Ultra Slim 2020 Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

De Ultra Slim 2020 is een origineel afslankproduct; het is een apparaat waarmee je de vetverbranding stimuleert op de plekken waar jij vetmassa wilt kwijt raken. Het apparaat belooft daarmee de vervanging te zijn van afslankpillen, personal trainers en sapkuren. Wij willen meer weten en hebben de Ultra Slim 2020 aan een review onderworpen.

Wat is de Ultra Slim 2020?

De Ultra Slim 2020 is een apparaat dat de bloedsomloop in de buitenste huidlagen stimuleert met infraroodwarmte.  Door de verbeterde bloedsomloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

Je kunt ook elektroden aanbrengen op de huid waarmee je kleine schokjes door de huid stuurt. Als gevolg van deze stimulans gaan de spieren onder de huid tot wel 30 keer harder werken (meer energie verbruiken) dan normaal.

Als klap op de vuurpijl heeft de Ultra Slim 2020 ook nog een modus waarbij elektromagnetische straling door de huid wordt gestuurd. Dit klinkt een stuk minder eng dan het lijkt. Dit werkt vooral tegen cellulitis.

De Ultra Slim 2020 is een apparaat dat qua vorm lijkt op een soort douchekop. Je sluit het apparaat aan op het stroom en het apparaat doet zijn werk. Het product wordt geleverd in een luxe verpakking. Je krijgt behalve het apparaat vier elektroden, een oplader en een stekker.

Ultra Slim 2020 review
Ultra Slim 2020 review

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is de Ultra Slim 2020 geschikt?

Het is onbekend hoe sterk de kleine schokjes precies zijn die je krijgt als je de Ultra Slim 2020 gebruikt. Voor de zekerheid raden wij aan om het apparaat niet te gebruiken als je een pacemaker of andere technische hulpmiddelen in je lichaam hebt. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

Hoe effectief is de Ultra Slim 2020?

Voordat wij naar de wetenschappelijke onderzoeken gaan, is het belangrijk om te vermelden dat wij niet precies weten hoe krachtig de Ultra Slim 2020 is.

Er is wel onderzoek gedaan naar de effecten van infrarood licht op de huid en het gewicht, maar altijd in combinatie met andere technieken. In een studie werd infrarood licht bijvoorbeeld gecombineerd met een soort massage. Dit werkte voor de meeste mensen (bron).

Er is ook geen effect gevonden van stimuleren van de spieren met kleine stroomstootjes. Deze techniek wordt wel gebruikt om pijn tegen te gaan (bron).

Het is wel zo dat de elektromagnetische straling die je met de Ultra Slim 2020 kunt uitsturen, een positief effect hebben op de doorbloeding. Dit kan onder andere helpen bij het genezen van wonden, maar mogelijk ook om de gezondheid van de huid te verbeteren (bron).

Ultra Slim 2020 ervaringen
Ultra Slim 2020 ervaringen

Wat kost de Ultra Slim 2020

Je koopt de Ultra Slim voor €99.95. Deze wordt dan gratis naar je toe gestuurd.

De Ultra Slim is een nieuw afslankapparaat. Je zet het apparaat dat lijkt op een douchekop op jouw huid en de ultrasone golven en de infraroodwarmte doen de rest. Je bestrijdt cellulitis en je verbrandt vet op de plaatsen waar jij dit wilt. Tenminste, dat is wat de fabrikant beweert. Is de Ultra Slim echt zo effectief?

Ultra Slim tegen Cellulitis?

De Ultra Slim is een apparaat dat jou helpt in de strijd tegen cellulitis en vetophopingen. Je kunt het apparaat gebruiken waar je maar wilt om zo een lokaal effect te behalen. Dit maakt de Ultra Slim een interessant apparaat, want er zijn tot nu toe geen methoden gevonden om lokaal vet te verbranden (bron). Zelfs het trainen van je buikspieren leidt er niet toe dat je buikvet verliest.

De machine komt in een doos met een oplader, vier elektroden en een kabel. Met het apparaat kun je kleine stroomschokjes geven, infraroodwarmte gebruiken of ultrasone golven op je huid afsturen.

Mag ik Ultra Slim gebruiken?

Als je een pacemaker of een apparaat van soortgelijke strekking gebruikt, dan leveren de stroomschokjes mogelijk gevaar op. Overleg in dat geval met je arts of cardioloog voordat je het apparaat gebruikt.