20 jaar geleden was – is de huid dermate uitgerekt en onelastisch, dat die misschien wel verstevigd kan worden, maar niet meer terugveert, dus dat geeft je geen strakkere buik.
   Ze adviseerde eerder een buikwandcorrectie en dat kost wel heeel veeel geld. De therapeute heeft met mij nog op internet gekeken naar prijzen en klinieken en foto’s van voor en na de operatie. Heel boeiend ;) Het kan namelijk altijd erger en dat is wel weer een troost…

 51. Ben vandaag voor ultrasoundbehandelingen in Amersfoort geweest. Ik had een aanbieding van Groupon, 3 behandelingen voor 175 euro. Maar na het intakegesprek bleek dat de behandeling voor mij toch niet de verlangde resultaten zou opleveren.
  Ik wilde na 4 kinderen mijn babykamertje kwijt – ziet eruit als een loshangend buikschortje en dat kunnen ze met ultrasound toch echt niet verhelpen.
  Overigens supervriendelijke ontvangst en behandeling bij Skinprovement. Complimenten!

  • Ga je er toch heen of krijg je je geld terug?
   Netjes geholpen dus bij Skinprovement.
   Dank je wel voor je bericht hierover.

  • Skinprovement adviseerde me gewoon het geld terug te vragen bij Groupon, dus daar ben ik nu mee bezig. Zij krijgen zelf geen betaling, alleen de promotie en reclame.
   Ik hoefde zelfs niets te betalen voor het intakegesprek, waar ze echt de tijd voor had genomen. Wel fijn dat ze me even heeft gewogen en dat ik zie dat mijn vetpercentage gezakt is met 5%, dan merk je dat je echt vet aan het verbranden bent met bio hcg!

 52. Wat gaaf en wat veelzijdig ben je! Super hoor. WIj hebben een huis in Spanje, en idd..daar is regelmatig een circus. Misschien kan ik je kaartje eens langs brengen?

 53. hoi brenda ja ik zei het al he daar draai je echt goed die omgeving mooi hoor!
  oja wat ik ben vergeten haha ben ook kunstenaar veel gemaakt en verkocht jaren geleden maar door alles minder mee gedaan nu wel weer bezig paar jaar geleden een opdracht nog gedaan voor wereldkerstcircus carré amsterdam voor henk van der meyden
  nu langzaam weer aan het opbouwen en met de collectie die ik nog heb expositie spanje antwerpen en denemarken geweest
  schilder eigenlijk alles maar wel realistisch en als ik een gezicht doe eerst met de ogen begind die blijven je ook aan kijken
  ook veel in de trant van cirque du soleil geschilderd die hebben prachtige kleding en make up artist en zijn niet allemaal clownen
  nou succes

 54. Dat is idd heel veel. Leuk hoor, daar kun je heel veel mee doen en bereiken.

  Wij hebben gister onze officiele opening gehad. Was echt geweldig. Enorme opkomst, nooit verwacht, maar de mensen bleven maar komen. Er zijn zo’n 200 mensen geweest. Binnen 4 uur tijd, niet slecht. We zijn al volop bezig en iedere dag komen er klanten bij. Wij hebben een uitgebreide opleiding gehad. En hebben vorige week onze diploma’s gekregen. Wij doen er dus ook verschillende dieten bij waaronder ook Bio HCG en we doen microdermabrassie erbij! Mijn compagnon doet die behandelingen nu en ik ben met de opleiding bezig. We blijven onze uitbreiden en opleiden, dat is wel heel belangrijk. Ja onze apparatuur zijn heel uitgebreid en heel duur, hihi.., maar het is het waard. We blijven regelmatig cursussen doen, dat is ook tevens bij de afname van apparatuur inbegrepen. Zij is de grootste leverancier van Nederland, en echt een topper. We moeten daarvoor wel helemaal naar Venlo, pff..Maar ook dat is het waard.

  Jij ook veel succes he!

 55. brenda zie nu een oud berichtje van je staan
  maar ik heb heel veel gedaan en gehad en heel veel geleerd
  jouw apparaat is veel luxer en denk uitgebreider
  voor dit apparaat heb ik een cursus gedaan maar wou nog iets meer leren dus dat ben ik nu nog aan het doen
  de mijne is het zelfde resultaat alleen ik kan bv geen soort scan maken wat anderde apparaten wel weer kunnen
  maar het resultaat is goed
  ik heb schoonheidsspecialiste gedaan maar vondt ik te saai
  visagie gedaan en ook les gegeven
  afslankstudio gehad en zelfs mensen met ms behandeld
  powerplate gehad en in overleg met artsen ook zieke mensen getraind
  met bewegingsbank en spierstimulators
  en ipl cursus gedaan maar op het laatst afgezegd omdat ik toch de apparaten te duur vondt en iedereen het weer begon
  dat is hetzelfde met ultrasound alles om je een begint weer en dat is met alles wordt kapotgemaakt en ook goedkopere zijn in de handel die wel werken maar niet zo luxe zijn
  dat hadden wij ook met powerplate dat heb met zwaartekracht te maken
  dit is van de katachtige en beren afgeleid de techniek
  en toen begon blokker en iedereen die maakte niet die sprong die je nodig heb voor die zwaartekracht
  die masseerde alleen
  later kwamen er andere merken wel duurder maar die werken wel

  piercingstudio gehad en tattoostudio gehad
  cursus tattoo verwijderen maar daar was ik het niet mee eens
  permanente make up maar is zo veranderd en ben het alleen met de wenkbrauwen eens op de nieuwe methoden en daar ga ik niet weer voor leren
  dus denk wel genoeg rest noem ik niet eens op
  en veel contacten daardoor ook veel weet
  jij heb wel een hele studio en alles dat kost natuurlijk ook meer
  ben jij ook schoonheidsspecialiste?
  ieder geval veel succes zal vast wel lukken

 56. Vindt je zo’n mooie site hebben. Echt trots op je.
  Heel veel succes!!!
  Voor mij is zondag geen optie om te komen maar mocht ik die kant een keer opgaan zal ik zeker even komen kijken.

 57. Zondag 8 januari is de Grand Opening van BodyPlaza.

  Mocht je willen komen, je bent van harte welkom. Vele interessante demo’s worden er gegeven, zodat je kunt zien wat het inhoudt en wat het doet. Een glossy blad komt ook voor foto’s en intervieuws.

  Veel informatie wordt er gegeven over het lichaam, afvallen en het gelaat.

  Voor meer info kun je kijken op http://www.body-plaza.com

  Groetjes,
  Brenda

 58. Nu zijn er ook al apparaten voor thuisgebruik te koop.
  Bijzondere wending.
  Heeft iemand weleens zoiets gebruikt of kan iemand er meer over vertellen?

  Ook bij groupon nu bij Wellosophy 3 behandelingen van ultrasound vandaag in de aanbieding.

  De prijzen ontlopen elkaar niet.

  Gelukkig op steeds meer plaatsen in Nederland.

 59. Dat klopt hcgtje, lijkt wel of ze als paddestoelen uit de grond schieten.

  Iedereen heeft andere apparatuur, maar de intenties zijn hetzelfde. De resultaten ook. Er zijn veel apparaten die verschillende opties aanbieden. Zelf begin ik net met ons bedrijf. Mensen gaan nu schrijven op ons gastenboek. Das heel leuk. Daar verwijs ik de mensen altijd naar. Het is heel leuk dat je een topic hebt aangemaakt. Hoop dat het gaat werken. Ik blijf het lezen. Ikzelf moet het echt van mijn omgeving hebben en omliggende plaatsen. Dat gaat heel goed. En het is zeker een goede optie en aanvulling voor mensen die zijn afgevallen. Het is juist voor de vetten die je doormiddel met sporten niet meer weg krijgt. Ikzelf werk niet met Groupon, omdat je daar heel veel verschillende verhalen over hoort en koopjesjagers zijn, maar ik begrijp ook dat het makkelijk is en de kosten drukt voor de klant. Maar voor mij als startende onndernemer, kost het met te veel. Wel gaan we binnenkort een groupon doen voor de Microdermabrassie. Voor de Ultrasound nog niet, maar tot nu toe niet nodig, de aanbiedingen stromen binnen.

  Iedereen heel veel succes met hetzij afvallen of het uitvoeren van behandelingen.

 60. Er komen steeds meer bedrijven die dit gaan doen.. valt me echt op.
  Ik hoop dat er snel mensen bij komen hier die geweest zijn en dat we een totaal beeld krijgen van de behandelingen bij zoveel mogelijk bedrijven.

 61. wil nog even zeggen heb je meerdere mensen die dit ook willen dan kan ik ook bij iemand thuis komen en dus op locatie werken
  en kun je een leuke vergoeding krijgen !!!!!!!!

 62. hoi allemaal ik ga ook behandelingen geven met de lipo 3
  dit houdt in de ultrasound om het vet en het hardnekkige vet te verwijderen op de laatste plekken die vaak niet wegwillen

  UITLEG ULTRASOUND:

  de Ultrasound kop is het eerste progamma deze geeft geluidsgolven
  die zorgen ervoor dat het vocht rondom de vetcellen in beweging komen
  deze worden geimplodeerd waardoor er druk ontstaat op de wanden van de vetcellen waardoor ze breken
  het vrijgekomen vet wordt dan op natuurlijke wijze opgenomen in de lymfe en bloedbanen, deze transporteren het naar de lever en nieren waarna het dan kan uitgescheiden worden via de ontlasting en urine
  deze behandeling kan op 2 functies hardnekkig vet en minder diepgelegen vet
  hier voel je eigenlijk niks van

  de 2e behandeling is de RF deze is voor het vet sneller af te voeren
  versteveging -gladder en elasticiteit van de huid- cellulite ontbinding en
  een betere celbevordering van het lichaam

  progamma 3 is extra
  voor spierversteveging – zwangerschapsstriemen- bindweefsel verbetering
  modellering van het lichaam en ook weer de afvalstoffen beter te verwijderen

  het resultaat kan 1 tot 4 cm per keer zijn
  maar het eind resultaat is pas na een maand
  het beste is hoolhydraatarm en minder vet te eten voor en ook na de kuur
  en veel water ook voor de kuur en erna

  ik zelf ben op mijn navel het meeste kwijt
  en andere delen minder maar die gaan nog steeds
  en ben nog aan het dieeten dus ga met tussenpozes
  je mag ook niet teveel in een keer want dan kan het niet verwerkt worden
  vandaar ook een keer per week een groter deel of 2 kleinere hangt ook
  een beetje van de situatie af

  dit is geen afval machine maar om het laatste vet kwijt te raken

  in feite komt de verwijdering van het vet niet meer terug
  maar dan moet je wel een stabielgewicht hebben!
  denk aan liposuctie komt het ook terug of op andere plaatsen
  dan krijg je vaak rare vervormingen
  bij de ultrasound niet en meestal als je aankomt komt er niet zoveel terug als voorheen

 63. Cavitatie is ook het definitief verwijderen van vet.

  AWT is niet hetzelfde als ultrasound. Dat is voor het verstevigen van de huid, de bodycontouring en vooral voor Cellulite en Stria. Dit doe je na de vergruizen van vet, zodat je huid gelijk strakker en steviger wordt gemaakt.

  De meeste mensen kennen inmiddels Ultrasound, maar dit zijn nieuwe, verbeterde technieken.

 64. Kan je uitleggen wat een cavitatiebehandeling inhoudt en hoe het te werk gaat?
  En is de Acoustic wave therapie behandeling een andere naam bij jullie voor ultrasound?

  Voor jullie misschien normale woorden maar denk dat een lezer denkt..goh wat bedoelen ze eigenlijk.

 65. Zondag staan we dus op de kerstmarkt in Uithoorn. 30.000 bezoekers. De aanvragen stromen binnen. We hebben de nieuwste apparatuur van 2012, dus dat is een leuke bijkomstigheid. Mocht je interesse hebben, mail of bel ons snel, voordat we volgeboekt zitten. [email protected] of 0297-267479

 66. Zondag 11 December 2011

  *KERSTMARKT UITHOORN*

  Ter kennismaking bieden wij u graag het volgende aan;
  Op 11 december vindt de Kerstmarkt in Uithoorn plaats, daar kunt u ons vinden. Kom langs en schrijf u in voor een intakegesprek, kosten hiervan zijn €15,–. Dit is incl. een gratis Acoustic wave therapie behandeling t.w.v. €60,–. Tevens kunt u gebruik maken van de openingsaanbieding van 4 cavitatiebehandelingen voor €295,–.

 67. Anti-cellulite & Vetverwijdering!! Nieuw in Uithoorn.
  BodyPlaza maakt gebruik van innovatieve en verantwoorde behandelmethodes die definitieve vetverwijdering, huidversteviging en cellulitis bestrijding mogelijk maken. BodyPlaza biedt u blijvend resultaat, zonder chirurgische ingrepen. We hebben een klantgerichte aanpak en werken alleen met de beste apparatuur. Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek worden uw persoonlijke wensen en doelen besproken en bepaald. Er wordt een figuuranalyse gemaakt waarbij wij kijken naar uw huid- en weefseltype. Op basis hiervan en uw conditie, leeftijd en gezondheid kan er een op maat gemaakt behandelplan worden opgesteld.

  Tevens bieden wij u ook de Microdermabrasie behandeling aan. Microdermabrasie is een pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

  Wilt u meer weten? body-plaza.com of mail ons [email protected].

 68. Jullie kunnen ook naar Body-Plaza komen he, te Uithoorn. De nieuwste technieken van 2011.

  Veel aanvragen al van BN-ers. En de zorg en na zorg is bij ons prioriteiten. Ook doen wij Microdermabrassie voor het gelaat en we doen er een dieet bij. Perfect voor na het HCG dieet. Kosten zijn stukken minder en je leert weer in je goede eetpatroon te komen.

  • Sharda: Bij groupon koop je de bon via de grouponsite.
   Je klikt op die linkse groene knop met koop nu.
   Dan kan je hem via internetbankieren betalen.

   Je krijgt na afloop van de actie een mail met daarin een coupon en dan kan je een afspraak gaan maken.

   WIl je ons laten weten hoe t is gegaan?
   Dus niet alleen het resultaat maar dat mensen weten als ze erheen willen wat ze kunnen verwachten.
   Ik ben alleen voor ultrasound bij Wellosophy geweest, dus het zou fijn zijn als de mensen ook het resultaat ( en hoe t in zn werk gaat) kunnen lezen van Body Balance.

  • Ik ga zelf nog even verzinnen of ik nog 1 keer een bon koop voor 3 keer.
   De deal loopt nog 15 uur.
   De bon is geldig tot eind mei.

 69. Dat komt wel goed! Zijn al vele aanmeldingen! En wij gaan het bewijzen en hebben er vooral erg veel zin in. Het begeleiden van mensen, mensen blij en gelukkig maken. En daarbij ook nog de nodige cm’s verliezen, wat wil je nog meer!

  Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

 70. Met dank aan hcgtje die altijd reclame maakt erg fijn! Idd over 3 weken open ik en mijn compagnon een zaak in Uithoorn onder de rook van amsterdam! Het is de nieuwste techniek van nu! Kijk op onze website http://www.body-plaza.com

  Een intake kan nu al plaats vinden! Het is zeer geschikt om het al tijdens het dieet te doen. De zorg, begeleiding en nazorg staat bij ons hoog in het vaandel.

  Groetjes, brenda en gaby

  • Jja ik ben zeer enthousiast..maar…. de zaken moeten natuurlijk zelf bewijzen dat ze goed zijn :)
   Daarom is dit topic erg handig zodat mensen kwijt kunnen wat ze er van vinden en waar ze zijn geweest.
   Zo kunnen mensen die info zoeken dit hier gaan vinden.

   Jij heel veel succes met jullie zaak, hopelijk gaan ook klanten van jullie vertellen wat ze ervan vinden.

 71. Ik ben op het moment ook bezig met deze behandelingen bij Wellosophy in Rotterdam,zij zitten ook in Amsterdam.Ik heb de behandelingen gekocht bij groupon ,eerst drie maar daarna heb ik nog zes bijgekocht.Ik heb heel goede resultaten.Ik kan het heel goed merken aan mijn kleding en dit al direkt na mijn behandeling.Als je veel cellulite hebt ,zoals ik, krijg je de uitgebreide behandeling met een andere ,,kop” op het apparaat.Dit is niet pijnloos,vooral niet op de bovenbenen omdat daar de grootste spier zit van je lichaam.Ook was ik erg blauw op de plek van de behandeling,maar ik moet zeggen dat het resultaat verbluffend is,de cellulitis is vrijwel verdwenen!!!!!!!!De informatie over de blauwe plekken waren mij vooraf bekend door de uitleg van het personeel.Deze plekken waren al snel verdwenen door het in te smeren met Carnifoorcreme.Het personeel is erg aardig en geven veel informatie,dus echt een aanrader!!!!

  • Hoi gerda!

   Bedankt voor je reactie!
   Ook ik ben bij Wellosophy geweest in Rotterdam ( 8 behandelingen gehad in de 5 keer dat ik er ben geweest) En uitermate tevreden.
   Ik heb geen cellulitus dus maar heel even die kop gehad waarover jij schreef…. hooguit een minuutje.
   Zonder die knop zijn de behandelingen eerder aangenaam dan vervelend.

   Inderdaad is er net een vestiging in Amsterdam geopend van Wellasophy.
   Hun website is http://www.wellosophy.nl

   Ik heb ook gehoord dat in december/januari in Uithoorn ook een zaak open gaat:

   Wie er nog meer weten kan het hier neerzetten.
   Omdat het nog vrij onbekend is en nog maar op weinig plaatsen gedaan wordt zoeken nog veel mensen een zaak bij hun in de buurt.

   Als het goed is komt er ook 1 in Friesland maar daar heb ik nog geen concrete berichten van gekregen.

  • Voor onze Vlaamse gasten. Er is een Ultrasound Centrum in Belgie en wel in Sint-Niklaas. De naam van het centrum is ‘Ultra Sound’ Ze hebben regelmatig groupon acties. Op dit moment hebben ze een actie van 129 euro voor vijf behandelingen.

  • Dank je wel Sanne!

   Ik heb nog wat mensen gemaild met de vraag of er een centrum was in België oa Wellosophy maar helemaal geen reactie terug gekregen helaas.

  • Ja het lijkt duur maar omdat het vrij nieuw is in Nederland kan je geluk hebben.
   Zowiezo is het een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld liposuctie.
   Via groupon kom je ze ook weleens tegen.
   Als er vraag naar is wil ik aanbiedingen die ik tegen kom wel hier plaatsen?
   Hoor wel of er vraag naar is.
   Bedankt voor jullie reactie.

  • Dank je wel.
   Ze hadden mij gevraagd omdat er nog zo weinig van bekend is.
   Ikzelf ben er erg enthousiast over en kan niet anders dan positief zijn.
   Er zijn zoveel mensen die er baat bij zouden kunnen hebben maar het is nog erg onbekend.

Klik hier voor meer ervaringen